Politici en de mainstream media liegen namens Big Pharma en de medische fascisten door valselijk te beweren dat Ivermectine een ontwormingsmiddel voor dieren is, terwijl de realiteit is dat het anti-parasieten medicijn reeds tientallen jaren geleden werd goedgekeurd voor menselijk gebruik, schrijft Dailyexpose.co.uk.

Volgens de U.S. Centers for Disease Control and Prevention, een particulier bedrijf dat zich voordoet als een volksgezondheidsorganisatie, mag Ivermectine niet door mensen worden gebruikt omdat het voor dieren is bedoeld. Een snelle en eenvoudige feitelijke controle onthult dat deze bewering overduidelijk onjuist is.

Feit is dat Ivermectine weliswaar bij dieren wordt gebruikt, maar ook is goedgekeurd voor gebruik bij mensen. De enige reden waarom veel mensen tegenwoordig de dierlijke versie moeten nemen, is dat de overheid het bijna onmogelijk heeft gemaakt om een recept te krijgen voor menselijke Ivermectine, terwijl dierlijke Ivermectine vrij verkrijgbaar is in diervoederwinkels en online.

De leugen wordt door CDC naar voren gebracht omdat de mensen ontdekt hebben dat Ivermectine Covid-19 doodt, en als een medicijn van $3 die ziekte doodt, dan is er geen reden om de gevaarlijke en ondoeltreffende genetische therapie te nemen die vermomd wordt als een “vaccin”.

Het was 2 februari 1996, toen de U.S. Food and Drug Administration (FDA) een aankondiging publiceerde in “The Pharma Letter” waarin werd uitgelegd dat Ivermectin officieel was goedgekeurd voor niet-veterinair gebruik – wat betekent dat het direct voor mensen beschikbaar was.

Zet dit in contrast met de tweet van de FDA van een paar dagen geleden waarin werd verklaard: “Je bent geen paard”, waarbij de suggestie wordt gewekt dat de enige mensen die vandaag op zoek zijn naar Ivermectine, degenen zijn die ten onrechte denken dat ze grote boerderijdieren zijn.

Deze schandelijke vertoning door de FDA en CDC laat zien dat hun missie tegenwoordig niets meer te maken heeft met volksgezondheid, als dat al ooit het geval is geweest, en alles met het vullen van de zakken van oplichters als het huidige CDC hoofd Rochelle Walensky, wier echtgenoot miljoenen dollars van de Amerikaanse belastingbetaler heeft gesluisd, vermomd als “onderzoeksbeurzen”.

Nogmaals, omdat er geen geld te verdienen valt met Ivermectine – het patent is al jaren verlopen – wil de regering er niets mee te maken hebben en doet ze er alles aan om het uit uw handen te houden.

Hetzelfde geldt voor Hydroxychloroquine (HCQ), een ander veilig en effectief geneesmiddel waarvan het octrooi is verlopen en dat een kwartje per pil kost. Omdat HCQ zo goed werkt bij de vroegtijdige behandeling van Covid-19, heeft de regering de afgelopen anderhalf jaar een kruistocht gevoerd om te voorkomen dat mensen er toegang toe krijgen. Zelfs de Britse hoofdarts Chris Whitty hielp in het begin van de pandemie de proeven te saboteren door Covid-19 patiënten dodelijke dosissen van het geneesmiddel te geven.

  Nieuwe schokstatistieken over oversterfte in Europa: Slechts één land niet getroffen

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het aantal Engelse vrouwen dat hun ongeboren kind verliest na het Covid-vaccin stijgt met 2000% in slechts veertien wekenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe triomf van het Kwaad: De onderdrukking van Ivermectine en HCQ ter ondersteuning van de COVID-vaccinatie Catastrofe
Volgend artikelVaccins werken niet – Israël registreert hoogste aantal Covid-19 infecties ter wereld ondanks dat 78% van de bevolking volledig gevaccineerd is
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Naast de poppenspelers zijn de msm de hoofdverantwoordelijken voor deze zielige maar dodelijke vertoningen.
  De marionetten bij de overheid en de medici zijn eigenlijk meelijwekkende randfiguren.
  De wereld van leugens en bedrog.

 2. Er bestaan wel degelijk, 2 soorten ivermectine, 1 voor veterinair gebruik en 1 voor menselijk gebruik.
  Het verschil tussen beiden, is de dosis van het werkzame bestanddeel dat veel lager is voor menselijk gebruik.
  Door geen duiding te maken, tussen de 2 soorten ivermectine, word er express verwarring gezaaid.

 3. @Cerberus, nee, er zijn GEEN 2 soorten, het is hetzelfde product, echter als het voor mensen wordt gebruikt heeft het een hogere zuiverheid en uiteraard verschillen de doses nogal.
  En ja, het is goedgekeurd voor menselijk gebruik tegen parasieten al decennialang trouwens, net als het ook wordt gebruikt voor dieren.
  Overigens is dat ook niets vreemds, heel veel medicijnen worden voor zowel dieren als mensen gebruikt. Asperine, penicilline, insuline (ja, ook dieren kunnen diabetes hebben), ibuprofen, diverse soorten antihistaminen tegen allergieen en ga zo maar door.
  Mensen zouden niet zonder meer dierenversies moeten gebruiken, netzoals men dieren niet zomaar de mensenversie dient te geven. Niet zozeer vanwege de werking maar vanwege de dosering. Dosering is afhankelijk van een combinatie van gewicht, stofwisselingssnelheid en temperament. Maar in geval van nood kan het wel een mogelijkheid zijn. Of zoals nu, waar in de VS ivermectine niet door de apotheken wordt verstrekt maar wel ‘over the counter’ verkrijgbaar is als dierenmedicijn. Als men weet dat men voorzichtig moet zijn en kleine hoeveelheden neemt EN dat ivermectine werkt is het niet vreemd dat mensen het gaan proberen.

 4. Ja, een echte dierenliefhebber laat zijn kat of hond
  voor de leeftijd van 10 weken vaccineren tegen gevaarlijke virussen. [????]

  Hiermee is de klandizie voor de dierenarts verzekerd.

 5. ‘In het weekend werd Rolling Stone geconfronteerd met enorme vernedering nadat het beweerde dat er zoveel patiënten waren die ivermectine “overdosis” hadden dat de ziekenhuizen in Oklahoma “overweldigd” raakten en slachtoffers van geweerschoten onbehandeld bleven.

  Ze werden gedwongen terug te lopen nadat het Northeastern Hospital System Sequoyah een verklaring had afgegeven waarin werd verduidelijkt dat het “geen patiënten heeft behandeld vanwege complicaties die verband houden met het gebruik van ivermectine”, waaronder “het niet behandelen van patiënten voor een overdosis ivermectine.”

  Nogmaals, het originele verhaal ging viraal, terwijl de onthulling dat het nepnieuws was grotendeels alleen trending was in conservatieve nieuwskringen.

  Het Rolling Stone-artikel leek deel uit te maken van een poging om podcast-host Joe Rogan te besmeuren , die zei dat hij ivermectine had gebruikt als onderdeel van een cocktail van behandelingen om met succes een COVID-19-infectie te bestrijden.’

  https://humansarefree.com/2021/09/ap-forced-to-issue-correction-on-fake-news-about-ivermectin.html

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in