In deze video laat een man aan zijn dokter zijn oncontroleerbare spasmen zien. Hij doet ook zijn best om zichzelf in evenwicht te houden, terwijl zijn dokter hem bijstaat.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Komiek Heather McDonald stort in op podium, breekt schedel na uitspraak: “Ik ben Vaxxed, Double Vaxxed, Boosted en Griepprik”Volg Frontnieuws op Telegram

  Dodelijke injectie; frontlijn arts geeft huiveringwekkend verslag van ongebruikelijke door vaccin veroorzaakte ziektes
Vorig artikelUit laatste gegevens van VS gezondheidsautoriteit blijkt dat gevaccineerde kinderen tussen 5 en 11 jaar nu meer kans hebben om Covid op te lopen dan hun ongevaccineerde leeftijdgenoten
Volgend artikelHoe lang duurt het nog voordat de wereld “Neurenberg”-stijl moordprocessen lanceert voor de kwaadaardige wetenschappers van Moderna, Pfizer, en J&J die de dodelijke Covid prikken gemaakt hebben?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

  • Ik wel. Deze man vertrouwde op zijn overheid en arts. Hij mag dan naïef zijn, maar dit verdient hij niet. Deze man is geen dader maar slachtoffer.

   • In mijn ogen is het een laf mens dat weigert verantwoording te dragen voor de dingen die gebeuren, verantwoordelijk mensen stellen eerst vragen en gaan op onderzoek uit. Laffe mensen mensen zwaaien met de vlag naar hitler. Ikgeloof niet in prikslachtoffers. Ze hebben welbewust gekozen om laf te zijn en gaauw zich te laten prikken met alle gevolgen vandien. Heb er geen greintje respect voor of medelij mee.

   • Ik ken zelfs een kind van 10 dat wakker is en al twee jaar zijn ouders probeert wijs te maken dat ze geen vaccin moeten nemen.

    • Als dat kind nog een adres zoekt om te wonen laat maar weten.
     Wat heb ik een medelijden met een thuiswonend kind dat opgescheept is met zulke ouders.

   • Eens. Ze zijn naief en hebben dus blijkbaar niemand gehad in de familie die ze waarschuwde of ze hebben niet geluisterd en dan is dit triest genoeg het resultaat. Dit verdienen ze niet.

 1. Alle die het vaccins/booster hebben gehaald zijn gehoorzame mensen, die gewoon de makkelijkste weg hebben gekozen. Mede door de propaganda er omheen. Zelf blijven zij volhouden dat zij de goede keus hebben gemaakt, omdat de overheid het heeft opgedragen en het beste met hun voor hebben. Je kunt het vergelijken met massaal van de brug afspringen in het stromende rivier en je mee laten voeren met het water. En dan raar vinden dat niet iedereen dat gaat doen. Daar er dan velen van verdrinken, omdat ze niet kunnen zwemmen.

  Dan geeft de overheid en de media met hun propaganda de schuld van diegene die verdrinken aan de mensen die niet van de brug willen springen. Met deze vergelijking moet het wel heel duidelijk zijn, dat de domkoppen die blindelings de overheden en de propaganda klakkeloos geloven wat ze zeggen, er zelf verantwoordelijk voor zijn voor hun eigen keuze en deze verantwoording dan niet blijven afschuiven op buitenstaanders, die niet eraan mee doen. Maar door hun blindelingse gehoorzaamheid aan de overheden, blijven zij trouw aan diegene die hun de dood in wil jagen. Deze mensen hebben een blinde vlek in hun bewustzijn, die kun je als buitenstaander niet overreden.

  • Ik word inderdaad een beetje moe van die mensen die de vaccins genomen hebben en van zichzelf vinden dat zij wel verantwoordelijkheid hebben genomen. Ik vind het nemen van het vaccin de weg van de minste weerstand.

 2. Heette deze dans vroeger niet “electric boogie” sorry mensen maar ik ben wat cynisch geworden door deze wereldwijde genocide met die dodelijke corona vaccinazi,s.

 3. deze volledig gevaxte mensen kunnen niet tegen de waarheid en valt er steeds een ongemakkelijke stilte als ik hun de waarheid vertel betreft al de bijwerkingen en sterf gevallen dat nu overal aan het licht komt, na 15 seconden ongemakkelijke stilte gaan ze direct over op een ander thema bv.waar je het lekkerst kan gaan eten enz. wel vergetende dat ik toen overal werd buiten gesloten, sorry ik heb het gehad hiermee

 4. Ja inderdaad deze man is een slachtoffer wel een heel dom slachtoffer
  Maar het is toch al eeuwen oud het gezegde als er een schaap over de dam is
  Hij heeft gewoon de kudde gevolgd
  Het is gewoon een feit dat er meer domme dan intiligente mensen zijn
  Maar hoe dom ook niemand verdient dit

 5. Daar hoef je geen medelijden mee te hebben. Die kerel nam het zelf en als je dan zo dom bent krijg je wat je verdiend! God zal je straffen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in