Elk totalitair systeem in de geschiedenis heeft de kracht van visuele propaganda gebruikt om een nieuwe “werkelijkheid” te creëren, een werkelijkheid die de officiële ideologie moet bevestigen en de wereld herschept naar zijn eigen paranoïde beeld. Het Nieuwe Normaal totalitarisme is geen uitzondering, schrijft CJ Hopkins.

Kijk bijvoorbeeld eens naar dit paneel, gekopieerd van de landingspagina van The Guardian – een van de belangrijkste propaganda-organen van de globaal-kapitalistische heersende klasse – op 17 juli 2021 .

Dit is niet alleen “partijdige” of “sensatiebeluste” journalistiek. Het is systematische officiële propaganda, niet anders dan die verspreid wordt door elk ander totalitair systeem in de geschiedenis. Hier is die van de volgende dag …

Vergeet even de inhoud van de artikelen en neem alleen het cumulatieve visuele effect in u op. Officiële propaganda bestaat niet alleen uit informatie, verkeerde informatie en desinformatie. Het gaat er in feite minder om ons dingen te laten geloven dan om een officiële werkelijkheid te scheppen, en die met geweld aan de samenleving op te leggen. Wanneer je een nieuwe “werkelijkheid” wilt creëren, zijn beelden uiterst machtige instrumenten, net zo machtig, zo niet machtiger, dan woorden.

Hier zijn er nog een paar die u zich misschien herinnert…

Nogmaals, het doel van dit soort propaganda is niet alleen om het publiek te misleiden of te terroriseren. Dat is natuurlijk een deel ervan, maar het belangrijkste deel is de mensen te dwingen naar deze beelden te kijken, steeds weer, uur na uur, dag na dag, thuis, op het werk, op straat, op televisie, op het internet, overal. Zo creëren we de “werkelijkheid”. Wij geven onze overtuigingen en waarden aan onszelf en aan elkaar weer met beelden, woorden, rituelen, en andere symbolen en sociale gedragingen. In wezen roepen we onze “werkelijkheid” tot leven als acteurs die een toneelstuk repeteren en opvoeren … hoe meer we er allemaal in geloven, hoe overtuigender het is.

Dit is ook de reden waarom verplichte mondkapjes essentieel zijn geweest voor de verspreiding van de Nieuwe Normaal-ideologie. De massa dwingen om in het openbaar medisch uitziende maskers te dragen was een meesterzet in propaganda. Simpel gezegd, als je mensen kunt dwingen zich te kleden alsof ze 17 maanden lang elke dag op de afdeling besmettelijke ziekten van een ziekenhuis werken… presto! Je hebt een nieuwe “realiteit” … een nieuwe, gepathologiseerde-totalitaire “realiteit”, een paranoïde-psychotische, sekte-achtige “realiteit” waarin voorheen semi-rationele mensen zijn gereduceerd tot onzin-babbelende lakeien die bang zijn om naar buiten te gaan zonder toestemming van “de autoriteiten”, en hun kinderen injecteren met experimentele “vaccins”.

Alleen al de kracht van het visuele beeld van die maskers, en gedwongen worden om het ritueel van het opzetten te herhalen, is bijna onweerstaanbaar geweest. Ja, ik weet dat je je verzet hebt. Ik ook. Maar we zijn in de minderheid. Het ontkennen van de kracht van waar we tegenover staan zal je misschien een beter gevoel geven, maar het zal ons nergens brengen, of in ieder geval nergens goed. Het is een feit dat de overgrote meerderheid van het publiek – met uitzondering van mensen in Zweden, Florida en andere officieel niet-bestaande plaatsen – robotisch dit theatrale ritueel heeft uitgevoerd, en degenen die weigeren dit te doen heeft geïntimideerd, en zo collectief een “apocalyptische plaag” heeft gesimuleerd.

  Gitaarlegende Eric Clapton in laatste interview: "Het werd pas echt erg na de tweede vaccinatie"

De Nieuwe Normalen – d.w.z. degenen die nog steeds mondkapjes dragen buitenshuis, schreeuwen over nietszeggende “gevallen”, iedereen intimideren om zich te laten “vaccineren” en meewerken aan de segregatie van de “Ongevaccineerden” – gedragen zich niet zoals ze zich gedragen omdat ze dom zijn. Zij gedragen zich zo omdat zij in een nieuwe “werkelijkheid” leven die in de loop van de laatste 17 maanden voor hen is gecreëerd door een massale officiële propagandacampagne, de meest uitgebreide en effectieve in de geschiedenis van de propaganda.

Met andere woorden, we zitten in een propagandaoorlog, en we verliezen. We kunnen niet op tegen de propagandakracht van de media en de Nieuwe Normaal regeringen, maar dat wil niet zeggen dat we niet terug kunnen vechten. Dat kunnen we, en dat moeten we, bij elke gelegenheid. Recentelijk hebben lezers me gevraagd hoe dat te doen. Dus, oké, hier zijn een paar eenvoudige suggesties.

De overgrote meerderheid van de gehoorzame Nieuwe Normalen zijn geen fanatieke totalitairen. Ze zijn bang, en zwak, dus volgen ze bevelen op, en passen hun geest aan aan de nieuwe officiële “werkelijkheid”. De meesten van hen zien zichzelf niet als aanhangers van een totalitair systeem of als segregationisten, hoewel ze dat wel zijn. Zij zien zichzelf als “verantwoordelijke” mensen die verstandige “gezondheidsrichtlijnen” volgen om zichzelf en anderen te “beschermen” tegen het virus en zijn steeds vermeerderende gemuteerde “varianten”. Zij zien de “ongevaccineerden” als een minderheid van gevaarlijke, irrationele “samenzweringstheoretische” extremisten, die hen en hun gezinnen willen doden. Wanneer we hen vertellen dat we gewoon onze grondwettelijke rechten terug willen, en niet gedwongen willen worden om “gevaccineerd” te worden, en niet gecensureerd en vervolgd willen worden voor het uiten van onze mening, geloven ze ons niet. Ze denken dat we liegen. Ze zien ons als bedreigingen, als agressors, als monsters, als vreemden onder hen, met wie afgerekend moet worden… en dat is precies hoe de autoriteiten willen dat ze ons zien.

We moeten proberen deze perceptie te veranderen, niet door te gehoorzamen of “beleefd” tegen hen te zijn. Integendeel, we moeten juist confronterender worden. Nee, niet gewelddadig. Confronterend. Er is eigenlijk een verschil, hoewel de “woke” het zullen ontkennen. Het is segregationisme. Noem het wat het is. Degenen die eraan meewerken zijn segregationisten. Ze “helpen” of “beschermen” niemand tegen iets. Het zijn segregationisten, puur en simpel. Noem ze ‘segregationisten’. Laat ze zich niet verschuilen achter hun terminologie. Confronteer ze met het feit wat ze zijn.

  Studie: Pfizer COVID-19 vaccin vernietigt T-cellen, verzwakt het immuunsysteem

Hetzelfde geldt voor de rest van CovidSpeak. Covid “gevallen,” “sterfgevallen,” en “vaccins” krijgen aanhalingstekens. Gezonde mensen zijn geen medische gevallen. Als Covid iemand niet heeft gedood, is het geen Covid sterfgeval, punt uit. “Vaccins” die zich niet als vaccins gedragen, die tienduizenden mensen doden en invalide maken, en die niet afdoende op veiligheid zijn getest, en die zonder onderscheid aan iedereen worden opgedrongen, mogen geen vaccins worden genoemd.

Oké, hier komt het grote idee, dat alleen zal werken als genoeg mensen het doen. Je zult het waarschijnlijk niet leuk vinden, maar wat maakt het uit, hier komt het …

Dit is de rode omgekeerde driehoek die de nazi’s gebruikten in de concentratiekampen om hun politieke tegenstanders en leden van het anti-nazi verzet aan te duiden. Maak er een. Maak hem van stof, papier, of wat voor materiaal je maar bij de hand hebt. Zet een grote, zwarte “O” in het midden om aan te geven “Ongevaccineerd”. Draag het in het openbaar, opvallend. Als mensen je vragen wat het betekent en waarom je het in het openbaar draagt, vertel het ze dan. Moedig hen aan hetzelfde te doen, ervan uitgaande dat ze geen Nieuwe Normaal segregationisten zijn, in welk geval … wel, dat zal een ander gesprek zijn, maar ga je gang en vertel het hen ook.

Dat is het. Dat is het hele grote idee. Dat, en wat je verder al doet. De driehoek is niet bedoeld om dat te vervangen. Het is gewoon een eenvoudige manier voor mensen om hun verzet te uiten tegen het totalitaire, pseudo-medische segregatiesysteem dat momenteel wordt ingevoerd … ondanks al die andere dingen die je hebt gedaan, en die ik heb gedaan, gedurende 17 maanden.

Oké, ik kan je teleurstelling al voelen. Je dacht dat ik een frontale aanval ging voorstellen op Klaus Schwab’s geheime kasteel, of een guerrilla aanval op Bill Gates’ jacht. Hoe kathartisch deze pogingen ook mogen zijn, ze zouden (a) zinloos zijn, en (b) suïcidaal. Hoe frustrerend het ook voor ons allemaal is geweest, dit is nog steeds een strijd om harten en geesten. In wezen is het een oorlog tegen de werkelijkheid (of tussen twee “werkelijkheden” zo je wilt). Het wordt uitgevochten in de hoofden van de mensen, niet in de straten.

Dus, laat me proberen je te overtuigen van dit rode driehoek ding.

Het punt van een visueel protest als dit is om de Nieuwe Normalen te dwingen een andere voorstelling van wat zij, en wij, zijn, onder ogen te zien. Een voorstelling die de realiteit accuraat weergeeft. Nee, natuurlijk zitten we niet in concentratiekampen – dus, alsjeblieft, bespaar me de woedende het letterlijk nemen e-mails – maar we worden gesegregeerd, tot zondebok gemaakt, gecensureerd, vernederd en anderszins mishandeld, niet om legitieme redenen van volksgezondheid, maar vanwege onze politieke afwijkende mening, omdat we weigeren hersenloos bevelen op te volgen en ons te conformeren aan hun nieuwe officiële ideologie. De Nieuwe Normalen moeten worden gedwongen hun overtuigingen en daden in die context te zien, al is het maar voor een paar vluchtige momenten in het winkelcentrum, of in de supermarkt, of waar dan ook.

  Denemarken stopt volledig met het levensgevaarlijke AstraZeneca-vaccin

Zie het zo … zoals ik hierboven heb uitgelegd, voeren zij in feite een toneelstuk op, waarbij zij een “pandemische realiteit” oproepen met woorden, daden en pseudo-medische toneelattributen. Wat we moeten worden is die klootzak in het publiek die de suspensie van ongeloof vernietigt en iedereen eraan herinnert dat ze in een theater zitten, en niet in het 15e eeuwse Denemarken, door luidkeels een telefoontje aan te nemen midden in Hamlet’s monoloog.

Serieus, we moeten die klootzak zo opvallend mogelijk worden, zo vaak mogelijk, om het toneelstuk dat de Nieuwe Normalen opvoeren te verstoren … en om hen eraan te herinneren wat ze eigenlijk aan het doen zijn, en aan wie ze het eigenlijk aandoen.

Kijk naar de blanken in de tweet hierboven die dat meisje kwellen dat gewoon naar school probeert te gaan zoals elke andere leerling. De Nieuwe Normalen willen zichzelf niet zo zien, als een bende fanatieke, haatdragende segregationisten, maar dat is wat ze zijn, want dat is wat ze doen … maar het is niet wat de meesten van hen van nature zijn. Ja, sommige mensen zijn aangeboren sociopatisch, maar niemand is van nature totalitair. We worden niet geboren als fascisten of segregationisten. We moeten geprogrammeerd worden om zo te zijn. Daar is de propaganda voor, om nog maar te zwijgen van alle andere autoritaire conditionering waaraan we worden blootgesteld vanaf dat we kinderen zijn.

Of dat is de gok, of de sprong van geloof, achter het omgekeerde rode driehoek ding. Het is een eenvoudige geweldloze tactiek van burgerlijke ongehoorzaamheid, die werkt bij mensen die nog een geweten hebben en nog niet volledig totalitair zijn geworden.

Toegegeven, misschien werkt het deze keer niet – we zijn al in het stadium waarin ze restauranthouders gevangen gaan zetten voor het serveren van “ongevaccineerden” – maar het zou kunnen, en wat hebben we te verliezen?


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De naderende stormVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe uitvinder van de MRNA-technologie zegt dat vaccins 72% meer kans hebben om vrouwelijke kinderen te doden dan het COVID-19 virus
Volgend artikelWij de Ouders klagen minister van Volksgezondheid de Jonge aan wegens COVID-19 vaccinatie kinderen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

 1. Ik weet niet veel over die Hopkins, maar als ik hem begin te lezen dan krijg ik kots neigingen. Kan goed zijn dat ik de enige ben, dus ik bedoel niemand te beledigen.

 2. Virologen slaan opnieuw alarm over het coronavirus, specifiek de deltavariant. Deze variant is zó besmettelijk dat volledig gevaccineerde mensen het virus ook gewoon over kunnen dragen. En dat kon wel eens flinke gevolgen hebben voor het beleid, waarschuwen de wetenschappers.

  Wie in de veronderstelling was dat je door je volledig te laten vaccineren je vrijheid terugkrijgt, komt waarschijnlijk bedrogen uit. Omdat het virus ook over te dragen is als je volledig bent beschermd, heeft het vrij weinig zin om gevaccineerden meer vrijheden (terug) te geven dan ongevaccineerden.
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/07/virologen-bang-voor-deltavariant-geef-gevaccineerden-geen-voorkeursbehandeling-zij-verspreiden-het-virus-ook/

 3. Ik heb de vele propaganda filmpjes hier alweer een tijdje niet meer gezien op tv.
  Eerst werd je er mee dood gegooid, dat ging de hele dag door.

 4. op Google komt frontnieuws sinds vandaag niet meer voor, NU.NL staat nu als eerste als je frontnieuws intikt en dan met de tekst dat Frontnieuws een leugensite is. Ze doen even een “factcheck”….

  als er een site is die leugens de wereld instuurt enn zaken verzwijgt is het NU.NL…maar nu zijn ze dus ook factcheckers geworden…..de goden….

 5. Ik stel voor om BOB in de rode driehoek te zetten; Bewust Ongeprikte Burger. Ik denk dat dat voor veel mensen een herkenbare connotatie heeft..

 6. Sorry hoor, maar ik verdom het om wat voor welk teken te dragen op mijn lijf of kleding, wij wakkere mensen moeten normal blijven en ons niet in een verdomhoekje laten zetten, ons gezond verstand heeft ons overtuigd dat deze idiologie ons niks brengt, de waarheid van gezond verstand is beter dan je te laten beliegen door welk medium ook, zorg voor een gezond lichaam, en vraag iedere keer als ze je proberen te overtuigen van hun gelijk ” WAAROM ” ???

  • Zo is dat. En daarom krijg ik kotsneigingen van die Hopkins met de zelfkastijdingen die hij mensen aanpraat. Als het niet de gifspuit is die je aangepraat wordt, dan wordt je het verdomhoekje aangepraat door die Hopkins. Laat hem zelf maar lopen met een rode lap of weet ik wat. Ik BEN en BLIJF normaal, en hoef me niet als UITZONDERING voor te doen. Voor niemand.

  • @Frans, vertel eerst wie is die ” Roy hazelnoot ? Ik ken wel een truus bloemkool, maar daar heb je natuurlijk niks aan.

   • doe maar een google op roy hazenoot. je mond valt open. en ik heb al een link naar het leids dagblad gezet, waar hij zijn stuk in heeft staan – ikke ikke ikke en de rest kan stikken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in