Volgens een Yahoo nieuwsbericht van juni werd een van de video’s van de man die de mRNA-technologie heeft uitgevonden die in sommige COVID-19 vaccins wordt gebruikt door YouTube wegens “medische desinformatie” verwijderd, nadat hij in een podcast zijn bezorgdheid over de vaccins had geuit, bericht dailyveracity.com.

Na de verwijdering van zijn video verduidelijkte Malone dat hij het gebruik van het vaccin niet ontmoedigde, maar dat hij mensen zoveel mogelijk eerlijke informatie verschafte over de risico’s ervan.

“Dit is een fundamenteel recht dat te maken heeft met klinische onderzoeksethiek. En mijn zorg is dat ik weet dat er risico’s zijn. Maar we hebben geen toegang tot de gegevens, en de gegevens zijn niet rigoureus genoeg verzameld zodat we die risico’s nauwkeurig kunnen inschatten – en daarom … hebben we niet echt de informatie die we nodig hebben om een redelijke beslissing te nemen.” aldus Dr. Malone.

Malone zei begin juli ook dat zijn LinkedIn-account was hersteld nadat het eind juni was afgesloten toen hij zijn bezorgdheid uitte over de potentiële risico’s van de COVID-19 vaccins voor sommige groepen. LinkedIn bestempelde zijn beweringen als “misleidend” voordat het hem uit de lucht haalde.

Dr. Drew Weissman wordt meer gecrediteerd voor het leggen van de basis voor mRNA-vaccins, maar in 1989 publiceerde Malone een artikel getiteld “Cationic liposome-mediated RNA transfection”. Veel onderzoekers zeggen dat Malone’s onderzoek een belangrijke wetenschappelijke doorbraak was, maar dat hij niet de enige “uitvinder” was, en dat de technologie juist tot stand kwam door het “werk van velen”.

Kritische mRNA Vaccin-uitvinder gewist uit geschiedenisboeken

Nu het aantal bijwerkingen van vaccins en het aantal sterfgevallen sterk toeneemt, terwijl de werkzaamheid van de vaccins sterk afneemt, heeft Dr. Malone alarm geslagen over de vaccins die hij heeft helpen ontwikkelen.

In een bericht op Twitter sprak Malone over de berekening op basis van wetenschappelijke gegevens als het gaat om kinderen die worden gevaccineerd met de experimentele mRNA-technologie.

“Gebaseerd op de ziekenhuisopnames van Pfizer, is de kans dat het Pfizer-vaccin een ziekenhuisopname van 12- tot 17-jarigen veroorzaakt 3,5 keer groter dan de CDC voorspelt dat het een ziekenhuisopname door de ziekte zelf zal voorkomen. Voor 12- tot 17-jarige vrouwen is de kans dat het Pfizer-vaccin een ziekenhuisopname veroorzaakt 4,5 keer groter dan de CDC voorspelt dat het die zal voorkomen, volgens vergelijkbare berekeningen.

12- tot 17-jarige jongens hebben slechts 16% meer kans om aan COVID te overlijden dan het vaccin. Meisjes van 12 tot 17 jaar hebben 72% meer kans om te sterven aan hun vaccin dan aan COVID zelf,” schreef Dr. Malone.

Dr. Robert Malone deed onlangs ook een alarmerende bekentenis op Twitter, en meldde dat een “ervaren journalist” hem vertelde dat zijn leven in gevaar was omdat hij in het openbaar sprak over de risico’s die het nemen van de mRNA-prik met zich meebrengt.

“Ik hoop dat dit overdreven is, maar gisteravond vertelde een ervaren journalist me dat ik me moest laten beveiligen omdat ik het risico liep te worden vermoord

Ik weet niet hoe ik hier zelfs maar over moet beginnen na te denken. Ik ben maar een middenklasse persoon. Beveiliging?!!?”

Twittergebruikers steunden het idee om te betalen voor bescherming, maar Malone verklaarde dat hij zich geen privébeveiliging kon veroorloven.

Vaccins tegen het coronavirus kunnen tegen de herfst voor de meeste Amerikaanse kinderen vanaf 6 maanden op grote schaal beschikbaar zijn, zeggen de geneesmiddelenproducenten. Sommige scholen kunnen de vaccins verplicht stellen voor kinderen om zonder mondkapjes de lessen te kunnen hervatten.

Volgens deskundigen hebben kinderen maar half zoveel kans om COVID-19 te krijgen, en degenen die het wel krijgen, hebben meestal milde, bijna onmerkbare symptomen, of helemaal geen symptomen.

De uitspraken van Dr. Malone zijn vergelijkbaar met wat de voormalige vicepresident van Pfizer, Dr. Michael Yeadon, begin juni zei over gevaccineerde kinderen.

In een recent optreden sprak Dr. Yeadon over deze bijwerkingen en zei hij dat “het geen zin heeft” om kinderen te vaccineren met een vaccin dat statistisch gezien “50 keer meer kans” heeft om het kind te doden dan het virus zelf.

Immunologen zoals Dr. Byram Bridle hebben zich onlangs ook uitgesproken over recent verkregen gegevens die de ophoping van spike-eiwitten in vitale organen van het lichaam aantonen, die deskundigen de waarschijnlijke boosdoener noemen van de ernstige bloedstolsels en andere bijwerkingen die het VAERS-systeem van de CDC vermeldt.

Uit de meest recente gegevens blijkt dat tussen eind 2020 en 9 juli 2021 in totaal 463.457 ongewenste bijwerkingen zijn gemeld aan het CDC-systeem voor de melding van ongewenste bijwerkingen van vaccins (VAERS). Deze aantallen omvatten 10.991 sterfgevallen, een stijging van bijna 2.000 in de afgelopen week. In dezelfde periode zijn 48.385 ernstige kwetsuren gemeld, een toename van 7.370 ten opzichte van de week ervoor.

Volgens het portaal voor bijwerkingen van vaccins van de CDC zijn er tussen 26 juni en 9 juli 4.006 sterfgevallen gemeld als gevolg van COVID-19 vaccinaties. In dezelfde periode, toont de CDC 3.114 sterfgevallen toegeschreven aan Covid. Dat betekent dat er meer dan 28% meer sterfgevallen zijn geweest door vaccins dan door Covid tijdens deze periode van twee weken.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Een nieuwe religieuze cult is opgedoken: De Covidianen SekteVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelCOVID-19 vaccins: we zijn vanaf het allereerste begin misleid
Volgend artikelDe propagandaoorlog (en hoe deze te bestrijden)
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

7 REACTIES

 1. Uiteraard sterven er meer vrouwelijke babies dan mannelijke. Staat in direct verband met de depopulatie-agenda. En de oplossing is uiteraard meer vaccinatie! Geldt ook voor de nieuwe, verzonnen “delta-variant”. Maar het echte verbazingwekkende is dat er geen massale opstand komt van het domme schaapjesvolk.

  • Dat is een hoop goede info. Niet normaal dat slechts 1% vd gevallen aan VAERS gemeld zouden zijn. Wat een gigantische bedriegerij met die “covid” en de gifspuit… dat gezegd, moet ik eerlijk zeggen dat ik niet veel bijzonders om me heen hoor en zie, tenminste niet van die proporties.

 2. Ja, dat hoor ik mezelf ook steeds in opperste verbazing zeggen: wanneer komen de debielen nou eens in opstand?

  Ik heb het dan niet over de arme schaapjes die er stomweg ingeluisd zijn, maar ik heb het voornamelijk over het zeer grote aantal wereldwijde debielen die de gifspuit als zoete koek accepteerden ook al waren ze bij machte het eea te onderzoeken, en ook al waren ze gewaarschuwd door velen. En vooral diegenen die bovendien wel degelijk afwisten van de gevaren van de gifspuit, (en het bovendien altijd maar hadden over de OneWorld order die gaat komen, en de “elite” dit en de “illuminatie” dat, bla bla bla, en die websites zoals Nooit.nl rondsturen uit hypocriete goeddoenerij en maar bla bla bla over hoe slecht het er aan toe gaat in de wereld), maar desondanks toch de gifspuit namen omdat er “anders zo weinig toegang was tot dingen” en zodat ze “weer konden vliegen” en weer konden zuipen in de tuin met een partij mensen op een kluitje. Wat een stelletje laffe klootzakken zijn het toch met zijn allen, met hun praatjes en hun “voorbodes” over wat er allemaal gaande is achter de schermen, en de duivel en weet ik wat.

  Maar ja, die laffe zakken zullen echt niet in opstand komen, toch? Want ze wisten verdomde goed wat er fout was, maar ze liepen gewoon met de meute mee om er baat voor zichzelf uit te halen. En zo sleurden ze iedereen mee, uit puur egoistische stupiditeit. Ik heb totaal geen respect meer voor mensen die de verdomde gifspuit omhelsd hebben – uit eigenbelang, of voor oma, of voor het neefje, uit gemakzucht, etc etc, en het interesseert me ook totaal geen ene flikker meer wat er met ze gebeurt. Want ze hebben er met zijn allen wel voor gezorgd dat nu ook kleine kinderen en babies de gifspuit opgedrongen worden! Wat een totaal zieke en smerige hufterzooi. (En ik heb het als uitzondering dus over die paar personen die er niet aan mee wilden doen, maar gedwongen werden door werknemers en dat soort onmensen. Die onmensen moeten ook aan de boom geknoopt worden.)

  Verder moet je beseffen dat het met die gifspuit niet gaat om uitmoorden, zoals ik al vaker schreef. Het gaat er om het menschdier genetisch te veranderen net zoals de tomaten, de groente, de hondenfokkerij, het vee, etc. Nu dus ook de mensch, als fokdier. Zodra de mens genetisch is veranderd, kun je hem fokken naar wens. En dan ook nog eens zijn levensduur bepalen, dmv de satellieten, net zoals je de levensduur van een auto of een computer inprogrammeert waardoor ze er op een dag mee op houden (ook hufterij). Via de satellieten kun je dat nu zelf regelen – gewoon uitzetten die tweepoot Nummer 33546 die zich momenteel op de coordinaten X en Y bevindt, die heeft zijn dienst bewezen, weg er mee nu. Druk op de knop: los komt de magnetische straal die de nanodeeltjes in zijn hoofd in beweging zetten en boem. Dood valt hij neer. Volgende!

 3. Vorige week was er een film op tv, Time.
  Iedereen werd niet ouder dan 25 jaar.
  Wilde je een jaar langer leven, dan kon je die tijd kopen met geld.
  Dus overal was chaos om geld te bemachtigen om zo 1 jaar bij je leven te kunnen plakken.
  Misschien gaan we wel naar zo’n soort wereld toe.

  • Oh ja, die ken ik. Maar zo wordt het niet hoor. Mensen worden gewoon uitgezet. Ze zullen ook niet meer op een normale manier kindjes krijgen, dmv man-vrouw, maar het gebeurt allemaal syntethisch. Maar ze zijn verder zo verstomd en suf dat ze alleen nog maar als dieren kunnen functioneren, zeg maar als werkpaarden of zo. Dan zal er een groep zijn die nog goed bij hun verstand is, die ander soort werk zullen doen, zoals programmeren en satellieten bouwen en de space industrie, etc. Want dat moet nog gebeuren, en daar kun je geen versufte mollen op zetten. Verder heb je daar niet zoveel mensen voor nodig, dus een kleine groep van alles tesamen voldoet. Die versufte kudde, die explodeert niet. En de lui met werkende hersenen hebben geen voortplantingsrechten meer, alleen wanneer nodig. Gelukkig bestaan wij dan niet meer in die helse wereld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in