Het ziet er dus naar uit dat GloboCap niet gelukkig zal zijn totdat zij de wijdverspreide sociale onrust – of de facto globale burgeroorlog – hebben aangewakkerd die zij nodig hebben als voorwendsel om het nieuwe gepathologiseerde totalitarisme in te voeren en wat er nog over is van de samenleving om te vormen tot een wereldwijde pseudo-gemedicaliseerde politiestaat, of dat lijkt te zijn waar we momenteel naar toe gaan. We lijken daar in razend tempo naar toe te gaan, schrijft CJ Hopkins.

Ik heb geen kristallen bol of zo, maar ik verwacht dat de dingen deze herfst nogal akelig zullen worden, en waarschijnlijk nog akeliger in de nabije toekomst.

Ja, vrienden, er is een storm op komst. Die zit er al 16 maanden aan te komen. En GloboCap stuurt er recht op af.

Ik, en vele anderen zoals ik, hebben de niet aflatende opmars gevolgd als een zelfbenoemd Internationaal Pathologisch-Totalitair Orkaan Centrum (je weet wel, zoals die in Miami, behalve dat alle meteorologen “samenzweringstheoretici” zijn). Wij hebben alle propaganda gedocumenteerd, de leugens, de manipulatie van statistieken, de afschaffing van grondwettelijke rechten, de Nieuwe Normaal knokploegen, de georganiseerde censuur, en al de rest van het uitrollen van de nieuwe officiële ideologie en de totalitaire maatregelen die zijn genomen om die ideologie te handhaven.

Onze inspanningen zijn niet tevergeefs geweest, maar ze zijn niet succesvol genoeg geweest om de loop van de gebeurtenissen te veranderen … een loop van de gebeurtenissen die altijd duidelijk is geweest, een loop die elke totalitaire beweging moet nemen om te komen waar ze heen gaat. Je kunt niet hele samenlevingen omvormen tot quasi-totalitaire systemen zonder burgerlijke onrust, chaos, rellen, oorlog, of een andere vorm van cataclysme.

Het hersenspoelen van de massa is allemaal goed en wel, maar op een gegeven moment moet je de mensen die zich verzetten tegen je nieuwe totalitaire “realiteit” prikkelen om opstandig te worden, zodat je ze hard kunt aanpakken, en ze in officiële vijanden kunt veranderen, wat lijkt te zijn wat er nu gebeurt.

GloboCap voert het totalitarisme op, en ze wrijven het in ons gezicht.

Hier in het Nieuwe Normale Duitsland, blaffen vooraanstaande gezondheidsfunctionarissen openlijk Goebbelsiaanse slogans als “GEEN VRIJHEID VOOR DE ONGEVACCINEERDEN!” en “DE ONGEVACCINEERDEN ZIJN EEN GEVAAR VOOR DE SAMENLEVING!”

Overal in Europa, inclusief het Verenigd Koninkrijk, waar “Dag van de Vrijheid” snel nadert, worden pseudo-medische sociale-segregatiesystemen ingevoerd.

In Frankrijk, Griekenland en vele andere landen worden mensen die weigeren zich te laten “vaccineren” hun baan ontnomen en op andere manieren gestraft.

In de VS, waar de ongevaccineerden ook worden gesegregeerd, gaan “Nieuwe Normaal” knokploegen van deur tot deur om “vaccin aarzelende” gezinnen te dwingen zich te conformeren aan de nieuwe officiële ideologie.

  Heineken's inentingscampagne wekt veel woede op

En ga zo maar door … Ik ben het zat om de feiten te citeren. Ze maken sowieso niet het minste verschil voor de overgrote meerderheid van de Nieuwe Normalen. Zoals ik in verschillende eerdere columns heb opgemerkt, hebben deze mensen hun rationaliteit opgegeven en zijn ze ondergebracht in een totalitaire beweging, die hun perceptuele en sociale ‘realiteit’ is geworden, waarvan hun “geestelijke gezondheid” nu afhangt van het verdedigen ervan, dus de feiten betekenen absoluut niets voor hen.

En u kent de feiten al.

Ja, u. Ons. De anderen. De ongevaccineerden. De “Covid ontkenners.” U denkt toch niet dat er hardcore Nieuwe Normalen zo ver in deze column zijn gekomen? Dat zijn ze niet. Als ze er toevallig op internet op zijn gestuit en het per ongeluk zijn gaan lezen, dan zijn hun hersenen al in de eerste alinea uitgeschakeld… letterlijk, neurologisch, uitgeschakeld.

Ze herkenden het als een bedreiging voor hun “werkelijkheid” en hebben het onmiddellijk uit hun bewustzijn gewist, of ze hebben het gemeld bij de juiste autoriteiten, misschien de FBI, de Bundesnachrichtendienst, of Facebook, of een ander globaal opererend bedrijf.

Dit is waar het op uitdraait, mensen … mensen melden andermans “gedachtenmisdaden” aan globale bedrijven en de wetshandhavers van “democratische” regeringen in de hoop hun levens te vernietigen of te beschadigen, of, op zijn minst, ze gecensureerd te krijgen, of op een andere manier uit het publieke zicht gewist.

Zoals ik in mijn vorige column opmerkte, zijn onze samenlevingen uit elkaar gerukt. We leven in twee elkaar vijandig gezinde “realiteiten”, een toestand die niet oneindig kan voortduren. Het probleem voor ons (d.w.z. de Ongevaccineerden) is dat wij waarschijnlijk zo’n 20 tot 25 procent van de bevolking uitmaken, dus we zijn enorm in de minderheid bij de Nieuwe Normalen. Het probleem voor de Nieuwe Normalen is dat wij waarschijnlijk zo’n 20 tot 25 procent van de bevolking uitmaken, wat veel te veel mensen zijn om op te sluiten of anderszins uit de samenleving te verwijderen.

Hun plan is dus om ons leven zo ellendig mogelijk te maken, ons te segregeren, te stigmatiseren, te demoniseren, te pesten en te treiteren, en ons bij elke stap onder druk te zetten om ons te conformeren.

Ze gaan ons niet op de trein naar de kampen zetten. GloboCap is niet de nazi’s. Ze moeten de simulatie van democratie in stand houden.

Dus moeten ze ons veranderen in een onderklasse van “anti-sociale samenzweringstheoretici,” “anti-vaxxer desinformanten,” “blanke-supremistische ontkenners van verkiezingsuitslagen,” “potentieel gewelddadige binnenlandse extremisten,” en wat voor andere bijnamen ze ook maar bedenken, zodat we kunnen worden afgeschilderd als gevaarlijk gestoorde freaks en uit de samenleving worden verstoten op een manier die het moet doen lijken alsof we onszelf hebben verstoten.

  "En toen ze voor mij kwamen was er niemand meer om voor mij op te komen... je weet hoe dat gaat"

Dit proces is al in volle gang, en het zal alleen maar intensiever worden, wat onvermijdelijk zal leiden tot sociale onrust. De hardcore “Ongevaccineerden” zullen niet rustig toegeven. Nogmaals, dit is nazi-Duitsland niet. Er zijn te veel van ons die zich al verzetten. Ze kunnen ons segregeren, ons verbieden te reizen, onze protesten verduisteren, ons censureren, ons deplatformeren, onze bankrekeningen opheffen en ons op andere manieren lastigvallen, maar ze kunnen ons niet met geweld laten verdwijnen.

Dus zullen ze ons blijven treiteren tot we het niet meer kunnen verdragen. We hebben tot nu toe ongelooflijke discipline getoond, maar uiteindelijk, zal ons geduld opraken. Het zal een zooitje worden. Mensen zullen gekwetst worden.

Wat, natuurlijk, precies is wat GloboCap wil. Niets zal hen gelukkiger maken dan dat wij onszelf veranderen in de “gewelddadige extremisten” die zij de afgelopen vijf jaar in het leven hebben getoverd. Ze hebben ons wanhopig nodig om die “extremisten” te worden, voordat we te veel anderen “aanmoedigen” met onze “desinformatie”, “aarzeling om te vaccineren”, “ontkenning van verkiezingsuitslagen”, en algemene afkeer van het hele wereldkapitalistische ideologische programma.

Helaas zullen ze waarschijnlijk hun zin krijgen.

Wat we nodig hebben is een georganiseerde, wereldwijde campagne van klassieke, geweldloze burgerlijke ongehoorzaamheid, maar ze zullen ons niet de tijd geven om dat te organiseren. Ze gaan de druk op de ketel houden, en het tempo opvoeren, en de officiële propaganda, en de absurditeit, en de verwarring, en de steeds veranderende regels, en de massahysterie, en de flagrante leugens, totdat we over de rooie gaan in restaurants, in kroegen, scholen, en in het openbaar vervoer, en gesegregeerde Nieuwe Normalen etablissementen ’s nachts worden vernield, of erger, en andere vormen van “directe actie” worden ondernomen.

Op dat moment is het game over, want zij zullen gewonnen hebben. Wij zullen de “extremisten” zijn waarvoor ze zichzelf gewaarschuwd hebben, en ze zullen met ons kunnen doen wat ze willen, en onze vroegere (nu Nieuwe Normale) vrienden zullen applaudisseren, of gewoon zwijgend wegkijken.

Of…ik weet het niet, misschien heb ik het mis. Misschien lezen sommige Nieuw-Normalen dit stuk nog, en kunnen ze, in dit late stadium, nog bij zinnen komen. Misschien kunnen we de storm nog vermijden, en de volledige implementatie van de “Nieuwe Normaal Realiteit.” Ik weet het, ik ben waarschijnlijk een hopeloze idealist, maar laat me u een korte anekdote vertellen voordat ik u laat gaan.

Ik heb Glenn Greenwald, die ik respecteer en altijd heb gerespecteerd, een beetje geplaagd, of beleefd geplaagd, om lef te tonen en zich tenminste uit te spreken tegen de totalitaire kenmerken van de “New Normal” beweging. Glenn is het helemaal eens met het officiële Covid narratief, en heeft duidelijk gemaakt dat hij geen interesse heeft om zijn onderzoeks-journalistieke vaardigheden te gebruiken om dat officiële narratief te onderzoeken.

  Dr. Charley Cropley onthult holistische benadering van gezondheidszorg te midden van een wereldwijd ontwaken veroorzaakt door de Covid-aanpak

Desondanks ben ik hem blijven aansporen, en hem beleefd blijven porren, en anderszins blijven aansporen, om misschien een paar kritische woorden te posten, of een paar onderzoeks-journalistieke vragen te stellen, over de meest flagrante officiële propagandacampagne in de geschiedenis van officiële propagandacampagnes en de schaamteloze totalitaire acties van regeringen over de hele wereld.

Zo postte ik onlangs dit op Twitter.

Kort daarna – en ik weet zeker dat dit gewoon toeval was, want Glenn volgt de Consent Factory niet – tweette hij dit stukje Nieuwe Normaal blasfemie:

Dus blijkbaar is het nog steeds mogelijk voor mensen die het officiële Covid narratief geloven alsof het het Woord van God is om zich uit te spreken tegen een bepaald aspect ervan, of gewoon beleefd de logica ervan in twijfel te trekken, of anders te stoppen zich te gedragen als een stelletje hersenloze gehoorzame “Goede Duitsers” terwijl een nieuwe iteratie van totalitarisme recht voor hun ogen wordt uitgerold.

Ja, ik weet het. Ik hou me vast aan strohalmen, maar ik heb dit gekke vertrouwen in mensen. Bovendien word ik oud, dus ik kijk niet meer zo uit naar het straatgevechten als ik 30 of 40 jaar geleden zou hebben gedaan.

Oh, en, ik vergeet het bijna, aan al mijn vrienden in het Nieuw Normaal VK … een fijne Dag van de Vrijheid!


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Je laten vaccineren om je vrijheid terug te krijgen?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelChaos in Zuid-Afrika vergeleken met “The Walking Dead”
Volgend artikelGezondheidsautoriteit CDC klokkenluiders zeggen dat COVID-19 vaccins al 50.000 Amerikanen hebben gedood
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

41 REACTIES

 1. Ik ken wat gevaccineerden, zijn nu allemaal ziek en zwaar beroerd. Jongeren die graag wilden stappen en een spuit haalden, vraag me af heo het bejaarden vergaat die allemaal “veilig “zijn….

  Iedere spuit is een spuit die mensen verder wegbrengt van natuurlijk herstel en immuniteit, men maakt er feitelijk junks van. Covid junks, afhankelijk van spuitjes om misschien gezond te blijven, misschien….

  In Den Haag zit een laffe politieke kliek die zwijgend toekijkt hoe een land kapot word gemaakt en zelf de wachtgeld regeling nogmaals doorleest.

 2. We moeten uiteraard op onze hoede zijn,maar vergeet niet dat we met een behoorlijke massa zijn die zich niet laten vaccineren en weten wat er speelt.Tot nu toe is er ca. 40% gevaccineerd.Kom op : schouders er onder en blijven strijden.
  Opgeven is geen optie, verenigen wel.

 3. De nieuwe volgespoten gifjunken zijn straks te zwak om weerstand te bieden aan ons gezonde wappies.
  Ikzelf ga er met gestrekt been in en ga voor de grote schoonmaak.
  Laat de schaapjes zich de komende maanden maar verder volspuiten met het gif….de wappies gaan zich steeds meer verenigen…

  • Als de spuiten inderdaad de voorspelde ellende gaan veroorzaken zijn de ongeinjecteerden straks goud waard. Misschien willen werkgevers straks liever geen volgepfizerde mensen meer in dienst want die zijn te vaak ziek.

 4. Daar zit hun”kracht”. Voor de gemodificeerde c-junks is er geen weg terug. Als komende herfst niets gebeurd wordt het inderdaad zeer moeilijk. De gemodifceerden zullen dan de gezonde niet “aangepasten” zien en dat niet accepteren.
  Dat is het punt waar ze op uit zijn. Het zichzelf verdedigen zal in de msm, daartoe aangezet door de roverheid, gepromoot worden als verzet. Gevolg is een vogelvrij verklaring met alle gevolgen van dien.
  Wat een wereld.

 5. In de herfst verwacht ik grote problemen voor de gevaccineerden.
  Hun immuunsysteem kan alleen nog maar antilichamen maken tegen het gedateerde eerste coronavirus.
  Zie de column van Pierre Capel op YT “zij die sterven gaan, groeten u”
  Vandaar, waarschijnlijk, de “booster” shots die voor hen nodig zijn.
  Alleen de kans op bloedpropjes en andere verschrikkelijke bijwerkingen wordt dan natuurlijk steeds groter.
  Op Xandernieuws staat daar een artikel over, met bronnen.

 6. goebbels en hitler waarschuwden juist tegen de massapropaganda van de big lie en het herhalen van de leugen.

  de (((lui((( van de big lie halen hen telkens aan om the ‘klagen’ over de big lie en herhalingspropganda.

  degene van dit artikel is dus zelf gepropgandeerd

 7. Goed artikel. Ik hoop dat de wakkeren zich weten koest te houden. Het kan vanzelf gaan oplossen als de injecties hun bedoelde werk gaan doen: massale sterfte. Op een bepaald moment gaat dat zelfs de schapen opvallen. Dat zou de kentering kunnen zijn uit deze ellende. Zodra ook hoernalisten familieleden gaan verliezen aan de injectiecampagne en wakker worden kan het snel gaan.

  • Zeker.
   Sorry mevr. de Vries, de we mogen u allemaal erg graag maar u komt hier niet meer in.
   Eerst even u prikje halen, dan bent u weer van harte welkom.

   En daar sta je dan met je appeltaartje.

 8. Nogmaals, er zullen geen lijken vallen de komende herfst. Mss wel uit de kasten komen. Er zal weer een standaard griep heersen waarbij iedereen loopt te rochelen en elkaar aan te steken. Baterieen veroorzaken de malaise met koorts en keelpijn en gele snot en zo. Ingespotenen hebben mogelijk een zwaardere reactie. Dan zal er ook weer gesproeid worden met de longverwoestende nano rotzooi. Dit is dan de nieuwe pandemie. De techno-ziekte wordt wederom verdoezeld door de griepsverschijnselen en onder hetzelfde hoedje geduwd. Mensen gaan weer beven in angst. De meanstream media gaan weer olie op het vuur gooien. Resultaat: booster gif staat klaar. Nieuwe schapen blaten om een gifspuit. Volgende ronde.

 9. Laat me niet lachen. Massale geweldloze burgelijke ongehoorzaamheid? En wat gaat dat dan precies uitrichten? Niets, helemaal niets.
  En het zijn geen nazi’s er komen geen kampen voor de ongevaccineerden? Ik wil daar wel een weddenschap op afsluiten. Ik zeg dat die er wel komen. Iedereen die denkt dat het no zo zal zijn is niet anders dan degenen die in 1940-1945 zeiden dat de concentratiekampen niet konden bestaan omdat het zo onmenselijk zou zijn.
  Socialisme/communisme kan slechts door dwang bestaan en gaat ALTIJD over tot het gebruik van geweld en het afvoeren van diegenen die de partijlijn niet volgen. Altijd, geen uitzondering. Dat gaat nu net zo goed weer gebeuren.
  De enige manier om dit nog te stoppen is een gewapend verzet van voldoende mensen.

 10. Het probleem is dat we met een bende psychopaten te maken hebben. Ik zou niets liever hebben dan dit op een vreedzame manier op te lossen. Maar denkt u dat die bende gekken met een godcomplex gaan luisteren naar wat vreedzame betogers?

  Hoeveel betogingen zijn er geweest in het Maliënveld? Heeft dat iets uitgehaald?

  Er is een nieuwe Franse revolutie nodig waar de verantwoordelijk buiten gesleurd worden en ter plaatse berecht worden.

  Niet de manier hoe ik dit wil oplossen maar mogelijk de enige manier die nog rest….

  In België werd vandaag de omstreden pandemiewet goedgekeurd. Bij deze zijn we officieel een dictatuur.

 11. Trouwens, hoe zit het met Japan? Ik lees daar nooit iets over. Nergens. Zijn ze mss al omgekomen door de Fukushimi walmen?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in