Verplichte mondkapjes, quarantaines en covid-19 vaccins worden een paria in Denemarken, aangezien de “volledig gevaccineerden” meer dan 90% uitmaken van de huidige “Omicron” covid-19 gevallen, bericht Naturalnews.com.

Het “omicron” aantal ziekenhuisopnames in Denemarken begint het “Delta” aantal ziekenhuisopnames te overtreffen, nu vaccinatieschade alomtegenwoordig wordt onder de bevolking. Aangezien de “volledig gevaccineerden” de grote meerderheid van deze nieuwe “Omicron” gevallen vormen, is er toenemende bezorgdheid dat zij een antilichaam-afhankelijke versterking en immuunuitputtingsstoornissen ervaren, terwijl zij snel nieuwe varianten verspreiden.

De “volledig gevaccineerden” en de “geboosterden” vormen nu de overgrote meerderheid van de covid-gevallen

De regering van Denemarken is een medische politiestaat geworden, die beperkingen oplegt aan de “ongevaccineerden” om zoveel mogelijk mensen te dwingen deel te nemen aan een lopend medisch experiment. Het gevolg is dat bijna elke burger boven de 50 jaar nu als “volledig gevaccineerd” wordt aangemerkt. Ook jongeren zijn gedwongen hun lichaam af te staan voor dit genetische experiment. Hoewel zij een verwaarloosbaar risico lopen op een mogelijke infectie met een covidvirus, bedraagt het vaccinatiepercentage voor de 15- tot 60-jarigen ongeveer 80%. Dit niveau van vaccinatie is in zijn proporties historisch ongekend. De vaccinatiegraad van de bevolking is echter geen synoniem van echte immunisatie. Als het experimentele vaccinatieprogramma zou werken, dan zou de kudde-immuniteit nu volledig gerealiseerd zijn, waarbij de infectiegraad snel sterk daalt. Het tegendeel is echter het geval, want de “volledig gevaccineerden” worden nog steeds geteisterd door nieuwe uitbarstingen van infectieziekten. Meer dan 90 procent van de Omicron gevallen zijn in het gevaccineerde cohort!

Van de gehele bevolking van Denemarken blijft slechts 17% onaangetast door dit genetische experiment, voornamelijk omdat de regering de ouders nog niet heeft gedwongen hun jonge kinderen af te staan voor het vaccinatieprogramma. Opmerkelijk is dat de “ongevaccineerden” slechts 8,5 procent van de nieuwe “Omicron” covidgevallen uitmaken. Hoewel de volledig gevaccineerden deze variant over heel Denemarken en de rest van de wereld verspreiden, lijken de ongevaccineerden de beschermde bevolkingsgroep te zijn. Volgens de officiële infectiestatistieken in het “Report on the omikron variant” van het State Serum Institute voor 18 december hebben de vaccins een negatieve invloed op de infectiecijfers, en zijn de ongevaccineerden nu de meer beschermde klasse van mensen. Door niet te vaccineren, zijn mensen 50% beschermd tegen de laatste stam van covid. De natuurlijke immuniteit werkt duidelijk, terwijl de vaccins de immuunreacties verstoren, de kudde-immuniteit aantasten en nieuwe problemen voor de volksgezondheid veroorzaken.

  Dr. Mike Yeadon: Covid injecties zijn per definitie giftig, ze waren altijd al schadelijk voor mensen "Er worden criminele handelingen gepleegd"

Negenenzeventig procent van deze Omicron-gevallen (13.946) doet zich voor bij de “volledig gevaccineerden”. Zelfs degenen die een booster hebben gekregen, bezwijken in grotere aantallen dan de “ongevaccineerden”. De patiënten die een booster hebben gekregen maken 10,8 procent (1.851) van de nieuwe gevallen uit, terwijl de groep die eenmalig gevaccineerd is 1,8 procent (304) van de gevallen uitmaakt en de groep “ongevaccineerden” 8,5 procent (1.454) van de nieuwe gevallen uitmaakt.

Delta en Omicron teisteren de “volledig gevaccineerden” in Denemarken nu de immuunuitputtingsstoornissen door de vaccins duidelijk wordt

“Omicron” is ook niet de enige stam die bij de volledig gevaccineerden in kaart wordt gebracht. Onder de zwaar gevaccineerde Deense bevolking zijn er sinds 22 november elke dag 4.000 extra gevallen van Delta gemeld. Dat aantal is in december gestegen tot ruim 6.000 gevallen per dag. In de week van 10 tot 17 december 2021 bedroeg het Delta-ziekenhuispercentage voor Denemarken gemiddeld 1,55%, en het Omicron-ziekenhuispercentage gemiddeld 3,71%.

De covidvaccins zijn absoluut niet nuttig, maar erger nog, ze lijken covid-infecties alomtegenwoordiger te maken in de bevolking, of het nu Delta of Omicron is.

Als de “volledig gevaccineerden” doorgaan met het oplopen van deze nieuwe stammen en ze verspreiden onder de bevolking, dan heeft het vaccinprogramma bewezen het immuunsysteem te verzwakken, waardoor mensen veranderen in covid superverspreiders – een realiteit die iedereen anderhalf jaar geleden al vreesde.

Het vaccinprogramma biedt niet eens neutrale resultaten, zoals een placebo met zoutoplossing. Meer mensen in het “volledig gevaccineerde” cohort krijgen te maken met deze nieuwe covid-infecties, wat bewijst dat het vaccin een vorm van immuundepletie of antilichaamafhankelijke versterking (ADE) veroorzaakt. De nieuwste varianten hebben al een manier gevonden om de aangeboren immuunrespons te omzeilen, een probleem waarvoor wetenschappers al meer dan een jaar waarschuwen. De door het vaccin opgewekte antilichamen zijn niet-neutraliserend en stellen de nieuwste stammen in staat de eerste verdedigingslinies in de slijmvliezen te omzeilen, waardoor de virale belasting toeneemt en het immuunsysteem in de loop van de tijd zwaarder wordt belast. Deze medische wanpraktijk moet een halt worden toegeroepen.

  Vertrouwelijk Pfizer document onthult criminele doofpot van VACCIN DODEN... ze wisten reeds begin 2021 dat de prik mensen doodde... drie keer meer VROUWEN dan MANNEN

Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Italiaanse actrice waarschuwt dat 18 maanden na inname “vaccin” mensen als vliegen zullen sterven (UPDATE)Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelFranse verzetsstrijders vernietigen massaal 5G-netwerken
Volgend artikelOAN: 946.000 Amerikanen lijden onder ernstige bijwerkingen of stierven na Covid vaccinatie, en dit is nog maar het begin
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. En niet de boeren maar de beesten “ploegden” verder. Verdriet, verlies en ellende achterlatend. Ze kijken er naar als feodale “heersers” en lachen er om (tot ze zelf aan de beurt komen).

 2. De gevangenen kunnen ook nog aller dodelijke ziekten krijgen: Het aantal kankergevallen neemt enorm toe. Hart-, vaat- en hersenziekten en wie weet wat nog meer.
  Het is beangstigend en verdrietig.

 3. Ik heb nu (zoals wij allen wel) véél gezien.. maar dit slaat toch echt alles….. (gelukkig zijn ze nu volop aan het ontcijferen wat dit DUIVELSE plan in de praktijk in houdt… ik zeg het en blijf het zeggen; ik blijf WEG van mensen die geïnjecteerd zijn!!!!);

  GRAFEENOXIDE & NANO-ROUTERCIRCUITRY IN COVID-VACCINS: >>>>HET WARE DOEL<<<< VAN DEZE VERPLICHTE TOXISCHE INJECTIES ONTDEKKEN;

  https://truthcomestolight.com/graphene-oxide-nano-router-circuitry-in-covid-vaccines-uncovering-the-true-purpose-of-these-mandatory-toxic-injections/

  Dat er Graphene oxide en nano routers in de jabs zitten weten we wel maar via bovenstaande link wordt het DOEL ervan helemaal uitgekristalliseerd… het is h e f t i g!!!!!

  Sinds grafeenoxide werd ontdekt in coronavirusvaccins, bevestigen alle bevindingen en ontdekkingen alleen de aanwezigheid ervan (Campra, P. 2021). Tot op heden zijn er ook meer dan redelijke bewijzen en aanwijzingen gevonden voor het bestaan ​​van koolstofnanobuisjes en nano-octopussen, mesoporeuze bollen, colloïdale nanorobots; voorwerpen die geen deel mogen uitmaken van een vaccin en die niet zijn vermeld bij de componenten ervan. Bovendien zijn andere soorten objecten geïdentificeerd en aangetoond in afbeeldingen van bloedmonsters, van mensen die zijn gevaccineerd met de coronavirusvaccins, met name microzwemmers, nano-antennes van gekristalliseerd grafeen en grafeenquantumdots, ook bekend als GQD.

  Niet heel gek dat er nu allemaal mensen om ons heen hebben met allerlei uiteenlopende bijwerkingen;

  https://systeembug.wordpress.com/2021/03/28/ernstige-bijwerkingen-coronavaccins/

  • Ook ik hou al 2 jaar mijn rug recht al ben ik niet meer zo jong 74 en dat kan tellen helemaal in het begin heb ik iedereen die ik kende gewaarschuwd om daar niet aan mee te doen mar dat was vruchteloos….nu eerst dat alles begint boven te komen van leugens en bedrog kan ik het gevoel van “oppassen ” beter plaatsen. Doch als in mijn omgeving iedereen volledig gevaxt is en daar trots op zijn is het praktisch onmogelijk deze mensen te mijden alsook als je boodschappen gaat doen.

 4. Nu nog moet al deze belangrijke info bekend worden bij de Nederlandse overheid!!!Wanneer gaat men daar luisteren ipv kop in zand blijven steken???

  • De overheid weet dit allang al en werkt zelf keihard mee aan deze wereldwijde genocide.
   De mensen moeten dit weten !!!
   Maar die worden door de corrupte media dagelijks gehersenspoeld.

  • De NL overheid is corrupt to op het bot en werkt geheel mee aan deze wereldwijde genocide. Al die idioten hebben hun ziel verkocht aan klaus de duivel schwab.

 5. Ik merk dat covid geïnjecteerde in mijn omgeving ook ontvankelijkheid worden voor andere infecties zoals longontsteking en bronchitis. Onder mijn ongeinjecteerde kenniskring zie ik dit eigenlijk niet .
  Is dit ook al opgevallen bij anderen ?

 6. Hallo fem klopt is mij ook opgevallen
  Ik woon op het terrein bij iemand die twee keer gevacineerd is eerst kreeg hij nierstenen daarna spugen en maagpijn
  Daarna hoofdpijn enig dagen hartkloppingen toen kwam er een kennis op bezoek die gewoon een beetje verkouden was
  Het duurde twee weken voorbij van z.n verkoudheid af was
  Ik had er ook iets van op gelopen
  Na één dag was het bij mij over ik ben uiteraard niet gevaccineerd
  hij is ondanks alle ellende verstandig geworden de booster prik hoeft hij niet

 7. Beste Fem, dit is zowel gebleken uit de onderzoeken die hier serieus naar hebben gekeken, maar ook met gezond verstand kan men dit bedenken. Wanneer ons immuunsysteem wordt uitgedaagd door de hulpstoffen in de vaccins, wordt het feitelijk gedwongen daar de aandacht op te richten ten koste van de volledige natuurlijke paraatheid van dat systeem, die er zou zijn als het immuunsysteem niet met het vaccin zou zijn belast. Ook de afgedwongen focus op het vreemde eiwit, dat zich vormt aan de randen van de lichaamscellen nadat de vaccins hun mRNA inhoud in die cellen hebben geloosd, gaat ten koste van de natuurlijke slagvaardigheid. Frontnieuws meldde op 14 mei 2021 in hun bericht over een Reddit subgroep dat een huisarts na het toeslaan van een streptokokkeninfectie bij een patiënt na diens vaccinatie meende dat het immuunsysteem vermoedelijk te druk was met het vaccin om ook nog de streptokokken in toom te kunnen houden. Vaccinatie is feitelijk een heftige ingreep die alleen te rechtvaardigen is bij een zeer ernstige dreiging, zoals hepatitis B, dat wereldwijd veel meer slachtoffers maakt dan het coronavirus en alle andere griepvirussen samen.
  Als vaccineren zoveel beter is dan niet-vaccineren, is het verbazend dat er maar weinig studies zijn gedaan die de gezondheidseffecten van vaccinatie vergelijken met de effecten bij niet-gevaccineerden. En de studies, die dat wel hebben gedaan, pakken niet gunstig uit voor vaccinatie! Onderzoek van een vaccinatie¬campagne die plaatsvond in 1981 onder babies in Guinee-Bissau liet zien dat vijf keer zoveel geprikte babies overleden als niet geprikte babies (https://doi.org/10.1016/j.ebiom.2017.01.041, zie ook https://www.prnewswire.com/news-releases/dtp-vaccine-associated-with-increased-rate-of-total-mortality-in-low-income-countries-says-peter-gotzsche-in-new-expert-report-300902971.html). Bij een griepuitbraak onder schoolkinderen in British Columbia bleek dat juist de leerlingen die een griepprik hadden gehad, ziek waren geworden (https://academic.oup.com/cid/article/51/9/1017/292207). Een ander onderzoek liet zien dat kinderen, die met een griepvaccin waren geïnjecteerd, juist vatbaarder waren voor andere ademhalingsvirussen. De onderzoekers veronderstelden dat de hogere bescherming van het vaccin tegen het griepvirus gepaard ging met een lagere algemene immuniteit (https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3404712/). Een groot onderzoek onder militairen over de periode 2017-2018 gaf een vergelijkbare uitkomst: het griepvaccin verlaagde de vatbaarheid voor griepvirussen, maar verhoogde tegelijkertijd de vatbaarheid voor coronavirussen en metapneumovirus (https://unitynewsnetwork.co.uk/military-study-finds-flu-vaccine-increases-coronavirus-risk-by-36/, dit onderzoek werd gepubliceerd in januari 2020, dus net voordat de coronapandemie losbarstte). Een retrospectieve analyse onder ruim 3300 kinderen van een kindergeneeskunde praktijk in Portland liet zien dat niet gevaccineerde kinderen aanzienlijk minder vaak de dokter bezoeken dan gevaccineerde kinderen en dat dat effect gold voor alle soorten ziekteklachten (https://www.mdpi.com/1660-4601/17/22/8674/htm, dit artikel werd later door de redactie van het wetenschappelijk tijdschrift weer ingetrokken, omdat er wetenschappelijke bezwaren zouden zijn; de auteurs hebben hier vergeefs tegen geprotesteerd). In 2017 moest de WHO toegeven dat juist de poliovaccins de oorzaak waren van polioverlamming bij een half miljoen kinderen in India in de periode 2000-2017 (https://www.ninefornews.nl/robert-f-kennedy-jr-gaat-los-op-bill-gates-dit-heeft-hij-op-zn-kerfstok-2/). Deze resultaten werpen ernstige twijfel op over de risico’s van vaccinaties. Als vaccins juist leiden tot verminderde algehele immuniteit, soms de ziekte zelf eerder oproepen dan die tegenhouden en zelfs leiden tot een hogere sterfte dan wanneer er niet wordt gevaccineerd, waarom zouden we het dan nog doen? Om de farmaceutische industrie te spekken? Veel mooie beloftes op basis van gelikte wetenschappelijke studies blijken in de praktijk dodelijk, en dat geldt al helemaal voor de covid vaccins. Maar het grootste deel van de bevolking is ziende blind, of ze stoppen de kop in het zand in de twijfelachtige hoop dat ze ongeschonden door de storm heenkomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in