© The Green Mile / Warner Bros

Ik zal een eenvoudige vraag stellen die om een eenvoudig antwoord vraagt. De vraag is duidelijk en een die in het achterhoofd zit van denkende mensen over de hele wereld, die ons nieuwe “normaal” observeren terwijl we omgaan met het residu en het steeds opnieuw opduiken van de aanhoudende “noodsituatie” die in onze wereld is gebracht door het COVID-19 Coronavirus, schrijft Conrad Rook.

Simpel gesteld: zijn de media en de medische wereld medeplichtig aan massamoord? Met “de media” verwijs ik niet alleen naar de omroepmedia van radio en televisie; noch naar de kabelnieuwsmedia, noch alleen naar kranten en tijdschriften. Ik verwijs vooral naar de “social media” – met name Facebook, Twitter, Google en YouTube.

Ik stel deze vraag om een heel eenvoudige reden. Onlangs werd aangekondigd, of beter gezegd toegegeven, dat Hydroxychloroquine (HCQ), wanneer toegediend in de vroege stadia van het begin van COVID-19 binnen de eerste tien dagen, het uiteindelijke sterftecijfer had kunnen verminderen met maar liefst 85%! Een ander geneesmiddel, net zo doeltreffend als HCQ, genaamd Ivermectine, werd ook onderdrukt door de mainstream en social media kolossen.

De reden waarom deze middelen niet werden gebruikt maar in plaats daarvan werden verguisd en afgewezen is meer dan opzettelijk; het is samenzweerderig. Alles wijst erop dat hun werkzaamheid doelbewust werd onderdrukt om de verkoop te stimuleren van de mRNA-georiënteerde “vaccins”, in het bijzonder die van Astro-Zeneca, Johnson & Johnson en Pfizer, die hun enorme connecties bij de regering en de massamedia gebruikten om elke behandeling te onderdrukken die hun winsten in gevaar zou kunnen brengen.

Het is waar dat ik niet specifiek namen kan noemen en tijd, plaats en omstandigheid kan aanwijzen waar “deals” en “overeenkomsten” werden gesloten om gemakkelijk beschikbare alternatieven voor het experimentele genetische mRNA-serum te demoniseren (niet echt een vaccin, omdat het geen anti-lichamen aanmaakt). De bijna universele veroordeling van deze medicijnen door onze medische en social media instellingen is echter geen toeval.

HCQ is een medicijn dat al meer dan 75 jaar door het leger wordt gebruikt in malaria geteisterde landen, wat een van de redenen is dat het Coronavirus in die landen zo goed onder controle was. Het enige onbetwistbare aspect van dit verhaal is dat alles wat Donald Trump noemde of aanbeval als mogelijke behandeling of preventief middel, onmiddellijk werd gedemoniseerd als gevaarlijk, giftig en een potentieel dodelijke moordenaar door zowel de media als het medisch establishment.

  Afschuwelijke vaccin "bijwerkingen" VOOR & NA Covid-19-prikken, rechtstreeks uit de eigen vaccinschadetabellen van de CDC

Zodra Donald Trump aankondigde dat hij Hydroxychloroquine nam, deden de massamedia er alles aan om Trump, zijn advies en dit preventieve middel te demoniseren. In wezen gebeurde hetzelfde met Ivermectine, waarvan de werkzaamheid ook werd vastgesteld door artsen die niet op de loonlijst staan van de CDC, de regering of de Wereldgezondheidsorganisatie.

Volgens een onlangs in The World Tribune gepubliceerde studie “…had een duizelingwekkend aantal Amerikaanse levens gered kunnen worden met Hydroxychloroquine (HCQ).” De studie werd uitgevoerd door Dr. Stephen M. Smith van de Yale University, voormalig onderzoekswetenschapper aan het National Institute of Allergy and Infectious Diseases, waarin werd vastgesteld dat behandeling met Hydroxychloroquine  in combinatie met azythromycine de overlevingskansen van patiënten met honderd procent verbeterde!

Toen Dr. Smith werd gevraagd naar zijn schatting van het aantal levens dat had kunnen worden gered door het gebruik van deze twee in combinatie, verklaarde hij dat 100.000 mensen waarschijnlijk een accuraat getal was van de Amerikaanse levens die hadden kunnen worden gered als HCQ was toegediend bij het begin van de COVID-symptomen!

Dr. Smith vond het idee om HCQ te verbieden, zoals veel ziekenhuizen en staten hebben gedaan, “buitengewoon”, omdat de normale praktijk artsen de ruimte laat om te beslissen welke behandeling in elke situatie voor hun individuele patiënten effectief zou zijn. Smith vond het idee om HCQ te verbieden “… totaal onethisch”. Verder verklaarde hij dat zo’n verbod “… indruist tegen al mijn opvattingen over medische ethiek in onderzoek.”

De brandende vraag is waarom dit gebeurde, en wie er baat bij had? Volg het geld… helemaal terug naar de farmaceutische reuzen Pfizer, Johnson & Johnson en Astra-Zeneca. Het is duidelijk dat alle drie er belang bij hadden om HCQ van de lijst van behandelingsopties te houden. Als algemeen bekend zou worden dat het toedienen van HCQ in tabletvorm inderdaad zowel curatief als preventief werkt, zouden deze drie farmaceutische reuzen miljarden verliezen aan potentiële verkopen aan regeringen over de hele wereld.

  Italiaanse leraar overlijdt binnen uren nadat hij het AstraZeneca serum kreeg ingespoten - onderzoek naar doodslag gestart

Geen andere behandelingsopties werden ooit aan het grote publiek aangeboden, want zodra artsen die niet in de onderzoekskliek van de regering, CDC of WHO zaten, alternatieven probeerden te vinden voor een serum dat geen echte veiligheidstests had ondergaan en alleen op experimentele noodbasis aan het publiek werd verstrekt, werden belangengroepen zoals America’s Frontline Doctors verbannen van alle social media platforms, vooral Facebook, YouTube, Twitter en Google zoekopdrachten, zodat hun aanbevelingen, observaties en ervaringen met HCQ, Ivermectin en andere preventieve medicijnen belachelijk werden gemaakt en onderdrukt.

Nu leren we dat Google, vanwege zijn associatie met een van de vele stichtingen van multimiljardair George (Georgy Swartz) “Soros”, eigenlijk een gevestigd belang heeft bij het onderdrukken van het gebruik van andere alternatieve behandelingen dan de zogenaamde “vaccins”, omdat zij er directe financiële belangen bij hebben dat zoveel mogelijk mensen het vaccin krijgen.

Wat is de basis van deze financiële belangen? Google heeft geïnvesteerd in de testkits voor COVID, dus hoe meer mensen de kits nodig hebben, hoe meer geld zij verdienen met de verkoop ervan. Maar dat is nog niet alles. Het lijkt erop dat Bill Gates, Amerika’s grootste bezitter van landbouwgrond, in samenwerking met Google en Soros, ook bezig is met het verzamelen van DNA-monsters van de wereldbevolking via deze testkits voor nog een andere business waarvan zij verwachten dat die binnen een paar jaar winst zal opleveren: DNA onderzoek voor de “singulariteit,” de “mens-machine” interface.

Elke PCR die Covid test, brengt ons dichter bij de dag waarop we, met de hulp van Gates en Soros, kunnen samensmelten met machines en een nieuw menselijk ras kunnen creëren. Wat kan er misgaan?

Volgens een artikel dat verschijnt onder de webbanner van Dr. Mercola: “YouTube’s parent company, Google, is directly invested in the AstraZeneca/Oxford COVID ‘vaccine.’ Is dit is de reden waarom YouTube alles censureert dat de uitrol en toekomstige winsten van COVID-19 genmodificatie therapieën bedreigt.”

Dit is dus waarom het Biden/Harris regime er zo op uit is om het vaccin bijna voor iedereen een noodzaak te maken om te leven, te werken of enige vorm van zaken te doen of van het leven te genieten, zelfs met een totale overlevingskans van 99,98%! Dit is de reden waarom het Witte Huis en Kathleen Sebelius, voormalig directeur van Volksgezondheid en Sociale Diensten, het idee naar voren brengen dat mensen moeten worden gedwongen, gemanipuleerd en uiteindelijk verplicht om dit experimentele vaccin te nemen, of ze dat nu willen of niet, of ze nu al COVID hebben gehad of niet, en of een overheidsmandaat om een experimenteel serum in hun lichaam te spuiten nu wel of niet een totale schending is van de mensenrechten onder de Conventies van Genève die onze regering heeft ondertekend.

  Deskundige zegt dat Covid-vaccins wereldwijd 700 miljoen mensen zullen doden

Dit brengt ons echter terug bij de basisvraag: zou het, wetende wat we nu weten, niet juist zijn om diegenen in de regering, de social media en de medische wereld die ten onrechte alle informatie over het gebruik van deze medicijnen voor de behandeling van COVID hebben verboden, medeplichtig te noemen aan massamoord?

Het idee om de hoofden van deze social media bedrijven – Dorsey, Pichai, Zuckerberg, Wojicki – evenals de redacteuren en hoofden van alle netwerk nieuws en kabel organisaties te berechten als medeplichtigen aan moord, zou absoluut niet buiten het bereik van mogelijkheden moeten worden beschouwd. Al deze mensen in machtsposities die censuur van mogelijk levensreddende medische informatie autoriseren, verdienen het om berecht te worden in een strafzaak als medeplichtigen aan MOORD!

Hun censuur en onderdrukking van kennis en informatie heeft uiteindelijk onnodig het leven gekost van tenminste 100.000 Amerikanen; en misschien nog eens miljoenen over de hele wereld.

Deze verborgen monetaire agenda om de winsten van multimiljardenbedrijven en technologietitanen te behouden en te vergroten door middel van zelfzuchtige censuur van het publieke vertrouwen is walgelijk en dodelijk. Deze misdaden moeten wettelijk worden aangepakt, zodat zo’n gruweldaad nooit meer kan gebeuren!


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bill Gates over zijn aanstaande Covid-19 vaccinatie: “Je hebt geen keuze” – en kan nauwelijks zijn lachen inhoudenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelMexicaanse president verwerpt COVID-19 injecties voor kinderen, “laat zich niet gijzelen” door profiterende “farmaceutische bedrijven”
Volgend artikelHet Covidvaccin werkt niet
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. helemaal terecht.
  een stapje verder gedacht, zouden de kopstukken achter deze massamoord, zowel de bedrijven als personen, aansprakelijk gesteld moeten worden voor moord met voorbedachte rade, en verantwoordelijk gesteld worden voor alle schade, in de breedste zin van het woord. daarnet heb ik nog gelezen dat zij meer dan 10 biljoen bezitten. ze zouden volledig van hun bezittingen beroofd moeten worden, met als doel de economieën zoveel mogelijk te herstellen en mensen te compenseren voor de verliezen die zij geleden hebben. dit geldt evenzo voor de regeringsleiders en kwakzalvers die ons verkocht en bedrogen hebben.

 2. M.i. gaat het niet alleen om geld! Immers, sinds 2013 zijn alle met gemodificeerde MRNA geprikte mensen wettelijk transmenselijk en legaal geïdentificeerd als trans-mens, hebben geen mensenrechten meer en zijn EIGENDOM van de octrooihouders. Dit geldt wereldwijd omdat GEN-PUNT- technologieoctrooien zijn onderworpen aan Amerikaanse jurisdictie. zie https://t.me/TheaJuup/36455

 3. Rutte vertelde Melinda Gates wél over Vaccine Alliance die Hugo voor z’n experts verzweeg.
  De hele wereld en z’n Mutti Merkel verrast vorig jaar, door de vaccindeal van de zorgministers van Nederland, Duitsland, Frankrijk en Italië met AstraZeneca, die GeenStijl vrijdag reconstrueerde. Echt! Oh nee, toch niet: Melinda van de Bill en Melinda Gates Foundation wist het al lang. Van Rutte. Die vertelde haar in een telefonisch onderhoud al op 26 april over de plannen over het inkoopverbond dat later werd gedoopt tot de Inclusive Vaccine Aliance (IVA). Dat weten we dankzij actieve herinneringen, ‘om niet’ gedeeld in een mailtje van de Bill & Melinda Gates Foundation, dat meteen na de deal met AstraZeneca in de dienstpostbus van het ministerie van Volksgezondheid ploft.
  https://www.geenstijl.nl/5160376/rutte-vertelde-melinda-gates-wel-over-vaccine-alliance-die-hugo-voor-z-n-experts-verzweeg/

 4. k vind dat ALLE artsen:
  a. het geld dat zij ontvangen hebben voor het zetten van een prik, terug moeten betalen.
  b. een scholing moeten doen om te gaan leren genezen en de natuur als basis moeten nemen.
  c. een scholing moeten doen om te leren stoppen met kokerkijken en eens te leren wat er nu echt in de wereld aan de hand is, zodat dit NIMMER meer kan gebeuren.
  Als artsen namelijk geschoold waren geweest, zou dit niet gebeurd kunnen zijn. Ik verbind derhalve geen enkele status aan dit soort onbenullen.

  • ja sorry hoor. iedere arts die een prik gezet heeft zonder zichzelf daarover te informeren, is, aangezien nu duidelijk is dat de bespotenen geacht zijn te sterven binnen 3 jaar, een moordenaar!; en dient overeenkomstig behandeld te worden.
   aangezien ze ook meegewerkt hebben aan de vernietiging van de maatschappij mogen ze ook alles wat ze hebben inleveren om de mensen schadeloos te stellen.

 5. Ik zie medici wat betreft de Corona en tal van andere ‘ziektes’ als kwakzalvers. Psychologen en psychiaters zie ik ook als kwakzalvers. En als media die berichten van kwakzalvers publiceren zijn ze voor mij niet interessant om te lezen, kijken en/of luisteren. Ik kijk haast geen tv. Soms staat ie een week achter elkaar uit. Omdat die Corona ‘pandemie’ me helemaal niks interesseert! Kijk liever naar voetbal of kunst of luister liever naar popmuziek!!!

 6. Als je even zoekt, kom je tot de ontdekking dat de broer!! Van de Jonge werkzaam is bij Jansen en jansen daar een hoge functie heeft.
  vandaar dat hij deze zo probeert te pushen.
  Maar ik zou de bankrekening van zowel Rutte en de Jonge hun bankrekening weleens openbaar willen zien, vooral van de laatste 2 jaar.
  Daarbij hoe kan een demisionaire regering!!! Wetten veranderen die zijn niet rechtsgeldig.

 7. Het wordt tijd dat de guillotine’s weer worden opgesteld en de globalistische leiders(WHO,WEF en politieke leiders),de elite en hun handlangers (media en een groot deel van de medische wereld) massaal onthoofd worden !!

 8. @koddebeier,
  terecht…jedoch gaat dat jaren duren voordat een ieder schuldig bevonden terechtgesteld is….zoveel hebben er bloed aan de handen….
  Oplossing zou zijn….oud-gedienden met de MAG een maand het werk(!) laten doen…aan de rand van een ravijn, die daarna volstorten met puin, ,zwarte grond erover en graszaad….

 9. wel 100% de meeste mensen VERTROUWEN de artsen maar werden gewoon dood gespoten maar ook de farmacie en de top waren er bij dus ja ophangen dat zooitje schorem

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in