Een vastgoedmakelaarster uit de V.S. zegt dat ze op een gegeven moment dacht dat ze zou sterven. Onzekerheid, frequente doktersbezoeken en grote aanpassingen zijn haar nieuwe leven in 2021 en daarna. En als herhalingsinjecties worden goedgekeurd, zal zij de eerste in de rij zijn, bericht thecovidblog.com.

Jamie Walton kreeg de experimentele Johnson & Johnson vector DNA injectie op of rond 14 april, volgens ABC 13 Eyewitness News in Houston. Het was rond dezelfde tijd dat de Centers for Disease Control (CDC) en Food and Drug Administration (FDA) toegaven dat de J&J injecties “zeldzame” bloedstolsels veroorzaken. De FDA gaf deze week een “waargenomen verhoogd risico van Guillain-Barré Syndroom (GBS, aandoening van het zenuwstelsel, een auto-immuunreactie, die gepaard gaat met toenemende spierzwakte en spierverlamming, red.) na vaccinatie” met J&J toe.

Walton vertelt verslaggever Mycah Hatfield dat ze door haar hele lichaam gevoelloosheid begon te ervaren. Ze voelde ook de gevreesde “tintelingen in haar voeten en handen”. Ze ging naar verschillende dokters en kreeg dezelfde antwoorden die iedereen krijgt als ze hulp zoeken bij de medische wereld na experimentele injecties. Eén dokter zei dat het gewoon uitdroging was. Een andere arts volgde de CDC-richtlijnen en zei dat het gewoon angst was.

Haar leven veranderde van de ene dag op de andere

De gevoelloosheid en tintelingen bleven aanhouden omdat geen enkele dokter haar wilde helpen. Walton begon te vallen tijdens het lopen en kon zichzelf nauwelijks meer overeind krijgen. Tegen half juni was ze vanaf haar middel verlamd. Ze ging verschillende keren naar de eerste hulp en kreeg nog steeds geen antwoord. Alleen omdat haar zwager arts is, kreeg ze hulp. Hij stelde op basis van haar symptomen vast dat zij GBS had.

  Jake Kazarek: 28-jarige bodybuilder sterft "onverwacht" 4 dagen na tweede Moderna COVID-19 vaccin

Walton kreeg in het Institute for Rehabilitation and Research (TIRR) ziekenhuis een ruggenmergpunctie om de diagnose te bevestigen. Ze verbleef daar 22 dagen om opnieuw te leren lopen, zitten en staan.

De artsen vertelden haar dat de injectie van J&J de GBS had veroorzaakt. Ondanks deze kennis zegt Walton dat ze “absoluut nog een keer het vaccin zou nemen”.

“Ik denk dat wat ik heb meegemaakt verschrikkelijk was. Ik hoop dat niemand anders dat ooit hoeft mee te maken, maar ik zou het vaccin zeker weer nemen”, zegt ze.

Walton werd eerder deze week uit het ziekenhuis ontslagen. Maar ze heeft nog steeds een looprek nodig en heeft geen idee hoe haar dagen er vanaf nu uit zullen zien. ABC 13 gebruikte het woord “zeldzaam” vijf keer in hun verslag bij het beschrijven van GBS.

De COVID-19 sekte

Wij hebben geen plezier in het schrijven van deze verhalen. Maar het is belangrijk om verslag te doen van deze vreemde sekte-achtige gedragingen van vaccinzeloten. Thecovidblog.com heeft verslag gedaan van een vrouw die 14 anafylactische shocks had na de Pfizer injectie. Zij moedigde anderen nog steeds aan om zelf de mRNA-injecties te nemen. Een andere vrouw ontwikkelde Bell’s Palsy na de AstraZeneca injectie, en moedigde anderen nog steeds aan om zich te laten injecteren.

Sommige van deze verhalen zijn zo bizar, dat het moeilijk te geloven is dat deze mensen eerlijk en echt zijn, in plaats van betaald te worden om een script voor te lezen. De volgende persoon zei dat hij twee doses Moderna EN de J&J injectie had gekregen omdat hij geen bijwerkingen van Moderna had. Hij dacht dat de injecties niet werkten omdat hij bijwerkingen verwachtte. Hij zei ook dat hij graag “tijd met zijn man doorbrengt”, wat een patroon begint te worden onder vaccinfanatiekelingen.

  COVID-19 injecties blijven mensen doden en verlammen en laten verwoeste gezinnen achter

Misschien willen deze mensen gewoon anderen laten delen in hun ellende zodat ze zich minder gedupeerd voelen. Misschien zit masochisme en sadisme wel ingebakken in de wereldbevolking. Men heeft zelfs de zeer reële mogelijkheid van gedachtencontrole op afstand geopperd.

Hoe het ook zij, het is het beste om dit soort mensen zoveel mogelijk te vermijden. Geen zinnig, geestelijk gezond mens verlangt naar dit soort zelfverminking en de-facto zelfmoord. En je wilt niet dat hun spike-eiwitten via shedding op je overgedragen worden. Wees sterk. Wees slim.

Blijf waakzaam en bescherm je vrienden en geliefden.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

YouTuber bespotte voorheen Covid-19 vaccinatie-critici – Nu geeft hij toe: “Ik heb vaccinschade”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDr. Vladimir Zelenko: “De wereld is gegijzeld door een groep sociopaten”
Volgend artikel‘Realiteit’ in de tijd van Covid
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

  1. Bezeten, inderdaad. In de Middeleeuwen had je ook dit soort bezetenen, lieten zich aan het kruis nagelen, of andere bizarre rituele waarbij ook doden vielen, allemaal om te laten zien hoe gelovig ( superieur) ze waren. De mens is nog steeds niet veranderd, dit soort mensen ziet zich als ‘martelaar’ van/voor het volk. Palestijnen bliezen zichzelf op, deze laten zich helemaal klem vaxxen, allemaal voor een bepaalde heldenstatus. Knetter gestoord.

  2. Door alleen deze personen weg te zetten als gestoord los je geen enkel probleem op, Ieder weldenkend mens zou zich uit alle macht moeten inzetten voor onafhankelijke voorlichting om deze vaccinverslaafden uit hun bubbel te halen. Er zullen betrouwbare mediakanalen moeten worden gevonden om deze dwaze religie aan de kaak te stellen. helaas is de msm nog oppermachtig en gesponsord door de vaccinelite. oproep aan iedereen om de alternatieve media zoveel mogelijk te propageren, dat is voorlopig het enige wat we kunnen doen, helaas!

  3. Ik verwacht wel dat als er starks een massale sterfte op gaat treden onder de gevaccineerde,
    het gemiddelde IQ van de overlevende een stuk hoger wordt.
    Atheïsten zouden zeggen, dit is evolutie v/d mens en hoort erbij

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in