De prijs van Zweden’s zelfhaat is burgeroorlog

2
Gewelddadige misdaad, schietpartijen en bomaanslagen zijn de laatste jaren in Zweden dramatisch toegenomen

De Denen hebben extra middelen ingezet om de verbindingen van het land met Zweden te controleren, omdat er in Denemarken bommen zijn gedetoneerd door mensen die uit Zweden komen. Deze mensen uit Zweden zijn islamitische criminelen. De Zweedse regering reageerde op de Deense maatregel door de Denen nazi’s te noemen. De Zweedse samenleving is ten kwade veranderd en het Zweedse volk is zich ervan bewust dat het heeft verloren.

Dit alles is bekend, maar wat interessant is, is dat een voormalig hoofd van de Zweedse vrachtwagenbouwer Scania, Leif Ostling, heeft gezegd dat Zweden op weg is naar een burgeroorlog vanwege het probleem van zijn gewelddadige migranten die niet bereid zijn om in de Zweedse samenleving te integreren. Als succesvol zakenman kan zijn mening niet worden afgedaan als zijnde van een soort asociale dwaas die in de kelder van zijn moeder leeft, schrijft David Archibald op The Seeker.

Dit roept de vraag op: hoe kun je in deze tijd een burgeroorlog voeren? Een burgeroorlog is ambitieus, maar is het wel haalbaar?

De bevolking van Zweden is nu 10,1 miljoen, waarvan 8% islamitische bevolking. De eerste vraag is, wie is de eigenaar van de wapens en hoeveel zijn het er?

Deze site zegt dat burgers in Zweden naar schatting 2.296.000 geweren bezitten, legaal en illegaal, waarvan ongeveer de helft geweren zijn. Er is een grote jachttraditie in Zweden. Met ingang van het jaar 2011 waren er 6,5 legale vuurwapens per 100 inwoners en 18,9 geregistreerde geweren per 100 mensen. De gemiddelde wapenbezitter heeft er dus drie.

  Zweden overstuur na onthulling vier meter groot gat in de cruiseferry Estonia - voorheen afgedaan als complottheorie

De Zweedse regering denkt in dezelfde richting. Ze proberen momenteel het gebruik van wapens door jagers te beperken. Magazijnen en munitie moeten bij de politie worden geregistreerd en gescheiden worden gehouden van de wapens.

De islamitische elementen hebben de meeste handgranaten in burgerbezit, voornamelijk de M75-handgranaat uit het voormalige Joegoslavië. In Zweden bereikten de handgranaataanvallen in 2016 een piek van 40 stuks. De moslims hebben ook meer explosieven bij de hand. In de eerste negen maanden van 2019 waren er 97 explosies in Zweden. Zelfs de BBC heeft dit opgemerkt. Over Zweden zou een litanie van verschrikkingen geschreven kunnen worden, met alle moorden, verkrachtingen en messen en zo, maar bedenk gewoon dat er ongeveer elke tweede dag een explosie is.

De defensiemacht in Zweden heeft 139.180 vuurwapens, en de politie nog eens 38.000.

Al met al zijn er genoeg wapens om een burgeroorlog mee te voeren. Dit zal geen barbaarse aangelegenheid zijn die met messen en stokken wordt uitgevochten.

Maar hoe zal het aflopen? Op dit moment vallen de moslims politiebureaus aan, controleren ze no-go gebieden en enclaves, en worden ze door de politie onvoldoende ontmoedigd om deze activiteiten uit te voeren. De publieke opinie wordt steeds minder tolerant. Wat de politiek betreft, hebben de linkse partijen de laatste verkiezingen, in september 2018, gewonnen en hebben de sociaal-democraten de controle over de regering behouden. Hun belangrijkste oppositie is de Zweden Democraten, die door de premier “een extremistische en racistische partij” wordt genoemd.

Een teken van de verschuiving in de publieke opinie is het feit dat de leider van de Moderaten [Conservatieven] partij, met 70 van de 349 zetels in het Zweedse parlement, zich op Facebook heeft verontschuldigd bij al diegenen die in de loop der jaren kritiek hadden geuit op het immigratiebeleid van het land. De draaiende wind van de publieke opinie zal tot hardhandig optreden tegen de islamitische enclaves aanmoedigen, wat de moslims op hun beurt woedend zal maken, en zullen waarschijnlijk reageren met meer aanvallen op de politie en andere openbare instellingen.

  Shokrallah verkrachtte 13-jarig meisje tot ze uit haar vagina begon te bloeden - districtsrechtbank: "Geen ernstig misdrijf"

Hoe het tot een burgeroorlog kan komen, is dat de reactie van de regering op het escalerende geweld te ver achterblijft bij de gebeurtenissen en de publieke opinie. En dan zal een officier van de strijdkrachten wiens vrouw of dochter is vermoord zijn eenheid leiden bij de overname van het parlementsgebouw. Niemand in de politiemacht zal hem tegenhouden, omdat de politie al tientallen jaren de dupe is van het moslimgeweld.

De volgende fase zal de reactie zijn van de linkse partijen die Duitsland, Frankrijk en de Europese Unie besturen. De Gele Hesjes protesteren al meer dan een jaar in Frankrijk. In het begin waren ze verbaasd over de stickers van de Europese Unie op Franse pantserwagens. Het lijkt erop dat Macron en Merkel hebben samengespannen om een Frans-Duitse troepenmacht op te richten om opstanden in Europa neer te slaan. Om Zweden te bereiken zou deze troepenmacht door Denemarken moeten gaan, en de Denen zullen hen waarschijnlijk tegenhouden. Als dat niet lukt, is het onwaarschijnlijk dat een gepantserde colonne over de Oresundbrug komt, die Denemarken en Malmö in Zweden met elkaar verbindt. De Zweden maken goede antitankwapens.

Ja, je kunt een burgeroorlog hebben in deze tijd. Met betrekking tot Zweden, wat niet eeuwig kan doorgaan. Als de staat zijn geweldsmonopolie niet behoudt, houdt de staat op te bestaan.

Mensen kunnen een kort geheugen hebben voor beproevingen en ontberingen als ze een tijdje beschaafd en comfortabel hebben geleefd. Aan de andere kant van de grens in Noorwegen hadden de Noren een slechte tijd in de Tweede Wereldoorlog, met bijna hongersnood. Dus bouwden ze in de jaren vijftig van de vorige eeuw een graanopslagplaats met een voorraad voor minstens een jaar, op de manier van het advies van Jozef aan de Egyptische farao. Twee generaties later was alle leed vergeten en werden de graansilo’s omgezet in studentenverblijven. De pijn van de komende burgeroorlog in Zweden zal niet zo snel worden vergeten.

Zweden op voet van burgeroorlog

Vorig artikelBlack Lives Matter uit stad verjaagd
Volgend artikelDe VN spreekt haar “bezorgdheid” uit over Trump’s classificering van Antifa als terroristische organisatie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

2 REACTIES

 1. In de VS zal een nieuwe burgeroorlog (v2) alleszins niet meer uitgevochten worden op de oude traditionele manier maar met zogenaamde 4th en 5th generation warfare tactieken.

 2. Zweden moet opgeschoond worden.
  Alles hangt af van de loyaliteit van leger.

  methode met aangepast zijn; geen burgeroorlog, maar een efficiente militaire//electronische actie.
  Voorbeeldje: In de winter in actie komen na voorberiding.
  Inde nacht in een no-go zone electriciteit afsluiten; gas afsluiten, jammers om mobiel telefoon verkeer te stoppen, internet stoppen.
  Wijk afgrendelen, erin gaan; alle moslims en illegalen en afrikanen arresteren en op transport naar een voorbereid marineschip, dat als tijdelijk kamp functioneert.
  Vooraf een lokale overheid in Noord Afrika omkopen, ende rotzooi lossen
  op het strand.

  Alternatief; burgeroorlog.
  Simultaan daaraan; alle uitkeringen aan “vluchtelingen”stoppen.
  Wedden dat minstens de helft binnen 2 week uit zichzelf vertrekt?

  Een “normale”actie van leger of politie zou teveel verkeerde lijken kosten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in