Zweden, een goed land dat om zijn burgers geeft, publiceert actuele geboortestatistieken. De statistieken zijn zeer verontrustend en laten dit jaar een steeds sterkere daling van het aantal geboorten zien. Het is in feite ERGER dan het op deze tabel lijkt, zoals ik later zal laten zien, schrijft Igor Chudov.

Klik om te vergroten

Ik heb deze gegevens in tabelvorm weergegeven:

En hier is een meer visuele grafische voorstelling van de DALING van het aantal geboorten in Zweden, per maand:

U kunt zien dat de daling van het aantal geboorten in Zweden niet alleen aanzienlijk is, maar ook elke maand geleidelijk aan ernstiger wordt! Het lijkt wel of een onverbiddelijke kracht de voorheen gezonde Zweden, die gezinnen plannen en door hun regering worden aangemoedigd om kinderen te krijgen, ervan weerhoudt om werkelijk zwanger te worden en hun zwangerschap te voltooien.

Wat zou hiervan de oorzaak kunnen zijn?

Vaccinatie van jongeren in Zweden

Kijk eens naar deze nuttige grafiek van Our World in Data. Ga 9 maanden terug en kijk naar de jongere 18-49-jarigen. Kijk naar hun vaccinatieverloop van april tot augustus 2021:

Klik om te vergroten

De Zweedse jongeren hebben van de Zweedse autoriteiten de verzekering gekregen dat de COVID-19 vaccins beslist zeer veilig en doeltreffend zijn. De Zweden, en vooral de jongeren, vertrouwen hun regering. Zij namen dus de COVID-19 injecties, dachten er niet veel over na, en gingen door met wat zij dan ook aan het doen waren, zoals baby’s maken, precies zoals de Zweedse regering hen aanmoedigde te doen.

Zij merkten waarschijnlijk niet dat het aantal zwangerschappen daalde.

  Data: Canada en Israël lijden aan een pandemie van de volledig gevaccineerden

Hoe zit het met andere landen?

Zweden is NIET alleen. Ik heb bericht over een dramatische (en met Zweden vergelijkbare) daling van het aantal geboorten in Duitsland, Zwitserland, Noord-Dakota, en het VK:

Dramatische daling van geboorten in Duitsland

Taiwan, dat 9 maanden tevoren ook jongeren vaccineerde, noteert een maar liefst 23% daling van het geboortecijfer! Als deze trend doorzet, is dat een gebeurtenis op ontvolkingsniveau.

Ontvolking van Taiwan

Let wel, 9 maanden geleden was minder dan de helft van de jonge Zweden gevaccineerd.
Nog geen enkele had een vaccinbooster gekregen.

Wat zal er over een aantal maanden gebeuren met het geboortecijfer van Zweden, nu de mensen in de vruchtbare leeftijd 9 maanden daarvoor meer vaccins en meer boosters hebben gekregen? De jongeren zijn in Zweden uiteindelijk voor 80% gevaccineerd en velen hebben later boosters gekregen. Ik hoop natuurlijk dat deze verontrustende tendens op de een of andere manier zal verdwijnen, maar ik vrees dat hij zal verergeren.

Het is tijd om ons zorgen te gaan maken en alarm te slaan. Bent u ongerust?

Voldoe er dan NIET aan.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

87.000 Nederlandse artsen en verpleegkundigen weigeren zich te laten vaccinerenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBereid u voor op oorlog, hogere energieprijzen en grote burgerlijke onrust – Martin Armstrong
Volgend artikelVoeg al deze nieuwe getallen samen, en wat spellen ze? D-E-P-O-P-U-L-A-T-I-E
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

  1. Bij mijn weten zijn veel artsen in NEDERLAND wel degelijk gevaccineerd maar het ergste is dat zij hun hebben gehouden over de gevolgen van zulke waanzin vaccinaties en dat terwijl zij de kennis en wetenschap hebben meegekregen dat men nog nooit met vooraf preventie spuiten een ziekten kan voorkomen Als je er nu over praat dan ontwijken de gevaccineerden je met het antwoord::::: ja je komt er niet in het ziekenhuis mee terecht en je wordt niet ernstig ziek!???????????????

  2. Dus dan werkt het goedje in de gifspuit naar behoren: de S antigenen zorgen er voor dat de vruchtbaarheid daalt. Nu vraag ik me hoe hetzelfde zit met al die ‘asielzoekers’ die Zweden binnenharkt.

      • Toch zijn er hier in België véél vreemdelingen (moslims) die de spuit hebben genomen, heelder families hoor! Ik vind dit onbegrijpelijk maar tja..

  3. Sta me toe eens goed te lachen ja ? zijn ze eindelijk wakker ja ? toen de complotdenkers verketterd werden voor alles wat vuil en vies was hadden ze’r geen oren naar…’t was allemaal larie en apekool …en nu zien ze eindelijk dat de vaccins niks anders dan vergif zijn om de populatie uit te dunnen…tja , wie zijn gat brand , moet op de blaren zitten é ….maar geen nood , jullie kunnen nu nog altijd een 5de of een 6de booster halen…..sukkels…en der zullen er zeker wel zijn die het gaan doen ook hoor , maar kom dan niet klagen dat er u niemand heeft gewaarschuwd…

  4. Zweden wist dat er geen “dodelijk” virus bestaat en heeft ook geen “maatregelen” getroffen. Maar omdat de Zweden geregeerd worden door vrijmetselaars hebben ze toch braaf een groot deel van de bevolking het “vaccin” opgedrongen met het “gewenste” effect. Zweden wil zo graag lid zijn van de “Nieuwe Wereld Orde” en van de NAVO dat zij het ervoor over hebben.

  5. De Zweedse politici haten hun blank volk even erg als de Belgische of Nederlandse + Duitse politici. Héél se Westerse politiek heeft een doodsverbond aangegaan met VN, WEF en de superrijken! Tijd om dat verbond te breken en alle rijkdom af te nemen en ze dan letterlijk en figuurlijk te laten stikken! Oog om oog , tand om tand!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in