De Zweedse premier Stefan Löfven sluit militair ingrijpen niet uit tegen de escalerende misdaad die door de vele migrantenbendes in het land wordt gepleegd, wat in feite betekent dat Zweden in een staat van burgeroorlog terecht zou komen.

Het is niet mijn eerste keuze om het leger in te zetten, maar ik ben bereid om te doen wat nodig is om ervoor te zorgen dat de zware georganiseerde misdaad verdwijnt, zei hij na het openingsdebat in het parlement, schrijft SVT.

Toen Zweden in 2015 zijn grenzen opende voor honderdduizenden ‘vluchtelingen’ uit het Midden-Oosten, was er geen gebrek aan waarschuwingen voor wat er over een paar jaar zou gebeuren. Maar de waarschuwingen werden door de overheid genegeerd en ze kwamen allemaal uit.

In de afgelopen jaren heeft Zweden een explosieve misdaadgolf gezien, met een paar honderd schietpartijen vorig jaar, handgranaten die gegooid werden, onder meer naar politiebureaus, en regelmatig bommen die explodeerden.

De scholen zijn een puinhoop en ziekenhuizen verkeren in chaos.

Bovendien zijn er nu zoveel verkrachtingen dat de politie niet de capaciteiten heeft om ze te onderzoeken. Politieagenten hebben meerdere keren gewaarschuwd dat ze de controle verloren hebben.

Nu begint de regering in te zien wat een ernstige fout het heeft gemaakt, die minister van Financiën Magdalena Andersson heeft het verwoord: “Zweden heeft te veel immigranten ontvangen.”

Verleden jaar werden de Zweden ook door de Autoriteit voor Sociale Bescherming en Paraatheid, MSB, gewaarschuwd om zich voor te bereiden op oorlog, waarbij een potentiële Russische invasie als dekmantel werd gebruikt.

Elk individu moet in geval van oorlog in staat zijn om een ​​week lang zonder hulp te overleven, was de boodschap.

Syriërs in Zweden verwachten een “verdomde burgeroorlog”

  EU Commissie: Nederland kan 8 miljoen migranten ontvangen – en de hele EU 3,3 miljard
Vorig artikelNathalie maakt kennis met de culturele verrijking
Volgend artikelInfectiearts beschuldigt Zweedse regering van doodslag
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Met leger: een probleem wijk afsluiten, electra en internet en mobiet tel. storen;razia; oppkken ineterneren op marineschip, en ergens op de kust van Noord Afrika afzetten

  Of vlgs de EU wet: over de (streng bewakte) grens zetten.

  Maar in ieder geval: de rotzooi het land uit.

 2. Eigenlijk is de gehele Zweedse “voorstelling” te gek voor woorden.
  Onder bescherming van het leger vreten die parasieten je eigen land leeg.

 3. Het grootste probleem zijn je eigen “mede” rasgenoten en burgers die omdat hun dat vinden jou toekomst verkwanselen. Ruim die eerst met hun aanhang en fruit en de rest van het proces gaat via natuurlijke weg goed komen.

  Verraad uit eigen volk is iets dat geen volk ongestraft en onbehandeld mag laten, het is als een enorme puist die moet worden opengesneden en dichtgebrand.

  Opstand of rebellie is vrijwel onmogelijk voor de autochtoon, we zijn gecastreerd in ons eenheidsgevoel, en een groep blanke boze burgers is zo weggeslagen door een groep geharnaste dienaren van de zogenaamde elite en hun wetten, dus vergeet opstand of protest of demonstraties. Dat mag als je daarna weer oprot naar je hok. Demonstraties zijn een soort niet seizoens gebonden carnaval uitingen voor het volk. Even de woede ventileren, vuurtje van frustratie zelfstandig in eigen beheer uitgepist, acceptatie geworteld.
  Nee, de stembus is idem dito de fopspeen voor de burger die denkt tanden te hebben. Geen deuk of stukje eraf van die speen…..nada.

  Alle acties tegen de elite en het stoppen van verdere knechting en aftakeling van recht en levenswaarde zal uit de individu zelf moeten komen. Of je moet een zak geld hebben en gewoon vertrekken naar andere oorden waar vrijheid ook in woord en daad kan worden ge en beleefd, de meest slimme optie. Maar voor ons armoedzaaiers zonder een meter grond in bezit die denken een vaderland te hebben is er niet veel keuze…en subsidie om te vertrekken is er niet voor ons autochtone blanke mensen, wel voor alles met kleur, en ze mogen terugkomen wanneer ze willen om weer aan de tiet der natie te hangen en te zuigen….

  De eenling die geen pers zoekt of aanhangers, omdat aanhangers ook net zo snel weer verdwijnen als ze zijn aangewaaid. Die eenling, man / vrouw / stofzuiger kan wel een verschil maken. Enorm moeilijk te vinden, heeft alle tijd om iets van actie te plannen, te overdenken en te controleren, te testen en op een zelf gekozen tijdstip uit te voeren. Soms zijn de meest effectieve middelen en mogelijkheden direct in het zicht, direct in bereik.

  De tijd van oorlogen en camouflage kleding is voorbij, sinds er thermokijkers zijn en drones heeft het verschuilen in de natuur tegen een georganiseerde bende met veel geld en een mandaat bijster weinig zin.
  Opgaan in de massa is effectiever, en camera’s met gezichtsherkenning zijn relatief effectief, vuur en gif enorm moeilijk te bewijzen of te traceren….de mogelijkheden die de overheerser ten dienste staan kunnen ook hun zwakte zijn…..radiojammers zijn niet voor niets verboden, die zwakte zagen ze al langer aankomen. zonder communicatie is een groep niets, dus een zwakte…en wie niet zo stom is om met een lichtbaken in de nacht, het zogenaamde mobieltje op pad te gaan en niks van spullen of afval achter te laten maakt een goede kans tot succes….voorbereiding en overdenking, de kans op succes is exponentioneel…..

  Hoe zwaar ook in het pak of harnas, de voeten van mensen in gevechtsuitrusting zijn minimaal beschermd, dus neem een kijkje in de middeleeuwen en zie waar veldslagen en stormlopen op stuk gingen. Altijd ergens een voetangel, en met de hedendaagste techniek is het scala aan mogelijkheden enorm gegroeid. Van de aan elkaar gelaste spijkers naar pneumatische pinnen die naar believen ergens uit schieten en weer terug schuiven…..en met wat hondestront eraan is ziekte en ellendig Sterven bijna een garantie…..
  ….kleine brandmiddelen van twee gemengde metaalpoeders (thermiet) die door alle beschermende kledij heen gaan en een modern harnas tot een mummiepak maken….zwaktes genoeg bij de vijand.
  Geluid op hoog niveau, strobelicht met laser, de moderne boze burger die tot guerillia is gedwongen heeft een berg meer mogelijkheden. En het meest mooie is; je vijand komt naar je toe, als jij dat wil en klaar bent. Voor hun is het altijd weer een verrassing waar ze terecht komen, en een gang die in brand staat en geblokkeerd zit is geen pluspuntje om meer kandidaten voor de knuppelploeg van de elite te werven. Wat moet een burger in deze tijd als ieder zogenaamd recht niet langer een recht is en als een hoer van een minister burgers rechteloos maakt en als antwoord geeft dat ze maar moeten gaan procederen en dan hun gelijk krijgen. Zo iemand mag geen vijf seconden meer zeggenschap hebben. Dat is op 11 mei 2020 de realiteit in Nederland, de wet die ze zelf beweren na te leven even voor jou als kut burger wegvegen. Ga je gelijk maar bij de rechter halen, dat krijg je dan wel maar voorlopig even opgerot, kut burgers. Ruimen van het veld zulke figuren, te ziek voor woorden.

  En daar ligt dan ook de laatste sleutel die de burger nog heeft in een wereld waar wetten zo maar even worden weggeschoven, het enige dat de burger rest is de personen die verantwoordelijk zijn per stuk aanspreken op hun verraad, in Duitsland was al iemand die dat principe van verantwoording laten nemen had begrepen. En dan word je eigen terras bij je huis niet langer een plek waar je kunt gniffelen over de centjes die je hebt geroofd en je volk dat je hebt verraden…

 4. Deze plannen stammen al van in de oorog! HetHooten Morgentauplan! Dit waren joden! Ook de jood Kaufman schreef een boek, “Germany must parisch”! Duitsland moet verdwijnen! Oom Adolf had dit ook gelezen, zoals ook de protocollen van de wijzen Zion, daar staan exact de plannen in, die de joden op de achtergrond, met de witte mens van plan zijn, massamoord! Nu beweren ze dat in 1903 in Rusland gevonden boek en vervalsing zou zijn, maar ze liggen aardig op schema, toeval? Het is hun plan en die van de vrijmetselaars, die extreme Moslims hierheen te halen en zo chaos te veroorzaken! Snappen we nu dat AH zo’n hekel aan die extereme zionisten had? Hopenlijk gaan steeds meer mensen het beseffen, ik raad aan die boeken eens te lezen en de docu op bitshute, Europa the last battle te kijken, echt een aanrader als je het andere verhaal achter de geschiedenis eens wild horen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in