De VN spreekt haar “bezorgdheid” uit over Trump’s classificering van Antifa als terroristische organisatie

4

Een paar weken geleden kondigde de Amerikaanse president Donald Trump aan dat hij de gewelddadige linkse organisatie Antifa, die achter grote delen van de rellen in de VS en Europa zit, als een terroristische organisatie wordt geclassificeerd. Dit baart de VN zorgen, die in een bericht op Twitter het logo van het netwerk verspreid.

Het was eind mei dat Trump het bericht naar buiten bracht.

Nu hebben VN-mensenrechtendeskundigen “diepe bezorgdheid” geuit over het feit dat de Amerikaanse procureur-generaal William Barr de Antifa en andere “antifascistische” organisaties als binnenlandse terroristische groeperingen beschrijft. De activiteiten van de groepen, die vaak bestaan uit geweld en terreur, worden beschouwd als vrijheid van meningsuiting.

Getrainde marxisten

Tegelijkertijd werd er een video uitgezonden door een van de Black Lives Matter oprichters, waarmee Antifa samenwerkt, waarin Patrisse Cullors onomwonden verklaart dat ze Marxisten zijn.

Verkrachtingen en beschermingsgeld afpersing: Welkom in Antifaland

  Black Lives Matter? Een zwarte slaaf in Libië kost $ 200 dollar... en niemand interesseert het
Vorig artikelDe prijs van Zweden’s zelfhaat is burgeroorlog
Volgend artikelImad Karim: “Het Westen wacht een gruwelijke dood”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

4 REACTIES

 1. Die ïdealisten die eenpaar jaar terug Hamburg aanvielen, kregen hiervoor:
  –reisgeld;
  –een nike outfit
  –15euro per uur
  Hun opdracht: zoveel mogelijk schade maken en zoveel mogelijk politie en burgers aanvallen.

  Officieel was de schade 350 millioen, in delinkse pers.
  Maar dat was het totaal van de claims van de mensen die verzekerd waren tegen oorlogsgeweld en rellen; en dat zijn er niet veel….

  Als ik politie commandant was, had ik de treinen laten stoppen in the middle of nowhere.
  En dan de resterende met leger als een invasie beschouwd, en met scherp geschoten.
  De burgers hebben recht op veiligheid van lijf en goed.

  En ja, Antifa is een puur fafascistische geweldadige terroristische organisatie, onder beheer van Soros en de Clintons.

  Ze krijgen betaald via een antifa betaalkaart; zijn dus makkelijk te traceren.
  Doen.

 2. En:

  ‘The National Toxicology Program provides the scientific basis for programs, activities, and policies that promote health or lead to the prevention of disease. Founded in 1978, NTP plays a critical role in generating, interpreting, and sharing toxicological information about potentially hazardous substances in our environment. NTP strives to remain at the cutting edge of scientific research and the development and application of new technologies for modern toxicology and molecular biology.

  A world leader in toxicology research, NTP has evaluated more than 2800 environmental substances for potential human health effects.’

  https://ntp.niehs.nih.gov/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in