Zwaarbewapende etnisch-Europese mannen en vrouwen van motorclubs en ‘Back the Blue’-groepen trokken naar het kleine stadje Bethel om de confrontatie aan te gaan met Black Lives Matter activisten. Zo’n 800 tegendemonstranten, waarvan sommigen Trump t-shirts droegen, schreeuwden “Blue lives matter!” en “All lives matter!”, en trokken borden uit de handen van de demonstranten.

80 van de 2.828 inwoners van Bethel hielden een vreedzame BLM-demonstratie. De video laat zien hoe een demonstrant door een tegenstander op het achterhoofd wordt geslagen, terwijl de politie toekijkt. De conflicten hielden voor de tweede dag op maandag aan, waardoor de politiechef een avondklok afkondigde en verschillende mensen werden gearresteerd, schrijft Europeansworldwide.

Grote aantallen van de tegendemonstranten worden verondersteld met motors uit naburige staten te zijn gekomen. Een indrukwekkend 97 procent van de inwoners van Bethel zijn blank en er wonen slechts 13 zwarte mensen, volgens schattingen van de VS-volkstelling.

De demonstratie van zondag was door de ‘Bethel’s Solidarity with Black Lives’ groep als een vreedzame aangelegenheid gepland (zoals ze allemaal beweren) en er werd verwacht dat er ongeveer 25 mensen zouden komen, waarbij ze solidariteit zouden tonen met de BLM-beweging. Er verzamelde zich echter rond 800 mensen en ongeveer 80 BLM-demonstranten werden geconfronteerd met een meerderheid van blanke groepen, ‘Back the Blue’ organisaties en Tweede Amendement pleitbezorgers.

De tegendemonstranten waren bewapend met knuppels en geweren over hun schouders, terwijl sommigen Donald Trump t-shirts droegen.


Ze riepen “Blue lives matter!”, “All lives matter!”, bedreigden de demonstranten en trokken Black Lives Matter borden uit hun handen.

Zo’n 250 motorfietsen werden gebruikt om het protestgebied over te nemen, waardoor de demonstranten werden verdrongen. De linkse demonstranten beschuldigden de groepering van het aanzetten tot “haat en geweld”.

Vijf mensen werden maandag gearresteerd toen de schermutselingen hun tweede dag begonnen.

Video’s van blanke mensen die hun gemeenschap beschermen met vuisten en wapens

  Beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg filmen zichzelf terwijl ze worden ontslagen voor het niet naleven van het vaccinatiemandaat
Vorig artikelAfrikaanse imam roept moslims in Europa op tot moord en roof
Volgend artikelDe prijs van Zweden’s zelfhaat is burgeroorlog
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. ALL LIVES MATTER maar wie zich in om het even welk land vestigt, moet bij aanvang de taal leren, de Wet respecteren en de gewoontes leren appreciëren van de autochtonen! Op die manier kunnen allochtonen studeren, een job vinden en bijdragen tot de uitgaven die de Staat in hun inleidingsperiode heeft uitgegeven zodat ook zij financieel dan deel uitmaken van de Gemeenschap. Al die linkse, meestal rooie rakkers en groene azijnzekers, willen echter dat de Staat alles voor hen regelt op gelijk welk gebied om hen daardoor als kiesvee te kunnen gebruiken: echt schandalig! Trouwens geschiedenis betekent het volgende: weten waar je heen gaat indien en wanneer je weet waar je vandaan komt en elke geschiedenis heeft negatieve zaken dus leer ervan!!!

  2. Waarom moet altijd het slavernij. Verleden. Opgerakeld worden. ,niet alleen de blanken waren hier schuldig aan maar ook de. Zwarte bevolking die hun eigen bevolking uit het oerwoud haalde en aanbood aan de blanken De geschiedenis. Kent vele zwarte bladzijde. Maar het heeft geen enkele zin. Dit telkens naar voren te halen Wat oa in de 2 de wereld oorlog is. Gebeurt. Is vreselijk maar dat was een andere generatie. Respect. Daar gaat het om En wel voor alle mensen heeft niets met kleur te maken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in