Welkom in Absurdistan. In een rapportage stelt Sveriges Radio dat er vrees bestaat dat de criminaliteit en sociale onrust deze zomer in ‘kwetsbare’ immigrantengebieden zullen toenemen. De reden hiervoor is dat gezinnen met een asielgerelateerde immigrantenachtergrond als gevolg van Corona-gerelateerde reisbeperkingen niet op vakantie kunnen gaan naar landen waar ze uit zijn ‘gevlucht’.

Studio A van van de Zweedse staatsradio sprak gisteren, dinsdag, in een nieuwsuitzending met Martin Lazar, een politieagent in Botkyrka met een allochtone achtergrond. Hij bevestigt de bezorgdheid van de SR en zegt dat het “een andere zomer” zal zijn voor migranten in zijn district wanneer ze niet, zoals voorheen, op vakantie kunnen gaan in hun voormalige thuisland.

Jonge mensen lopen het risico te worden blootgesteld aan de verkeerde personen en te worden aangetrokken tot criminele daden, zegt Lazar.

Hij is van mening dat de gemeente nu meer geld en middelen moet inzetten om activiteiten voor de jongeren in het gebied te starten, zodat ze niet verveeld raken als ze niet naar huis kunnen reizen tijdens de zomervakantie.

SR interviewt ook Lisa Pedersen, die zichzelf “veiligheidsmanager” noemt en actief is in het zwaar gecriminaliseerde en door immigranten gedomineerde gebied Angered in Gotenburg. Zij leidt een door de belastingbetaler gefinancierd initiatief dat “tegen de sociale onrust” in de onrustige wijken zou moeten werken.

Ze deelt de bezorgdheid van SR en Lazar dat de stad gebieden heeft die “vergelijkbaar zijn met Botkyrka” waar veel migranten zijn die, als gevolg van de Coronapandemie, dit jaar geen vakantiereizen naar hun thuisland kunnen boeken.

  Guardian Angels zijn weer terug om de straten in Zweden veilig te maken - 'nazi's' en 'racisten' zijn welkom

Pedersen zegt dat de stad nu rechtstreeks en via verenigingen extra belastinggeld investeert om “de zomervakantieactiviteiten te versterken en jongeren een positieve en zinvolle vrije tijd te geven”.

We hopen een heel mooi en breed programma aan te kunnen bieden.

De staatsradio waarschuwt ook dat het reisverbod naar de thuislanden in combinatie met de toegenomen werkloosheid in de nasleep van de corona-crisis leidt tot meer huiselijk geweld in ‘kwetsbare’ gebieden zoals Botkyrka en Angered.

Recreatievakanties in Syrië – voor asieltoeristen die bescherming zochten

Vorig artikelArgenteuil: “We verbranden de kerk van de kafirs”
Volgend artikelChristelijke vrijwilligster verkracht en negen uur lang gemarteld door moslims – daarna doodgestenigd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Laat ze op vakantie gaan naar hun thuisland en trek dan hun Zweedse paspoorten in en laat ze niet meer binnen met als reden dat hun land nu veilig is en zij dus geen asiel meer nodig hebben…probleem opgelost.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in