Zaporizhzhya kerncentrale. / IAEA Imagebank / Wikimedia / (CC BY 2.0 DEED) 

Vorige week berichtten de Britse media (Telegraph en Guardian) over beschuldigingen dat Rusland chemische wapens gebruikte tegen Oekraïense troepen en alsof dat nog niet erg genoeg was, bracht het Russische leger ook nog eens de grootste kerncentrale van Europa in gevaar.

Voormalig CIA-officier John Kiriakou bespreekt deze berichten en concludeert dat de incidenten valse-vlag operaties zijn, georkestreerd door Westerse sponsors van het Oekraïense regime. Kiriakou zegt dat het de CIA is die een beruchte staat van dienst heeft als het gaat om vuile trucs wanneer haar operaties slecht verlopen, schrijft Finian Cunningham.

En, om zeker te zijn, de NAVO proxyoorlog in Oekraïne tegen Rusland gaat inderdaad heel slecht. Rusland heeft militair de overhand, terwijl het door de NAVO gesteunde regime in Kiev op instorten staat.

Een nederlaag voor Washington en zijn NAVO-partners in Oekraïne zou een politieke ramp zijn voor de Westerse mogendheden. Vandaar dat ze wanhopig worden. Dat verklaart de toename van berichten in de westerse media dat Rusland chemische wapens is gaan gebruiken en dat Rusland de kerncentrale in Zaporozhye, Europa’s grootste civiele kerncentrale, in gevaar brengt. Vooral die laatste insinuatie van de westerse media is absurd. Rusland nam de controle over de kerncentrale van Zaporozhye in maart 2022 over.

Het zou duidelijk moeten zijn dat het door de NAVO gesteunde regime de dader is van nucleair terrorisme, maar de Westerse regeringen, media en het Internationaal Atoomagentschap van de VN nemen allemaal een beschamende dubbelzinnigheid aan over de dader. De Westerse sponsors dekken een nucleair terroristisch regime in Kiev in omdat de Westerse regeringen volledig medeplichtig zijn aan het terrorisme.

  Oekraïne versus Rusland: De gevaren van lik op stuk

John Kiriakou wijst erop dat hetzelfde draaiboek werd gebruikt in Syrië. Toen het Arabische leger van Syrië militair de overhand kreeg op de door de NAVO gesponsorde jihad-huurlingen die probeerden de Syrische regering omver te werpen, berichtten de westerse media vervolgens over vermeende aanvallen met chemische wapens door het Syrische leger. Dat leidde tot luchtaanvallen van de Verenigde Staten, Groot-Brittannië en Frankrijk op Syrië. Het bleek dat de aanvallen met chemische wapens valse-vlaggen waren, uitgevoerd door de CIA en door MI6 getrainde proxies.

Nu de NAVO-machten de oorlog in Oekraïne tegen Rusland aan het verliezen zijn – een oorlog waarin ze op een ongekende kolossale schaal hebben geïnvesteerd – is de reactie om het valse-vlag draaiboek te herhalen als een wanhopige manier om een chemische of radiologische ramp te creëren om een escalatie van de oorlog te rechtvaardigen, misschien door directe interventie van de NAVO. Het maakt de Westerse oorlogszuchtige elite niet uit dat de veiligheid van de planeet roekeloos in gevaar wordt gebracht. Natuurlijk moeten we niet verbaasd zijn. Dezelfde Westerse oorlogszuchtige heersende instellingen hebben wereldoorlogen en ontelbare andere oorlogen ontketend die tientallen miljoenen levens hebben gekost. Hun criminele roekeloosheid kent geen grenzen.

John Kiriakou werd twee jaar lang gevangen gezet door de Amerikaanse regering nadat hij het martelprogramma van de CIA aan de kaak had gesteld. Hij werkt nu als onafhankelijk journalist en commentator en heeft wereldwijd respect gekregen voor zijn integriteit en waarheidsvinding.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Ze logen over Afghanistan. Ze logen over Irak. En ze liegen over OekraïneVolg Frontnieuws op Telegram

  Glimpen van een eindspel in Oekraïne

Lees meer over:

Vorig artikelScott Ritter: De raketten van april
Volgend artikelWat u moet weten over de Iraanse aanval op Israël, maar niet zult vinden in uw mainstream nieuwsaanbieder
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. En heel die waanzinnige proxy oorlog heeft dan honderduizenden slachtoffers en verminkten opgeleverd en honderden miljarden dollars en pleuro,s gekost. En heel veel vernield. Ooit was dat Oekriland een graanschuur. Nu vol met rotzooi. De ijzerhandelaren zijn nu de gelukkigen om de tanks, wapentuig op te ruimen, te verkopen aan de hoogovens, die er weer staal van maken om….. nieuwe militaire rotzooi te kunnen maken. Op naar de volgende oorlog!
  En waarvoor? Om een stel machtgeile psychopaten/ politici / miljardairs te bevredigen.
  De doden zijn voor niets gevallen. Hoeveel menselijk leed heeft die waanzin gekost?
  En wat hadden die honderden miljarden toch zoveel beter besteed kunnen worden.
  In wat voor een krankzinnige wereld leven we toch. Totaal van de pot gerukt.
  En wat kleven er vele, vele liters bloed aan de handjes van politici / oorlogophitsers/ miljardairs. En die handjes kunnen nooit meer schoon gewassen worden. Dat bloed blijft er voor altijd aan vast kleven.

  • Het is geen proxy oorlog meer. Het hele conflict was bedacht meer dan 10 jaar geleden met de Maidan coup.
   Allemaal neoconservatieve ideeen uit de hoed van het PNAC, Project for a New American Century.
   https://en.wikipedia.org/wiki/Project_for_the_New_American_Century. De machtsgeile globalisten kennen hun limieten niet. Ze worden nu geconfronteerd met een muur. En het gezegde ‘ Een kat in het nauw maakt rare sprongen’ is nu echt van toepassing. Totale macht corrumpeert totaal. Zie Rutte die miljarden euros uitstrooit naar Oekraine in opdracht van die walgelijke psychopathische monsters, ONS GELD, NIET ONZE OORLOG!

 2. Zware klap in Slavjansk: de Russen hebben 100 leden van het Franse Vreemdelingenlegioen “vergast”.
  De Fransen waren naar het gebied verplaatst om de CAESAR-kanonnen te bemannen in het geval van een Russische aanval

  Russische rakettroepen bereikten de plek waar 100 Franse soldaten van het Vreemdelingenlegioen zijn ingezet, die naar de stad Donbass kwamen om het Franse CAESAR-luchtafweergeschut te gebruiken toen de Russen hun aanval op de stad begonnen, zoals onthuld door Ria News.

  De Oekraïners rapporteren, in hun gebruikelijke praktijk, geen slachtoffers van hun eigen personeel of van westers personeel.

  https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/enoples-sygkroyseis/sfodro-pligma-sto-slaviansk-oi-rosoi-eksaerosan-100-stelexi-tis-gallikis-legeonas-ton-ksenon/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in