De volgende verklaring is een feit, geen hyperbool: globalisten voeren momenteel een genocide-agenda op planetaire schaal uit tegen de mensheid en al het leven op aarde zoals wij dat kennen. Zij voeren deze oorlog via meerdere vectoren, die niet alleen de mensen, maar ook het plantenleven over de hele planeet aanvallen:

 • Terravorming: het verwijderen van kooldioxide uit de atmosfeer om de opbrengst van gewassen en planten-ecosystemen te verwoesten
 • Geoengineering: het besproeien van de lucht met verontreinigende stoffen om de zon te verduisteren en de fotosynthese te verminderen
 • Hongersnood: aanvallen op de kunstmestvoorziening om wereldwijd voedselschaarste, hongersnood en dood te veroorzaken
 • Energie: aanval op de energie-infrastructuur om de landen van de eerste wereld ineen te laten storten en in chaos te storten
 • Dodelijke injecties: vaccins promoten als medicijnen, terwijl het eigenlijk biowapens voor ontvolking zijn
 • Instorting: gecontroleerde afbraak van de wereldeconomie om de planeet te verarmen

Deze pogingen van de globalisten bereiken aanzienlijke tractie. Wereldwijd verkeren de voedselgewassen in een crisis, met 50% – 80% oogstverliezen in sommige gebieden. Landen als Sri Lanka verkeren in een staat van totale ineenstorting, aangewakkerd door het door de VN opgelegde verbod op kunstmest, wat leidt tot verwoestende oogstverliezen en economische chaos, schrijft Mike Adams.

West-Europa wordt tegelijkertijd in een energiecrisis en een voedselcrisis gestort, en de meeste westerse landen drukken valse fiatvaluta in een tempo dat onvermijdelijk zal leiden tot de totale vernietiging van die valuta en het storten van hun bevolkingen in aanhoudende armoede.

Bijna de helft van de Verenigde Staten kampt met ernstige droogte, en de mislukte oogsten verergeren zowel in het Midwesten als in de Centrale Vallei van Californië. Ook het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Italië en Duitsland worden door de droogte geteisterd, en zoals Michael Snyder op The Economic Collapse Blog schrijft, zijn deze mislukte oogsten apocalyptisch van omvang:

… Ongekende droogte verwoest overal op het noordelijk halfrond de oogsten. Veel mensen klagen nu over de hoge voedselprijzen, maar wacht maar af. Als er niet een of ander wonder gebeurt, zal de landbouwproductie zowel in de Verenigde Staten als in Europa ver onder de verwachtingen blijven, en dat zal zeer ernstige gevolgen hebben voor 2023.

 • 80% oogstverliezen in delen van Italië door droogte
 • Boeren in Frankrijk zien bijna geen neerslag, met niveaus die met 84% zijn gedaald
 • In Duitsland is het waterpeil in de Rijn ingezakt, waardoor het vervoer over de rivier in sommige gebieden is stilgelegd
 • Dallas, Texas heeft al twee maanden op rij geen regen gezien, en het zuidwesten wordt geconfronteerd met de ergste droogte in 1.200 jaar
 • 247.000 boerderijen en ranches in Texas worden momenteel verwoest, en de droogte tast de maïsopbrengst in Oklahoma en omliggende staten aan
 • In Utah droogt het Great Salt Lake op, en Lake Mead is aan het verdwijnen. De Colorado rivier slinkt, en de staten staan op het punt in wateroorlogen over de resterende voorraden te worden gestort.
  Overbodig geworden mens: Toonaangevende econoom waarschuwt dat "bijna alle vormen van menselijke arbeid" zullen worden overgenomen door AI

“In 2023 zal er gewoon niet genoeg voedsel zijn voor iedereen,” schrijft Snyder.

Nota: zie de krachtige nieuwe film Megadrought van Steve Quayle om een volledig inzicht te krijgen in deze droogtesituatie en waarom die volgend jaar niet zomaar zal verdwijnen.

De Verenigde Naties hebben de oorlog verklaard aan kunstmest, die 4 miljard mensen voedt

Zoals Michael Shellenberger uitlegt in dit uitstekende Substack artikel, vond de ineenstorting van Sri Lanka plaats omdat een onwetende, anti-mest president alle kunstmest invoer in 2021 verbood, wat leidde tot een catastrofale ineenstorting van de binnenlandse voedselvoorziening en economie:

Een maand na de bijeenkomst in Colombo in 2019, die in Sri Lanka veel media-aandacht genereerde, kozen de kiezers in die natie een anti-meststof president, H.E. Gotabaya Rajapaksa, die zonder wetenschappelijk bewijs beweerde dat synthetische meststoffen nierziekten veroorzaakten. In april 2021 verbood hij de invoer van kunstmest.

In feite veroorzaakte het meststoffenverbod een crash in de landbouwproductie. Na het meststoffenverbod leed 85% van de Sri Lankaanse boeren oogstverliezen. De rijstproductie daalde met 20%, de prijzen stegen met 50%, en de natie moest voor 450 miljoen dollar van het graan invoeren. In Rajanganaya, waar de boeren gemiddeld slechts een hectare land bewerken, meldden de gezinnen dat zij de helft van hun normale oogst hadden binnengehaald.

Het hardst getroffen was thee. Deze had jaarlijks 1,3 miljard dollar aan uitvoer gegenereerd en voorzag vóór 2021 in 71% van de voedselinvoer van de natie. Na het meststoffenverbod stortte de theeproductie met 18% in en bereikte haar laagste niveau in 23 jaar. Het verwoestende meststoffenverbod van de regering vernietigde dus het vermogen van Sri Lanka om voedsel en brandstof te betalen en zijn schuld af te lossen.

De economische ineenstorting en chaos in Sri Lanka, ziet u, was een testcase om te zien of men op wereldschaal dezelfde resultaten kon bereiken. Door de kunstmest te verbieden die letterlijk de helft van de mensen die op de planeet aarde leven voedt, wisten de globalisten dat zij elke natie in chaos en hongersnood konden storten, wat uiteindelijk zou resulteren in een totale economische ineenstorting en massale sterfte / ontvolking.

De VN voert, met andere woorden, oorlog tegen de voedselvoorziening van de mensheid. Dit is een doelbewuste, gemanipuleerde aanval op het menselijk leven.

Dezelfde VN die de voedseloogsten in de wereld vernietigt, zegt dat de voedselinflatie over VIJF jaar slechts 8,5% zal bedragen.

Dezelfde VN die de wereldvoedselvoorraad vernietigt en de mensheid in massale hongersnood en chaos stort, beweert nu op absurde wijze dat de voedselinflatie slechts 8,5% zal bedragen over vijf jaar.

Deze verbijsterende, belachelijke bewering staat in dit artikel van CNBC. De exacte bewering luidt:

  Google rolt 'Pre-Bunking' censuurregime uit om EU-verkiezingen te manipuleren

Volgens de berekening van het ergste scenario van de Verenigde Naties zullen de wereldvoedselprijzen tegen 2027 met nog eens 8,5% stijgen.

U leest dat goed. Dezelfde VN die de wereldvoedselvoorraad aan het afbreken is en naties in chaos en hongersnood stort, zegt dat de voedselprijzen tegen het jaar 2027 slechts met 8,5% zullen stijgen – en dat is het ergste scenario, volgens hun berekeningen.

Mijn antwoord daarop? Met de huidige inflatiecijfers in Amerika zullen de voedselprijzen tegen volgende week dinsdag waarschijnlijk met 8,5% stijgen. De prijzen van eieren in heel Amerika zijn alleen al dit jaar met 47% gestegen. Krabvlees is meer dan 100% gestegen, en iedereen die een restaurant bezit of runt kan u vertellen dat hun groothandelskosten voor levensmiddelen het afgelopen jaar ergens tussen 20% – 200% zijn gestegen, afhankelijk van het product. In veel gevallen zijn de producten tegen geen enkele prijs te verkrijgen. We hebben te maken met voedselinflatie en voedselschaarste tegelijk.

In datzelfde CNBC artikel wordt toegegeven dat de kunstmestprijzen met meer dan 500% gestegen zijn, waarbij gezegd wordt:

“Vorig jaar was [kunstmest] ongeveer $270 per ton en nu is het meer dan $1.400 per ton,” vertelde Meagan Kaiser, van Kaiser Family Farms en boer-directeur van de United Soybean Board, aan NBC’s “Nightly News with Lester Holt.”

Dus hoe kunnen de kunstmestprijzen meer dan 500% stijgen, terwijl de voedselprijzen slechts 8,5% stijgen in vijf jaar? En vergeet niet de stijgende dieselprijzen mee te rekenen, de tekorten aan dieselmotorolie, de prijsstijgingen in het vervoer, de instortende bevoorradingsketen van reserve-onderdelen voor landbouwmachines en de instortende Amerikaanse spoorwegen die nu weigeren kunstmest naar de boerderijen te vervoeren wanneer ze die het hardst nodig hebben.

De prijzen van restaurantmenu’s in Amerika zijn al 50% of meer gestegen, jaar na jaar. En gezien de extreme droogte die nu in heel Amerika leidt tot het op grote schaal slachten van vee, zullen de rundvleesprijzen in 2023 meer dan verdubbelen ten opzichte van 2022. Reken op een stijging van meer dan 100% op jaarbasis, gevolgd door extreme tekorten.

Klaar voor wat lekkere krekels?

Terwijl de VN en de globalisten de wereldvoedselvoorziening volkomen aan het vernietigen zijn, proberen zij iedereen ervan te overtuigen om krekels te eten als hun voornaamste eiwitbron. Zoals Adan Salazar schrijft op InfoWars.com, “You WILL Eat the Bugs: Major Brands Quietly Slipping Insects Into Your Food.”

Gemalen krekeleiwit wordt in bewerkte levensmiddelen gestopt die in kruidenierswinkels verkocht worden, met krekel-ingrediënten die als “duurzaam” op de voorkant van het zakje staan, terwijl de kleine lettertjes op de achterkant zeggen: “Mensen die allergisch zijn voor schelpdieren kunnen ook allergisch zijn voor krekels.”

Een bedrijf dat “Hoppy Planet Foods” heet (niet HAPPY, maar HOPPY) heeft “Chocolate Chirp Cookies” uitgebracht, met de nadruk op het woord “chirp”, omdat ze gemaakt zijn met gemalen krekels. Op de voorkant van het zakje staat, “3X proteïne”, maar er wordt met geen woord gerept over de gemalen krekels die in de koekjesmix zitten.

  De kans is groot dat je je overlevingsvoorraden de komende jaren nodig hebt

Een ander bedrijf, Roberts Bakery (UK), gaat helemaal los met het opscheppen over krekels en verkoopt “Crunchy Cricket Loaf” brood dat gemaakt is met gemalen krekels, bekend als “c336”. Wij konden geen informatie vinden over “c336” krekels, dus wij weten niet zeker wat dat betekent, maar het klinkt als een soort genetisch gemanipuleerde krekeldiertjes (Frankenfood).

Het is vermeldenswaard dat wanneer zij de krekels uit de kweekkamers schrapen, zij er waarschijnlijk niet in slagen om alle krekelpoep te verwijderen. U eet dus waarschijnlijk gemalen krekelpoep in al deze producten. Welkom in uw “groene” utopie.

Ongetwijfeld komt KFC binnenkort met een “Extra Extra Crispy Fried Chicken” recept dat gerold is in krekelvleugels waar kleine krekelpootjes uitsteken die u moet wegpikken.

McDonald’s zal waarschijnlijk binnenkort “Cricket McNuggets” hebben, en Pizza Hut zal ongetwijfeld iets proberen te promoten als een met krekels gevulde pizzakorst met extra krekelworstjes als topping, want Pizza Hut is een woketard bedrijf dat meegaat in elk dom idee dat door de globalisten gepushed wordt.

Alle machten van de wereld hebben het op u gemunt voor eliminering

Onthoud de visie van de globalisten: u zult krekels eten, uw eigen plas drinken en berooid sterven, niets bezitten en geen vrijheden hebben als de anti-humanisten van de wereld hun zin krijgen. De Democraten, de bedrijven en de regeringen van de wereld zijn helemaal mee met dit snode, duivelse plan. En zoals Yuval Harari onlangs verklaarde, heeft de planeet “de overgrote meerderheid” van de huidige menselijke bevolking niet meer nodig. Dit was een onderdeel van een TED interview, waarbij TED het demonische, globalistische, anti-menselijke invloedsplatform is, dat iedereen verbiedt te spreken over de gevaren van GMO’s of pesticiden. Zoals Life Site News uitlegt:

Harai suggereerde dat, in afwijking van de 20e eeuw, toen de “grote helden” van de heersende verhalen van politieke systemen altijd “het gewone volk” waren, nu in de 21e eeuw, mensen “geen deel meer uitmaken van het verhaal van de toekomst.” In plaats daarvan zijn zij, volgens Harari, vervangen door kunstmatige intelligentie (AI) en verdrongen door een high-tech economie.

Bereid u voor om uitgeroeid te worden als u meegaat in de globalistische dodencultus, die Harari nu lijkt te vertegenwoordigen.

Leer meer details over dit alles in de hard-hitting Situation Update podcast van vandaag:


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

HONGERSNOOD DOSSIER

Vertrouw op uzelf: De voorbereidingsacties die u nu onderneemt, zullen u redden van de gruwelijke ineenstorting die er aan zit te komenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNucleaire oorlog tussen VS en Rusland zou 5 miljard mensen wegvagen
Volgend artikelDuitsland bereidt zich voor op extreme sociale onlusten en zegt dat burgers die niet van de vrieskou genieten deze winter extremisten zijn
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

 1. Wat is dat toch tegenwoordig. Iedereen heeft hier rond mij de covid en we zijn midden een hete zomer!
  Al die strontgevaccineerden zijn ziek.
  Sluit die toch godverdomme allemaal op. Ze maken ons straks nog allemaal ziek met hun vuile bacteriën!!
  Zieken moet men afzonderen en snel! Tis verdomme hun eigen schuld met hun gratis vaccin. Twas gratis en ze stonden iedereen te verdrummen om eerst aan de beurt te komen.

  Verdomme verdomme, opsluiten en snel voor het een pandemie wordt!!

  • Dat is waar geert van den boscche voor waarschuwde, dat in juli de griep begon en dat die in augustus gaat escaleren en in september nog erger. En dan gaan ze in oktober nog meer domme schaapjes vaxen….dusde griep word dan weer erger zo ook de doden die vermeerderen.
   Ik antwoord de laatste weken naar mensen die roepen voor een nieuwe vax, amai laat jij je zo graag doodspuiten.jij kent ook geen waarde naar het leven zelf. En loop daarna gewoon weg. Bam dat valt echt wel.

 2. Geachte schrijver van dit artikel:
  de onderstaande bewering in uw artikel wil ik graag met cijfers vanaf het jaar 820 gedocumenteerd zien: Wat is de waarde van het artikel als je de onderstaande zin uit je dikke duim zuigt?
  ===================================================
  Dallas, Texas heeft al twee maanden op rij geen regen gezien, en het zuidwesten wordt geconfronteerd met de ergste droogte in 1.200 jaar
  =================================================
  De strekking van het artikel is wel juist voor delen van de wereld maar niet overal.
  Echter:
  Deze zomer heeft op het eiland Tholen ondanks de droogte een record opbrengst aan graan gehaald.
  Dat kleine eilandje zal wellicht ook nog een record opbrengst Aardappelen, Suikerbieten en Uien leveren dit jaar.
  Groetjes, een kritische lezer.

  • En daar beste moderator van Frontnieuws zit nu de kern van ons probleem. Zelf denken!! wie kan dat nog tegenwoordig?? Ik ben geen arts of medicus maar i weet dat we ons blauw betalen voor zorg waarop steeds meer bezuinigd wordt. Dan komt er ineens een “gratis vaccin” voor iedereen. Nou dan moet je wel heel dom zijn om dat te vertrouwen. Van deze regeringen kun je alles verwachten, expres de voedingsindustrie kapot maken en gas en elektra voor de burger onbetaalbaar maken! ik dacht eerst wat zijn die mensen dom maar het is een uitgekiend plan en wat een geluk voor hu dat wij, het volk, zo do zijn. Ze pissen over onze rug en wij geloven hen als ze zeggen dat het regent.

  • Ik ben gisteren gaan fietsen, gewoon een eind rond en mij verwonderd hoe dor alles op de velden stond.
   Ik kwam langs een fruitteler en deze hoeft dit jaar geen appel te plukken. De appels hingen verschrompeld aan de bladloze bomen. Hij zal ze wel moeten plukken omdat deze verschrompelde appels niet meer zelf van de bomen vallen.
   Bietenvelden waar het blad geel en dor op de grond lag.
   Mais velden, ik heb daar geen verstand van, maar naar mijn mening zagen ze er maar erg spichtig uit.
   Ik zie ook hier de toekomst somber in.

   • Dat komt omdat de boeren massaal luisteren dat ze niet mogen sproeien en dan ook geheel niet meer sproeien. NL ligt pal naast de zee en men kan al zeewater ziveren en wat doet NL? Niks en wat doen de boeren NIKS braaf zijn. Ik zou als boer de schijt hebben en mijn land bewateren. Zolang er water uit d ekraan komt zou ik voor mijn planten zorgen.

 3. Voedsel? Is handelswaar. De controle over vraag en aanbod word op de beurs geregeld.

  ‘t Is weer de schuld van dit en dat… klimaat en Oekraïne zijn goede politieke triggers.
  En het milieu zal het niet schaden. Die doet zijn ding en past zich aan.
  Alleen wij… zullen niet meer in dat aards paradijs kunnen overleven, maar niet wanhopen, daar gaan nog ettelijke eeuwen over 🙂

 4. Alles wat erop de wereld gebeurd is gepland, hier in het westen waar bijna elke dag geo engineering plaats vindt om het weer te manipuleren. Alles onder het kopje van het zogenaamde klimaatopwarming tegen te gaan. Dit in combinatie met windmolens en zonnepanelen velden, zorgt dat alle vocht uit de lucht wordt gehaald. Als dan de zon volop schijnt verbranden letterlijk alle gewassen, door de hoge UV stralingen, omdat waterdamp UV stralingen dempen in kracht. Maar zorgt er tevens voor dat alles wat leeft geen kosmos energie meer op kan nemen, dit gebeurt namelijk met de waterdamp in onze atmosfeer. De kunstmest zorgde voor dat de potentieel van plus en min hoger werd, waardoor de planten sneller en groter van worden. Waardoor de oogst opbrengsten groter van werden.

  De bewuste uitlokking van de oorlog met Rusland was er om de brandstofprijzen en de graanprijzen extreem omhoog te drijven. Dat half Oekraïne uit gemoord wordt interesseert de planners niet, dat is bij zaak. Om zo iedereen indirect te onteigenen doordat alles duurder wordt en de inflatie aanjaagt. Deze inflatie waar de centrale banken ook hard aan mee werken, door onbeperkt de geldvoorraden in de economie te pompen. Met de uitrol van de smartmeters kunnen ze iedere huishouden afknijpen van hun gas en elektriciteit gebruik.

  Met de Corona zwendel veroorzaakt dat elke economie binnen 5 jaar implodeert, doordat de bevolking gefaseerd uitgeroeid worden met de zogenaamde vaccins. 70 tot 80% van de bevolkingen zijn zo dom geweest om zich te laten injecteren met het biowapen of met de PCR testen zich zelf hebben laten merken met een locatie tracker.

  De uitrol van het 5G netwerk die de trigger is voor hun biowapen en zo ook iedereen kunnen controleren c.q. manipuleren. Ben je niet voldoende rendabel voor die parasieten club, dan kunnen ze met een muisklik jouw op offline zetten. Je gaat dus gewoon dood dan, want door het unieke IP nummer van je vaccin ben overal traceerbaar.

  Als Rusland wil kan het land de stekker letterlijk uit de wereld halen, door het westen geen energie meer te geven en met hun nieuwe mega onderzeeër de internetkabels op de zeebodems door knippen. Zonder communicatie of energie ligt alles plat in de wereld. Dan staan de centrale banken en beurzen buitenspel. Dan is al het digitale geld of andere digitale waarden in een fractie van een seconde verdampt. Dan verdampt ook bij die parasieten club hun macht net zo snel.

  Voor de gewone burgers is het al onomkeerbaar, want de massa was zo dom om zich te laten prikken.
  De resterende ongeprikte gaan een afschuwelijke tijd te gemoed, als ze door willen leven op ongeveer het zelfde niveau als nu en in hun comfortzone te blijven zitten. De beste survival is niet alleen je zelf indekken, maar ook onzichtbaar worden voor de autoriteiten. Want die hebben het op iedereen gemunt. Iedere burger is vogelvrij verklaard door hun eigen regeringen.

 5. Nog even een opmerking over met procenten rekenen. Daar zie ik nogal vaak wat fouten. Een verhoging van de kunstmestprijzen met 100% = X2, Dus met 500% gestegen betekent X6. Ergens bovenin het artikel moet het percentage bijgesteld worden van 500% naar meer dan 400%. 1400 $ per ton / 260 $ per ton = 5,38 = dus 438% prijsstijging. Blijft nog steeds schrikken, het doet er niets vanaf. Maar hou de juistheid van percentageberekeningen wel in de gaten.

 6. Anfo kun je ook beter gebruiken om dingen te vernietigen, op te blazen, kapot te maken dan dat je het voor bemesting gebruikt. Er zit immers veel meer energie in ? BOEM !!!!!

 7. Ben net door California gereden. Het is inderdaad droog MAAR het is een politieke beslissing om water af te sluiten naar de landbouwers Ik zag erg droge gebieden waar men wijngaarden aanlegt – en irrigeert!
  Er is water, maar wie het krijgt hangt af van de extreem linkse regering van California.

 8. Tja, ik zie het hier ook; door de droogte mais niet volgroeid, granen hetzelfde, groenten dood.
  Groente: als droogte aanhoud kunnen die in plastic tunnels of in kassen geweekt worden; maar granen en maais is een probleem.

  Hier lokaal heeft de slechte oogst een andere reden.
  De Roemenen zijn niet zo slim.
  Dus in 1990: gelijk de sloten dichtgooien, en de aluminium pijpen van een goed irrigatie systeem jatten….

  Roemenie produceert maar 30% van het minimum noodzakelijke eten; rest invoer.

 9. Opmerkelijk nieuws:
  in het AD internetnieuws: de mest van 3 koeien is voldoende om een huishouden een jaar lang van gas te voorzien om te douchen en te koken.

 10. Water is een punt; zoetwater.
  Nou is er vorig jaar een nieuw effectief systeem ontwikkeld in England, om zeewater direct te ontzilten.
  Daar ligt een oplossing, want zout water is er genoeg.

  Gas is simpel op te lassen.
  Excuses aanbieden aan Poetin, sancties opheffen, en hopen dattie weer gaat leveren.
  Daarnaast: export naar DE en IT stoppen; en gas voor eigen land gebruiken.
  Dan hebben we helemaal geen probleem.

 11. OK ! Op in ieder geval één ding na ! Bestudeer die kunstmestkwestie nou eens goed… Kunstmest is geen redder maar een bodemverpester…Inmiddels genoeg andere methoden uitgeprobeerd en aangetoond beter !
  Vermeend lagere opbrengst kwantitatief ruimschoots vergoed door hogere, échte kwaliteit op álle vlakken !!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in