Uit een nieuwe studie is gebleken dat een nucleaire oorlog tussen de Verenigde Staten en Rusland binnen twee jaar twee derde van de planeet zou doen verhongeren.

De grimmige prognose werd verklaard in modellen van de Rutgers Universiteit, die ontdekte dat 5 miljard mensen zouden omkomen, hoofdzakelijk ten gevolge van nucleaire detonaties die enorme inferno’s veroorzaken die roet in de atmosfeer blazen, dat de zon tegenhoudt en de oogsten verwoest, bericht Paul Watson.

“Zelfs een kleinere nucleaire schermutseling – zoals tussen India en Pakistan – zou waarschijnlijk binnen 24 maanden tot 2,5 miljard doden leiden,” meldt de Telegraph.

Uit het onderzoek bleek dat bij een grootschalige nucleaire confrontatie tussen de VS en Rusland de voedselproductie op basis van het totale caloriegehalte binnen drie tot vier jaar na het conflict met 90 procent zou afnemen.

Het team kwam tot de bevinding dat de uitkomst nog erger zou kunnen zijn, aangezien men niet eens de opwarming van de stratosfeer meerekende, die de ozonlaag zou vernietigen en ultraviolette straling het oppervlak van de planeet zou laten aantasten.

“De gegevens zeggen ons één ding – wij moeten voorkomen dat er ooit een nucleaire oorlog uitbreekt,” zei Alan Robock, eminent professor in de klimaatwetenschap in het departement milieuwetenschappen aan Rutgers.

“De wereld is al verschillende keren dicht bij een kernoorlog gekomen. Het verbieden van kernwapens is de enige oplossing op lange termijn,” voegde hij eraan toe.

Zoals reeds in jullie belicht, heeft het Emergency Management Department van New York City een PSA uitgebracht met instructies voor de inwoners wat te doen in geval van een nucleaire aanval, de eerste in zijn soort sinds de jaren 1960 (zie Frontnieuws New York City begint bevolking voor te bereiden op een NUCLEAIRE AANVAL).

  Britse burgers 'zullen worden opgeroepen om te vechten' in geval van oorlog met Rusland, waarschuwt legerleider

Uit een opiniepeiling die na de invasie in Oekraïne werd gehouden, bleek dat acht van de tien Amerikanen bezorgd waren dat de reactie van Biden tot een kernoorlog zou kunnen leiden.

Rond dezelfde tijd waarschuwde het hoofd van de VN, Antonio Guterres, dat de escalatie van de oorlog in Oekraïne “hetzij per ongeluk, hetzij met opzet” het bestaan van het leven op aarde bedreigde, waarbij hij opmerkte dat “het vooruitzicht van een nucleair conflict, dat eens ondenkbaar was, nu weer binnen het bereik van de mogelijkheden ligt.”

De voorspeller van beleggingstrends BCA Research waarschuwde ook dat er een kans van 10 procent was dat er in de komende 12 maanden een “wereldwijde kernoorlog die een einde maakt aan de beschaving” zou uitbreken, een voorspelling die nog 7 maanden te gaan heeft.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

NUCLEAIRE OORLOG DOSSIER

De elite zal hun “gouden paspoorten” gebruiken om het land te ontvluchten en de rest van ons achterlaten voor een nucleaire oorlogVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWij Winnen, zij verliezen. Zo eenvoudig is het
Volgend artikelDe mislukte oogsten bereiken nu wereldwijd CRISISNIVEAUS nu de Verenigde Naties de oorlog verklaren aan de KUNSTMEST
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. Jaja Nuke them all ik Ben benieuwd op de Hunger games en deze gaan komen, ik kijk er Naar uit de domme toeristen deze hier in Belgie rondlopen, braaf op het bolletje gaan staan bij de Bakker 😂😂 zeker afstand houden jeez Wat een bende Idioten, hey youre fucked all Off you Stupid idiots ✌🏻 wacht Maar op de herfst, trallalla

  • Goh…wat een zelfingenomen rubberballetje ben jij.
   Zelf braaf op het bolletje bij de Crocodil dealer gaan staan?
   Of met onbegeleid verlof misschien?

 2. Daar zogenaamde “nukes” niet bestaan zal ik dit topic voor mezelf maar liever onder FEARPORN zetten!!!

  Kan ik me weer concentreren op zinnigere zaken, namelijk hoe we dit zooitje moordenaars een halt toe kunnen roepen. Dit soort artikelen doet de meesten alleen maar afleiden van het werkelijke probleem.

  Kom verdorie van de krukken af, vorm groepen, zorg voor zinnige zaken voor als TSHTF……….

  Verder nergens meer aan mee doen straks, geen afstand houden, geen bekluiers ombinden, geen handen “ontsmetten” enz enz enz.

  Ik kijk ernaar uit komende herfst/winter want ik denk dat ze nu reeds all inn zullen gaan en zoveel mogelijk useless eaters gaan opruimen.

  Zal er daarbij voor mezelf alles aan doen om middels uitdagen en de kont tegen de krib te gooien de criminele organisatie, vroeger ook wel “politie” genoemd te overtuigen dat ze niet meer kunnen verder leven zonder mij een PV te maken………..dat zou mooi kunnen worden, echt heel erg mooi.

  Dan zal IK in elk geval all inn gaan en eens kijken wat daarvan komen gaat. En ja, ik weet dat de rechterlijke macht niet meer onafhankelijk is maar daar probeer ik wel tzt een oplossing voor te vinden.

  Het moet op deze manier want niemand komt van de krukjes af en daar ga ik nu ook niet meer van uit.

  Dat is jammer want zoals ik reeds vaker vermeld heb zouden we een hele goede en grote kans hebben om dit met ZEKERHEID te winnen.

  Helaas dus en dan maar op de eerst genoemde manier. Is minder sterk maar er blijft niets anders over!!!

  Gladiator

  • Waarom staan deze berichten niet in de reguliere kranten vermeld denken jullie??? ik begin zo stilletjes aan niet meer te geloven in deze materie en sombere berichten want dat moet dan toch een keer uitlekken en algemeen worden………. Ik zie steeds meer jonge gezinnen met vier of nog meer kinderen rondlopen Dus de meute maakt zich geen zorgen over de steeds op deze site van frontnieuws en fokt e vrolijk op los En dan de vele miljoenen asielzoekers die kinderen blijven produceren waar je ook komt in de EU landen het kan niet zo zijn dat de G7 van plan is om de wereld bijna uit te roeien Dat willen ze wel maar er is verzet van de leiders die dat in Parijs eens hebben afgesproken de pandemie en QR code is daar een voorbeeld van!!!!!!!!!!!!die volledig is mislukt

 3. Maar dan zit wel de Oekraine bij de EU en de NAVO voor onze veiligheid en fantastisch functionerende democratie en daar ging het toch om?

  • @Emile,

   Beste,

   Oekraïne komt niet bij de EU…..indien u dit niet doorheeft dat dit allemaal 1 groot spel is dan………..

   De mensen zoals wij, useless eaters, moeten worden uitgemolken tot op het bot!!

   Dat is de enige bedoeling. Dat theater van de lach met het Russische gas……drijft de prijzen omhoog……oh ja, in 2008 was er als ik me niet vergis ook een “brandstoftekort” en toen koste een vat ruwe onzinolie ongeveer 2x zoveel als nu echter de prijzen aan de pomp lagen toen rond de 1,85 Euro………nu is Ruwe olie ongeveer de helft van toen en de prijzen aan de pomp……BULLSHIT…….juist ja, dit hele verhaal met dat onnozele gedoe over koude winter, te weinig te vreten, geen water meer, droogte, te nat, klimaatonverandering = zonder 1 uitzondering TOTALE BULLSHIT!!!!

   Beste, de prijzen van ALLE BRANDSTOFFEN, alsmede ALLE VOEDINGSMIDDELEN, alsmede WATER, alsmede alles wat een mens zo nodig heeft om te leven wordt op de beurzen door speculanten bepaald en NIET door een (FAKE)oorlog met Rusland welke gevoerd wordt door een clown!

   Man man man…….dit moet toch wel heel langzaamaan meer dan duidelijk worden of…….

   Dit is uitsluitend bedoeld om ONS AF TE LEIDEN VAN DE HOOFDZAAK, namelijk het stoppen van deze randdebielen welke bezig zijn de wereldbevolking te ruimen i.o.v. ene Satan Klaus welke strak in de teugels loopt van niemand minder dan (Heinz) Henri Kissinger welke inmiddels al 99 jaar is en niet kapot te krijgen.

   Vraagt niemand zich ooit eens af waarom de lijken zo oud worden, waarom ze niet eens een keertje met pensioen gaan, wat ze ervoor doen om als lopend kadaver de wereld rond te reizen en telkens party vieren terwijl wij betalen voor onze eigen crematie, begrafenis, ziektekosten, tandarts nadat ze willens en wetens onze tanden vernield hebben en en en en….

   Wij moeten onderling discussies voeren over ANDERE ZAKEN…….vooral heel veel ANDERE ZAKEN……

   Think, please think!

   Niet meer over hebben. Oekraïne is een STAGED EVENT, en niets meer dan dat.

   Fijne avond verder,

   Gladiator

 4. Ik had zo gehoopt dat corona er 5 miljard zou wegvagen. Ik heb behoeft aan lebensraum zonder rokende schreeuwende buren.

  Die straling zie ik niet zo zitten, maar hey dat gaat toch niet gebeuren.

  • Dat is meer dan juist want de jonge mensen zijn weer bezig met meer kinderen te maken gezinnetjes van twee of een kind komt tegenwoordig steeds minder voor Dus die zijn dan ego’s die alleen aan zichzelf denken dat ze de wereld hiermee redden………. In India zijn ze nog steeds bezig met het fokken van grote gezinnen die in grote armoede leven maar de dekhengsten gaan onverstoord verder en denken aan hun pensioen dat de kinderen moeten ophoesten

 5. Beste Mensen

  Als er een oorlog komt op dat gebied
  Dan is de kans heel groot dat alle Nuk landen hun bommen gaan uitgooien
  Immers op het laatst verzuimen is zonde
  Dan sterft men een krepeerdood
  Dat wil niemand

  Dank U

  • @Barry,

   Beste,

   Nogmaals, iets wat niet bestaat hoef je ook niet te verbieden!

   En inzake Israël, zelfs die terroristenstaat kan zijn hand wel eens overspelen en daar zijn ze op dit ogenblik mee bezig. Eens komen ze hun meester tegen want dit soort misdadige arrogantie gaat een keertje fout.

   En by the way, zouden kernwapens al bestaan dan had Israël dit al lang cadeau gehad!!

   Gladiator

 6. Een populatieflessenhals (bottleneck) of genetische flessenhals is een begrip uit de populatiegenetica. Het refereert aan een drastische afname in populatiegrootte door omgevingsfactoren, bijvoorbeeld door een uitbraak van een dodelijke ziekte, aardbevingen, vulkanische winter zoals de Toba-catastrofe, branden, of menselijke activiteit (bijvoorbeeld een genocide)

 7. OVERZICHT. Hoeveel kernwapens zijn er wereldwijd? En wie heeft wat?

  De Russische president Vladimir Poetin heeft gisteren de opdracht gegeven “om de ontradingsstrijdkrachten van het Russische leger in speciale staat van paraatheid te brengen”, lees: zijn nucleair arsenaal op scherp te zetten. Maar hoeveel kernwapens heeft Rusland nu precies? Hoeveel zijn er wereldwijd? En wie heeft wat? Een overzicht.

  https://www.hln.be/buitenland/overzicht-hoeveel-kernwapens-zijn-er-wereldwijd-en-wie-heeft-wat~a37e2498/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

 8. Al die scenario’s zijn nog steeds speculatie. Gebaseerd op computermodellen die nou niet bepaald een geschiedenis van betrouwbaarheid hebben. Kijk naar de modellen over klimaatverandering de laatste 60 jaar of zo. Of de modellen die werden gebruikt voor de gevolgen van de varkenspest een aantal jaar twrug. Of covid de afgelopen 2 jaar.

  Dat wil niet zeggen dat ik uitkijk naar een nucleaire oorlog, niemand met enig gezond verstand doet dat.
  Maar het idee van verbieden van die wapens gaat nooit werken, domweg omdat het nooit daadwerkelijk gecontroleerd, noch afgedwongen kan worden.
  Dan blijft de minst onplezierige optie over; het idee van wederzijdse destructie als dreiging om de balans te houden. Jammer, maar het is niet anders.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in