De Duitse regering maakt zich op voor wijdverspreide onrust onder de bevolking deze winter, zodra het licht uitgaat. Naar verluidt is een van de belangrijkste zoekopdrachten op Google in Duitsland op dit moment “brandhout”, omdat de inwoners in paniek zijn bij de gedachte dat er over een paar korte maanden geen Russisch gas meer door de pijpleiding komt om hun huizen en bedrijven te verwarmen, schrijft Ethan Huff.

Na eerder de burgers te hebben aangespoord niet in paniek te raken over de situatie, schakelt de Duitse regering nu over op waarschuwingen voor extreme energie-rantsoeneringsmaatregelen die genomen zullen moeten worden om het land voor een totale ineenstorting te behoeden.

Het Ministerie van Economische Zaken en Vice-Kanselier Robert Habeck hebben zojuist aangekondigd dat het openbare gebouwen in heel Duitsland deze winter verboden zal worden om hun gebouwen hoger te verwarmen dan 19 graden Celsius.

Habeck heeft ook verklaard dat de bewoners in heel Duitsland de verwarming in hun huizen ook lager zullen moeten zetten, en een bezoek aan sauna’s of het nemen van te veel douches zullen moeten vermijden. Habeck heeft ook tegen de Suddeutsche Zeitung, een van de grootste kranten van het land, gezegd dat er ook een verbod zal komen op het verwarmen van privé-zwembaden.

Zal Duitsland het tot 2023 overleven?

Als onderdeel van de wet op de energiezekerheid zal Duitsland ook de lichten in overheidsgebouwen en rond monumenten ’s nachts doven. Verlichte reclame zal ook sterk beperkt worden, samen met “meer besparingen … nodig in de werkomgeving.”

Duitsland zal in feite teruggedrongen worden in het Stenen Tijdperk wegens zijn weigering om mee te spelen met Rusland, dat aardgas zou blijven leveren als Duitsland ermee zou instemmen om ervoor te betalen in roebels.

  De Grote Reset is dood, lang leve de Grote Reset

Duitsland weigert dit te doen, en voert de invasie van Rusland in Oekraïne aan als excuus om het land deze winter in een ijzige dorheid te storten.

Klaus Mueller, de Duitse toezichthouder op het net, heeft zojuist ook aangekondigd dat de Duitse gezinnen hun energieverbruik met 20 procent zullen moeten verminderen om in december geen gastekorten te krijgen.

“Als we niet veel besparen en extra brandstof krijgen, zullen we een probleem hebben,” zei Mueller tegen Welt am Sonntag in een interview.

Stephan Kramer, hoofd van de binnenlandse inlichtingendienst van Duitsland, zegt dat hij denkt dat “legitieme” protesten – wat dat ook moge betekenen – “gekaapt zouden kunnen worden door extremisten” die eigenlijk eisen dat er echte maatregelen komen om deze zich voltrekkende ramp te stoppen.

Duitsland staat nu op het punt zichzelf uit te hongeren vanwege zijn haat tegen Vladimir Poetin. En niet alle Duitsers vinden dat een goed idee, en dat is wat mensen als Kramer zorgen baart.

Protesten over gastekorten, energieproblemen, bevoorradingsproblemen, mogelijke recessie, werkloosheid, maar ook de groeiende armoede tot in de middenklasse,” zegt hij, gekoppeld aan de mogelijkheid dat “extremisten” en “dwarsdenkers” in de strijd komen, zouden de druppel kunnen zijn die de emmer doet overlopen.

“Wij zullen waarschijnlijk te maken krijgen met massaprotesten en rellen,” voegde hij eraan toe. “Wij hebben te maken met een sterk geëmotioneerde, agressieve, toekomstpessimistische stemming in de samenleving, waarvan het vertrouwen in de staat, zijn instellingen en politieke actoren met enorme twijfels is omgeven.”

“Deze zeer geëmotioneerde en explosieve stemming zou gemakkelijk kunnen escaleren,” verklaarde hij verder, eraan toevoegend dat de protesten die men gezien heeft tijdens de coronavirus plandemie “waarschijnlijk meer zullen aanvoelen als een kinderverjaardagsfeestje” in vergelijking met wat er komen gaat.

  Breaking News: China stuurt troepen naar Wit-Rusland - Boodschap aan NAVO

“Denk goed na over bij welke protesten en demonstraties u zich aansluit,” dreigt Kramer verder. “Of blijf er beter helemaal van weg, om de vijanden van de democratie niet te steunen.”

Het Wereld Economisch Forum (WEF) wil duidelijk dat de Duitsers deze winter doodvriezen en daar blij om zijn – of anders.

“Het is een gecontroleerde afbraak van de beschaving en niet eens 1 op de 100 mensen ziet het,” schreef een commentator over de situatie.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

HONGERSNOOD DOSSIER

Neem NU voorzorgsmaatregelen: De winter van ellende staat voor de deur!Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe mislukte oogsten bereiken nu wereldwijd CRISISNIVEAUS nu de Verenigde Naties de oorlog verklaren aan de KUNSTMEST
Volgend artikelEerste hond besmet met Apenpokken na “bed delen” met homostel
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

43 REACTIES

 1. En wie trapt daar nu in, typeert het narcisme om de rollen omte draaien en de behoeften van mensen als fout te bestempelen, ze zijn zelf fout maar verleggen dat naar het slachtoffer, het volk dus. Wie daar nu nog in tuint verwijs ik naar een mooie website die je alles verteld over narcisme, “het verdwenen zelf”.
  Mooi dat je het aanhaalt frontnieuws, maar het is en blijft enorme narcistische traktaties van de regeringen wereldwijd. Ver van mijn bed. Ik weet wanneer een narcist zijn prooi wil verlammen, dat zij graag mindfucken, wat dus in duitsland nu gebeurd. De blinde plek van de narcist is dat die zijn eigen leugens en manipulaties geloofd en denkt dat hij zijn prooi verzwakt. Dat zegt veel over klaas schwaab, hoe een enorme zieke narcistische geest dat is. Dus als je heel goed beseft dat ze blufpoker spelen en gokken met hun dreigingen dat we bang zijn van hun, denken ze dat hun nepmacht groot is en sterk. In wezen zijn het superbange in en in zieke narcistische wezens die met mindfucken en gaslighten de wereld in toom willen houden en een paar zieke agentjes gebruiken omdat te bewerkstelligen. 🤡😂
  Mij raken ze niet, ik zie hun zwakke onmacht en zieke hang naar macht die ze niet hebben. Alles maar dan ook alles wat zij voortbrengen via kranten zijn luchtkastelen. Mijn grootvader zei vroeger altijd, “luchtkastelen bouwen is niet erg, maar waak er voor dat je er niet in gaat wonen”
  En dat is wat zij doen, zij hebben hun intrek genomen in hun luchtkasteel en proberen op narcistische wijze de mens wijs te maken dat zij hun luchtkasteel in stand moeten houden door eraan te comformeren😶‍🌫️
  Zoals david ike steeds placht te zeggen ,ga er niet in mee. Dan voelen ze dat verlies dat ze zo graag wegstoppen onder krantenleugens. Ze weten dat ze verliezen al vanaf ze begonnen… ze denken en handelen vanuit hun luchtkasteel ……tja…..

    • Ervaring leert. Idem dito hier. Los gewurmd en overleeft.
     Tirannie en chaos zijn hun tactieken, maar uit pure onmacht en een zieke hang naar het slachtoffer onder controle houden. Kan er boeken over schrijven. 😵‍💫hoe hun hypnoze word toegepast. Covert overt, het maakt niet uit, een narcist is een narcist en wil domineren en kleineren om zichzelf goed te voelen. Rutte , de jongh ,kaag allen zijn narcistische persoonlijkheidsroornissen. Mensen die dus geen warme zelf hebben en dat van een ander willen stelen en stukmaken. Want als ik het niet heb dan jij ook niet, want in jou licht voel ik mij een mislukkeling. En dat geld voor IEDERE narcist, pedo , moordenaar. Alles aan hen is gemimiekt, nagespeeld, afgekeken. Daar is geen warmte of emphatie te vinden. Alleen een ziekelijke jaloezie, dat is echt de bodemlaag van hun lege holle put innerlijk. En ja ze zijn zo geboren, niet zo gemaakt. Ken kinderen van 1,5 jaar die dat ziekelijke gedrag van manipuleren al vertonen. Meegenomen uit genen of een vorig leven denk ik dan maar. Zielig dat ze zo ziekelijk jaloers zijn en zich continu minderwaardig voelen waardoor ze zich grandeur gedragen, allemaal valse giftige bewegingen die slachtoffers veroorzaken. Dus leer ik mensen dagelijks wat narcisme is, op de hoop dat ze het terug zien in regeringsleiders ministers, politiekers , op hun werkvloer en in hun relaties. Narcisten bewegen zich in alle lagen van bestaan, en ze weten zich ook altijd perfect als slachtoffer naar voren te brengen. Ze zijn er kien op om hun daderschap om te zetten in een slachtofferrolen het slachtoffer de daderrol aan te meten. Tja…zielige figuren.
     Wie hun daden herkent staat sterk in zijn of haar kern.

  • In Duitsland heeft de asielzoeker een veel beter leven dat de echte Duitser Dat zijn ze dan zelf schuld omdat ze te moe zijn om een revolutie op touw te zetten omdat ze bang zijn dat het nationaal socialisme dan weer de kop op steekt Als je in Aken rondloopt dan zie 6 op de tien passeren die gesluierd zijn met de kinderwagen rondlopen met enkele kinderen daarom heen De man is dan nergens te bespeuren of loopt vrolijk en vrij naast met goud omhangen je zelfs kinderen hebben een gouden armbandje om…. De Duitser die zit aan de bedelstaf of slecht gekleed rond waar de armoede vanaf straalt en moet die naar H 4 Natuurlijk zijn er ook goed geklede Duitsers die er rondlopen maar die zien de armoede die veel Duitse gezinnen aan het treffen is niet…………. Dat alles hebben te danken aan Frau Merkel die miljoenen gelukzoekers het land heeft binnen geharkt omdat zij ooit vluchteling was…………!?

 2. Er is heel veel brandhout te vinden in regeringsgebouwen, gemeente huizen, kerken, asielzoekers centra , ook bij politici thuis etc etc
  Beetje creatief denken mensen.

  • AUB niet kerken of andere culturele cq. historische gebouwen. Eerst de balken, schotten, vloerdelen, trappen kozijnen, deuren, ramen, tafels, stoelen, kasten, garderobes, vitrines, buffetten, boekenkasten, linnenkasten en teakhouten tuin meubelen van onze tot het bot corrupte politici.

   • Sloop kerken ook maar. Zijn gebouwd op en met het bloed, zweet en tranen van de bevolking. Vooral de katholieke kerk met zijn seksslaven. Mijn man was katholiek en hij werd als jongetje door de pastoor gevraagd om koordienaar (of zoiets) te worden. Mijn man keek wel lekker uit. Hij wist al wat hem te wachten stond. Kun je nagaan dat iedereen het toen al wist en iedereen zweeg bij die katholieken. Want meneer pastoor was de baas.
    Maar ben het met je eens om vooral ook te beginnen bij de politici als je straks hout nodig hebt. Ook bij de gemeenteambtenaren. Die zich ervoor lenen om overheidsbeleid uit te voeren, ook als het onmenselijk is.

   • Vroeger werden heksen verbrand, ook de kinderen belanden onschuldig op de brandstapel Want zij waren schuld aan rampen en onheil of mislukte oogsten In Europa …In Brussel zitten veel heksen met als koningin Von der L. die die heksen alleen bedwelmt heeft met toverspreuken om de EU bevolking uit te roeien tot een aanvaardbaar aantal en de ouderen zo snel mogelijk wil op ruimen die alleen maar geld kosten……….. Dat doen zij om de oorlog in de Oekraine financieel te ondersteunen om hun EU zin door te drijven dat die half Russen bij de Nato/Navo en EU gaan behoren Het wordt dus tijd die die heksen op de brandstapel belanden !!!!!!

 3. Er is een simpele oplossing:
  Verbied al het vliegverkeer en gebruik de belastingvrije kerosine voor de elektriciteitscentrales.
  Die centrales vangen de meest schadelijk stoffen af dus minder luchtverontreiniging en geen CHEMTRAILS meer die ons ziek maken

 4. Wat nu bezig is is normaal…
  Als ge de geo-geschiedenis van de aarde bekijkt, ziet ge dat er eeuwenlang aangepast en veranderd is, naargelang de noden en/of verlangens. Voor handel, voor eigen gewin, voor veiligheid.
  Gronden ontzilt, dijken gebouwd, spaarbekkens en stuwdammen gebouwd, gebaggerd en/ of opgespoten, rivieren verlegd… opgespoten eilanden voor Dubai.
  Dat ze nu eens toegeven dat niet het klimaat veranderd maar de mens in zijn expantiedrift alles naar de … helpt.
  Maar nee zeeën en rivieren afsluiten om anderen te isoleren en uit te hongeren, en kou te laten lijden.
  Goe bezig 🙂

 5. Ik laat me niet gek maken. Ga toch zeker niet mijn gasgestookte ketel vervangen voor een hout of kolenkachel, alsjeblieft zeg. Laat het hele gebeuren gewoon gebeuren, raak niet in paniek net als met de covidhoax.

 6. Toeleveringsketen lijkt me van belang. Vooral voor noodzakelijke producten om te kunnen leven en te overleven.

  Ik zie massa´s mensen in onze verwende cultuur in de wintertijd in een T-shirt zitten met de kachel op 25 graden. Vind ikzelf persoonlijk van lotje getikt en niet te harden bovendien.

  Waterverspilling door de kraan wagenwijd open te draaien om je handen te wassen. Ik leerde van een marinier hoe men omgaat met water op zo´n schip. Vond ik logisch.

  In mijn jonge jaren eens mogen bivakkeren bij een gezin in Portugees dorp. Daar werd weinig gewerkt met zeepproducten. Onder de afvoer van de watervoorziening in de keuken stond een grote bak en daarin ging het waswater van de groenten uit eigen tuin en de rest van weg te snijden groenten. Dat ging naar de varkens. In de vroege ochtend net over vijven trok men met kar en ezel naar het bos om gevallen hout te verzamelen.

  Overheidsgebouwen en monumenten onverlicht te laten in het donker zie ik niet als een probleem. Verre van eigenlijk.

  Meermalen per dag douchen vind ikzelf onzin. Minder douchen geen probleem. De huid heeft inderdaad een zelfreinigend vermogen. Wanneer je haren iedere dag met shampoo inzeept en dat eens overslaat wordt je haar baggervet. Wanneer je je haren meerdere dagen niet wast, blijft het vetvrij.

  Overheidsgebouwen verwarmen tot 19 graden is wat voor te zeggen. Goede kleding is een goede optie. Zo voelen die ambtenaren ook eens hoe het is om in te moeten leveren.

  Anders vind ik het voor onze ouderen die graag een graadje warmer willen omdat het lichaam het niet meer kan opbrengen zichzelf te verwarmen. Dit geldt ook voor ruimten waarin zuigelingen: kleine kinderen en/of meervoudig gehandicapten bivakkeren.

  Wie verder kijkt dan ons kikkerlandje – waarmee alles graag wordt vergeleken – en kijkt naar koudere gebieden kan weten dat de mensen daar veel beter bestand zijn tegen koude en waarvan velen in de vroege morgen het hout gaan hakken om in de kachel te leggen en welke tevens dient om voedsel en warme drank te bereiden. Als ze dat al hebben! Ze doen het en ze overleven het en zijn – met velen van ons vergeleken – bikkelhard.

  Hier gaat men al mauwen wanneer het geringste niet functioneert en gaat men klagen en bellen omdat het allemaal snel opgelost moet worden.

  Ik zat ooit eens in een ski lift in Polen en onderweg naar boven zag ik een volledige klas kinderen door de sneeuw de berg oplopen. Dat hoef je velen van onze huidige kinderen niet te opperen. Die wijzen op hun voorhoofd en vragen of je van de pot gerukt bent.

  Mijn hond komt uit het oostblok en verdraagt geen ruimten die warmer zijn dan 19 graden. Lol.

  Om e.e.a. aan overdenkingen te geven.

  • Ik heb zojuist de 1300 euro in mij zak ,ik heb een lampje van tien wat halogeen

   Die langen onderbroeken van mijn Vader doen het goed in de winter .

 7. Die Duitsers zetten zich zelf voor schut.
  Maar als het zo ver komt brand heel Duitsland , en is geen hond die de woorden van hun leiders genoegen neemt

 8. Ik denk dat met name veel mensen die in de winter de verwarming altijd hoog hadden staan en daarbij dunne kleding droegen het enorm moeilijk gaan krijgen. Heb ik nooit begrepen eigenlijk. Ik ben nu bijna 76 jaar oud (volgens die oude vent Zwabber en zijn kornuiten een nutteloze opvreter dus) en heb nog de tijd van een kachel in de huiskamer gekend. In de winter speelde het leven zich rondom de kachel af. In de winter hingen in onze slaapkamer de ijspegels binnen: eensteensmuur! Ben dus wel wat gewend zij het dat dit al weer een hele tijd geleden is. Enfin, men probeert ons alles af te pakken en bang te maken; laat ik niet gebeuren zolang ik leef. Feit is wel dat wij hier in Nederland vaak met natte winters zitten en dat is niet zo aangenaam. Hoe je dat nou moet aanpakken? Kou en vocht! Echt een probleem. Voeg daarbij eventueel voedselschaarste! Het snode plan voor de bevolking. Dat is precies waar die psychopaten van zullen smullen. Van mij mogen ze opgestookt.

  • Eigenlijk nog te weinig, 100 miljoen was een beter getal geweest, wedden dat er nu geen ellende zou zijn, joden zijn een verot mensen soort, enkeling daar gelaten, zie de gelogen geschiedenis maar eens, bij elke rottigheid in de wereld daar zijn ze bij betrokken, van kinderhandel tot oorlogen.

 9. De duitse politic van de ampel regering zijn de waanzin al voorbij.
  Het enige wat de duitser nog kan doen is de huidige cultuur van links/groene waanzin af te straffen met een revolutie.
  Anders is het gedaan met dit ozo schaapachtig volkje….

 10. De duitse politiek van de ampel regering zijn de waanzin al voorbij.
  Het enige wat de duitser nog kan doen is de huidige cultuur van links/groene waanzin af te straffen met een revolutie.
  Anders is het gedaan met dit ozo schaapachtig volkje….

 11. Ik hoop dat het een heel vroege en heel strenge winter wordt aldaar!
  Misschien komen er dan rellen, die voeren tot het einde van EU–het begin van de renaisance.

  Hout: bossen genoeg in DE.Verder in parken en tuinen.
  Er zijn accu kettingzagen.

  Ik lever boilers voor hout, en hout kachels…

 12. Mooi, ik zit in de logistiek, en bosbouw…dus leveringen met speciaal tarief voor de muilkorf/bekluiers/tenaladyplakkers/is in moffrica bijna niet meer te verkrijgen hout en houtkachels…en zo ja…tegen 2 a 3 x de normale prijs.
  Hoop ook op een strenge winter in vooral duitsland….kunnen ze eens goed nadenken met hun pindabrein hoe e.e.a. met de ampelregierung tot uiting is gekomen….stom volk…oja….wij hier doen niet zoveel onder hun ….

 13. Als de duitsers een revolutie beginnen, en een station willen bezetten, gaan ze eerst in de rij staan om een kaartje te kopen.

 14. Heel vroeger had ik een sprokkelvergunning.
  Dus bos in met aanhanger, stammen van de tassen van houthandelaars laden, wat takjes erover, vastbinden en wegwezen…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in