Duitsland heeft de verkoop van hout aan gewone burgers officieel verboden als onderdeel van zijn radicale WEF-initiatief om “de planeet te redden”.

Het verbod op hout maakt deel uit van een door het WEF geleid plan om burgers keuze, comfort en mobiliteit te ontnemen en valt samen met het plan van Duitsland om olie- en gassystemen volgend jaar volledig uit te bannen, bericht Thepeoplesvoice.

Toen de gasprijzen de pan uit rezen, kozen veel Duitse huishoudens onlangs voor houtverwarming met brandhout of pellets. Deze week kondigde de regering, in een vernietigende klap voor de burgers, aan dat hout volgend jaar verboden wordt, naast de verkoop van gas en olie.

Volgens een bericht van Blackout News:

Mogen nieuwe gebouwen vanaf 2024 niet meer met hout worden verwarmd. Als een bestaande installatie achteraf moet worden aangepast of vervangen, moeten ook bufferopslag, fijnstoffilters en een alternatieve warmtebron zoals een zonnewarmtesysteem of fotovoltaïsche cellen worden geïnstalleerd. Dit is voorzien in het ontwerp van de federale regering voor de nieuwe versie van de Building Energy Act. Er zullen slechts enkele uitzonderingen zijn.”

Notrickszone.com meldt:

En zoals verwacht is er direct kritiek gekomen, bijvoorbeeld van de oppositiepartijen en groepen als de Duitse vereniging van Boseigenaren, AGDW. Maar de overheid zegt dat de stap noodzakelijk is omdat volgens haar meer dan 20 procent van alle fijnstofuitstoot te wijten is aan de verbranding van hout, wat ongeveer overeenkomt met de uitstoot van het wegverkeer. Fijnstof is plotseling weer een belangrijk gezondheidsprobleem geworden.

Het voorgestelde idee om houtkachels te verbieden, stuit echter op verzet van zelfs een regeringspartij zelf. Bijvoorbeeld: “De SPD fractie heeft al aangekondigd het verbod op hout- en pelletverwarming in nieuwbouw te willen tegenhouden.”

  Video-opname van CDC-gezondheidsfunctionaris die oproept tot BLANKE GENOCIDE om alle blanke vaccinweigeraars te elimineren

Er woedt echter een controverse of verwarmen met hout überhaupt wel “klimaatvriendelijk” is. Het Bondsministerie voor Milieu stelt dat stoken met hout niet klimaatneutraal is. Bomen zijn koolstofputten die CO2 opslaan. Massale boskap vernietigt niet alleen biotoop, maar leidt ook tot het voortijdig vrijkomen van CO2 in de atmosfeer.

De Duitse Groenen zijn tegen hout als brandstof, maar steunen het gebruik van hout als bouwmateriaal.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Polen eerste EU-land dat burgers aanraadt hout te sprokkelen om huizen te verwarmenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWesterse waanideeen over Rusland en Bakhmut zijn echt
Volgend artikelVS hoopt overwinning uit kaken van nederlaag te slepen in Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

44 REACTIES

 1. Zij, die schuld zijn aan radioactieve wolken en een dreigende wereldoorlog 3, zeggen dat de burgers niet meer mogen stoken om de planeet te redden.
  Deze mensen zijn echt te hypocriet voor woorden.
  Hoe lang wordt dit nog gepikt ?

 2. Geen verassing! Next: een verbod op een tomatenplant op je armzalige balkonnetje..gevolgd door een verbod op regenwateropslag voor de tuinen.
  De bloedzuigers!

  • Beste Mensen

   In deze opzichte heeft WEF groot gelijk
   Wilt men iets Redden dan beginne men altijd bij Zichzelf met de eerste stap te zetten richting het redden
   Vraagje ?
   Doen de WEFfers dat
   Zo ja … dan goed anders … 5x foei aan die gedachtegangs mensen

   Dank U

   • Op dit moment worden er bio verwarmingsbuizen in ons dorp ingegraven.
    De warmte die door de buizen gaat komen komt uit het verbranden van bomen en kolen.
    Er is deze winter mindst 1/3 bos verdwenen, alles om van het gas te geraken.
    Dank u wel.

  • Klopt, een regeltje hier en een regeltje daar en in een keer is het cirkeltje rond, ze zijn 3 jaar geleden al begonnen met wetten aan te passen, het plaatje begint compleet te worden.
   Net als in Nederland met de wet verplaatsing bevolking dat de burgemeesters bevoegdheden geeft, en in een keer worden de Asielzoekers “gelijkmatig” verdeeld en word de huisvesting het probleem van de burgemeester, had die niet 2 jaar geleden een paar bevoegdheden erbij gekregen, wat een toeval.
   Gaat nu heel snel terwijl mensen naar F16, radioactieve wolkjes etc. zitten te kijken.

  • Precies. Hier idem..
   Het schijnt dat wanneer je een omgevallen boom laat liggen tot hij tot niets verworden is, hij net zo veel zuurstof e.d. gebruikt/ uitstoot als wanneer je hem verstookt.

 3. Probleem is de extreme gehoorzaamheid aan de starre wetgeving van een diep corrupte systeem Als iedereen nou leert te varen op eigen morele kompas en ale opgedrongen wetgeving te toetsen aan de context …

 4. Duitsland moest voor de “Grunen” kiezen he ipv het AFD ?de Duitser heeft blijkbaar niets geleerd uit het verleden ,hoelang gaan ze dit nog pikken van een handvol marionetten die aan het bewind zitten

 5. De katalysators in de auto’s geven veel meer fijnstof er word zelfs gezegd dat dit de oorzaak is dat als je naar de zon kijkt een grijs witte vlek ziet in plaats van een geel koperen kleur wat je vroeger zag.

  • ´..er word zelfs gezegd dat..´ Ach, heeft het Slangengebroed weer iets verzonnen om hele massa´s mensen zand in de ogen te strooien? Onderstaande docu (o.a.) is mijn inziens goed materiaal om waar het mogelijk is mensen bij te scholen.

   Chemtrails: de geheime oorlog (NL ondertiteld)
   https://www.youtube.com/watch?v=ikkBAWIxqsg

 6. En intussen blijven de niet-blanke vervangers binnenstromen, net als in Nederland. Maar ja, de blanke schapen vinden het héél belangrijk dat ze deugen, en dat ze niet “racisties” en “anti-semities” genoemd kunnen worden. Dus slopen ze braaf hun eigen land, hun eigen toekomst en die van hun blanke kinderen.

 7. Ik ben bang dat dit verbod tot meer illegale houtkap leidt.

  Hout verbranden is niet zo erg. Komt in de natuur ook voor.

  1 vulkaan uitbarsting doet alle Co2 reductie teniet.

  Selkam indianen stookten honderden jaren grote vuren, vandaar de naam van het eiland: VUURLAND.

  • Illegale houtkap heeft het Leugenteam/Satansgebroed vast ook wel op de kaart staan. Om de wereld te redden (haha) is het daarom grote noodzaak om bos- en buitengebied te beschermen door het te bewaken met hedendaagse verder uit te rollen surveillance technologie i.c.m. teams van Boa constrictors. Dat is er allemaal al en hoeft slechts te worden uitgebreid. Gezamenlijk op weg naar het ophokken van het menselijk vee (de uiteindelijke uitkomst van het inmiddels weerlegde Darwinisme) in de zogenoemde Slimme Steden en waar stap voor stap alle natuurlijke habitat verboden terrein zal worden.

   Authentieke inheemse bevolkingsgroepen weten inderdaad het beste om te gaan met de natuur.
   https://www.survivalinternational.org/
   Gelukkig is veel van die wijsheid nog voorhanden. Een begrip in permacultuur is om met de natuur mee te werken in plaats van de natuur tegen te werken.

 8. Geen hout, geen olie, geen gas,… Geen kerncentralen en dus geen stroom… Geen mens?
  Heb deze lente ongv 20kub hout afgedaan en de bos eigenaar was tevreden van het werk (uitdunnen van zijn 790ha bos) dus mag komend jaar weer de bos in.
  Zoals iemand hier al zei, vaar op je eigen morele kompas, het voelt beter en je vind jezelf.
  Serre staat boenk vol groenten, komende week de aardappels, spenazi, meiraap, amarant, zonnebloemen, maïs, kolen, prei, ui, look en meer de grond in.
  Vergeet niet te werken aan je toekomst terwijl je het verleden verwerkt.
  Grts

 9. Volk, véél volk naar hun regeringen, en eisen dat ze Vergiffenis vragen aan Poetin en het Russische volk en smeken om Gas..kan alle problemen oplossen… zoals in Gent (belgië) in de Middeleeuwen in een nachthemd met een stróp om je nek…😳🥴

 10. Dit artikel waarvan het origineel op de Peoplesvoice staat moet worden beschouwd als onzin.
  In geen enkele bron link komt naar voren dat hout of andere brandstoffen verboden zijn of worden.
  Het enige wat er staat is dat er vanaf volgend jaar geen nieuwe hout of pellet kachels meer geplaatst mogen worden.

 11. Keb een behoorlijk hoeveelheid schoon hout op een berg in de schuur.
  Moet het nog splijten en opstapelen. Is gekapt hout door de provincie langs mijn stukje grond .
  Mooi droog nu en zuiver . Heb een buiten kachel daar is het voor bedoeldt . Jaren geleden de cops op het terein omdat ik een vuurkorf had branden. Mocht niet allen aleen als er een rooster oplag en ik dit voor de Barbecue gebruikte .!! 😑
  Het is eigenlijk nu een prep onderdeel .
  Kan daar op koken .

 12. Het is de bedoeling om iedereen afhankelijk te maken van de staat. Maar elke staat is failliet en heeft enkel nog zeggenschap over hun ambtenaren niet meer over het volk. Zolang het domme naïeve volk blijft gehoorzame, zal het van kwaad tot erger worden. Het WEF is een criminele private syndicaat die iedereen hun wetten wil op leggen. Maar helemaal geen enkel rechtsstatelijkheid hebben. Iedereen is een autonoom en dus zullen ze iedereen contractueel moeten vastleggen over hoe en wat. Contracten werken niet eenzijdig en zijn ook niet overdraagbaar aan derde.

  • Beste Mensen

   Die kunnen binnen een adem al hier zijn
   Dus vraag er niet om
   Want die Russen zijn gelukkig geen Helderzienden als Bill
   Die het jaren van tevoren weet dat er dan en dan op die dag en tijdstip en van hoe laat tot hoe laat die overdag als snachts door de straten zal rennen
   Om de domme mensheid te kunnen pakken
   Tot overmaat van ramp
   Hij krijgt zelfs de namen van die ziekten rechtstreeks ingefluisterd
   En veel meer wat eigenlijk een samenhang is met die misdaden verzinsels
   Die zijn dus te doorzien
   Bill pepert het alsnog in
   Maar beste mensen
   Laat de Russen weten dat er in het gebouw waar word verbleven vredelievende wezens mensen wonen
   Desnoods door opschrijven van de woorden
   Wopa –> spreekt men uit als Ôrra en betekend hoera Russia bij de voordeur
   Welcome deze laatste weten de Russen ook te begrijpen
   Een welkoms gebaar dus

   Dank U

 13. Verwarming en warmwater ook op hout hier.
  Ik heb 2 zware kettingzagen; en eentje op accu besteld.
  Het bos is dichtbij.

  Tja, en kijk eens naar de biocentrales; een centrale verbrand per uur een trailer hout.

  • Beste Mensen

   Dus binnen een jaar is Nederland nagenoeg bomen vrij
   Joeppie
   Dus ook af van al die vliegende gedierten
   Immers die moeten het hoofdzakelijk van bomen en bossen hebben
   Het is wat ?
   Waar is de mensheid toch niet toe in staat
   24 x 365 trailers
   Reken maar na
   En maar lekker door neuken
   Met heel veel extra overtollige hersen zieke gehandicapte bacterien genaamd mensen erbij op Mama Aarde
   De mensheid is bevoegd om zelf de namen van al die ziekten in te vullen
   Gevallen van het ÈÈN of HOMO zijn naar Homo-vielen dezen hebben veele vertakkingen men kan niet raars genoeg bedenken of het is èèn van de ziekten

   Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in