TheDigitalArtist / Pixabay

De Schotse politieke commentator zei op zijn YouTube-kanaal dat miljoenen levens “voor altijd geruïneerd” zijn door Big State, Big Pharma en Big Media – en dat de afgelopen vier jaar de “gevaarlijkste en meest schaamteloze aanval op vrijheid en burgerrechten in de geschiedenis van de mensheid” zijn geweest, schrijft Vigilant Fox.

“Het is voelbaar dat de woede van de burgers toeneemt. Het is al jaren aan het sudderen. Het lijkt nu te gaan koken. De hitte is opgevoerd, of de hitte die er al is, wordt op een of andere manier intenser.

Je kunt niet één plek op de kaart aanwijzen en zeggen: hier is de kern. De opbouw, woede en frustratie en hitte en pijn is overal in het Westen, absoluut. En dat heeft allerlei oorzaken. Er zijn veel symptomen die allemaal van dezelfde ziekte komen.

Inmiddels hebben we allemaal, wat is het, drie, vier jaar doorstaan van de gevaarlijkste en meest schaamteloze aanval op vrijheid en burgerrechten in de geschiedenis van de mensheid. Dat is een feit. En ik verontschuldig me er niet voor dat ik dit keer op keer naar voren breng, dat ik me hier zorgen over maak als een terriër met een rat – omdat het aanhoudende misbruik van onze soort, toegebracht op een ongekende schaal, zelfs na al die jaren nog steeds niet aangepakt, niet toegegeven en zonder consequenties voor de schuldigen – tot nu toe.

De schuldigen zijn zuur geworden, zijn zo zelfverzekerd, blasé, dat ze niet eens meer proberen om de gecoördineerde wereldwijde samenspanning van Big State, Big Pharma, Big Media te ontkennen, een grootschalige samenspanning die een einde maakte aan ontelbare miljoenen levens of ze voor altijd ruïneerde. En het gaat om miljoenen levens in het hele Westen, over de hele wereld, direct of indirect, vanwege het beleid en de praktijken die er zijn geweest …

Je kunt de wereld niet naar je eigen beeld vormen, in je eigen voordeel, in het voordeel van een kleine minderheid, ten koste van honderden miljoenen, ja zelfs miljarden, en dan het slachtoffer spelen als iemand ergens zegt: ‘Genoeg’.

Een persoon die in het nauw gedreven wordt, een persoon die niets meer heeft, of die het gevoel heeft dat hij niets meer te verliezen heeft, is eindelijk vrij in fundamentele zin, vrij om te handelen zoals het hem uitkomt. Het zou me niet verbazen als er een storm op komst is. En degenen die bloeddorstig de zaden van de wervelwind hebben gezaaid, die daar zo lang de vruchten van hebben geplukt, voelen nu eindelijk, eindelijk de verandering in de wind.”

Bekijk de volledige video hieronder:

  De Anti-Antisemitisme Dwaasheden


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Alex Jones doet een reeks angstaanjagende voorspellingen voor het Westen – Tucker Carlson, het Alex Jones interviewVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelIsraël opent vuur op menigte van 1.000 Gazanen die wachten op voedsel en doodt er meer dan 100 – CNN noemt bloedbad een ‘chaotisch incident’
Volgend artikelNa twee jaar verlangen de neocons wanhopig naar meer oorlog in Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

 1. Plenty to hide so most likely this must be the reason for their DEPOPULATION AGENDA and the fast rollout of their 5G energy weapon which most probably caused COVID-19 (people falling death on the spot from the mRNA in the jabs maybe in combination with the 5G radiation….

  Ukraine is the former Khazaria, home of the Khazarian mafia, criminals and big actors. After losing a war against Russia
  (1,200 AD), the Khazarian mafia went to Western Europe and the US, and after WWII to Israel, which was founded by the Khazarian mafia

  Organ trafficking in the Ukraine

  https://media.gab.com/system/media_attachments/files/159/585/605/playable/76d36ea3064305f5.mp4
  ——————————-
  I think that it’s far worse than organ trafficking: https://www.bitchute.com/video/3zH1lQq5Ockr/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in