De meeste mensen die een COVID-“vaccin” hebben genomen, zullen tegen het jaar 2025 dood zijn. Het bewijs is nu voor iedereen beschikbaar om te zien, schrijft principia-scientific.com.

Dankzij de mensen die deelnamen aan dit allereerste menselijke experiment met een mRNA-gen-therapie, misleid in de veronderstelling dat het een “vaccin” was voor een valse “pandemie” die zou zijn veroorzaakt door het nooit geïsoleerde “COVID-19 virus”, weten we nu het volgende op basis van op feiten gebaseerd post-vaccin onderzoek:

1.) Het is geen vaccin. Het COVID-19 mRNA vaccin zorgt niet voor immuniteit tegen Covid of zijn varianten, dus je kunt nog steeds Covid oplopen en het overdragen op anderen waardoor je asymptomatisch wordt. U zult waarschijnlijk om de 6 maanden een herhalingsprik nodig hebben, dus maak u klaar om uw mouw om de 6 maanden op te stropen zodra dat systeem op de markt komt.
[link naar www.bustle.com]

2.) De 95% werkzaamheid is het RRR (Relatief Reductie Risico) waar het werkelijke reductie percentage ARR (Absoluut Reductie Risico) minder dan 2% is volgens deze wetenschappelijke Lancet studie.
[link to www.thelancet.com]

Dit betekent dat u in werkelijkheid helemaal niet veel beschermd bent, zoals de architecten van deze neppandemie u willen laten “geloven”.

3.) De lipide nanodeeltjes in de vaccins blijven niet in de intramusculaire regio van de deltaspier. Zij sijpelen naar buiten naar het cardiovasculaire systeem en infecteren het hele lichaam met spike-eiwit. Iets waarvan de fabrikanten beweerden dat het nooit zou gebeuren, maar toch gebeurt het en daarom zijn de bijwerkingen van deze prik zo erg.
[link naar www.sciencedirect.com]

4.) Het spike-eiwit zelf is giftig en een deel van de ziekte pathologie die de oorzaak is van ontsteking, ACE2 deregulatie en opent immuniteitspaden. Dit betekent dat Myocarditis (hartontsteking), Encefalitis (hersenontsteking) en hepatomegalie (leverontsteking) enorme risico’s zijn en worden bevestigd door vele bijwerkingen die aan VAERS en EuroVigilance zijn gemeld.

  Een prik = geen afspraakje? De "gevaccineerden" als de nieuwe leprozen

[link naar www.ahajournals.org]
[link naar www.salk.edu]
[link naar www.news-medical.net]
[link naar pubmed.ncbi.nlm.nih.gov]
[link naar www.jimmunol.org]

Dit betekent dat het spike-eiwit zelf voldoende is om het cardiovasculaire systeem en de organen te beschadigen, waarvan sommige in de toekomst schadelijke gebeurtenissen kunnen veroorzaken, het is alsof je iemand injecteert met Covid-19 dat de binnenkant van het lichaam beschadigt in plaats van de longen.

5.) Het synthetische spike-eiwit zelf heeft coderingsfouten en een 5 GxxxG motief waardoor het in de categorie van een prion (ziektekiem) valt dat op lange termijn een risico kan vormen voor neurale degeneratieve ziekten.

[link to www.longdom.org]
[link to ijvtpr.com]
[link to www.newstarget.com]
[link to www.nature.com]
[link to www.preprints.org]
[link to www.nature.com]
[link to www.biorxiv.org]

6.) De lipide nanodeeltjes na injectie verzamelen zich voor een groot deel in de eierstokken bij vrouwen gevolgd door beenmerg. Dr. Robert Malone de uitvinder van mRNA behandelt deze bevindingen in lekentaal voor mensen die niet gemakkelijk wetenschappelijke gegevens kunnen verwerken.

[link naar www.bitchute.com]

Hal Turner redactionele opinie

Als het niet voor de goedgelovige en naïeve idioten was geweest die op een experimentele gentherapie waren gesprongen die alle echte, betekenisvolle, proeven heeft overgeslagen die de bovenstaande bevindingen zouden hebben gepresenteerd, hebben we nu deze gegevens en het bewijsmateriaal van deze menselijke laboratoriumratten die vrolijk en onwetend rondrennen en hun Eugenetische spuit vieren, volledig blind voor de gevolgen op korte en lange termijn waar deze gegevens allemaal op wijzen:

MEESTE van hen zullen sterven aan één of meer van de condities die in de rapporten hierboven beschreven staan, en de MEESTE van die sterfgevallen zullen plaatsvinden tegen het jaar 2025.

  Nieuwe gegevens van levensverzekeraars bevestigen dat Amerikanen in ongebruikelijk grote getale sterven

Geniet van uw schadelijke spike-eiwit dat u nooit meer uit uw lichaam krijgt, en van de neurale degeneratieve risico’s op lange termijn, die uiteindelijk kunnen leiden tot onbehandelbare dodelijke neurologische ziekten als uw hersenen langzaam verrotten en verslechteren door de prion-veroorzakende verkeerd gevouwen eiwitten die je neuronen na verloop van tijd langzaam beschadigen.

Uw opoffering voor de “veiligheid van anderen”, die waarschijnlijk de meesten van u zal doden, was gebaseerd op uw onwetendheid, uw onvermogen om zelf onderzoek te doen en uw bereidheid om simpelweg te accepteren wat andere (onwetende) mensen – zoals politici – u vertelden.

Een wereldbevolking van 500 miljoen op komst; precies zoals de Georgia Guide Stones suggereren, en de psychotische maniakken die geloven dat mensen van de planeet moeten worden geruimd, letterlijk hebben genomen.

Waarom geven we niet de schuld aan de echte schuldigen die dit in de eerste plaats hebben gecreëerd:

Fauci met zijn “gain-of-function” onderzoek dat in de VS verboden was, dus verhuisde het hij naar het lab in Wuhan waar dit gebeurde.

Bill Gates met zijn depopulatie agenda en banden met pedofiel Jeffery Epstein.

De CDC/WHO/Rockefeller Foundation en John Hopkins, die Event 201, Spars, Lockstep leidden, en dit alles planden voor hun globalistische nieuwe wereldorde.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Verborgen studie? Covid-19 vaccin valt volgens immunoloog eigen lichaam aan bij nieuwe ziekteVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHoeveel mensen worden vermoord door de Covid-vaccins?
Volgend artikelBruce Springsteen in New York: Geen toegang met AstraZeneca-vaccinatie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

91 REACTIES

 1. Het is in elk geval een mooie opsomming van de feiten rondom de corona campagne. Maar of deze groep experts met zekerheid kan stellen dat rond 2025 de Ingespotenen gaan neerstorten, dat betwijfel ik. En ik betwijfel dat omdat de gifspuit nog in de eerste release is (om AI jargon aan te houden), en het kan daarom goed zijn dat de spuit niet dezelfde homogene werking heeft op de gehele groep Ingespotenen. Het stuk RNA is niet een natuurlijk onderdeel van het menselijk systeem, en het is mogelijk dat het anders, of langzamer, of helemaal niet, verwerkt wordt zoals verlangd wordt door de fabrikanten en pushers. Er is geen stopmechanisme dat de uiting van het protein stilzet, dus niemand weet hoe lang de uiting nog zal doorgaan, en in welke mate. Maar het kan ook zijn dat het helemaal niet wordt opgenomen bij een andere Ingespotene, of slechts minimale produktie van het eiwit levert.

  Ik hoop voor iedereen dat de ziektes door de gifspuit ophouden, en als die inderdaad ophouden, dan moet de debielenkudde er ook wel mee ophouden nog meer spuiten te nemen. Want het gaat nu om de komende releases van de gifspuit, ter verbetering van de vorige release. Niet anders dan met de release van je computer programma. Snappie….Dus er is nog tijd om het hele programma op zijn gat te leggen.

  • Om de goede zaken op te noemen in die periode: omdat ik al sinds vorige eeuw geen contact heb met mijn familie en mijn kennissenkring verloren had aan de klimaathoax, stond ik er -op 2 wakkere artsen na- alleen voor. Ik heb massaal veel gelijkgezinden leren kennen en ook verloren (ze zuipen). Mijn directe buren waren zo bang -ik dacht de wijk wakker te maken om niet tussen nog-méér-zombie te moeten wonen en werd er fysisch op aangevallen door een achterbuur. De politie ondervraagt geen getuigen. Mijn deur is nu nog méér op slot sinds nov. 2021. De onmiddellijke buren maakten het me zo lastig (roddel en angst voor besmetting en zagen de kans me nog meer te pesten die stomme vrouwen) dat ze de wijkagent optrommelden [ruim een jaar voor de agressie v achterbuur ] en HOERA met hulp vd woonmaatschappij is bovenbuur-kreng ‘moeten ?’ verhuizen. Een jaar zalige rust dus en ook heerluck wandelen in een toeristenvrije stad en ondertussen véél info (Sven Hulleman, dr. Charlie Ward, Viruswaarheid, dr. Carrie Mady) uitdelend! Om 20 u werd ik door handenklappende mensen in de straten beloond! haha. ik wist niet waarom ze handjeklap deden want ik luister niet naar het nieuws en verplaatste me wél! Zo weinig mogeluck dat masker op gehad ook. Ik leerde waar ik binnen kon ook zonder de QR. Frappant is idd. dat massaal veel mensen door de media in hypnose zijn! Dank voor uw uitzonderluck mooi werk. Bravo. $

 2. Het wordt steeds duidelijker, maar bereiken we gemeenschap wel?
  Alle reguliere kanalen zijn gereguleerd en zullen deze info niet verspreiden. Velen doen ook echter geen aanvullend onderzoek of zien door de bomen het bos niet meer.
  Het spuiten gaat gewoon door en de cijfers daarover zijn ook niet betrouwbaar. De sociale druk is hoog en moeilijk te doorbreken omdat geprikten waarschijnlijk niet of moeilijk zullen toegeven dat ze verkeerd gegokt hebben. Daar speelt de meest duistere macht (regering en overheid) dan ook graag op in.
  Wat een wereld?.?.?.

  • Dat is het grote probleem he…de informatie die wij hier lezen bevestigt onze vermoedens, maar het zou de gemeenschap moeten bereiken. Hoe krijg je de grote massa voorgelicht? Ondertussen zitten de despoten hier wel mee te lezen om kennis op te doen.

   Hopelijk is dat jaar 2025 uit de lucht gegrepen; ik zie niet goed waar dat op gebaseerd is en het kan net zo goed het jaar 2022 zijn, of 2035.

  • Mijn veouw heeft zich laten injecteren met dit gif. Heb haar in duidelijke taal uitgelegd welk gevaar ze loopt. Ze zegt echter eerlijk dat ze liever de kop in het zand steekt omdat ze de waarheid niet aan kan.

 3. Dan is Onze Koning ook dood in 2025 want ik meen te hebben begrepen dat hij dat felbegeerde prikje onlangs heeft gehad.

  • Dat tuig besloot al voor 1980 de bevolking uit te roeien. Jacques Attali, de sefardisch_joodse schrijver, vond dat een prima idee en via de spuit alle ouderen, nuttelozen en dure gehandicapten uitroeien, daar liep de leermeester van Macron mee te geuren!

   De Bilderberg is nog steeds bezig, maar bang als ze zijn voor oorlogsrecht laten ze veel over aan Klaus Schwab. De Oranjes zijn altijd extreem criminele moordenaars geweest en Oldebarneveld, de gebroeders de Wit werden met list, leugen en bedrog uit de weg geruimd. Voorts was er al een epsteineiland: het ronde huis!

   Genetisch is er geen enkele band met Willem van Oranje, maar soort zoekt soort en macht corrumpeert, zeker als je zo dom bent apen in een pak te hijsen en in een gouden koets te zetten. Op naar de republiek met bindende referenda over alles!

   • Mooi, bravo wat u alles weet en deelt. De gehandicapten in mijn wijk zijn blijkbaar erg prik bestendig. Ik dacht dat ze al lang zouden gestorven zijn. Niet dat ik me daar erg druk in maak, als ze mij maar met rust laten.

  • Ik denk niet dat ze zo stom zijn geweest om zich echt met dat gif te laten inspuiten.
   Die zijn beter op de hoogte van alle werkelijke ellende dan wie dan ook.
   Dat wat je ziet op een foto is om andere zo gek te krijgen om zich in te spuiten.
   Was het maar waar dat ze echt ingespoten waren met dat gif.
   Dan waren we er tenminste van af over een tijdje.

   • Dat weet ik wel zeker. Is alleen propaganda. Heb Hugo al drie keer voorbij zien komen terwijl ie denprik kreeg. Telkens met een andere outfit net als Boris Johnson. Wanneer dit voorbij is moeten we de rwat van de vaxxins maar eens gaan verdelen over de cabal.

 4. Hallo allemaal ik denk ook niet dat de hoge heren zich ermee in laten spuiten zal best wel een onschuldige vitamine injectie geweest zijn er zijn ook verpleegkundige en dokters beboet voor het inspuiten van nep vacins ze vroegen aan de bange schaapjes die zich toch maar wilde laten inspuiten voor de vorm 200 euro per nep spuit en vervalste uiteraard de entings papieren zie je iedereen wil er nu aan verdienen ik vind dit meer dan schandalig zie hoe de angst leeft om uitgesloten te worden maar in de nabije toekomst zullen de uitvaartverenigingen het wel druk krijgen

 5. De meetings bij Schwab waren allemaal voorlichtingsavondjes waarbij de dames en heren hooggeplaatsen te horen kregen hoe het traject zou verlopen met de duidelijke waarschuwing zichzelf niet te laten prikken. Hij had hen hard nodig om de veestapel schapen op te kunnen ruimen en het leidinggevende echalon onder hen moesten ook in leven blijven voor de uitvoering. Te hopen valt dat voor 2025 deze criminelen al opgepakt zullen zijn (door wie?).

  • Klopt maar de superrijke families willen de bloedlijnen zuiver houden dus wie daar niet in past is daarna ook het haasje.

  • Dwarsje, heb je daar wat meer info over…? links e.d.? Ik zeg niet dat het niet klopt wat je schrijft, maar ik wil graat wat lezen hierover. Dank alvast! 🙂

 6. Honderden anderen stierven doordat ic’s vol lagen met coronapatiënten.
  Duizenden mensen die iets anders onder de leden hadden dan corona, waren tijdens de pandemie slechter af dan de jaren ervoor. Zo stierven honderden mensen meer na ongevallen, doordat zij niet werden opgenomen op de ic. Van de nierpatiënten die dialyseren overleden er 15 procent meer.
  Lees verder…………….
  https://www.ad.nl/gezond/honderden-anderen-stierven-doordat-ics-vol-lagen-met-coronapatienten~abe1989f/

   • Ik denk dat dat lijstje van totaal nutteloos gestorven mensen nog veel en veel langer is.
    Mensen die b.v. afhankelijk waren van thuiszorg en aan hun lot werden over gelaten.
    Mensen die er maar een eind aan gemaakt hebben omdat ze niet meer bij GGZ instellingen terecht konden.
    Patienten die niet eens bekend zijn omdat de artsen en apotheek zo goed als onbereikbaar waren.
    Ik denk dat er nog veel en veel meer bij komen dan wat nu vermeld wordt.

   • CHEMO IS KANKERVERWEKKEND – CHEMO HELPT NIET OM KANKER TE GENEZEN – WETENSCHAPPERS WELKE ALTERNATIEVEN BIEDEN OM KANKER TE GENEZEN WORDEN DOOR DE FARMACEUTISCHE ROCKEFELLER MAFFIA VERGUISD; OPGESLOTEN; VERMOORD …

    FREE E-BOOK – DOWNLOAD – CHRIS OVERWINT KANKER – 20 VRAGEN VOOR DE ONCOLOOG DOOR CHRIS WARK

    https://succesboeken.nl/ebooks

     • ‘There is one disease and one cure. That’s it. The rest is a scam. We are ruled by psychopaths and run by idiots. The disease is acidosis and the cure is getting alkaline. That’s it. So this should be for you to cure what ails you and get your weight to it’s ideal by respecting the delicate pH balance of the body.An Alkaline individual is one with a pH of 7.4 or higher. Most get there by switching to plant-based but limit sugary fruits. A smart Vegan is someone who is plant-based but does overdo the sweet fruits like apples, oranges, and bananas. The real way to stay healthy is to keep the delicate pH balance of their “fish tank” aka body at 7.4 and above. This is done by eating 80% alkaline, mainly dark cruciferous veggies and good fats… and 20% acidic like meat is acceptable if one just doesn’t want to quit it altogether. I myself may still have a grass-fed steak on treat day. Just not 3x a day like I used to. It’s more like 3 x a month. And my digestion has never been better. Let alone my health in general. You can tell by my picture on my book for a 51-year-old man I’m not doing too bad. It was a myth we needed meat to be strong. We need chlorophyll because that has the sunlight from the plants. God’s vibration baby! I spent the last year with Dr. Robert O Young interviewing him and getting his complicated science into laymen’s terms for the average reader to be able to get why they are fat. It’s saving their lives. Their current diet is so acidic the acid has to go somewhere. To your fat cells. Better than death. But now just stop the acid. And watch the fat go away as the acidic food ingestion is stopped. You are not fat you are acidic. NY Times recently recognized the Interstitium as the answer to cancer and rightly so. And all disease. It holds your interstitial fluids which take the acid out of your blood so you don’t die. But where does it go? Poop, pee, sweat, and breathing are your elimination areas. And then don’t put any more acid in you. This book explains what I learned from my new mentor Dr. Robert O Young author of Sick And Tired and the pH Miracle series of books. It was my extended education after learning from my original pH teacher Dr. Bernardo Majalca who was the star of my first book and movie I Cure Cancer. I’ve been helping folks for decades cure cancer with alkalinity only to find out we could have been curing everything else too including losing weight! There is some misinformation out there. Saying nothing affects your blood pH? Wrong! Your food does affect your acidity. And your drink, thoughts etc… And if your Interstitium is full of the acid it has pulled out of your blood (via the lymphatic system) so your blood pH doesn’t change? Those interstitial fluids now need to get urinated, excreted, sweated, and aspirated out. If they don’t you get acidosis which then turns to fat or worse a degenerative disease, usually cancer. So by eating alkaline food and drinking alkaline water you feed neg electrons to your cells which makes you alkaline. Not Acidic. Dr. Young’s science has just proved why Dr. Bernardo’s work of 40 years curing folks of cancer with his pH diet, worked. The pH Miracle is true! Which is all from the “Cancer Cure” forefather Otto Warburg’s work. On top of learning how to eat for dis ease and weight loss Chapter 9 explains the Terrain theory over the Germ Theory so you can stop worrying wearing masks and 10 teaches you how to blood dope naturally. Shhh, don’t tell Lance Armstrong! He could have kept his trophies! Having oxygenated blood is very important if you live in wifi soup.This day and age is a trip. Stay alive and be a warrior by getting alkaline.’

      Dr Robert O Young – Alkaline

      • Ja, supergoede info. Daarom moeten we er ook voor zorgen dat die klootzak BG het zonlicht niet gaat verduisteren met zijn idiote krijtwolk. Het loopt totaal uit de hand hier op Aarde.

        • Dat zou fijn zijn, maar ik kan in die kloon-verhalen geen enkele logica herkennen. Stel het is waar, waarom gaan die ‘klonen’ dan vrolijk door met hun satanistische praktijken, incl. rituele kinderoffers en genocide? Dan zijn zij toch even psychopathisch bezig als hun ‘voorgangers’ en hadden zij die toch niet hoeven te ‘hemelen’? Iets met vestzak broekzak. Waar zit de ‘verbetering’, wat heeft dit voor nut? Wat is het doel van deze actie?

  • AD – BRENGT OUD NIEUWS !!! – STRATEGIE – DOEL: OPSCHALEN ICU CAPACITEIT, ETC. – VOOR DE mRNA GIFSPUIT DODEN DIE WELDRA ZULLEN GAAN VALLEN …

 7. Blijven we over met 100 miljoen mensen, 200 miljoen politici en 200 miljoen elite.
  Dat wordt een lekker zooitje.

  • Ja. Wat zijn die gasten van plan he? Hebben ze het eeuwige leven of zo? Wat proberen ze te bereiken met deze moordzuchtige plannen? Op een dag gaat Hugo DeJonge ook dood, en dan? Wat zegt hij dan? Ik heb er lekker veel om zeep geholpen Lieve Heer, mag ik binnenkomen? Of denkt hij dat hij eeuwig op aarde blijft lopen op zijn puntschoenen met de kruimels die de Pharma’s hem toewerpen? Wat motiveert ze toch…..

   • Narcisten en sociopaten zoals de jonge hebben geen motivatie nodig om te doen wat ze doen. Heel hun wereld word bepaald door hun eigen zelfbeeld, al de rest is voor hun geruis, dat moet onderdrukt worden. Het doden/misbruiken/manipuleren van andere mensen, maakt daar deel van uit, zonder enige vorm van empathie.
    Ze stoppen pas, als ze 1.8 meter diep liggen !

   • Ik geloof David Icke: de reptielen moeten dood maar zijn zéér hardnekkig. Eerst hun valuta (drinken van kindjes-bloed, adrenochroom) afpakken en dan drogen ze wel uit zeker!

 8. Tami Burages heeft via Twitter bekendgemaakt dat haar 13-jarige neefje Jacob Clynick is overleden. Ze schrijft dat hij drie dagen na zijn tweede Pfizer-vaccin is gestorven als gevolg van hartproblemen. De vrouw plaatste ook een foto van zijn vaccinatiekaart. “Hij had voor zover bekend geen gezondheidsproblemen. Hij slikte geen medicijnen. De hele familie is er kapot van.”
  https://www.ninefornews.nl/13-jarige-jacob-valt-3-dagen-na-tweede-pfizer-prik-dood-neer/

 9. Wat is dit voor absolute zever seg, geloven jullie dit zelf nog? Of wat had ge gezopen toen ge dit schreef of bedacht?
  Je zou een boek moeten schrijven, fantasie genoeg!

 10. Jean Coolen, wat ben ik blij dat ik een wappie ben en geen dom schaapje, natuurlijk voor ons wappies is goed nieuws schaapjes laten zich dood spuiten en wij blijven lekker leven.

  • Ik vind het allesbehalve ‘goed nieuws’ om mijn gehersenspoelde dochter, die helaas voor de bijl resp. voor de naald is gegaan, binnen afzienbare tijd doodziek te zien worden en te moeten verliezen. Als je denkt dat wij ‘lekker blijven leven’, ben je waarschijnlijk nog niet op de hoogte van agenda 21/30 van de VN en de Build Back Better-plannen (‘The Great Reset’) van het WEF/Klaus Schwab, die in een hysterisch tempo wereldwijd worden uitgerold. Op het programma staan behalve depopulatie o.m. hyperinflatie, onteigening, cyber attacks, kunstmatige voedsel- en waterschaarste, concentratie/vernietigingskampen voor ‘injectieweigeraars’ en overige onwelgevallige ‘opstandelingen’, klimaatterreur (lockdowns, reisverbod, stroomstoringen, wegversperringen met checkpoints), totale controle tot in je hersenpan door ingespoten nano-deeltjes en geïmplanteerde chips in combinatie met 5G. M.a.w. wij bevinden ons in een oorlog tegen de mensheid en de menselijkheid.

 11. Jean, mensen wat zij wij een lief en volgzaam volk heel veel NL laten de giftspuit zetten om de elite en rijken te bedieningen hun wensen te vervullen, de rijken der aarde is blij met jullie.
  Op het graf zal staan, hier rust een schaap en gaf zijn leven voor de rijken en de elite.

 12. Jongens, ik kreeg net een bericht dat onze Baudetteke een spreekbeurt heeft gegeven over de Pappa’s Rockefeller. Er werd geschreven dat het linkje snel verdwijnt, dus het kan zijn:

  Goedemorgen! Even luisteren als je tijd hebt, dit werd overal verwijderd.
  https://utreon.com/v/1YM1G82qR2A

  Zelf heb ik een geschrift van de Pappa’s Rockefeller van 2010 dat jullie ook eens zouden moeten lezen. Hierin staat mooi uitgelegd door onze medemensen hoe en wat ze van plan zijn in naam van de Rockefeller Foundation. Ik weet alleen niet hoe ik dat document hier moet neerzetten… er is geen link meer voor.

  Het document heet:
  Scenarios for the Future of Technology and International Development

  Mss kun je het nog ergens vinden als het je boeit. Laat weten. Dan hebben we weer een bruikbare link die we kunnen delen met deze en gene.

  • Woord voor woord lezen. Lijkt er op dat mbv de covid er weer redenen gevonden zijn om de prive sfeer nog meer te doorbreken. Mensen met ziektes worden straks gewoon uitgeselecteerd om geld te besparen. En daar ging het zorgstelsel in NL toch al om?

   “De crisis met COVID-19 heeft ons geleerd dat er nieuwe ziekten kunnen zijn, waarvoor vroege
   opsporing niet in het belang is van de te onderzoeken persoon, maar wel
   belangrijk in het kader van infectieziektebestrijding. Daarnaast is het bij nieuwe
   ziekten, zoals COVID-19, als regel zo dat er nog niet voldoende wetenschappelijk
   onderzoek beschikbaar is. Daardoor kan de aanvrager van een vergunning
   onmogelijk aantonen dat het onderzoek naar wetenschappelijke maatstaven
   deugdelijk is. Voor dergelijke gevallen wordt in deze nota van wijziging een
   voorziening getroffen.”

   • Dus als je als aanvrager van zo’n vergunning een goed verhaal heeft en een goede reden, dan zullen ze daar rekening mee houden zolang er nog niet voldoende wetenschappelijk bewijs is.
    Begrijp ik dit nou goed?

 13. Verdomd, mijn icoon is veranderd. Ik vind dit geen mooi icoon. De vorige was goed. Waarom is mijn icoon veranderd?

  • Omdat jij een andere email adres hebt ingevuld.

   Kijk maar, nu heb ik ook even tijdelijk een ander plaatje i.p.v. een groen driehoekje.

   • Toevallig nog een driehoekje. Ik had meer moeten veranderen dan 1 letter.
    Maar dit plaatje kijkt anders en achtergrond is anders.

   • Nee hoor hetzelfde email adres. Wel heb ik een aantal keren de geschiedenis en de cookies etc moeten opruimen, omdat google nauwelijks laadde, maar toen veranderde het icoon niet. Tor deed het wel. Ik zal even testen wat je schrijft hier, jouw icoon is nu inderdaad anders.

     • Ik ga op pad. Richting Spakenburg om haring te eten. (Word een beetje ziek van die corona shit en die leugens. Hoe lang hebben we nog, denk je?)

      • Nog een jaar of 4-5 voordat we uit ons huis geplukt worden, om publiekelijk met gif ingespoten te worden met juichend
       en enthousiast publiek op de achtergrond.
       En live uitgezonden uitzendingen op de tv over de laatste weigeraars die er niet mee weg gekomen zijn.
       Om daarna gelaten ons lot mee te mogen maken in diepe ellende, wachtend op de dood.
       Fijne middag trouwens nog daar in Spakenburg en je haring.

 14. Geloof je echt dat dit gebeurd Bert? Na een jaar of 4 a 5?
  Dan heb je mij niet gezien met hoofdband en ik ga ten strijde onder zonder mijzelf door het hoofd te schieten.
  Zo zullen er meer wezen

  • De vraag was, ” Hoe lang hebben we nog, denk je? ”
   En daar geef ik een enigszins nogal zwart toekomst beeld op als antwoord.
   Natuurlijk hoop ik er op dat het niet zo ver komt. Maar ze werken er wel naar toe.
   Ik zal ook echt niet gewillig mee lopen, al is het het laatste wat ik er voor zal moeten doen.
   Ik bedoel alleen, ze worden wel steeds fanatieker in alle propaganda.
   En het gaat er in als zoete koek, om compleet onbegrijpelijke wijze.

   https://www.ad.nl/politiek/stormloop-op-janssen-prik-ggd-telefoonlijn-overbelast-door-2-miljoen-belletjes~a4225cd7/

    • Dat is altijd al zo geweest. Intelligent en kritisch denken om verstandige beslissingen te nemen zijn de uitzondering..dus per definitie asociaal in de ogen vd debieltjeskudde.

     • Smaakte de haring een beetje dit jaar?
      Hier vraagt de kraam er 1,85 voor.
      En dan liggen ze al de hele dag op een schaal, omdat ze die in grote hoeveelheden van tevoren klaar maken.
      En dat hoort dus niet.
      Je eet een haring pas als die voor je neus schoon gemaakt wordt, naar mijn idee.
      Anders komt er een raar geurtje aan.
      Maar dat krijg ik die Urker visboer hier niet aan ze verstand.

  • En die hoeveel aan uitjes heb je niet nodig als ie ter plekke schoon gemaakt is.
   Dan kan je net zo goed haring uit de supermarkt halen, als je dat toch niet uitmaakt.

  • De beste is die vers schoongemaakte, niet als ze de hele dag in de vitrine liggen. Ik ga een emmertje kopen, en ze thuis schoonmaken.

 15. https://needtoknow.news/2021/06/majority-of-physicians-decline-covid-shots-according-to-survey/

  The Association of American Physicians and Surgeons (AAPS), conducted a survey of 700 physicians and nearly 60% said they were not “fully vaccinated” against COVID. This contrasts with the claim by the American Medical Association that 96% of practicing physicians are fully vaccinated. This was based on 300 respondents. The AAPS survey shows that physician support for the mass injection campaign is far from unanimous. The AAPS survey also showed that 54% of physician respondents were aware of patients suffering a “significant adverse reaction.” Of the unvaccinated physicians, 80% said “I believe risk of shots exceeds risk of disease,” and 30% said “I already had COVID.”

 16. Ahaha wat een onzin bericht is dit. De vermelde bronnen kloppen niet evenals de beweringen. Wat een domme mensen hieronder die dit geloven ahahaha.

 17. De voorspelling van Baba Vanga van de jaren ’90 die niemand begreep en daardoor naar het rijk der fabelen verwezen werd, wordt nu steeds duidelijker:

  Baba Vanga “Jaar 2025: Er zullen nog maar weinig mensen in Europa wonen”

 18. Ik geloof David Icke: de reptielen moeten dood maar zijn zéér hardnekkig. Eerst hun valuta (drinken van kindjes-bloed, adrenochroom) afpakken en dan drogen ze wel uit zeker!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in