Van de 700 artsen die reageerden op een online-enquête van de Association of American Physicians and Surgeons (AAPS), zei bijna 60 procent niet te zijn ingeënt tegen het coronavirus, bericht Association of American Physicians and Surgeons.

Het onderzoek staat in contrast met de bewering van de American Medical Association dat 96 procent van de praktiserende artsen volledig gevaccineerd is, wat gebaseerd is op een ander onderzoek onder 300 deelnemers.

Geen van beide enquêtes is een representatieve steekproef van alle artsen in de V.S., maar de eerste geeft aan dat artsen verre van unaniem zijn in hun steun voor de massale vaccinatiecampagne.

AAPS directeur Jane Orient zegt dat het verkeerd is om te zeggen dat iedereen die een injectie weigert anti-vaccin is. “Vrijwel geen enkele arts is ‘anti-antibiotica’ of ‘anti-chirurgie’, terwijl ze allemaal tegen behandelingen zijn die ze onnodig en schadelijk voor de patiënt achten, of onvoldoende getest”.

Uit de AAPS-enquête blijkt ook dat meer dan de helft van de artsen bekend is met patiënten die een “aanzienlijke bijwerking” hebben gehad. Van de ongevaccineerde artsen zei 80 procent: “Ik denk dat het risico van vaccins groter is dan het risico van de ziekte”, en 30 procent zei: “Ik heb covid gehad”.

Andere redenen om vaccinatie te weigeren waren niet-geregistreerde langetermijneffecten, gebruik van abortief foetaal weefsel, het experimentele aspect, de aanwezigheid van doeltreffende vroegtijdige behandelingen, sterfgevallen en bloedstolsels.

Van de 560 praktiserende artsen gaf 56 procent er de voorkeur aan een vroege “covid”-behandeling aan te bieden.

Men nodigde ook niet-medisch personeel uit om deel te nemen aan het onderzoek. Van de in totaal 5.300 deelnemers gaven er 2.548 vrijwillig commentaar op bijwerkingen van vaccins waarvan ze op de hoogte waren. Deze omvatten overlijden, amputatie, verlamming, doodgeboorte, menstruatiestoornissen, blindheid, toevallen en hartproblemen.

  Er wordt al lange tijd gewaarschuwd tegen herhaald gebruik van mRNA-preparaten

“Een oorzakelijk verband is niet bewezen. Veel van deze incidenten hadden echter tot enorme schadevergoedingen kunnen leiden als productaansprakelijkheid of wanpraktijken waren ontstaan nadat een nieuw geneesmiddel op de markt was gebracht. De leveranciers van deze COVID-producten zijn beschermd tegen rechtszaken”, aldus Dr. Orient.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Moedige non waarschuwt mensen weg te blijven van COVID-injectie, noemt talrijke sterfgevallen en ernstige letselsVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelBruce Springsteen in New York: Geen toegang met AstraZeneca-vaccinatie
Volgend artikelFins parlementslid waarschuwt regering dat zij schuldig is aan genocide wegens misleiding van het publiek over COVID-19-injecties
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

1 REACTIE

  1. Ja, de rotte appels hebben er goed voor gezorgd dat, ze zelf buiten schot blijven. Uiteraard met volle instemming van een aantal debielen die politici genoemd willen worden en er waarschijnlijk ook een extra bonus opstrijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in