Wat is chloordioxide precies? Waar is chloordioxide nuttig voor? Is chloordioxide 0,3% nuttig voor de gezondheid of als waterzuiveringsmiddel? Helpt chloordioxide bij virusziekten? schrijft Icbdyou.com.

N.v.d.r.: Frontnieuws onderschrijft, noch moedigt het iemand aan om medische behandelingen te ondergaan. Verder doet Frontnieuws geen beweringen over welke medicijnen of technieken dan ook die welke menselijke ziekte of kwalen dan ook behandelen.

Als u chloordioxide intikt op Google, zult u op de eerste pagina’s vooral negatieve berichten, waarschuwingen en schrikberichten zien en lezen. Waarom is dat? Wat is chloordioxide precies ? Lees dit en nog veel meer hier over Chloordioxide 0,3%.

In tijden van Corona en Covid-19 horen en lezen we steeds weer over hydroxychloroquine en chloordioxide. Zelfs de Amerikaanse president Trump zei over het oude antimalariamiddel hydroxychloroquine, dat tegen Corona werd gebruikt: “Het wordt steeds duidelijker hoe goed het werkt. Veel eerstelijnswerkers nemen het. Veel dokters nemen het. En ik nam ook hydroxychloroquine. En ik neem het nog steeds. Waarom? Omdat het goed is en omdat het goed werkt. Ik begon het een paar weken geleden te nemen. Het wordt al vier decennia gebruikt voor malaria en lupus. Het moet worden toegestaan – voor alle mensen.”

Natuurlijk kreeg Trump opnieuw enorme tegenwind van de reguliere media. Dit was opnieuw helemaal fout. De overweldigende farmaceutische industrie met haar enorme lobby heeft een sterke greep op de media.

Wij willen proberen wat licht en waarheid te brengen in het hele onderwerp van hydroxychloroquine of chloordioxide.

Wat is chloordioxide?

Chloordioxide is geen chloor. Hoewel het er wel naar ruikt. Maar er is een verschil tussen chloordioxide en chloor.

Hoewel chloordioxide wordt gedesinfecteerd door oxidatie, ontstaan er geen schadelijke ontledingsproducten. Het breekt gewoon af in zuurstof, water en keukenzout en dit is volkomen onschadelijk voor het lichaam.

Chloor daarentegen doodt ziekteverwekkers door zogenaamde chlorering. Dit proces kan op zijn beurt schadelijke stoffen produceren die voor de mens kankerverwekkend kunnen zijn.

Is chloordioxide 0,3% gevaarlijk?

Chloordioxide is niet gevaarlijk bij correct gebruik. Maar er kunnen ongewenste bijwerkingen optreden. Er is weinig onderzoek gedaan naar de effecten van CDL (chloordioxide) op het menselijk lichaam, hoewel de heilzame werking bij een zorgvuldige en juiste inname reeds bekend is. Toch kunnen risico’s en bijwerkingen of ongewenste reacties niet worden uitgesloten, wat betekent dat CDL alleen op eigen risico mag worden gebruikt.

Waarom wordt chloordioxide gevaarlijk of verboden genoemd?

Het antwoord is eenvoudig en snel. In de eerste plaats staat het de farmaceutische reuzen in de weg als een doeltreffend middel tegen een groot aantal ziekten. Alles wat goed is voor de gezondheid zonder medicijnen van de farmaceutische industrie wordt voorgesteld als schadelijk of gevaarlijk. Het is hetzelfde met CBD. De waarheid over cannabidiol of als het over chloordioxide gaat , wordt opzettelijk verdraaid of op oneerlijke wijze verspreid. Alles wat tot omzetverlies kan leiden, wordt door de mainstream media gedemoniseerd.

  COVID-19 vaccins met bijwerkingen: Duitse gezondheidsautoriteit schrapt ernstige gevallen van lijst

Hoe werkt chloordioxide?

Het eigenlijke werkzame bestanddeel van CDL is chloordioxidegas. Dit is gebonden in water. Deze werkzame stof is in de eerste plaats geen geneesmiddel dat het lichaam kan genezen. Het lichaam wordt niet opnieuw opgebouwd en/of geregenereerd zoals met voedingsstoffen.

Als CDL onafhankelijk wordt toegediend en op de juiste manier wordt gebruikt, werkt het slechts op een vergelijkbare manier als een tweede immuunsysteem. Het ondersteunt uw eigen immuunsysteem in de strijd tegen virussen, bacteriën, parasieten, sporen, algen en schimmels. Zelfs bij het lozen van zware metalen. Deze stoffen worden verwijderd door oxidatie. Er zijn geen schadelijke afvalstoffen in het lichaam. Aangezien de oorzaak van veel ziekten exacte oorzaken zijn, kan chloordioxide meestal een zeer goede hulp en verbetering zijn.

Net zoals CDL met succes ons drinkwater kan desinfecteren, kan het ook in het menselijk lichaam werken. Ons lichaam bestaat voor ruim 70% uit water. Water is en blijft water, of het nu in de pijpleiding zit of in ons lichaam en op dat punt werkt CDL voor ons zeer doeltreffend.

Als virussen e.d. in het lichaam worden gedood, kunnen de symptomen van een ziekte, zoals pijn, daardoor snel verdwijnen. Een volgende is in dit verband van belang waardevolle toevoer van voedingsstoffen en vitale stoffen. Ook hier kan CBD-olie van hoge kwaliteit nuttig zijn. In de toekomst zal uw eigen natuurlijke immuunsysteem uw lichaam weer kunnen beschermen.

Zijn er studies over chloordioxide?

Ja, hoewel de mainstream media dit herhaaldelijk ontkent. Er is een klinische studie over het oraal gebruik van chloordioxide. Hier is de studie:
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0166093405000649?via%3Dihub

Zie ook biofysicus Andreas Kalcker hier in een interview (Duitstalig).

De volgende tekst is afkomstig van de volgende pagina: https://mms-seminar.com/klinische-studie-chlordioxid-mms-gegen-covid-19-gestartet/

“Terwijl de mainstream media chloordioxide opzettelijk en feitelijk verkeerd heeft gelabeld als “chloorbleekmiddel” en waarschuwt voor levensbedreigende gevaren, kon een aanvraag voor een studie bij mensen alle noodzakelijke documenten en voorlopige studies overleggen en werd deze goedgekeurd. Biofysicus Andreas Kalcker doet al meer dan 13 jaar onderzoek naar deze fascinerende werkzame stof en presenteert in dit interview betrouwbare feiten en zeer recente ervaringen met COVID-19. De werkzame stof chloordioxide is al meer dan 100 jaar bekend en wordt al meer dan 100 jaar onderzocht. Het is duidelijk dat tot op heden niemand door orale inname van chloordioxide-oplossingen is overleden of blijvende schade heeft opgelopen.

  Italiaanse prof volleybalster krijgt hartontsteking na tweede Pfizer mRNA-injectie, vraagt zich af "wie de prijs betaalt"

Chloordioxide wordt gebruikt als biocide voor de zeer doeltreffende bestrijding van bacteriën, virussen, schimmels, sporen, algen, mijten, parasieten, en andere ziekteverwekkende bacteriën, zoals de gevaarlijke legionella. Het doodt alle bacteriën met een efficiëntie tot 99,9999% (Robert Koch Instituut – Actieve klasse AD) en wordt wereldwijd met succes gebruikt voor de ontsmetting van drinkwater. Tot op heden is geen enkele kiem ontsnapt aan de oxiderende werking van chloordioxide, zelfs niet door mutatie.

De bron van chloordioxide is natriumchloriet, dat in de EU al jaren is goedgekeurd als weesgeneesmiddel voor ALS bij mensen en er zijn ook goedgekeurde toepassingen voor chloordioxide in de diergeneeskunde. In klinische dierstudies met ratten en konijnen werden geen toxiciteit of nadelige effecten op de voortplanting gevonden, zelfs niet bij maximale doses. Integendeel, hoe hoger de chloordioxide-inname, hoe meer nakomelingen er werden geproduceerd en deze waren zwaarder en dus gezonder dan de nakomelingen in de controlegroep.

Evenals het thans besproken antimalariamiddel chloroquine/hydrochloroquine, heeft ook chloordioxide een uitstekend effect op malaria. Alleen chloordioxide heeft veel minder bijwerkingen en werkt uitstekend volgens Jim Humble in slechts 4 uur tot 100% bij alle patiënten! Deze eigenschappen kunnen cruciale voordelen blijken te zijn bij zeer verzwakte COVID-19-patiënten.

Andreas Kalcker had onlangs een grote lezingentournee volbracht, voornamelijk voor artsen in Zuid-Amerika, en heeft daardoor uitstekende contacten met specialisten over de hele wereld. Hij zegt dat in sommige COVID-19 hotspots over de hele wereld, mensen sterven als vliegen. Hij noemt niet alleen New York, maar ook steden in Ecuador en Spanje. Of er hier werkelijk sprake is van een virus en waarom het geografisch zo’n verschillende uitwerking heeft, zal pas na de epidemie blijken. Veel van zijn sprekers gebruikten toen wanhopig chloordioxide bij COVID-19 patiënten en zichzelf, en meldden snelle en volledige genezingen.

In tijden van een wereldbedreigende COVID-19 pandemie kan de werkzame stof chloordioxide, ontdekt door Jim Humble, in deze huidige studie wel eens de redder van de mensheid blijken te zijn. In plaats van 7,7 miljard mensen uit voorzorg in te enten met een ongeteste gifcocktail, zou het voldoende zijn de zieken of vermoedelijke gevallen gewoon een orale dosis chloordioxide of een infuus te geven. Uitgebreide massale tests zouden ook niet nodig zijn. Bovendien zouden de rampzalige economische gevolgen van lockdowns kunnen worden vermeden.

Misschien zouden de vele alternatieve genezingssuccessen van MMS/chloordioxide, die al jaren worden gedocumenteerd bij vele andere beschavingsziekten zoals kanker, diabetes en sepsis, eindelijk meer aandacht krijgen.”

  Nieuw verkregen Moderna documenten tonen aan dat mRNA COVID vaccins "misvormingen van het skelet" veroorzaken - Dit is wat er gebeurde met de nakomelingen van laboratoriumratten die geprikt werden

Zijn er ervaringen met chloordioxide?

Ja, er zijn talloze ervaringen met chloordioxide. Trouwens, in Zweden is CDL eigenlijk een goedgekeurd medicijn. Onder de naam SOLUMIUM wordt het gebruikt voor: kankerzweren, herpes, huidletsels, open wonden, blaasontsteking, huidinfecties, schimmelinfecties, MRSA, keelpijn, tandvleesinfecties, parodontitis, slechte adem, kiespijn, wortelkanaalbehandeling, kaakchirurgie, infectieziekten van de mond, neusverstopping, tonsillitis, jeuk, likdoorns, vaginale en rectale cysten.

Talloze getuigenissen van mensen die persoonlijk chloordioxide (CDL) hebben gedronken, hebben een genezende en preventieve werking aangetoond voor de volgende ziekten en symptomen:

– obstructie van de slagaders
– artritis
– astma
– blaasaandoening/ontsteking
– bronchitis
– darmziekte
– verkoudheid
– koorts
– griep
– hemorroïden
– infecties
– Longinfectie
– gastro-intestinale infectie
– zweren
– malaria
– atopische dermatitis
– ontsteking van de nieren
– oorpijn
– parasietenplaag
– schimmelziektes
– bursitis
– psoriasis
– tetanus
– wratten
– wonden
– ontsteking van het tandvlees

Zijn er bijwerking van chloordioxide?

Bijwerkingen of zogeheten ontgiftingsverschijnselen kunnen zelden voorkomen. Deze zijn meestal vrij onschuldig.

Aangezien chloordioxide een breed werkingsspectrum heeft en tevens een ontgiftende werking heeft, treden bij zeer hoge doses ontgiftingsverschijnselen op. Deze kunnen diarree, misselijkheid en winderigheid omvatten.

Deze bijwerkingen verdwijnen weer als u het chloordioxide een tijdje vermindert of er korte tijd mee stopt. Meestal volstaat het de dosis CDL te verminderen tot het lichaam zichzelf langzaam heeft ontgift. Daarna kan de dosis weer langzaam worden verhoogd.

Kortom, chloordioxide is een uiterst nuttig middel tegen vele ziekten. Laat de apotheker u  niet misleiden. Wanneer het correct wordt gebruikt, kan het zeer nuttig zijn en uw gezondheid zeer ten goede komen.

Disclaimer: Chloordioxide-oplossing (CDL) wordt over de hele wereld gebruikt, onder meer als ontsmettingsmiddel voor drinkwater en voor het ontsmetten van fruit, groenten en vlees. Het is in Duitsland geen erkend geneesmiddel en moet niet worden verward met chloor, dat wel zo klinkt.

Er is weinig onderzoek gedaan naar de effecten van CDL op het menselijk lichaam, hoewel de heilzame werking ervan al lang bekend is bij een zorgvuldige en juiste inname. Toch kunnen bijwerkingen of ongewenste reacties niet worden uitgesloten. CDL mag daarom alleen op eigen risico worden gebruikt.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Biofysicus Andreas Kalcker: Chloordioxide is een 100% effectieve remedie tegen Covid & Hoe u CDS maakt en gebruiktVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVaccinbeschadigden spreken zich uit – Voelen zich in de steek gelaten door regering die hen vertelde dat COVID injectie veilig was
Volgend artikelHet “Nieuwe COVID-19 vaccin normaal”: Professionele topsporters storten in, kinderen krijgen beroertes en hartinfecties
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

26 REACTIES

 1. CDL is een bewerking van MMS. Aanrader! Verdiep je er in middels duckduckgo en maak je zelf eerst wijzer. …en als je dan toch bezig bent zoek dan gelijk op DMSO.

 2. “Het ondersteunt uw eigen immuunsysteem in de strijd tegen virussen, bacteriën, parasieten,….”
  Strijd tegen virussen? Dus degenen die dit spul promoten hebben daadwerkelijk een isolatie van een virus? Dan zijn ze de enigen ter wereld! Alleen al door deze kleine leugen haak ik af en geloof ik 0,0 van de rest van dit propaganda- verkooppraatje. De werking is suggestief en onbewezen. Mensen kunnen zich vast beter voelen na innemen van dt goedje, maar dat het daadwerkelijk iets doet is maar de vraag (placebo effect). Eet gewoon gezond, beweeg wat, zit niet te lang op je luie reet, leg je smartphone weg, doe je wifi router uit en doe normaal, dat is genoeg om gezond oud te worden. Al die mengseltjes, pilletjes, vitamines, heilzame kruiden. Leuk, maar onnodig.

  Verder: “Chloordioxide-oplossing (CDL) wordt over de hele wereld gebruikt, onder meer als ontsmettingsmiddel voor drinkwater en voor het ontsmetten van fruit, groenten en vlees…”.
  Dus er gaat vanalles aan bacteriën en parasieten aan dood, maar voor het menselijk lichaam is het gezond? Tuurlijk, droom verder. Dit hele zoganaamd “gezonde” geneuzel is een industrie op zich aan het worden, ze passen dezelfde tactieken toe van hun grote voorbeeld, big pharma. Totaal onbewezen aannames, modellen, staatjes etc. Big pharma, little pharma, één pot nat. Doe maar gewoon, dan doe je goed genoeg.

 3. Ik kan het niet nalaten om even op waterstofperoxide te wijzen.
  Dit gebruikte de dames vroeger om de haren te blonderen maar het wordt ook door de tandartsen aangeraden voor mondspoelingen bij tandvlees ontstekingen. Het is desinfecterend en het drinkwater wordt er ook mee gedesinfecteerd

 4. @ Vrijheid is ver te zoeken
  Bacteriën zijn ongeveer 100 keer zo groot als een virus. Bacteriën kan men in een microscoop zien virussen niet daarvoor heb je een elektronen microscoop nodig. Die kunnen het wel “zien”. Zo kunnen ze ook genetisch gemanipuleerd worden zodat Bill Gates diverse patenten op het virus heeft. (0606060). Nu is het in de medische wereld gewoon dat iets alleen met de postulaten van Koch bewezen kan worden. Maar deze postulaten zijn opgemaakt door Koch die een specialist was in bacteriën en nog nooit van virussen had gehoord. Hij leefde rond 1900. Ik dacht dat de techniek in deze 120 jaar wel iets verder gevorderd is

  • Hoi Eelke,

   Een voormalig vriendin van mij is groot geworden in het medisch onderzoek naar herpetitus C. Deed medio 2000 in Europees verband er onderzoek naar en zij was (of is nog steeds? NLs expert op dat gebied). Korte samenvatting van ons laatste gesprek.

   Mijn vraag (aangezien ik toen al gedesillusioneerd was in sociale wetenschappen wat ik had gestudeerd) was, oh en wat is dat precies? Nou we zien symptomen XYZ en in het lichaam gebeurt ABC dus moet het wel Herpatitis C zijn.

   Ik heb je de ziektekiem al geisoleerd? Nou nee, die kunnen we niet isoleren maar kan niets anders zijn. Ik lachen, nou er komen wel heel veel nieuwe producten op de markt kan het daar dan niet aan liggen?

   Resoluut antwoord, nee, het moet aan dat virus liggen (anders jaren werk eraan).

   Groeten,
   Hugo

 5. Solumium,
  Een Hongaars product en uitvinding (het op effectieve wijze hoogzuivere chloordioxide (“Solumium”) oplossingen te produceren, gepatenteerd in verschillende landen, waaronder de VS en Zweden).

  pre-corona: PRIJSWINNEND
  (eenvoudig te bestellen)
  https://granprize.swedishchamber.hu/awardee/2015-professor-noszticzius-zoltan
  https://sigmatechnology.se/news/sigma-technology-sponsors-gran-prize-2016-award-ceremony-2/

  post-corona: (EU/Hongarije): === VERBODEN ===
  (onmogelijk te bestellen – voorlopig)
  https://www.solumium.com/static/img/solumium_popup20210607b_en.jpg

  • pre/post corona is beter ~ pre/post maatregelen tegen natuurlijke/alternatieve hulpmiddelen

   voorlopig lijken gelijkwaardige produkten met meer omzichtig beschreven werking en toepassing verkrijgbaar

 6. Wij gebruiken CDL al jaren, alleen enige druppels bij lichte klachten
  Het werkt echt geweldig en is zeer goed.

  Er zijn sites met gigantische resultaten op heel veel gebieden, echt uniek te noemen.

  Ook gebruiken wij al jaren enige vitamine die we graag toevoeging. Lees het boek de 1000 leugens

  De vitaminen die we jaren al kopen en dus gebruiken of toevoegen (zeker 30 jaar)

  Staat momenteel beslag op en wordt niet door gezonden staat vast door de douane te LIMMEN in BELGIE

  ik ga ze zo bellen waarom het pakket al 3 maanden vast zit. (want vitaminen mag toch eenmaal niet, jammer wat een gekkies ??????)

  Maar kijk ook uit naar de B17 pitten zijn in heel Nederland gewoon in beslag genomen met een complete nep film. (jaren geleden over nep vitaminen)

  Zo werkt nu eenmaal de Big farma toch

 7. Hoewel chloordioxide wordt gedesinfecteerd door oxidatie, ontstaan er geen schadelijke ontledingsproducten.
  —> compleet foutieve en inhoudelijk onzinnige formulering! Dit is net zoiets als dat je ontsmettingsalcohol wil gaan desinfecteren …
  Het breekt gewoon af in zuurstof, water en keukenzout en dit is volkomen onschadelijk voor het lichaam.
  —> volslagen onzin!

  In zuivere vorm is chloordioxide extreem onstabiel en gevaarlijk explosief. Dit gas inademen is het ideale recept om allerlei longaandoeningen aan te kweken. De formulering dat “het” wordt gedesinfecteerd is complete onzin, dat hoeft natuurlijk helemaal niet. Water hoef je ook niet nat te maken … Dat “het” gewoon afbreekt waarbij natriumchloride zou ontstaan (“keukenzout”) is absoluut incorrect. Welke chemie-dombo schrijft zoiets op?

  Mensen hebben geen flauw benul van de meest fundamentele zaken omtrent de werking van de realiteit waarin ze dagelijks vertoeven. Het is goed gelukt om het niveau van algemene kennis zeer laag te houden, duidelijk. Dat komt goed uit want zodoende kan je mensen van alles wijsmaken: ze zijn te lui om zelf dingen uit te zoeken en te dom om langere stukken tekst inhoudelijk begrijpend te lezen.

  • ‘Mensen hebben geen flauw benul van de meest fundamentele zaken omtrent de werking van de realiteit waarin ze dagelijks vertoeven. Het is goed gelukt om het niveau van algemene kennis zeer laag te houden, duidelijk. Dat komt goed uit want zodoende kan je mensen van alles wijsmaken: ze zijn te lui om zelf dingen uit te zoeken en te dom om langere stukken tekst inhoudelijk begrijpend te lezen.’

   Alles, inclusief het onderwijs van laag tot hoog, is in handen van dezelfde verkankerde club.

  • Als mensen zoals jij hun huiswerk hadden gedaan dan zouden wij leken al vele decennia weten dat de theorien van Pasteur volledig ontkracht zijn. toegegeven door hemzelf op zijn doodsbed en hadden we nu geweten hoe ze zoveel mensen ziek maken.
   Aangezien virussen niet bestaan, afval betreft, dood, dus nooi anderen kunnen besmetten behalve als het geinjecteerd word. Er zit al 10 jaar een Coronavaccin in het griepvaccin. Ook ff docu Peter Gotzsche kijken hoeveel duizenden mensen in de USA dood gaan door reguliere medicijnen ,bedacht door intelligente mensen zoals jij, die alles wel weten.

 8. Als mensen zoals jij hun huiswerk hadden gedaan dan zouden wij leken al vele decennia weten dat de theorien van Pasteur volledig ontkracht zijn. toegegeven door hemzelf op zijn doodsbed en hadden we nu geweten hoe ze zoveel mensen ziek maken.
  Aangezien virussen niet bestaan, afval betreft, dood, dus nooi anderen kunnen besmetten behalve als het geinjecteerd word. Er zit al 10 jaar een Coronavaccin in het griepvaccin. Ook ff docu Peter Gotzsche kijken hoeveel duizenden mensen in de USA dood gaan door reguliere medicijnen ,bedacht door intelligente mensen zoals jij, die alles wel weten.

 9. Ook het zilverwater, nanozilver of colloïdaal zilver is effectief tegen ruim 650 aandoeningen en bovendien zelf te maken. Het is geweldig dat deze genezing methodes in frontnieuws de aandacht krijgen, hartelijk dank hiervoor.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in