Wat als het globale lockdown-beleid in naam van de bestrijding van een pandemie een van tevoren beschreven scenario zou volgen? Een “samenzweerderige” visie, zo te zeggen? Laten we naar de feiten kijken.

Onderzoeksjournalist Harry Vox had in 2014 al een document van de Rockefeller Foundation in een video gepresenteerd. Dit verslag, dat alleen in het Engels beschikbaar is, dateert van … 2010 en is getiteld Scenarios for the Future of Technology and International Development, bericht Unser Mitteleuropa.

Vanaf bladzijde 18 van dit verslag worden lockdowns besproken als een methode van overheidscontrole. En het ontwikkelt een scenario gebaseerd op een pandemie!

Rockefeller-rapport uit 2013 voorspelt isolement en geen fysiek contact

Dit rapport, in 2010 gepubliceerd door de Rockefeller Foundation, is geschreven door het Global Business Network, wiens missie scenarioplanning is. In tegenstelling tot prognoses, die trends uit het verleden en het heden extrapoleren om de toekomst te voorspellen, is scenarioplanning een interactief proces over de krachten in de contextuele omgeving die verandering aansturen, waarbij meerdere perspectieven worden gebruikt om deze krachten te identificeren en te interpreteren, en wordt een langetermijnperspectief gebruikt.

Global Business Network werd in 1987 opgericht in Berkeley, Californië, en verdween in januari 2013 na te zijn overgenomen door Deloitte, een multinationaal financieel en strategisch adviesbureau dat in 2020 een recordomzet van 47,6 miljard dollar had en het op twee na grootste particuliere bedrijf in de Verenigde Staten werd, volgens Forbes.

In 2005 nam Deloitte Beijing Pan-China CPA over en werd daarmee het grootste accountantskantoor in China.

In 2009 is Deloitte begonnen met het inhuren van voormalige medewerkers van de Central Intelligence Agency (CIA) voor zijn Deloitte Intelligence-divisie.

  Pasgeborenen en zwangere vrouwen zullen worden gebruikt als laboratoriumratten in Big Pharma's Covid-19 vaccin proeven

In 2011 nam Deloitte DOMANI Sustainability Consulting en ClearCarbon Consulting over om zijn dienstenaanbod op het gebied van duurzaamheid uit te breiden.

In november 2012 nam Deloitte Recombinant Data Corporation over, een softwarebedrijf voor datawarehousing en klinische informatie, en lanceerde Recombinant by Deloitte.

In 2014 richtte Deloitte Rubix op, een blockchain-adviesbureau. In 2016 lanceerde Deloitte Canada een bitcoin-automaat.

In 2020 kreeg Deloitte een no-bid contract van 44 miljoen dollar in de VS om de website te bouwen voor het beheer van de planning, inventarisatie en rapportage voor het Covid-19 vaccin.

Deloitte opereert wereldwijd onder verschillende namen en adviseert diverse overheden.

Dit alles wijst op de Great Reset gepland door Klaus Schwab en het Wereld Economisch Forum.

Ierse dokter onthult ‘Great Reset’ agenda achter Covid-hoax in indrukwekkende video

Vorig artikelPrecedent: Israëlische rechtbank verbiedt werknemers op werk terug te keren zonder vaccinatie
Volgend artikelTrump keert over enkele maanden terug naar social media met zijn eigen platform
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. De toekost houd in. Dat er een dag komt ,en is zeer dicht ,dat deze wereld, die zich afgekeerd heeft van de God van Abraham ,Izaak en Jacob.,En nu gekozen heeft voor Zijn tegenpartij de duivel en zijn trawanten .Zich de knie zal moeten buigen en met de tong beleiden dat Christus is Heer.
    God is licht en leven en behoede Zijn schepping de mens tegen zichzelf, en gaf hen vrijheid in afzonderlijke staten waar zij konden gedijen en eigen keuzes maken .De duivel is duisternis en dood ,de leugenaar en mensenmoordenaar van in den beginne wil dat heel de wereld globaal wordt ,ëën koninkrijk, dat hij dan alleen wil besturen en knoeten.Dat is wat wij nu zien, je vrije wil afgeschaft en de bevolking gedecimeerd , zijn gehoorzame volgers hebben al flink huisgehouden over de gehele aarde onze kinderen in hun macht door universiteiten te dirigeren met hun leugens en dom houden door hoogmoed. Het zelfmoord aantal onder hen heeft ook een zware vlucht genomen zij verklaren wat goed is kwaad en wat slecht is goed. Wij zitten in een rollercoaster van de duivel en niets kan dat meer stoppen, dan God zelf. En dat zal gebeuren . Er zullen oorlogen komen en geruchten van oorlogen ,tweemaal ëën derde zal uitgemoord worden.Famillies zullen zich tegen elkaar verdelen en zelfs doden ,denkende dat zij daar God mee dienen. Maar het is de aards- leugenaar die hen beliegt. De waarheid mag en wordt niet meer aandvaard ,alleen de leugen is nog toegelaten in deze tijd.
    Dat is je toekomst .,maar God is een God van liefde een vergevende God. Die deur blijft steeds open, Hij vergeeft je als je Hem werkelijk zoekt en je uw leven weer in Zijn hand wil geven en je zonden belijden. De schuld van die zonde heeft Hij al betaald met Zijn bloed in jouw plaats aan dat kruis .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in