Op 29 mei kreeg de 54-jarige Gianluca Masserdotti uit Brescia, Italië, zijn eerste dosis van het Vaxzevria-vaccin van AstraZeneca. Afgelopen donderdag, slechts twaalf dagen later, overleed hij. Hij is vandaag begraven. Zijn familie is verbijsterd: Masserdotti was gezond en atletisch, een ongelooflijk plezierig persoon die nu abrupt uit het leven werd gerukt. De nabestaanden eisen antwoorden, bericht report24.news.

Na de vaccinatie had de 54-jarige gedurende dagen geklaagd over pijn en koorts. Zijn levensgezellin meldt dat hij zware hoofdpijn had gehad en erg moe was. In het weekend na de vaccinatie werd het erger: hij wilde op zondagochtend na het ontbijt met de dochter van zijn levenspartner spelen, stond op van de bank – en viel op de grond.

Zijn levensgezellin belde ter plaatse de ambulance die om 09:00 uur arriveerde. Masserdotti was om 10:00 uur in het ziekenhuis en werd er een angiografie gemaakt: hij had een trombose opgelopen en het bloedstolsel moest verwijderd worden. Later onderging hij nog een spoedoperatie: er was nog een trombus gevonden, en de druk op de hersenen door ischemie moest worden verlicht. Dit vertelt Masserdotti’s zus Sonia aan het nieuwsportaal Meteoweek.

Zij vertelt ook dat de artsen in de kliniek onmiddellijk om een reeks tests hadden gevraagd toen zij vernamen dat haar broer eerder was gevaccineerd. De resultaten van de tests zouden kunnen aantonen dat de vaccinatie verantwoordelijk was voor de dood van Gianluca Masserdoti. Het parket van Brescia heeft reeds een dossier over deze zaak geopend. Zijn dochter Giulia meldt dat haar vader voorheen in perfecte gezondheid verkeerde… Tot de vaccinatie.

  41.834 doden 3.9 miljoen gewonden na COVID-vaccins in Europese databank terwijl terwijl Amerikaanse militaire sterfgevallen met 1100% toenemen

Masserdotti had als carrosseriebouwer gewerkt in het stadje Flero in Brescia, Italië. Hij was zelf actief in de sport en een grote fan van de voetbalclub Brescia Calcio. Zijn dochter beschreef hem als een goed en zeer plezierig persoon. Het verdriet is groot, niet alleen in zijn familie, maar ook bij collega’s en vrienden.

Slechts kort daarvoor had de dood van een 18-jarig meisje kort na de inenting in Italië voor afschuw gezorgd.

Gewoon een klein prikje – en het beeldschone 18-jarige meisje stierf


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De vaccinatiedwang komt eraan – en zal verwoestende gevolgen hebbenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel“Dit ongeteste vaccin had nooit vrijgegeven mogen worden. De waarheid zal aan het licht komen en er zullen koppen rollen”
Volgend artikelGitaarlegende Eric Clapton in laatste interview: “Het werd pas echt erg na de tweede vaccinatie”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

6 REACTIES

  • Haha, vast, neem nog een spuitje. Je leest nog niet zolang mee hier of wel? Welkom in de echte wereld bij verstandige mensen die wel zelf na kunnen denken en een rapportje lezen.

 1. Antoinette Van Eijl is het stereo type van de menselijke papegaai en die zichzelf gerust stelt middels Tell A Vision. Geen relevante artikelen lezen, want comfortzone enzo en hoppa weer lekker verder slapen. Trustuh!

 2. https://childrenshealthdefense.org/defender/rfk-jr-the-defender-podcast-carey-gillam-author-epa-monsanto-public-health/

  ‘Auteur van ‘Monsanto Papers’ vertelt RFK, Jr.: EPA stelt de belangen van Monsanto boven volksgezondheid
  Onderzoeksjournalist Carey Gillam vertelde RFK, Jr. op de “RFK Jr The Defender Podcast”, e-mails uit de jaren 80 laten zien dat de EPA “heel hard werkte om de belangen van Monsanto boven de belangen van de volksgezondheid te stellen.”

  Het nieuwe boek van Carey Gillam , “The Monsanto Papers: Deadly Secrets, Corporate Corruption, and One Man’s Search for Justice”, vertelt het verhaal van Dewayne Lee Johnson’s strijd om te overleven en zijn juridische strijd tegen Monsanto.

  Johnson heeft non-Hodgkin-lymfoom, een type kanker dat volgens hem werd veroorzaakt door glyfosaat , het belangrijkste ingrediënt in Monsanto’s Roundup-onkruidverdelger.

  Het boek van Gillam, dat in maart werd uitgebracht, illustreert de impact van Monsanto’s bedrog toen het bedrijf loog tegen gezondheidsfunctionarissen, wetenschappers en consumenten over de veiligheid van zijn Roundup-producten.

  Gillam vertelde de voorzitter van Children’s Health Defense, Robert F. Kennedy, Jr., op de ” RFK Jr The Defender Podcast “, dat e-mails uit de jaren 80 laten zien dat de US Environmental Protection Agency (EPA) “heel hard werkte om de belangen van Monsanto boven de belangen van de volksgezondheid.”

  Als onderzoeksjournalist met 30 jaar ervaring in het beleid en de praktijk op het gebied van voedsel en landbouw, zei Gillam dat de EPA geen onafhankelijke langetermijnveiligheidstests vereist van Monsanto’s geformuleerde Roundup-producten. Ze kijken alleen naar het actieve ingrediënt glyfosaat, maar niet naar het geformuleerde product, dat andere ingrediënten bevat.

  Wetenschappers hebben ontdekt dat de formuleringen gevaarlijker kunnen zijn vanwege het “verbeterde synergetische effect wanneer je chemicaliën mengt” met oppervlakteactieve stoffen, zei Gillam. “De EPA vereist tot op de dag van vandaag deze langetermijntests op deze geformuleerde producten niet.”

  Gilam zei:

  “Volgens het National Cancer Institute wordt verwacht dat ongeveer 40% van de mannen en vrouwen in de Verenigde Staten tijdens hun leven kanker krijgt. Het is gewoon ongelooflijk dat ons wordt verteld dat we moeten accepteren en … moeten leren leven met kanker en verschillende behandelingen moeten krijgen en dat onze lichaamsdelen worden afgesneden en bestraald, terwijl we weten dat pesticiden en chemicaliën en milieutoxines een grote bijdrage leveren aan kanker. ”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in