Rockefeller Foundation plande reeds in 2010 “lock step” scenario’s van een globale pandemie

Reeds in 2010 werden scenario's van een globale pandemie uitgespeeld; afschaffing van contant geld, toezicht op de burger en vaccinaties waren het doel.

0

De Rockefeller Foundation heeft in samenwerking met het Global Business Network van futuroloog Peter Schwartz in mei 2010 een rapport gepubliceerd met de titel: “Scenario’s voor de toekomst van technologie en internationale ontwikkeling”.

Interessant is hier dat het eerste scenario, getiteld “Lock Step”, een wereld beschrijft van totale regeringscontrole en autoritair leiderschap. Het stelt zich een toekomst voor waarin een pandemie (!) nationale politici in staat stelt hun gezag te laten gelden en strikte regels en beperkingen op te leggen die zullen blijven bestaan ​​nadat de pandemie is verdwenen, zoals NEO meldt. Het rapport werd ook opgepikt door Needtoknow News.

F. William Engdahl stelt daar dat de eerste helft van dit scenario zich reeds heeft ontvouwd. Elke dag melden de internationale media dat meer en meer mensen in verschillende landen “positief” werden bevonden voor het Coronavirus. Naarmate de gerapporteerde aantallen toenemen, neemt ook de wijdverspreide nervositeit toe, die vaak de vorm aanneemt van paniekaankopen van mondkapjes, ontsmettingsmiddelen, toiletpapier en ingeblikte levensmiddelen, verklaart hij. Ons wordt verteld dat we de testresultaten moeten accepteren als wetenschappelijk verantwoord. De regeringen maken van de paniek gebruik om strenge controlemaatregelen te nemen, die zij ook na het verdwijnen van de ziekte zullen blijven handhaafden.

Het plan, die uit het Rockefeller rapport geoefend werd, heeft de veelzeggende naam “Lock Step”.

In de ene stad na de andere en in het ene land na het andere worden grote evenementen waar veel mensen samenkomen afgelast. Zo zijn het carnaval van Venetië, grote sportevenementen, handelsbeurzen in Zwitserland en elders afgelast. Grote luchtvaartmaatschappijen worden financieel geruïneerd nu mensen over de hele wereld vakantievluchten annuleren, evenals cruisemaatschappijen. China geeft opdracht tot het verbranden van geldbiljetten, omdat deze besmet zouden kunnen zijn. Het Franse Louvre gaat weer open, maar accepteert geen contant geld, alleen kaarten, omdat het papier besmet zou kunnen zijn. De WHO waarschuwt voor besmettingsgevaar van papiergeld. Landen voeren wetten in, zoals in het VK, op grond waarvan burgers die geïnfecteerd zouden kunnen zijn, wettelijk kunnen worden vastgehouden. De toenemende media-aandacht in het Westen voor winkels met kale schappen voor alledaagse benodigdheden zoals rijst, pasta en toiletpapier leidt overal tot paniekaankopen, aldus Engdahl.

Deze gebeurtenissen werden uitgespeeld in het Rockefeller rapport.

  Hoe koningin Maxima in Davos alle lastige vragen ontwijkt

Het Schwartz-scenario luidt:

In 2012 brak eindelijk de pandemie uit waar de wereld al jaren op wachtte. In tegenstelling tot de H1N1 van 2009 was deze nieuwe griepstam – afkomstig van wilde ganzen – uiterst virulent en dodelijk. Zelfs de landen die het best op een pandemie waren voorbereid, werden snel overrompeld toen het virus de wereld rondtrok, bijna 20% van de wereldbevolking infecteerde en in slechts zeven maanden 8 miljoen mensen doodde…

De pandemie had ook een dodelijk effect op de economie: het internationale verkeer van mensen en goederen kwam tot stilstand, waardoor bedrijfstakken als het toerisme verlamd raakten en de wereldwijde toeleveringsketens werden ontwricht. Zelfs ter plaatse stonden normaal gesproken bruisende winkels en kantoorgebouwen maandenlang leeg, verstoken van werknemers en klanten.

Dit klinkt griezelig bekend.

Hoewel de mainstream media de berichten afdoen als samenzweringstheorieën, zijn veel van deze ideeën terug te vinden in het kielzog van de “Great Reset“. Reisbeperkingen, vervanging van contant geld, inentingen, beknotting van de persoonlijke vrijheid – het zijn allemaal reeds ingevoerde beperkingen van de persoonlijke vrijheden van de burger, ingevoerd door politici om hun macht te verstevigen.

Een groot deel van het Rockefeller-scenario 2010 is al geïmplementeerd en het laat zien dat angst nooit een goede raadgever is om verstandige beslissingen te nemen.

De Great Reset gaat momenteel viraal op het net – waarom en wat is het

Vorig artikelVS: tot nu toe 19.907 ongewenste Covidvaccin voorvallen, waaronder 1.095 sterfgevallen en 3.767 ernstige kwetsuren
Volgend artikelWerkgevers in Israël eisen dat hun werknemers worden gevaccineerd – Geen vaccinatie, geen werk!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in