De Echte Redenen voor Lockdown

11

Vernietig kleine en middelgrote onafhankelijke bedrijven om de macht van de grote bedrijven te versterken, het privébezit te vergroten en uiteindelijk de kloof tussen arm en rijk te verbreden.

~ Verschuiving van het detailhandelslandschap naar online om het monopolie van grote online detailhandelaren (zoals Amazon) te vergroten en tegelijkertijd onafhankelijke detailhandelszaken te vernietigen. Het ‘gemak’ van online winkelen vanuit het comfort van thuis betekent dat mensen minder aandacht zullen schenken aan (of bezwaar zullen maken tegen) de sluiting van lokale winkels of diensten, schrijft thetruthseeker.co.uk.

~ Banen vernietigen, waardoor mensen afhankelijk worden van giften van de overheid. Het uitdelen van stimuleringscheques/uitkeringen/subsidies, om de illusie van overheids’steun’ te geven, in een poging om het vertrouwen in de staat te vergroten.

~ Drijf grotere aantallen mensen in armoede, die dan afhankelijk worden van het Universeel Basisinkomen om te overleven. Deel dit in het begin uit zonder voorwaarden (om vertrouwen en zelfgenoegzaamheid te creëren), maar eis dan sociale naleving (bewijs van medische vergiftiging etc.) om toekomstige uitbetalingen te behouden.

~ Heb een excuus om enorme hoeveelheden geld in de economie te pompen (door stimuleringscheques/uitkeringen/subsidies, reddingsoperaties voor bedrijven, etc.), waarmee de weg wordt vrijgemaakt voor ongekende hyper-inflatie, die onvermijdelijk de wereldwijde reservevaluta (de dollar) waardeloos zal maken. Gebruik dit als een excuus om hele economieën te herstructureren met een Centrale Bank Digitale Valuta, die volledig zal worden gecontroleerd, gereguleerd en bewaakt (een opstapje naar een wereldwijde één globale digitale valuta).

~ Vernietig de gemeenschap – pubs, coffeeshops, cafés, restaurants, sportclubs/wedstrijden, vrijetijds-/recreatiefaciliteiten, bioscopen, winkelcentra en kerken vormen het hart van de gemeenschapscultuur en plaatsen waar mensen samenkomen, genieten en uiteindelijk hun vrijheid uitdrukken.

  De dood van de Westerse civilisatie

~ Beperk vormen van vrijetijdsbesteding die niet digitaal zijn, waardoor face-to-face communicatie vermindert, gemeenschap vernietigd wordt en actieve vormen van vermaak beperkt worden.

~ Mensen thuis laten werken om directe sociale interactie te beperken en mensen ‘dankbaar’ te laten voelen bij hun uiteindelijke terugkeer naar kantoorslavernij.

~ Het gevoel van isolement doen toenemen, zodat mensen zich minder verbonden en minder verenigd voelen met hun medemensen.

~ Elimineer massabijeenkomsten/rebellie tegen draconische maatregelen.

~ Beperking van religieuze erediensten en communie, als onderdeel van de agenda om spiritualiteit te vernietigen en de nieuwe religie van het sciëntisme te bevorderen.

~ Houd mensen voor de tv en videospelletjes uit verveling, en creëer zo een meer passieve, luie en afgestompte bevolking. Gebruik deze gelegenheid om door de staat gesponsorde propaganda uit te zenden, om het mainstream narratief te bestendigen en mensen geïndoctrineerd/angstig te houden (en dus gemakkelijker controleerbaar).

~ Laat mensen steeds meer verslaafd raken aan streaming platforms zoals Netflix, Amazon Prime en Disney plus. Gebruik dit als een kans om de massa’s te controleren met subliminale boodschappen en predictive programmering.

~ Klantendiensten in toenemende mate digitaliseren, waarbij persoonlijke/menselijke interacties verschuiven naar onpersoonlijke/robotische webchatdiensten.

~ Beperken van face-to-face communicatie en ons steeds meer verschuiven naar digitale communicatie (Zoom, sociale media etc.)

~ De verslaving aan en afhankelijkheid van digitale platforms vergroten. Gebruik van de mainstream media en de steun van beroemdheden om social media platformen zoals Tiktok te promoten, om mensen afgeleid te houden en huisarrest draaglijker te maken.

~ Bevorderen van een meer sedentaire levensstijl, waar mensen passief, lui en zwak worden en minder in staat zijn om voor zichzelf en hun rechten op te komen.

  Voorzitter van Belgische zorgverzekeraar promoot euthanasie als oplossing voor vergrijzing

~ Het beperken van zonlicht, frisse lucht en beweging, waardoor een ziekere bevolking ontstaat die afhankelijk is van het medisch establishment en de zakken van de farmaceutische industrie verder vult.

~ Op de ouderen richten die gezien worden als “vervangbaar” en een aanslag op de middelen/financiën. Ze opgesloten houden, wat leidt tot een slechte gezondheid (en dood) en ze buitensluiten van de maatschappij en hun familieleden (wat leidt tot verdere dood).

~ De macht en aanwezigheid van de politie vergroten, de weg vrijmaken voor een Orwelliaanse politiestaat, die spanning creëert tussen het publiek en de autoriteiten. Gebruik dit als een excuus om meer vrijheden en rechten af te nemen, in naam van ‘veiligheid en beveiliging’.

~ Het installeren van steeds meer bewakingscamera’s in steden, waarmee de weg wordt vrijgemaakt voor een totale Big Brother-monitoring van bevolkingen, onder het mom van ‘veiligheid’. Het doel is om ons in de richting van het Chinese model te bewegen, waar bijna elke actie en beweging wordt gecontroleerd en vastgelegd.

~ Ongemerkt en onbetwist installeren van schadelijke vijfde generatie mobieltelefoons telefoonmasten/lantaarnpalen.

~ Herstructureren van het stedelijk landschap om het meer gesystematiseerd, robotachtig en onpersoonlijk te maken (eenrichtingsystemen, glazen schilden, enz.), waardoor een beweging in de richting van een meer losgekoppelde en synthetische samenleving wordt vergemakkelijkt.

~ Beweren dat lockdowns hebben bijgedragen aan een vermindering in de uitstoot van broeikasgassen, wat een excuus is voor verdere verwijdering van vrijheden, allemaal in de naam van ‘het redden van de planeet’.

~ Normaliseren van de vermindering van passagiersvluchten, ter voorbereiding van de geplande vermindering (en mogelijke afschaffing) van passagiersvluchten (gerechtvaardigd op basis van het bereiken van de 2050-doelstelling van ‘absolute nul’-uitstoot).

  World Economic Forum houdt verontrustend heidens 'bos'-ritueel op podium

~ De menselijke geest zodanig breken dat mensen gewillig in de rij staan om niet geteste en niet goedgekeurde medische procedures te ondergaan, met de ‘belofte’ van een terugkeer naar ‘normaliteit’.

~ Het water testen voor gehoorzaamheid. Kijk hoeveel mensen zich vrijwillig onder huisarrest stellen en daardoor overgeleverd zijn aan de controle van de regering.

Sluitend bewijs: Covid-19 was gepland om de Nieuwe Wereldorde te lanceren

Vorig artikelWat te doen met de uitnodiging voor corona vaccinatie
Volgend artikelVeel steun voor waarschuwing Franse generaals voor komende burgeroorlog
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Allemaal waar.
  Jammer dat zo wei ig mensen dit door hebben.
  Mensen zijn van GOD los.
  Helaas zullen we daardoor het tij niet meer keren.
  Het gaat gebeuren. In de bijbel is het voorzegd.
  Maar, wanhoop niet; het mooiste gaat nog komen.
  LEEF elke dag en geniet van de mooie dingen en de mooie mensen om je heen.

  • Inderdaad, hoe komt het dat zo weinig mensen dit door hebben, volgens mij is het een vorm van egoïsme, veel mensen denken, als ik gevaccineerd ben, ben ik veilig, zo kunnen ze ook neerbuigend naar de andere kijken die niet gevaccineerd zijn, men doet klakkeloos mee aan de hele rimram, het is een bewust globaal experiment, de argumenten van ja, maar dan kan ik bv binnen kort nergens meer toegang krijgen, etc.. de mensen die niet gevaccineerd zijn betalen ook belastingen, je kan, mag als overheid deze mensen niet uitsluiten, zolang men niet kan bewijzen dat het hier om een levens bedreigend virus zou gaan, dat is het in dit geval niet, de levens bedreiging in deze is de vaccinatie zelf, daar kan je ernstig ziek van worden, en zelfs sterven, het enige virus dat er is, is Klaus Schwab , een pionnetje van de meute, in Duitsland weigeren verzekeringen je uit te betalen als je door de vaccinatie ziek zou worden of er aan sterven, zij laten je weten dat als je gevaccineerd bent, meewerkt aan een experiment, ook de farmacie bedrijven, artsen etc… kunnen niet aansprakelijk gesteld worden als je er aan sterft. Nog maar te zwijgen over het dragen van een mondmasker, het is volledig nutteloos, heeft uiteraard een andere reden, mensen worden zwakker door het dragen van een mondmasker, je hebt kans om schimmel infecties op te lopen, je krijgt minder zuurstof, voor kinderen en jongeren is het zelfs nefast voor de ontwikkeling van de hersenen, wat in de volgende jaren nefast gaat zijn voor deze groep, dit is allemaal beraamd door het schorem, bewust en overwogen.

 2. “There will be in the next generation or so a pharmacological method of making people love their servitude and producing dictatorship without tears, so to speak, producing a kind of painless concentration camp for entire societies so that people will in fact have their liberties taken away from them but will rather enjoy it.”
  — Aldous Huxley

 3. Artificial Intelligence regeert de wereld nu al. Hoe kunnen we dit stoppen? We hebben met fossiele brandstoffen en hoge temperatuur vuilverbranding een nanofijnstof atmosfeer gecreerd. Zonder deze nano- atmosfeer werkt 5G niet en werkt ook AI niet. Alleen als we stoppen met deze vorm van luchtvervuiling dan kunnen we als mensheid overleven, anders zal AI ons vernietigen.

  • Dat ding heet Zelf Realisatie
   Immers God is een elk ding object levend of levenloos voor Menselijke hersenen opvatting
   M.A.W. alles is God
   Ook U
   Dus ook die Criminelen welk nu bezig zijn de mensheid uit te roeien .
   Immers alle mensen tezamen zijn toch ook verantwoordelijk geweest voor het uitroeien van de Dinosaurussen Alle Wereldse Oerwouden met allerlei soorten en maten van levende Wezens
   Alles wordt gestuurd en begeleid door èèn en dezelfde kracht energiebron
   Zowel Positief als Negatief
   Tegenover Goed Staat Slecht
   Tegenover Liefde Staat Haat
   En ga zo maar door met de tegen-gesteld-heden
   Dat is het leven
   Als er is ; een tijd van komen , dan is er ook een tijd van gaan
   Dat kan niet anders
   Uiteindelijk zegt de gezegde
   Alles keer terug naar huis
   Naar de Leegte of Nul
   Immers Alles Is gewoon Niks

 4. Of we nemen actie door o.a. ons zelf soeverein te verklaren en onze geboortetrust activeren. Want die zogenaamde basisloon komt van onze geboortetrust. Alleen die staat op onze naam en niet op die van de elite. Die levert 1,5 miljoen euro per jaar op. Waar zij ons met 12.000 euro per jaar ons willen afschepen. Met het soeverein verklaren hebben de overheden geen macht meer over ons. Ook de uitbetaling van je geboortetrust kun je eisen dat dit gebeurt in goud en/of zilver, dan ben je ook niet kwetsbaar voor hun digitale betaalsysteem, want iedereen accepteert goud en zilver als een universeel betaalmiddel. Dan is het over en uit met die elite. Trouwens zij zijn al failliet en dit is hun laatste poging om het tij proberen te keren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in