Budweiser is niet alleen het bedrijf dat ons bier maakte. Het is het bedrijf dat deed alsof het onze waarden deelde. Nu zien we dat het allemaal onzin was.

Waarom zijn mensen zo boos over de Bud Light advertentie?

Is het omdat ze bekrompen dwepers zijn die transgenders haten?

Nee, dat is het absoluut niet. In feite besteden de meeste mannen überhaupt niet veel tijd aan transgenders. Het is gewoon niet hun ding. (Zie hier: “We don’t give a fu**“), schrijft Mike Whitney.

De reden waarom mensen boos zijn, is omdat ze zich verraden voelen door het bedrijf dat hun bier maakt. Dat is wat er echt aan de hand is. Ze hebben het gevoel dat het bedrijf hen uitlacht en hen met minachting behandelt. En mensen worden niet graag uitgelachen. Het maakt ze kwaad. Dat is waarom Kid Rock 3 kratten Bud Light beschoot met zijn AR-15 in een video die wijd verspreid werd op het internet. Hij was niet boos op de transgender. Hij was boos op Budweiser.

Bedrijven als Anheuser-Busch geven veel geld uit om uit te zoeken wie hun bier koopt. En het feit is dat ze al weten wie hun klanten zijn; dat zijn de patriottische, arbeidersjongens die 40 uur per week werken, van sport houden, jagen en op zondag naar de kerk gaan. Dit is de bevolkingsgroep die Bud Light koopt, en daarom richt het bedrijf zijn reclamespots meestal op deze groep.

Waarom zouden ze dan samenwerken met een transgender TikToker waarmee arbeiders zich niet alleen niet identificeren, maar waardoor ze ook minder geneigd zijn hun bier te kopen? Waarom zouden ze dat doen?

Een deel van het antwoord is dat ze gewoon geen respect hebben voor de mensen die hun product kopen. Dit is vrij gebruikelijk bij bedrijfselites. Als je eenmaal het valse public relations masker weghaalt, zie je dat deze topmensen niet anders zijn dan elites overal ter wereld die denken dat de rest van ons “deplorables” of “klaplopers” zijn (zoals Mitt Romney zei) Dat is de waarheid. Dat is hoe zij zich werkelijk voelen. (Must watch: Matt Walsh legt de Bud Light boycot uit).

In dit geval besloten ze een transgender-beroemdheid te gebruiken, waarvan ze wisten dat die furore zou maken. Ze wisten dat het optreden van Dylan Mulvaney hun klanten zou beledigen, de verkoop zou schaden en hun aandelen zou doen kelderen, maar ze gingen er toch mee door omdat ze denken dat ze slimmer zijn dan wij en omdat ze hun “woke” agenda willen promoten. Nu willen ze ons doen geloven dat het ‘allemaal een grote vergissing was’.

Maar je kunt zien dat het geen vergissing was, want twee weken nadat Mulvaney op de sociale media verscheen, lanceerde Budweiser een vervolgreclamecampagne waarin allerlei patriottische beelden werden opgeroepen die duidelijk gericht waren op hun voormalige klanten. Met andere woorden, ze waren zich rot geschrokken en gingen over op de “schadebeperkingsmodus”. De nieuwe commercial is zo emotioneel manipulatief als alles wat u ooit hebt gezien, en het is allemaal gericht op de miljoenen mannen die ze net in het gezicht hebben geslagen zodat ze hun woke-agenda door hun strot konden duwen. Dit alles helpt alleen maar om ons punt te bewijzen, namelijk dat Budweiser weet wie hun bier drinkt en welke dingen zij belangrijk vinden. Ze wisten wat ze deden toen ze Mulvaney gebruikten, maar ze besloten hem toch te gebruiken omdat hun hoofddoel belangrijker was dan het in de rug steken van hun trouwste klanten.

Linkse critici zeggen dat de heftige reactie op de Mulvaney-advertenties bewijst dat conservatieven transfobische dwepers zijn. Maar dat is absoluut niet waar. Als Budweiser werkelijk empathie en begrip voor transgenders wilde bevorderen, hadden ze Mulvaney een verklaring laten afleggen waarin hij zei dat “een biertje delen met vrienden kan helpen om vertrouwen op te bouwen en de tolerantie voor mensen die anders zijn dan wijzelf te versterken.. En zijn deze mensen ons niet altijd de les aan het lezen over maatschappelijk verantwoord ondernemen?

Maar dat deden ze niet omdat ze geen vertrouwen en begrip wilden kweken. In plaats daarvan filmden ze Mulvaney terwijl hij in een badkuip ronddartelde als een maf tienermeisje dat Bud Light dronk en bellen blies naar de cameraman. Het doel van deze exercitie was niet om empathie op te bouwen bij hun kijkers, maar om de mensen die hun bier kopen belachelijk te maken door hen te dwingen te kijken naar een idioot die in een badkuip zit te klooien. Dat was het duidelijke doel; trouwe Bud Light klanten zodanig beledigen dat ze nooit meer hun stinkende bier zullen kopen. Neemt u het hen kwalijk?

Gov. Ron DeSantis zei laatst hetzelfde toen hem gevraagd werd naar de boycot. Hij zei: “Waarom zou je Bud Light willen drinken? Ik bedoel eerlijk gezegd, dat is alsof ze ons in het gezicht wrijven, en het is alsof deze bedrijven die dit doen, als ze nooit een reactie krijgen, ze het gewoon blijven doen”…

Hij heeft gelijk, nietwaar? Ze “wrijven het ons in ons gezicht”, want dat is het punt, om de deplorables die hun bier drinken te vernederen; om hen te laten zien hoe het bedrijf echt over hen denkt. Het is een compleet verraad.

(DeSantis zei verder) “hij wilde niet helpen om “woke bedrijven” en hun doelen van “proberen ons land te veranderen, proberen het beleid te veranderen, [en] proberen [de] cultuur te veranderen.” (Fox News)

Hij heeft weer gelijk. Dat IS het echte doel; om “ons land te veranderen… ons beleid te veranderen, (en) om [de] cultuur te veranderen.”

Het maakt allemaal deel uit van hetzelfde fenomeen dat onze media, onze politiek, ons onderwijs en zelfs onze volksgezondheid doordringt. Het is allemaal gericht op het ondermijnen van traditionele instellingen, waarden, religieuze overtuigingen, de rechtsstaat en natuurlijk patriottisme. Dit alles moet worden weggevaagd zodat de nieuwe wereldorde kan worden opgetrokken op het puin van de constitutionele republiek. Dat is het masterplan en veel mensen hebben het al door. Het zal niemand verbazen dat de huidige CEO achter het fiasco van Mulvaney een “voormalig CIA-spionnenbegeleider” is. Hier is een korte samenvatting van de Daily Wire:

De CEO van Anheuser-Busch, wiens poging om het verzet tegen het debacle met Dylan Mulvaney van Bud Light de kop in te drukken kwam over als een biertje dat vergeten in de zon staat, was een CIA-spion voordat hij aan het hoofd van de brouwerij stond.

Brendan Whitworth werkte vroeger als een officier in het antiterrorismecentrum van de CIA, waar hij informanten rekruteerde en behandelde voordat hij een leidinggevende in de privésector werd, volgens The Official Board….Whitworth werd een officier in het antiterrorismecentrum van de CIA van 2001-2006, waar hij “gespecialiseerd was in het rekruteren en behandelen van menselijke bronnen met toegang tot vitale inlichtingen die terroristische dreigingen konden voorkomen en verstoren,” volgens zijn nu verwijderde Linkedin-profiel.” (“Anheuser-Busch CEO Behind Failed Bud Light ‘Apology’ Is A Former CIA Spy Handler”, The Daily Wire)

Verrast?

Dat zou u niet moeten zijn.

Denkt u echt dat al die krankzinnige en ongekende gebeurtenissen van de afgelopen jaren, zoals Russiagate, de impeachment van Trump, de BLM-rellen, het fiasco van 6 januari, de Covid-hysterie, de lockdowns, de vaccinmandaten, de door de overheid ingevoerde censuur, de dubieuze presidentsverkiezingen, het in brand steken van voedselverwerkende fabrieken, het ontsporen van treinen, de aanvallen op het elektriciteitsnet, de dragqueenshows voor schoolkinderen, de maniakale aandacht voor genderkwesties en opzichtige openbare showprocessen – slechts willekeurige incidenten zijn die zich spontaan voordoen tijdens een periode van grote sociale verandering? Of denkt u dat we te maken hebben met een heimelijk georkestreerde operatie (een psy-ops), uitgevoerd door agenten van de staat die handelen namens hun elitaire weldoeners?

Het debacle met Dylan Mulvaney past perfect in deze overkoepelende destabilisatieoperatie die erop gericht is zoveel mogelijk anarchie te veroorzaken. Het komt rechtstreeks uit het draaiboek van de CIA. Bekijk dit korte stukje uit een artikel op The Saker met de titel (“Operation Gladio: NATO’s Secret War for International Fascism”, The Saker)

Anarchistisch willekeurig geweld moest de oplossing zijn om een dergelijke staat van instabiliteit tot stand te brengen, waardoor een volledig nieuw systeem, een wereldwijde autoritaire orde, mogelijk zou worden. Yves Guerin-Serac, die een openlijke fascist was, zou niet de eerste zijn die gebruik maakte van valse vlag-tactieken die werden toegeschreven aan communisten en gebruikt om een strengere politie- en militaire controle van de staat te rechtvaardigen….” (“Operatie Gladio: NAVO’s geheime oorlog voor internationaal fascisme”, The Saker)

Herhaling: de eerste fase van de politieke activiteit moet erin bestaan de voorwaarden te scheppen voor de installatie van chaos in alle structuren van het regime… Deze vernietiging van de staat moet worden uitgevoerd onder de dekmantel van (communistische) activiteiten…. De publieke opinie moet zodanig worden gepolariseerd, dat wij worden voorgesteld als het enige instrument dat de natie kan redden.”

Met andere woorden, het doel van de operatie is om alle sociale relaties en interactie volledig te verstoren, gevoelens van onzekerheid, polarisatie en terreur te cultiveren, een groep te vinden die als zondebok kan worden aangewezen voor de brede maatschappelijke ineenstorting, en jezelf vervolgens te presenteren als de beste keuze om de orde te herstellen. Dat is de weg naar een autoritaire regering, zoals onze miljardair-elite die voor ons allemaal in petto heeft.

Dat is de reden waarom deze megaconcerns ons allemaal deze “woke” onzin door de strot duwen. Het is allemaal onderdeel van het plan.

Woke betekende oorspronkelijk “alert op raciale vooroordelen en discriminatie”, maar de term is geëvolueerd tot een intolerant seculier dogma dat effectief wordt gebruikt om het vrije woord te censureren, een eerlijk proces te ondermijnen (Me Too), iedereen te elimineren die afwijkt van de aanvaarde linkse doctrine, en de fundamentele christelijke principes aan te vallen waarop het land is gebouwd. Globalistische elites gebruiken het woke fenomeen als een sloopkogel om onze geschiedenis, onze cultuur, onze tradities, onze religieuze overtuigingen, onze monumenten, onze helden en onze stichters te vernietigen. Zij willen ons idealisme vervangen door gevoelens van schaamte, vernedering en schuld. Zij willen ons verleden, onze collectieve waarden, ons erfgoed, onze inzet voor persoonlijke vrijheid en het idee van Amerika zelf uitwissen. Ze willen alles met de grond gelijk maken en op het puin hun nieuwe orde opbouwen. Dat is wat er werkelijk aan de hand is.

De Bud Revolt is een kritiek kantelpunt in de voortdurende oorlog tegen het Amerikaanse volk. Het suggereert dat het verzet geleidelijk groeit en dat de mensen zich klaarmaken om hun land terug te nemen.

Het wordt tijd.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

“Transgenders” zouden geëuthanaseerd moeten worden – ALLEMAALVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel“De dollar is in ernstige problemen” – Charles Nenner waarschuwt dat “30% van de wereldbevolking zal sterven in de volgende oorlogscyclus”
Volgend artikelTop 7 van kankerziektes die enorm zijn toegenomen sinds mensen injecties krijgen met Covid spike-eiwitten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. Kid Rock….de coronamaatregelen voorstander/opperaar. Het zuurtje.
  Van mij mogen transgenders dat blikken bier schieten, zien als een doodsbedreiging.
  Laat hen (iemand) liever zo’n persoon bezoeken dan een highschool.

 2. Het is toch bedenkelijk dat Bud drinkers hun ziel hebben verkocht ae pilsje?
  Hopelijk zit er een wakker worden signaal in deze vernederuitdagende acties.
  Blijf sterk Budjagers! Koop verschillende soorten biertjes en smaken. En wordt bovenal wakker. Dat kan vernedering met je doen, en je kunt je frequentieniveau verhogen door je Budniveau van denken te oversteigen.

 3. Stevige omzetdaling bij Budweiser. Zo raak je het systeem. Niet kopen bij alle globalistische bedrijven. die reclame maken bij de systeemmedia.

 4. Weet je nog? De Heineken PiSwasser reclame met een disco vol 1.5 mtr afstand propaganda?
  Dezelfde shit .. lopen achter het WEF doel aan als ganzen.

 5. moest denken aan het toenmalige buckler biertje, door Youp van het Hek compleet de grond in geboord. Een soortgelijke ideologie. De bedoeling is dus dat we totaal slaafs worden. Authenticiteit wilt men dus verbieden. Zijn ze volgens mij al vanaf de jaren 60 mee bezig, dit is het eindspel. De vraag is of het volgens plan verloopt. Je moet gewoon zelf vasthouden aan het feit dat ieder mens recht heeft op authenticiteit. Als je dit weet en beseft is er geen macht op aarde die je kan knechten, het is in feite heel simpel, als men zegt in een democratie te leven heb je recht op deze authenticiteit, als je niet in een democratie leeft bestaat deze orde niet en heb je het recht om je hier tegen te verzetten. Feit is dat mensen in Amerika en Europa wakker worden en zich niet laten knechten, hoeveel duidelijker als wat deze man hier doet wil je het hebben.

 6. Mrensen worden wakker na de woke…
  dat stomme geouwehoer met de alfabet sexualiteit en 320 genders: dan de trans mongolen die de toiletten kleedkamers van vrouwen in gaan..

  ik denk, dat ik me morgen identificeer als een lesbische Vestaalse maagd…

 7. Beste Mensen

  Dat zijn dus heel veel waardeloos toiletrollen op lucht gebaseerde waarde papieren
  Als de dollar per eenheid aan goud aan waarde zou bezitten
  Dan was deze hallucinatie nog een kleinbeetje te staven
  Maar nee
  De zeggens luiden
  Omdat ik het zeg
  Is het zo
  En niks anders
  Want anders ….
  Kijk eens in onze achtertuin …
  Staat vol met diep uit de grond naar boven gehaalde troep om Uw percelen te verontreinigen
  Hè heee pas op he …
  Anders …… gooien we jullie helemaal kapot ermee
  Daar kunnen de gezamelijke We niks mee
  De doolhofjes gebonden we zijn daar nog steeds mee bezig
  Opleggen opleggen en nog eens opleggen
  De zwakkeren
  Dit moet ophouden
  Daarom
  Hup Rusland
  Laat eindelijk de poepies ruiken aan de listige lafhartige vergift mengers

  Dank U

 8. Als je nu eens van elke six-pack één blikje opent in de winkel zou de rest dan onverkoopbaar zijn? Ik vraag dat voor een vriend.

  • Beste Mensen

   Heel eenvoudig
   Vul aan tot 6 p pak
   Maak compleet
   Verkoopt het alsnog als 6 p pak
   Dan kan
   Of niet soms ?

   Dank U

 9. Mijn complimenten!
  Heel goed artikel!
  Het wrange aan deze constatering is, dat deze artikelen in het jaar 2023 nog steeds nodig zijn!
  Ik denk dat die mensen die het nu nog steeds niet gesnapt hebben, het ook nooit zullen gaan begrijpen.
  Al het bovenstaande is oud nieuws dat steeds opnieuw in de schijnwerpers gebracht wordt om mensen “wakker te schudden”.
  Helaas zitten we in een tijdperk waarin de slapende meute het vanzelfsprekend vindt om in bed te blijven en zich nog eens in heerlijke onwetendheid en onverschilligheid te wentelen.
  Kortom: het is onbegonnen werk, dus bespaar je de moeite.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in