Hun plan is om ieder van ons bankroet te maken en zij zijn goed op weg om daarin te slagen. Alleen de miljardiarsamenzweerders zullen dit waarschijnlijk kunnen voorkomen. De samenzweerders moeten wel opgetogen zijn over de gang van zaken, schrijft Dr. Vernon Coleman.

Om te beginnen zullen de stijgende kosten van voedsel en energie natuurlijk ons spaargeld opeten. Wie geen spaargeld heeft, zal niets opzij kunnen zetten. Elke cent zal opgaan aan het betalen van de eerste levensbehoeften.

In het VK zal de inflatie kort na Kerstmis 2022 ruim boven de 20% liggen. Andere landen zullen een soortgelijke stijging van de inflatiecijfers zien.

De bedrijfsinkomsten zullen verwoest worden door slechte productiecijfers (nog verergerd door stakingen, thuiswerken en de bizarre nieuwe mode, populair bij jongeren, om zo weinig mogelijk te werken) en dus zullen beleggingen en pensioenen in een lange, langzame duikvlucht terechtkomen. De komende recessie zal snel omslaan in een depressie.

En, vergeet niet, niets gebeurt per ongeluk.

De rentevoeten zullen blijven stijgen en miljoenen mensen met een hypotheek zullen ontdekken dat zij hun huis niet meer kunnen betalen.

Het gevolg zal een daling van de waarde van huizen zijn.

En naarmate de waarden dalen, zullen die hypotheekproblemen erger worden. Het zal niet lang duren voordat miljoenen een grotere hypotheekschuld hebben dan hun huis waard is. Hun huizen zullen in beslag genomen worden en zij zullen met enorme schulden blijven zitten. Een andere mogelijkheid is dat de regering zegt: “Wij nemen uw hypotheek over en u kunt in uw huis blijven wonen… maar u zult het niet meer bezitten”. Ik vermoed dat vele faillissementen onvermijdelijk zullen zijn.

  Aartsbisschop Vigano: Onze "Leiders" zijn schuldig aan hoogverraad

Vergeet niet dat dit alles niet toevallig gebeurt. Het is allemaal georkestreerd.

En wie spaargeld heeft, zal het ook niet overleven.

Hoewel de rentevoeten zullen stijgen, zullen zij niet hoog genoeg gaan om de inflatie te boven te komen.

Als de rentevoeten naar 5% gaan en de inflatie is 25%, dan zullen beleggers en spaarders elk jaar 20% van hun vermogen verliezen.

Binnen een opmerkelijk korte tijd zullen de samenzweerders erin geslaagd zijn de rijkdom en de onafhankelijkheid van tientallen miljoenen mensen in het VK en honderden miljoenen over de hele wereld te vernietigen.

Er zal geen middenklasse meer zijn. De ouderen zullen in armoede sterven. De jongeren zullen nooit een huis bezitten of de zekerheid hebben van wat spaargeld.

De samenzweerders willen ons failliet hebben, omdat zij weten dat geld ons vrijheid en onafhankelijkheid geeft.

Dit alles is al jaren duidelijk.

Maar de mensen luisterden niet.

En nu is het, vrees ik, zo goed als te laat.

Praktisch gezien is de enige manier om uzelf nu te beschermen, te bezuinigen, uw schulden en uw uitgaven te verminderen en voorbereid te zijn op een eenvoudiger manier van leven.

Natuurlijk is er nog net tijd om allemaal in opstand te komen en NEE te zeggen tegen de samenzweerders.

(Aan het begin van het jaar zei ik dat ik dacht dat wij tot Kerstmis de tijd hadden om een verschil te maken. Ik denk nog steeds dat dat juist is.)

Maar, helaas, ik vrees dat er geen echt verzet zal komen.

Er zijn te veel collaborateurs en niet genoeg van ons.

  De cultus van veiligheid explodeert

En, helaas, te veel van degenen die de crisis begrijpen waarvoor wij staan, en de verschrikkingen van de Grote Reset, de verdwijning van het geld, de opmars van een digitale wereld en het sociale kredietparadigma, schudden gewoon hun hoofd, nestelen zich voor de televisie en doen niets om het te stoppen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Ze gaan ons uithongeren en doodvriezenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEuropa glijdt  af naar een verwarmingsdictatuur – Italië plant ook gruwelijke straffen voor “energiemisdadigers”
Volgend artikelOekraïne verliest soldaten – Europa zijn economieën – Alles voor niets – “Men hoopt echt op een of andere staatsgreep”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. Neen, er zijn niet genoeg mensen die in verzet gaan komen, velen durven niet, anderen zijn te laks, denkende dat hen niets overkomt, en de weinige die zich toch verzetten gaan met ongekende harde hand ( de politie is uw vriend, komen ze nog wel te weten ) de kop ingedrukt en ingeslagen worden, zonder meer.
  Wat een schapenbende, eigenlijk, begrijp me niet verkeerd, er zijn ook anderen verdienen ze niet beter.
  Met alles zijn ze akkoord, leggen zich bij alles neer, ondergaan alles, op alles kritiek, maar doen niets.
  Begrijpen niet dat de rijken hun leventje verder gaat, maar zij tot de bedelstaf gedoemd worden.

  • Misschien gaat het met de meeste mensen stiekem niet zo heel slecht.

   Zij die niets hebben -vrezen niets -ze kunnen niets meer verliezen
   Zij te veel hebben -vrezen niets -ze hebben hun geld belegd in onroerend goed -en goud (waardevast)

 2. The problem with these people is they refuse to see. As long as they are comfortable, they’ll accept everything and anything. As long as they can sit their behind down in their couch eat some crap, that’s all that matters to these people. So I hope they’ll wake up but I think maybe it’s too late for them now.

  But those who are awake. We must stick together and fight what’s going on now. Why would I care .. I could hiking for 10 years but I’m a father and that’s why I’m using my voice.
  We must fight’
  Bjorn Andreas Bull-Hansen

  • Wait and see. Time is on our side. They are destroying their own future. Their model can only work when the entire world is under control of the cabal (if I can call them so). But now with the Russian (and Chinese, Indian, Brazilian…) counterpart that will create an alternative economy, they will isolated and go down and they know. How they will fight against it without army? When you steal everything from your people, what people will stand for you, the same people that accept everything now?
   They think they can buy everything with money, but when people realize they will never own something no one will fight.

   • Yep this is very true and the army they have is too small for Russia,China,India,Brazil and some other countries they are United in BRICS so.I’m curious what the next move is from the Deepstate the people who were squeezed won’t fight for the nazi Deepstate 🧐

 3. ik stel voor om komende 20 sept., prinsjesdag, een nationale staking uit te roepen en met z’n allen naar den haag te gaan. vreedzaam protest met omgekeerde vlaggen.
  maar ik ben niet degene waar men naar luistert

  • Hou toch eens op, hier wordt alleen maar om gelachen. Je bent aardig murw gemaakt met het “vreedzaam ” protesteren. Is allemaal ingecalculeerd dat vreedzame verzet. Weet je waar ze wel bang voor zijn? Als de hele bevolking gaat lopen richting Binnenhof met niet zo erg vreedzame bedoelingen.

   • Zo is dat Barry, maar dat zal niet snel gebeuren met al die slapen schapen hier! Als ik de middelen zou hebben zou ik zoveel mogelijk motorclubs, hooligan, vechtsporters, en wakkere benaderen om een groep te vormen die niet bang is voor een politie stokje en door drukken naar het binnenhof en het corrupte gajes bij hun kraagje pakken! Net als de film Spartens! THIS IS HOLLAND!!!!

   • Dat verhaal klopt voor een gedeelte natuurlijk en lijkt mooi maar helaas is het waar zij op hopen..

    Dan ruim je hun op en dan??? Dat is hun toegang voor zwaar bewapende tegenstand met leger op straat en drones in de lucht geopend dat is precies wat ze willen en waar ze op zitten te wachten beste H en B…

    Onze tijd komt echt nog wel maar speel ze nu niet de kaart die ze willen hebben om het spel te winnen.. Nu creperen we langzaam maar hebben nog wel tijd om te spelen met jullie tactieken zij we binnen een paar weken klaar en is elk alternatief media kanaal binnen een week uitgeschakeld vanwege terroristische bla bla bla

    • blahblahblah. Wacht af, wacht af, wacht af. Onze tijd komt wel.
     Nou, als mensen daar op blijven wachten dan liggen ze al lang in het graf voordat die tijd komt.
     Dergelijke veranderingen komen niet door ze af te wachten maar door ze af te dwingen.
     Afwachten is feitelijk niks anders dan zeggen “Er moet wat gebeuren, maar ik ga lekker wachten totdat iemand anders actie onderneemt, en als het duidelijk is dat de actie voorbij is ga ik er lekker bij achteraan sluiten zodat ik mezelf een goed gevoel kan aanpraten omdat ik heb ‘meegedaan”.
     Dat soort mensen heb je niks aan.
     En hoeveel mensen denk je dat je nodig hebt? Mensen snappen het niet, maar als je duizend demonstranten hebt die het binnenhof binnen willen dan gaat dat handjevol agenten ze echt niet tegenhouden hoor.
     Ik vraag me altijd af hoeveel mensen zich opeens zouden aansluiten als die duizend man dat echt zouden doen en dan de hele regeringskliek ter plekke op zou hangen om te laten zien dat het menes is. Ik denk dat je dan opeens aardig wat mensen bij elkaar zult krijgen die er ook genoeg van zullen hebben.

  • Ik denk dat je tegen een dom volk praat zij zullen als ezelen doodgaan en zij verdienen niet beter jammer voor het volk die zij wappies noemen er mee in gezogen worden, kijk voor mij maakt het niet meer zoveel uit mijn leeftijd geeft mij rust maar voor de jongeren zal het heel anders gaan uit zien maar dan schieten ze wakker maar het is te laat ik kan ze niet helpen ik probeer gewoon te over leven elke dag dat is voor mij een feestdag maar voor het schaapjes volk zal het een strijd gaan worden om de volgende dag nog te mogen halen en dat geeft mij ook wel rust, mijn foto camera staat klaar ik wil geen moment missen als ze kapot liggen te gaan want als ik voor dat tuig mijn leven lang heb ik gewerkt en de vrijheid zich hebben laten afnemen daar zeg ik liever vaar wel hopelijk dat de dood snel voor jullie komt en niet te lang hoeven te leiden dat gun ik hun dan wel weer.

 4. Maar de machthebbers hier in het westen hebben 1 ding niet in de gaten!
  Migranten die naar het westen komen doen dat omdat hier in het westen het leven beter is dan waar ze vandaan komen. Wat denk je dat er gaat gebeuren als jij straks niks meer “mag” bezitten…
  Wij vertrekken naar het oosten waar het leven een heel stuk beter is en nog beter zal gaan worden, aangezien oosterse landen hun handen ineenslaan en aan een systeem en valuta werken wat gebacked is bij goud! De BRICS landen doen het de laatste jaren erg goed en steeds meer landen sluiten bij ze aan omdat ze weten dat het westen hun landen rooft en grondstoffen stelen, het westen is niet te vertrouwen met hun loze beloftes!

 5. Nee mensen hij heeft NIET GELIJK , het klopt gedeeltelijk wat hij zegt MAAR WIJ ZIJN MET VEEL we missen alleen de verbondenheid.. De strijd word hevig maar WIJ GAAN DIT WINNEN… Coleman is een BEDRIEGER die ons moraal in wil laten krimpen.. Hij houd virusleugens in stand vertrouw deze rat niet !!!

  WIJ HEBBEN DE MACHT en ze zullen zich nog gaan vergissen in de mensheid , Ze zijn sterk maar niks vergeleken met ons als we SAMEN STRIJDEN…

  Dit soort berichten zijn bedoeld om ons zwak te maken maar dat zijn we niet en ZE ZIJN ZOOOOO BANG VOOR ONS en ze weten DAT DE WERELD WAKKER WORD en veel meer dan het fucking WWW WEB zo heet het niet voor niks gevangen in een web ons wijs wil maken ook F>N helaas !!!!

  WIJ HEBBEN DE MACHT EN DIE GAAN WE TERUG NEMEN… vergis je niet in mensen die niks meer te verliezen hebben sommigen gaan in ruststand en geven op de ANDERE HELFT gaat in verdediging en die mensen brengen de verandering…

 6. Ik weet het niet. Ik weet niet wie ik nog kan vertrouwen. Het is allemaal een grote circus act waarin iedereen een speler blijkt te zijn. En ik denk dat veel (niet alle) er zo over denken. Links is niet te vertrouwen, maar rechts? Zijn zij wel te verrouwen? En verzet. Dat wordt gekaapt door infiltranten terwijl jij knuppels en kogels mag vangen. Ik probeer mijn eigen hachie te beschermen en probeer zoveel als mogelijk afzijdig te blijven van dit hele circus. Ik heb mijn groentetuintje, mijn kippetjes en mijn haartje voor de winter. Ik heb magen te vullen en ik moet ons warm houden. Terug naar de simpele dingen des levens. De rest is alleen maar troep.

 7. De eerste actie zou moeten zijn zoals na WW2, de nazies, globalisten, opsporen en aan een strop hangen, publiekelijk, hen achterna zitten en lynchen…uitroeien zoals onkruid, en al diegenen die er mee mee heulden idem…na WW2 waren de mensen kwaad genoeg..waarom kan dat nu niet..frankrijk was goed op weg, ik denk dat macron dikwijls met diarree op t wc gezeten heeft..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in