Het wordt tijd dat de samenleving zich erbij neerlegt dat zogenaamde “transgenders” zo geestesziek zijn dat er geen oplossing of redding is. De maatschappij zou moeten beginnen met hen te euthanaseren, schrijft Hal Turner.

Het lijkt mij onweerlegbaar dat “transgenders” ernstig geestesziek zijn. Ze ontkennen letterlijk het meest fundamentele feit van hun eigen bestaan: hun geslacht.

Er zijn slechts twee geslachten, mannelijk en vrouwelijk. In zeldzame gevallen wordt een klein, beperkt aantal mensen door een geboorteafwijking geboren met beide sets geslachtsdelen. Wij noemen hen hermafrodieten.

Het proces om het geslacht van een persoon feitelijk vast te stellen is eenvoudig: Kijk langs de voorkant van uw ondergoed. Kijkt u en ziet u een penis en testikels, dan bent u feitelijk een man. Als u een vagina ziet, dan bent u een vrouw. Dit is het meest fundamentele biologische feit in de natuur en het is onweerlegbaar.

Nu zijn er mensen die denken dat zij, ondanks het feit dat zij duidelijke geslachtsdelen hebben, op de een of andere manier NIET het geslacht zijn dat zij werkelijk zijn. Wanneer iemand de werkelijkheid in die mate ontkent, dan zegt mij dat dat soort mensen in feite ernstig geestesziek is. Zij ontkennen de feitelijke werkelijkheid.

Zij willen “doen alsof”, zoals kinderen doen, en nu eisen zij dat de hele samenleving met hen “doet alsof” speelt.

De problemen beginnen wanneer de samenleving weigert zich als kinderen te gedragen door te weigeren “doen alsof” te spelen.

De geesteszieke “trans” komt dan in opstand tegen de werkelijkheid en tegen de samenleving. Ze krijgen een daadwerkelijke driftbui. Alleen wanneer ZIJ een driftbui krijgen, gaan zij erop uit en schieten zij een stel onschuldige kinderen neer in een religieuze school in plaatsen als Nashville, TN, zoals we deze week allemaal hebben kunnen zien.

  Duitsland wordt mogelijk gedwongen alle industrieën te sluiten - Duitse minister overtuigd dat dit offers zijn die de Duitsers bereid zijn te brengen om Rusland te straffen voor zijn invasie in Oekraïne

Het lijkt mij dat deze driftbui een poging is om hun seksuele waanideeën aan iedereen op te dringen. Daarmee tonen zij zich niet alleen ernstig geestesziek, maar ook de meest zelfingenomen, egocentrische en egoïstische verwende kinderen die men zich kan voorstellen.

DAT is wat ik denk dat “transgenders” eigenlijk zijn: Zelfzuchtige, verwende kinderen in volwassen lichamen.

We zien steeds meer hoe deze geestesziekte zich publiekelijk manifesteert. Hieronder een korte video van een transgender die buiten loopt, in het openbaar, met een enorme dildo in zijn anus, volledig zichtbaar op de openbare weg: (WAARSCHUWING – SCHOKKENDE VIDEO VAN DEVIANT CONDUCT – Als u ervoor kiest deze video af te spelen, kunt u de ziekte niet ONGEZIEN maken. Discretie van de kijker wordt sterk aangeraden).

DIT IS ZIEKELIJK! DIT IS NIET NORMAAL.

Natuurlijk kregen we allemaal de verste uithoek van deze transgender geestesziekte te zien op een school in Nashville, TN deze week, toen een biologische vrouw, die DACHT dat ze een man was, een woedeaanval kreeg omdat de wereld niet met haar wilde doen alsof, en ze drie 9-jarige kinderen en drie volwassen personeelsleden van de school afslachtte.

In plaats van dit afschuwelijke, moorddadige gedrag te veroordelen, heeft een groep die zichzelf “Trans Resistance Net” noemt, een verklaring uitgegeven waarin staat dat de SCHUTTER eigenlijk het slachtoffer is. Hier. Kijk:

Klik voor groot

En meer geweld, lijkt me, is waarschijnlijk op komst. Op internet circuleren posters voor een “Trans Day of Vengeance” op 1 april. Ik maak geen grapje. “Wraak. Hier. Kijk:

Het blijft ook niet beperkt tot deze rally. Bekijk de Twitter post van de pers secretaris van de gouverneur van Arizona:

  Perfecte storm: Pandemie, klimaat, oorlog dragen allemaal bij tot voedseltekorten in de wereld

De bovenstaande tweet is van Josselyn Berry, persvoorlichter van Arizona gouverneur Katie Hobbs! Kijk hier naar het twitterprofiel:

Ik denk dat bovenstaande tweet Stochastisch Terrorisme is. (Stochastisch: adjectief TECHNISCH willekeurig bepaald; met een willekeurige kansverdeling of patroon dat statistisch kan worden geanalyseerd maar niet precies kan worden voorspeld).

Door deze geestesziekte te omarmen alsof het gewoon een andere persoon is die op zijn eigen manier leeft, wordt de afwijking verder in stand gehouden. Ik denk ook dat het de kans op ernstig geweld vergroot, wanneer normale mensen weigeren te doen alsof met deze afwijkende, gestoorde transgenders!

Oh, en ernstig geweld is het opkomende thema van de hele “trans”-cultus. Kijk naar de meme die dit “ding” zegt te willen – de stoomwals over traditionele gezinnen:

Ze zeggen openlijk dat ze ons normale mensen dood willen hebben.

Voor het geval u denkt dat dit op de een of andere manier op zichzelf staat, kijk hier: geweld is zeer waarschijnlijk van deze mensen, kijk naar de t-shirts die ze dragen:

Heb je de woorden onderaan gezien? “Of anders …”

Weet je, dan schieten ze ons neer!

Het verbaast me dat toen ouders van schoolkinderen vergaderingen van de onderwijsraad begonnen bij te wonen om een einde te maken aan de indoctrinatie van jonge kinderen in homo- en transsekten, de FBI een database begon aan te leggen van “traditionele katholieken” alsof wij het probleem waren. Toch doet de FBI helemaal NIETS aan wat het snelst groeiende segment van gewelddadige werkelijke terroristen ter wereld blijkt te zijn: Trannies!

IK ZEG …

Wanneer iemand in het openbaar zijn gedrag vertoont en zegt dat hij “transgender” is, moet hij onmiddellijk worden opgesloten in een psychiatrische inrichting om te proberen zijn geestesziekte te herstellen; zijn ontkenning van de biologische realiteit. Als het niet hersteld kan worden, moeten deze mensen, volgens wetten die ik graag aangenomen wil zien, geëuthanaseerd worden.

  De Grote (Destructieve) Reset van het Kapitalisme

Ik pleit voor de invoering van wetten om onherstelbare transgenders te euthanaseren.

Ik denk dat ze simpelweg te onstabiel en te aantoonbaar gevaarlijk zijn om vrij in de maatschappij te blijven. Hen euthanaseren, in overeenstemming met de wet, zou niet alleen maatschappelijke zelfverdediging zijn, maar zelfs barmhartig; het zou hen uit hun lijden verlossen.

Oh, en ik ben niet de enige die zich verzet tegen deze transcultuur. Een vader van een van de slachtoffers van de schietpartij in Nashville, zegt soortgelijke dingen:

Hij heeft gelijk.

Bijkomende gedachte:

Weet je, misschien is mijn pleiten voor wetten een nutteloze aanpak. Het valt me op dat de Chief Mental Heath Officer van mijn land, “Admiral” Rachel Levine is van het Department of Health and Human Services (HHS).

Admiraal Levine is … een man … die zich verkleed als vrouw.

Ach, het lijkt me nu allemaal verloren…

UPDATE 2:29 PM EDT —

De perschef van de gouverneur van Arizona heeft ontslag genomen naar aanleiding van bovenstaande tweet.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Feiten die de homolobby in de doofpot wil stoppenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEen toestand van nooit eindigende crisis: De regering wakkert massahysterie aan
Volgend artikelOorlog in Europa: “96 % van de Europeanen weet niet wat hun te wachten staat”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

52 REACTIES

 1. Er is een groep mensen die zoveel mogelijk verwarring aan het zaaien is om de eigen agenda af te dekken. Het doel is hierbij om zoveel mogelijke gëestelijke “troep” over alles en iedereen uit te storten zodat iedereen er uiteindelijk zo moe van wordt dat er geen weerstand meer wordt geboden aan morele en politieke kwesties. Oftewel murw maken van vooral de westerse mens. Op de achtergrond wordt er druk gewerkt aan het doel van deze groep n.l. vernietiging van de vooral westerse christelijke blanke mens. Is overigens, als je goed zoekt, terug te vinden op het Net. Is niet eens een geheim voor de wakkere en dit speelt al heel lang en uw “leiders”zitten er tot aan hun ellebogen in. Maar ja, ik zal wel weer een wappie en complotgek worden genoemd, wat me helemaal niks interesseerd. Nog een goedemorgen.

  • U bent hier geen wappie of complotgek. Iedereen hier ziet wat U beschrijft. We moeten terug naar de basis… eenvoud, natuur, liefde, God, licht. We zitten in een spirituele oorlog, ze willen alles op de kop draaien, laat ze niet in niet via Uw hoofd om Uw bewustZIJN (LIEFDE) te vervangen door ego (angst).

  • De reden hiervoor is omdat het Vissentijdperk op zijn einde loopt, die stond voor religie, het huwelijk en het gezinsleven. Het Watermantijdperk staat o.a. voor innovatie en technologie, daarbij is de Waterman excentriek en houdt van genieten, dus vandaar die extreme zaken vandaag de dag. De wereldheersers van deze aarde regeren via de tijdperken, het staat zelfs in de bijbel: “onze strijd is niet tegen mensen van vlees en bloed, maar tegen overheden, zijn schaduwmachten, de duistere wereldheersers en boze krachten in de hemelse gewesten”. Zo boven zo beneden ofwel zo de kosmos zo de aarde. Het middel dat men gebruikt om de mensheid te onderdrukken past bij het sterrenbeeld die aansluit bij het tijdperk. In het geval van het Vissentijdperk was dat onderdrukkingsmiddel religie en in het Watermantijdperk is dat technologie. De antichrist (zie de bijbel) die komen gaat is bedoelt om één ieder die nog vasthoudt aan het Vissentijdperk (en dat zijn voornamelijk de christenen) op te ruimen, omdat er plaatsgemaakt moet worden voor het nieuwe Watermantijdperk waar sowieso veel mensen overbodig zullen zijn vanwege technologie t.a.v. de robotisering. De politiek regeert middels politieke astrologie, daar verwijst de bokkenkop ofwel baphomet in het torrentje van Rutte ook naar, omdat dit wederom verwijst naar zo boven zo beneden. Het is een vreemde wereld…

  • Wat is de bron waardoor dat woke/trans/homo gebeuren ineens zo aanwezig is? Media, politiek, ‘wetenschap’ en… onderwijs! Deze werken in teamverband aan onze ondergang. En wie stuurt dat team aan? We moeten de echte bron opsporen en uitroeien. De elites die alles en iedereen bezitten. Woke/trans/homo is allemaal een symptoom, de oorzaak is de tumor van elites.

   • New World order. Creëer chaos, onderdruk, zorg voor gebrek aan alles wat de bevolking nodig heeft en neem ze hun vrijheid en bezit af. dat is wat er aan de hand is.

   • Exact! Deze elites dienen geeuthaniseerd te worden.
    Ik ben homo en ik ben geschokt over deze ontwikkelingen. Ik heb nooit om een regenboogvlag gevraagd, ik heb nooit ingestemd om een specifiek perverse segment vd scene onder het vergrootglas te leggen en dit vervolgens als DE norm te aanvaarden. Ik ben geschokt als homo in één adem met woke, pedofilie, trans en geweld genoemd wordt.
    Van de geschiedenis weten we waartoe dit alles kan leiden. . .

    • Amen Stephan… de homo gemeenschap wordt als een wapen ingezet. Ik ken een aantal homo’s, die walgen allemaal van wat er, zogenaamd in hun naam, allemaal wordt gecreëerd.

    • @Stephan,
     Jij bent dan een homosexuele medemens en ik een heterosexuele medemens, zowel jij als ik voelen ons niet passen in het hokjesdenken, accepteer dat, ik kan er prima mee leven als individu, de samenleving legt je inderdaad van alles op of verlangd van alles van jou als mens, geen idee hoe oud je bent maar ik genoot altijd van het koppel van Kooten en de Bie, zij konden de samenleving en alles wat er op dat moment gebeurde erg goed duiden en met zoveel humor, iedereen staat tegenover iedereen en men luistert niet meer naar elkaar, misschien heb je geen raakvlakken met wat ik nu schrijf, just be yourself no matter what they say zong Sting eens in een lied, ik deel het met jou nu en doe er mee wat je wilt, moge Wim de Bie trouwens rusten in vrede!!!

   • Naam:* maart 30, 2023 at 09:54

    We kunnen onszelf niet verdedigen als we de naam van de vijand niet eens kunnen noemen.

    We worden geconfronteerd met een occulte kracht. Het georganiseerde jodendom en zijn handlangers, de vrijmetselarij, zijn toegewijd aan het vernietigen van de beschaving.

    De plandemie is geïnspireerd door de satanische doctrine van “Creatieve vernietiging” die te vinden is in het kabbalistische judaïsme en de vrijmetselarij. Ze beginnen hun derde wereldoorlog om hun COVID-sporen uit te wissen.

    Ze vereisen de vernietiging van de oude orde die was gewijd aan het vervullen van Gods Wil.

    Vervolgens zal de “Grote Reset” een “Nieuwe Wereld Orde” creëren, toegewijd aan het dienen van Satan. Hel op aarde.

    https://www.henrymakow.com/

    • Niet voor niets dienen de joden de sabat ofwel de zaterdag, die gekoppeld is aan de planeet saturnus ofwel satan. Saturnus is tevens gekoppeld aan het sterrenbeeld Steenbok ofwel de bok, de duivel.

   • Inderdaad, er zijn altijd homo’s geweest, en het komt voor dat er mensen transgender zijn. Er zijn, ik meen, 4 fases in de wording van een foetus dat er wat mis kan gaan waardoor de gender onzeker is, en nader bepaald moet worden, en dat is een heikele kwestie. En dat zijn zeker geen mensen die extreem gekleed de publiciteit zoeken.
    Ook de homo’s die ik ken voelen zich niet gebaat bij de huidige “ltgb” of zo iets-hysterie. Het schaad eerder hun keuze van leven dat voorheen stilzwijgend geaccepteerd werd en nu bedreigd wordt de extremiteiten van een stel idioten die die doelbewust polarisatie veroorzaakt.
    En de vraag is dus wie zit er achter? Wie wil die polarisatie? Wat is het doel?
    Laten we goed het onderscheid maken tussen de woke idioten enerzijds, en de “gewone” homo’s en transgenders anderzijds.

 2. De tekenen van maatschappelijk verval in de wereld laat zich steeds meer zien.
  Dit gaat niet goed komen. Uiteindelijk gaat de grote bezem erdoor.
  Gaat heftig worden.
  Het zij zo.

 3. Een zwerver ging naar een feestje, hij zei ik kom voor de meisjes. Hans was er ook zei hij, een transseksueel met een adamsappel, hij noemde het verraad.
  Er was een tijd dat langhaar voor mannen of korte broek voor vrouwen choquerend was. De kerk liep leeg. Het gaat gewoon verder. Het begint misschien als een grap en wordt daarna gesubsidieerd ofzo.
  Ik vind het ook teveel. Ik sprak wat mensen van een psychologisch centrum die veel tieners als klant hadden. Sinds ik daar op die school zat is het er niet vooruitgegaan. Een van de hulpverleners was christelijk, dat helpt misschien. Maar als je niet afdoende, naar bevrediging geholpen wordt, doorverwijzen naar de chirurg. Een beetje gepest en een operatie?

 4. Niet alle transgendermensen zijn zp er zijn er ook die bij de wakkere behoren . Laat dat euthaniseren maar achterwege dit moet van geval tot geval besproken worden. Wel moet men iets doen aan die massale hersenspoeling van de jeugd doen in de scholen want wat door word gelogen en gemanipuleerd is ongelooflijk . Dit is het gevolg ervan een niet leefbare wereld van profiteurs die alles doen om toch maar onderhouden te worden door de gewone mens.

 5. Bij D66 als je niet op hen stemt was je PVV.
  Bij sommige mensen als je niet permanent op vrouwen ingesteld bent, dan ben je homo.
  Mensen hebben statistiek en multiple choice geleerd.
  Bij D66 als je niet op hen stemt was je PVV.
  Bij sommige mensen als je niet permanent op vrouwen ingesteld bent, dan ben je homo.
  Mensen hebben statistiek en multiple choice geleerd.
  Polarisatie.

 6. Demoralisatie fase. Creeer een zieke wereld waarbij iedereen gedemoraliseerd raakt. Dan kun je de macht grijpen en de wereld in een slavenwereld veranderen. Die woke/transgender troep is een van de tools. De mein stream media is het transportmiddel.

  • Juist!!! Daarnaast zijn we in het westen allemaal besmet met het narcisme virus en slachtofferschap levert enorme voordelen op.

  • Het is altijd al een slavenwereld geweest. Religie en het huwelijk was voor velen ook onderdrukking. Niet iedereen gelooft in een God en niet iedereen is geschikt voor het huwelijk wegens niet monogaam of aseksueel of homoseksueel, want vroeger had je tenslotte nog geen homohuwelijk en niet iedereen is geschikt om kinderen op te voeden wat weer een gevolg is van het huwelijk. Onze geboorteaktes worden vele keren in ons leven verhandelt op de beurs en met de ‘natuurlijk persoon’ creatie val ieder onder het zeerecht ofwel het handelsrecht en kunnen jouw kinderen eenvoudig verhandeld worden aan het bedrijf ‘jeugdzorg’ en betalen we overal belasting voor. Daarnaast zijn landen niets meer dan weides waarop het menselijk vee van elkaar gescheiden wordt gehouden of beter gezegd werd gehouden gezien al die ‘vluchtelingen’ en daar hebben we ook niets over te zeggen. Onze Staat, de regering, de politie, het leger, justitie en de rechtspraak vallen allen onder de postzone Nederland onder de vreemde mogendheid van Washington D.C. en nog blijven de schapen hun autoriteit geven aan het inmiddels welbekende corrupte systeem door te gaan stemmen…

 7. Geslachtsverandering als vrijkaartje voor verkapte moordenaars. Wow. Welke drift is sterker, de moorddrift of de seksdrift? Het lijkt er op dat de moorddrift gaat winnen. Wie had het ooit gedacht dat er in de trannies een heel andere wens schuilde… Dus nu wordt het plegen van moord als norm geintroduceerd in de samenleving. Ipv zeggen “he went postal” wordt het “he went trannie”. Ohhh en dat filmpje over die mafkees in rode laarzen, kreun, ik had nooit geschat dat er echt zooooooooveel gekken in de wereld leven.

  Wat een bestaan… dit komt nooit meer goed, want al die ziekte leefde al in de mens, als een soort van ‘monsters inside me’. Het komt er nu alleen steeds meer uit, elke dag meer en meer. En de schapen hobbelen uiteraard mee.

  • Het is allemaal ego. We worden verknipt geprogrammeerd. We hebben het Kessler syndroom nodig. Alle media moeten uit, kapot, weg. We worden geprogrammeerd om narcistisch te zijn en slachtofferschap levert in alle situaties voordeel op. De echte pandemie is narcisme… egoïsme is de drijfveer van velen… en het ego kan alleen conflicten, vernietiging, trauma en lijden veroorzaken. Er is een apocalypse van het ego nodig om weer bij de ziel/God te komen. Geen zelfliefde, geen naastenliefde, maar gewoon LIEFDE. Je bent een klojo of je bent het niet. Terug naar de eenvoud. Alles is met opzet zo complex mogelijk gemaakt zodat mensen programmeerbaar en bestuurbaar worden. Het ego moet sterven om uit de psychose/hypnose te komen.

 8. Als je in het openbaar op hoge laarzen met een dildo in je reet rondloopt, dan ben je goed ziek in je hoofd. En dat is precies wat er aan de hand is met die gestoorde luidruchtige minderheid die opgejut worden door politici wiens bestaansrechten marginaal zijn geworden.
  Vergeet niet dat de meeste homo’s en lesbiennes hier echt niet blij mee zijn. Jaren van strijd om als gelijkwaardig mens in de samenleving mee te mogen en kunnen doen worden hiermee teniet gedaan. Uiteindelijk zal de wal het schip keren.

  • En dat klopt, dit gekloot van deze tijd vind ik te zot voor woorden!
   Nog beter gezegd, ik vind het walgelijk.

   Vwb. het artikel, is euthanasie ook weer de extreme andere kant van het spectrum. Ook dit zal het kaf niet van de koren onderscheiden.
   Zo zie je maar, ook de beweging die opkwam voor deze ‘minderheid’ is gekaapt.

 9. Voor De echte transgenders 0,02 % is het een trieste ontwikkeling
  Zij zijn mogelijk doorgaans zachte goedmoedige mensen. Ooit 1 gesproken. Die het prettig vond om als vrouw ‘ avonds de straat op te gaan.

  De Trans gender van nu is waarschijnlijk creatie uit een subsidie pot voor zoals black life matter, beweging.
  Sexualisering jeugd door SS juffen in basisonderwijs ( kunnen dit zelf invullen door bv eenvoudige realiteit biologie lessen, doen ‘t liever soros ) corrupt, schaap of combi dit soort.

  Past in plaatje , voor de nieuwe leider die klaarstaat van New World Order
  Die schoon schip gaat maken
  Zoals AH in Duitsland deed.
  Weg vrijheid
  En 🇳🇱 Staat met de vlaggetjes klaar langs de weg , in de pauze 📺

 10. De ellende begint met het schoolonderwijs. De jeugd wordt steeds verder afgestompt tot ware randdebielen. De werkelijkheid vervaagd in alle vakken. De kinderen worden stuk voor stuk een minderwaardigheidssyndroom aan gepraat, vooral als het een blanke huidskleur heeft. Zo zijn de meeste onderwijzers al net zo doorgedraaide randdebielen, deze versterken hun verdraaide werkelijkheid nog eens wat ze aan hun leerlingen doorgeven wat de zogenaamde werkelijkheid zou zijn. Er worden kei harde leugens verkondigd in het onderwijs, wat als de enige zogenaamde werkelijkheid zou zijn. Vele wijsheden zijn letterlijk 180 graden gedraaid tegenover de echte waarheid, in de scheikundige materie wordt regelmatig de plus/min omgedraaid zodat er dan een hele andere uitkomst uit komt.

  Dat merk ik ook hier in de commentaren al op, dat ze andere werkelijkheden aangeleerd hebben. Zo is alle logica om iets beredeneren en het onderwerp weer terug beredeneren en dan moet je telkens op het zelfde antwoord uitkomen, dat doen ze niet meer op scholen. De jeugd wordt niet meer geleerd hoe ze moeten leren, er zijn geen open vragen meer, er zijn geen meerdere methodes mogelijk om tot het juiste antwoord te komen in het huidige onderwijs. Het is al een uitgekristalliseerd proces, waar geen ruimte meer is voor zelf ontwikkeling en inzichten.

  Dat merk ik ook in het bedrijfsleven, alles is in vaste werkprotocollen vastgelegd, daar mag je niet meer van afwijken. Dan wordt het onmogelijk om een simpele en snelle oplossingen voor het ontstane probleem op te lossen. Zodat de productie door kan blijven gaan. Zoals in het onderhoud wordt dat niet meer toegestaan. Waar je vroeger het eventuele probleem in de productie even tijdelijk met een ijzer draadje mee oploste of tijdelijk een sensor te overbruggen, om daarna de oorzaak en gevolg ervan ging beredeneren hoe dat kon gebeuren, om het dan zo te repareren dat het niet meer voor kon komen. Dat is in de huidige tijd niet meer mogelijk in bijna alle bedrijven. Maar dan stomp je geestelijk af in je eigen creativiteit en uitdagingen. Je verwordt dan meer een soort van robot om telkens het op de zelfde vast gelegde werkprotocollen te gaan doen. Dan is het meer van 100% gehoorzamen aan het vast gelegde protocol. Daar heb je leeghoofden voor nodig en geen creatieve zelf nadenkende pionieren die door hun kunde en kennis en inzet alle storingen tot het minimum kunnen reduceren in het productie proces.

  Maar ook in de maakindustrie om machines in elkaar te zetten en de fouten van de constructeurs te tackelen voordat de machine de deur uit gaat zijn de zelf nadenkende creatieve onder ons zijn goud waard. Maar dat wordt meestal alleen niet gewaardeerd in bedrijven die vaste protocollen hanteren. Die hebben dan vaak ook een top zware managersteams tot hun beschikking.

  • Eensch… de jeugd wordt kapotgemaakt. Alles draait om slimheid (geheugen) ipv intelligentie (bewustZIJN). De intelligentie is een grote bedreiging voor de elites, dus kinderen worden van hun intelligentie afgesneden. Tv programma de slimste mens laat precies zien wat ik bedoel… alles is verworden tot een spelletje memory ipv ware intelligentie. Dat programme zou eigenlijk ‘de domste mens’ moeten heten, want slimheid zonder intelligentie is een blinde domme slaaf die geheugen kunstjes kan. Wij zijn niet ons geheugen, we hebben een geheugen. Op scholen draait ook ALLES om geheugen ipv intelligentie… dat is hoe ze ons in het ego opsluiten en van de intelligentie afsluiten. Alleen een massale transformatie kan ons redden.

 11. Cause of this perverted problem + United Nations, WHO controlled by Bill Bates & klaus Schwanz.
  They control the education system.
  Don’t direct your hate to the victims of this indoctrination, but to the indoctrinators!
  Ban the UN. Ban the WHO. Ban “woke” education administrators. Get rid of politicians who support this nonsense.
  That’s how you solve this evil problem.

 12. Qvic

  Herkenbaar 🙂
  Men gaat voor tijdrovend en kosten verhogend. Met een kudde aan management ja knik schapen, anders zijn ze hun baan kwijt.
  Onderaan ook ja knikken, anders idem geen werk.
  Allen Opgeleid tot dienaars van de één nieuwe wereldorde. Dmv de grote(re) corporaties.

 13. Vroeger heette Obsessieve Controle Dwang, oftewel OCD, dwangmatig neurotisch gedrag.

  Teugeswoordig krijgt elke vorm van barokke waanzin een stempeltje van een psychiater. Hardstikke handig. Weet je tenminste wat je mankeert, en heb je het recht om op fiere wijze je slachtofferschap te etaleren.

  Grijns ……Dat noemden we vroeger het cultiveren van barokke waanzin.

  Tegenwoordig heet dat politiek, en hangt er altijd wel weer de een of andere mentaal ontspoorde drolbaars er een ( godver, wat heb ik toch een hekel aan dat kutmodewoordje) ” narratief ” op aan een stukje plurkenproza wat door een dronken slager op een dolle zaterdagmiddag in elkaar geknutseld is om zijn kinderen bang te maken, wat voor wetenschappelijke onderbouwing moet doorgaan.

  Jaha. Want dan is het allemaal officieel.

  Verdomme. Om dat zootje nou gelijk van kant te maken(…….. grijns…….ik verdwaal in mijn eigen gezwam)….is nou ook weer zo wat.

  Geef dat soort een groot gebouw. Geef ze de ruimte om met een dildo in hun aarshol interessant te wezen voor hun soortgenoten……… kaartjes uitsluitend vergezeld van een stempel op hun harses, zodat ze de kosten van de loodgieter kunnen betalen als die dildo de plee heeft verstopt.

  Mijn dochter is een tamelijk kunstzinnig mens, met een grote voorliefde voor Steampunk. Mooie meid. Ziet er goed uit. Als ze er mee over straat gaat word ze door de jeugd uitgejouwd…….bedreigd.. .. omdat ze anders is.

  We leven in interessante tijden. Mensen zijn iets heel anders dan we dachten…….als je de rem er af haalt. Wat mij betreft…..kloat mar un end heen, en val er niemand mee lastig.
  En hou je handen thuis.

 14. De wereld wordt geregeerd door een satanische globalistische elite.Die LHBGT pedo freak show komt uit de NWO agenda,alles wat god geschapen heeft moet kapot.

 15. Onze maatschappij is een gedegereerde perversie geworden.

  Niet omdat er b.v. homo’s zijn–die waren er altijd.
  Maar omdat devianties als normaal, zelfs als ideaal worden gezien.

  Wat absoluut zwaar gestoord is: sexuale afwijkingen; het gelul over genders, borstamputaties bij 16 jarigen, hormoonblokkers bij 11 jarige jongens, sex operaties.
  ————————————
  Hersens zijn vreemde zaken; maar als iemand sexueel gestoord is, heeft hij/zij waarschijnelijk meer storingen.
  Het verzamelputje: D66 en VVD

  Het zwaarst gestoord zijn diegenen die bovenstaande als normaal beschouwen.

 16. Euthaniseren? Wie stelt de norm? Geen goed idee. Als ze er zelf uit willen stappen is dat prima. Mee eens dat het vaak over geesteszieke mensen gaat. Zo lang ze geen schade berokkenen dan is het ok. Maar ze moeten hun geloof niet aan anderen opdringen. De persoon in de video moet opgepakt worden vanwege het verstoren van de openbare orde. Wat kwalijk is dat er honden zijn van de Rutger stichting die dit op scholen willen promoten. Verbieden deze psychopaten.

 17. Het gaat mij wel wat te ver om de transgenders te euthanaseren. Maar we moeten ons wel eens heel goed afvragen of we deze mensen wel zoveel aandacht en vrijheid moeten geven of “moeten” accepteren. want het geef de maatschappij op deze manier toch wel heel veel overlast en ontwrichting. Misschien is psychiatrische behandeling een beter idee.

  • @John,
   Heb vroeger een transgender als collega gehad, jaren meegewerkt, dat heette vroeger nog helemaal niet zo, het was een vrouw maar die wilde eigenlijk een man zijn, ik accepteer dat dit soort mensen er zijn, ik geloof echter door mijn ervaring want ook kort geleden werkte ik soms met een ex man die zich nu als vrouw voor deed, deze mensen is mijn overtuiging zullen nooit een gelukkig mens worden vermoed ik om het simpele feit dat zowel de hij of de zijvorm nooit echt man of vrouw kunnen worden ook niet na 100 operaties, zij zijn een mensensoort die overal tussen zit, hoe triest dat ook is voor die mensen, heb er zelf een natuurlijke afkeer van simpelweg omdat ik hen als mens niet kan plaatsen, het is vlees noch vis, denk dat er geen enkele hulp voor deze mensen bestaat, ze zijn simpelweg niet te helpen ondanks medische ingrepen, er is zoveel aandacht voor maar feit blijft dat het een zeer kleine groep betreft dus niet zoveel aandacht aangeven zou mijn advies zijn. Sommige worden boos op die mensen maar ik kan alleen maar zeggen, zij hebben zoveel problemen met zichzelf dus maak je er niet druk om.

 18. Toch wel een heerlijk filmpje eigenlijk. Je zou bijna een hamer pakken en dat ding er nog wat verder inrammen 😆 Maar vooral heel vroeg beginnen op scholen dan lopen ze straks allemaal op jonge leeftijd zo rond op straat 👍 Denken zulke perverts nou dat ze aantrekkelijk zijn? Is het aandacht trekken? Afzetten tegen de maatschappij? Of zijn ze gewoon ziekelijk gestoord? Wie het weet mag het zeggen.

  • Ik weet het niet precies maar ik wil wel wat zeggen.
   Dit is gewoon ernstig ziek gedrag. Wat die gasten in de slaapkamer uitvreten moeten ze zelf weten
   maar nooit in het openbaar.
   Het allerergste vind ik het feit dat nota bene op de lagere school dit soort gasten de jonge geesten in de war mogen schoppen.
   Raar uitgedoste transgenders die mijn kleinzoon komen voorlezen. Ik gruwel ervan.

 19. Dat is wel heel extreem-rechts.
  Dan moet je ook alle tegenstanders euthanaseren die altijd zo graag andere geslachten/seksualiteiten
  in andere zagen/opdrongen.

  Door o.a gepest en geplaag heb je uiteindelijk nogal eens omgebouwden die later spijt krijgen.
  Hedendaagse lhbtqi-waanzin is een soort van karma.

  Ik weet niet wie het filmpje heeft gemaakt, maar die bleef wel heel lang filmen en inzoomen.

 20. Ach, dit zijn gewoon een stelletje zielige achterlijke aandachtzoekers. Hier in Limburg verkleden wij ons ook wel met carnaval, maar dat is eens per jaar, en niet het hele jaar door, en daarbij heb ik nog nooit op een gekostumeerd bal ook maar één persoon horen beweren dat hij of zij plotseling van een ander gender was. Tenminste niet voordat er iemand apelazarus wordt. Dan kan zo`n kreet wel eens een dronken keel ontsnappen, daar wordt dan door iedereen hartelijk om gelachen, wat ook de bedoeling was van die grap. Juist ja, GRAP, want serieus kun je deze verbouwde idioten beslist niet nemen.
  De aanhef boven dit artikel :”Ze zouden geëuthanaseerd moeten worden” gaat me nog net te ver. Verwijderen uit de samenleving ben ik wel voor, in een gesloten faciliteit, een veraf gelegen onbewoond eiland, of een open vlakte in de Sahel woestijn die door een ondoordringbaar mijnenveld omgeven wordt. Maar oprotten uit de gezonde samenleving is wel ook een eis van ondergetekende. Opzouten met je afwijkende normen en waarden. Jullie idioten moeten jullie aanpassen aan de maatschappij en jullie mogen zeker niet verwachten dat de maatschappij zich aan jullie zal aanpassen, want dat gaat nooit gebeuren. Onafhankelijk van hoe vaak je jezelf ook belachelijk blijft maken op tv in openbare gebouwen, op scholen en manifestaties. Een vent draagt een broek en een vrouw draagt een jurk, niet andersom. Een vrouw in een net broekpak kan ik waarderen, een vent in een kanten jurk met rode kaplaarzen en naaldhakken verklaar ik voor geestelijk volledig onherstelbaar gestoord.

 21. “People who cannot accept themselves for what the are, are trying to force others to accept them for what they are not”.
  Transgenders identificeren zichzelf als iemand van de andere sekse om op deze manier een hetero man of vrouw van hun eigen sekse te verleiden en ze worden helemaal krankzinnig als die hun avances afwijzen omdat ze niet ’the real thing’ blijken te zijn…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in