Het World Economic Forum maakte geen grapje toen ze zeiden dat ze uw godvrezende grootouders willen vermoorden, uw nutteloze kinderen willen uitroeien en degenen die niet voldoen aan hun radicale eugenetica-agenda willen steriliseren – en de executie door de Deep State van deze week op een klaslokaal van doodsbange jonge blanke christenen was een waarschuwingsschot van de globalistische elite aan de rest van Amerika – wij komen hierna voor u, schrijft Newspunch.

Nog maar een paar dagen geleden was het narratief in de mainstream media dat transgenders zich zouden moeten bewapenen om transfobie te bestrijden. Twee dagen later vermoordde Audrey Hale, een transgender, zes mensen in koelen bloede. De mainstream media zet aan tot geweld tegen midden Amerika.

Woorden hebben gevolgen. En er is een georkestreerde campagne geweest om geweld van transgenders goed te keuren, die vlak voor de schietpartij haar hoogtepunt bereikte.

Als u de laatste tijd hebt opgelet, zult u de subtiele transformatie van zogenaamde “slachtoffers” naar “terroristen” binnen de transgemeenschap hebben opgemerkt.

We beginnen veel zeer agressieve en gewelddadige marketingcampagnes van de transgendergemeenschap te zien. De huiveringwekkende beweging “Trans Rights…Or Else” laat bijvoorbeeld geestelijk en emotioneel onevenwichtige mensen zien, die het publiek letterlijk bedreigen met wapens.

Accepteer ons, of anders…

Of anders wat? De shirts die ze dragen laten weinig aan de verbeelding over.

Deze t-shirts die transgender-activisten dragen zijn een schoolvoorbeeld van “binnenlands terrorisme”.

De linkse politieke klasse is er ook bij betrokken. Hier is de luitenant-gouverneur van Minnesota.

En de woordvoerster van Katie Hobbs plaatste enkele uren na de schietpartij in Nashville deze tweet, waarin ze in wezen het geweld tegen christenen goedkeurt.

De elite heeft de mainstream media geïnstrueerd om het narratief te verspreiden dat de transgendergemeenschap zich midden in een historische genocide bevindt.

Als je geesteszieke kinderen blijft vertellen dat mensen die het niet met hen eens zijn, een letterlijke genocide zijn, zal uiteindelijk een van hen een wapen oppakken.

En hoe zit het met al dat zogenaamde “geweld” tegen de transgemeenschap? De zogenaamde “genocide”…

  Gescheurde jeans en "De Grote Reset" - Een geschiedenis van gedachtenmanipulatie

Velen zeggen dat ze het niet zien. Zij zien alleen een sterke, rechtschapen reactie van conservatieven die erop gebrand zijn minderjarigen te behoeden voor het volpompen van hormonen en het verwijderen van hun geslachtsdelen voordat ze oud genoeg zijn om een weloverwogen beslissing te nemen over wie ze werkelijk zijn.

Echt geweld is tastbaar, en helaas zien we dat maar al te vaak vanuit de transgemeenschap.

De schutter van Colorado Springs in 2022 identificeerde zich bijvoorbeeld als “non-binair”.

De schutter van de school in Denver in 2019 identificeerde zich als transgender.

De schutter van Maryland Rite Aid in 2018 identificeerde zich als transgender.

En natuurlijk was de recente schutter in Nashville ook transgender.

Voor ieder normaal denkend mens betekent dit een groot probleem binnen de transgemeenschap. Vrouwen plegen meestal niet zo’n massamoord.

Dus wie radicaliseert deze kinderen?

Dat is wat Pulitzer Prize winnende journalist Glenn Greenwald zou willen weten.

Zoals Mike Cernovich opmerkte, pleegt geen enkele andere groep, per hoofd van de bevolking, meer geweld dan de transgendergemeenschap.

Maar in plaats van deze vraag als verantwoordelijke volwassenen te beantwoorden, gooien de media en links hysterisch met woorden als “transfoob” en “bigot”, en suggereren ze dat iedereen die vragen stelt een haatmisdrijf pleegt.

Laten we eerlijk zijn, de mainstream media zijn de propaganda-afdeling van de globalistische elite. Dit is gewoon hun manier om u het zwijgen op te leggen. Trap er niet in.

De globalistische elite, geleid door het World Economic Forum, heeft uw kinderen jarenlang voorbereid door de narratieven in de media te controleren en onderwijsinstellingen te infiltreren. Deze jonge mensen, de soldaten van Klaus Schwab, worden nu losgelaten op de gewone maatschappij, met een doelwit op de rug van elke christen.

  Koningin van Nederland is enthousiast over digitaal geld: Politici eisen nu antwoorden

Hier is nog een van Schwabs soldaten, die openlijk het doden van wat zij “christcucks” noemen, goedkeurt. Het bericht luidt: “Dood christenen. Onthoofd christenen. Schop een christcuck in het beton. Slam dunk een christcuck baby in de vuilnisbak. Kruisig smerige christcucks. Ontlast in het eten van een christcuck. Lanceer christcucks in de zon.”

En er zijn er nog veel meer.

Ondanks dit alles is er volgens de mainstream media geen motief vastgesteld! Geen enkele kop in een grote krant durft de woorden transgender, christen of doelwit te noemen.

De schutter heeft een manifest achtergelaten, dat gemakshalve is achtergehouden voor het publiek, en men probeert te beweren dat er geen motief is opgeschreven? Het is tijd om wakker te worden en de koffie te ruiken. Het motief is zo duidelijk als wat en de media proberen wanhopig om dit politiek te verdraaien en transgenders tot slachtoffer te maken.

De mainstream media en Hollywood houden van deze gewapende transgenders. Ze moedigen deze “wraakzuchtige” transgendergroepen al tijden aan.

Twee weken geleden verklaarde Jane Fonda in The View dat het vermoorden van pro-life christenen een goed alternatief was voor marcheren en vreedzaam protesteren.

Maar het wordt nog erger…

Volgende week, op 1 april, heeft de LGBTQ gemeenschap een Trans Day of Vengeance gepland. En weer is er het woord “genocide”.

Je zou denken dat deze groep deze gewelddadige/wraakzuchtige bijeenkomst zou uitstellen na de zoveelste “transschietpartij” uit respect voor de slachtoffers.

Maar je hebt het mis… De Trans Day of Vengeance gaat nog steeds door.

Deze boze, verwarde mensen zijn er immers trots op dat ze “radicaal” zijn. Het is zelfs een deel van hun naam in sommige gevallen … en dit gaat over zogenaamde “genocide,” toch?

De agenda om transgender radicalen aan te zetten tot terroristische daden is zo sterk dat Tucker Carlson hen uiteindelijk een paar dagen voor deze laatste transgender school schietpartij ter verantwoording riep.

De timing was op zijn zachtst gezegd griezelig…

  Controlfreak "controligarchen", velen van hen miljardairs, leiden de wereld van een klif af

De strijdlijnen zijn duidelijk getrokken. Aan welke kant staat u?

De afgelopen 50 jaar kreeg het Amerikaanse volk een diep inzicht in de “deep state” met de onthulling van Project MKUltra, het geheime onderzoeksprogramma van de CIA naar gedragsverandering, tijdens een gezamenlijke hoorzitting van de Amerikaanse Senaat voor de Select Committee on Intelligence en de Subcommittee on Health and Scientific Research, helemaal in augustus 1977.

Wat ooit een samenzweringstheorie was, werd een samenzweringsfeit.

We hebben 100% bewijs dat de “deep state” zwaar knoeide met ” mind control ” namens de globalistische elite, waarbij het werk begon in 1953, en ALLEEN in 1973 stopte – maar we weten ook met 100% dat het werk nooit werd stopgezet en nog steeds wordt gebruikt, De CIA beschikt nu over een gloednieuw leger van door de geest gecontroleerde, alias ‘MK-getrainde slaven’ die zij kan gebruiken om massamoorden uit te voeren in heel Amerika, terwijl zij probeert de Amerikanen hun wapens afhandig te maken, conservatieven en christenen te demoniseren, en controle uit te oefenen over een krankzinnig leger van gewelddadige radicalen in heel Amerika, zoals op afschuwelijke wijze te zien was in Nashville.

En we weten dat de globalistische elite geluidsgolven gebruikt om mensen te hersenspoelen. Wij weten dit omdat zij het ons hebben verteld.

Als u nog meer bewijs nodig hebt dat de globalisten nog steeds zwaar investeren in “mind control” als onderdeel van hun duivelse plannen voor onze toekomst, kijk dan eens naar dit verhaal dat is opgeslagen bij “archive.org” nadat het World Economic Forum het van het internet probeerde te schrappen. In 2018 verklaarde het WEF onomwonden dat de toekomst hen “mind control via geluidsgolven” zal brengen.

Het WEF verwijderde al het bewijs hierover van het internet, maar wij hebben het gered en een hele video gemaakt over hun kwaadaardige mind-control agenda. Het is zeker het bekijken waard als u uw kennis op dit gebied moet bijwerken.

Kijken:


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

MK-Ultra: Gedragsverandering door drugs en martelingVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel“Leopard-tanks worden voorgesteld als een wonderwapen”: Tsjechische generaal bekritiseert Westerse propaganda
Volgend artikelOm een potentiële Russische invasie af te wenden, zou het Verenigd Koninkrijk “10 jaar voorbereiding” nodig hebben, aldus een topgeneraal
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

16 REACTIES

 1. Smeriger communistische ratten. Ze durven wel mensen aan te vallen waarvan ze weten dat die een makkelijke prooi zijn. Moslims bv. durven ze niet aan te vallen. Die communisten leven hun geventileerde haat uit. Maar uiteraard op blanken.

  • Ja, we kankeren wel op die moslims maar daar zitten nog mannen die voor zichzelf en hun gemeenschap opkomen en weten hoe ze moeten vechten. beter als die laffe kak hier in Nederland.

 2. Audrey Hale, een transgender is gelukkig opgeruimd n spijtig na een aantal kinderen te hebben vermoord. De meerderheid van de transgendergemeenschap willen echter dit niet , het zijn geestelijk gemanupileerde jongeren die ze doorvoor gebruiken om de mensen tegen elkaar op te zetten. Afschuwelijk , er zullen veel lantaarnpalen nodig zijn om ons te ontdoen van de ware daders van dit.

 3. Decennia lang gelul aangehoord moeten hebben over potten en poten naar gelang de tijd verstreek kwam de Joods Kabbalistiche judaïsme en de vrijmetselarij die het Westen de LHBTIQ Plus gelul dagelijks opgedrongen wordt door de bekende gekochte media kanalen zoals NOS/NPO. De politiek is ook een LHBTI vrijmetselaars kaste geworden.

  Zij die het hoogste ambt van Nederland vertegenwoordigen laten u gewoon in de nabije toekomst vermoorden, misschien pakken de autoriteiten het aan op een vernieuwde nazi methode razzia’s versie 2.0 de NS vervoert graag degene die dissident gedrag vertonen naar de vernietigingskampen, feitelijk zijn de Nederlanders min de 6 miljoen allochtone al in Aktion T4 nieuwe stijl beland, einde bericht.

 4. De transsoldaten van Klaus Schwab doen mij denken aan de Orks, de gedrochten van Sauron. Ik zie zoveel overeenkomsten met het meesterwerk van Tolkien en de huidige tijd.

 5. “HATE SPEECH” en “aanzetten tot geweld” is een misdaad, toch….? Maar dat geldt alleen voor de burgers die zich niet kunnen verdedigen zeker!?

  En de selectieve verontwaardiging van de opgehetzte trannies en andere chemisch gemanipuleerde “bruikbare idioten” is zeker geen discriminatie op ras en/of geloof??

  Als de mensheid niet snel tot andere inzichten komt zal het in de komende tirannie nooit meer zelf kunnen of mogen nadenken. Net als hun kinderen, als die nog geboren worden na de globale vergiftiging van de mensheid…

 6. Christenvervolging in de eindtijd is geopenbaard in het laatste Bijbelboek en maakt deel uit van de eindtijd. In concreto neemt het dus deze vorm van transsoldaten aan. Zo, dat weten we nu ook weer. Het lot van de christenvervolgers zal verschrikkelijk zijn. Ik kijk ernaar uit.

  • Naarmate de eindtijd/einde steeds dichterbij komt zullen niet alleen de dienstknechten van de Heer actiever worden en zich meer manifesteren.. maar ook de discipelen van de Duivel. We zien het voor onze ogen gebeuren… de WEF demonen, Transgender demonen etc, etc.
   1 Petrus 5:8 zegt: Wordt nuchter en waakzaam, de duivel/tegenpartij, gaat rond als een brullende leeuw, zoekende wie hij zal verslinden omdat hij weet dat hij nog maar weinig tijd heeft.

 7. Die ‘zgn’ Christenen halen de krenten uit de pap als het om de bijbel gaat. (Cherry picking).

  Het hardst krijsen en kraaien ze: Jezus is liefde. Jezus predikt liefde. Laat de liefde het winnen.

  Terwijl Mattheus toch vrij duidelijk is.
  In eigen bewoordingen.

  Jezus zei, denk niet dat ik hier kom om vrede te brengen.
  Ik kom hier slechts het Zwaard brengen. 🗡️
  Hij bedoelde waarschijnlijk ook een pikhouweel ⛏️en een hamer 🔨, heel misschien ook de guillotine, maar op zeker het zwaard 🗡️.

  En laten die wannabe Christenen die bijbeltekst nou vakkundig onder het groezelige tapijt vegen.

  De sukkels worden zonder enig verzet afgemaakt en accepteren hun ‘lot’, want hey, Jezus komt ze nou eenmaal redden.
  Jezus mag straks wel zijn handen vuil maken om de vijand te vernietigen.

  Een zwaard 🗡️ oppakken?
  Een keukenmes is al teveel gevraagd. 😂😂😂

  • Sim_Eon maart 31, 2023 at 15:57

   Ik zet vraagtekens bij de zgn. opname worden wedergeboren christenen in een oogwenk weggevoerd naar de hemel, ook de 144.000 die sowieso naar de hemel gaan, we gaan er allemaal aan hoe dan ook de een eerder dan de ander, het is wel handig dat je een schoon geweten hebt en niet al te veel duivese streken hebt uitgehaald en vecht tegen het onrecht wat ons wordt aangedaan, door het zwaard, vuur of een ander minder gruwelijke daad, feitelijk zal ik het niet weten hoe “wij” allen uit deze dystopische gebeurtenis moeten komen, ja revolutie maar dat zit niet in het DNA van Nederlanders de Fransen doen het goed.

 8. Die koppen ook van al die genderidioten… Vroeger in goeie ouwe tijden werden dit soort psychisch gestoorde “mensen” opgesloten. Lijkt me een goed idee om dat soort instituten weer op te bouwen. Wég met dat tuig, wég uit het straatbeeld, afvoeren en opsluiten die geestelijk gestoorde debielen met hun transgenderidiotie.

 9. Kijk, mensen die gestoord zijn willen voor vol aangezien worden; en zo mogelijk nog meer gekken in hun gestoordheid betrekken, zodat getalsmatig dan het schuldgevoel verdwijnt en gestoord “normaal”wordt.

  Ik heb ook nooit homofilie als normaal beschouwd.
  Wat normaal is simpel; wordt bepaald door natuur; dat is datgene dat dienstbaar is aan voortbestaan en kwaliteit ven een soort (mensen dus).

  Al de rest is abnormaal.
  Het gelul dat homo’s worden geaccepteerd: onzin.
  Er is verschil tussen tolereren en accepteren.

  Nu zijn we in NL een gedegenereerde perversie geworden, waarin wat gestoord en zwaar gestoord geaccepteerd zou moeten worden.
  De perversie bestaat hierin, deviant gedrag wordt gepromoot zelfs op kleuterscholen en lagere scholen; en zie de poten parade in Amsterdam.
  Waarom? als er maar genoeg gekken zijn, wordt een individuele gek als normaal beschouwd.

  Alleen Hongarije en Polen doen het goed; die gaan niet mee in die massale waanzin.

  Hoe lang nog, voordat we net als in het oude Griekenland sex met kinderen normaal wordt beschouwd?
  Dat SM als normaal beschouwd; dat necrofilie en kanibalisme als normaal wordt beschouwd?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in