Fragment uit de video hieronder. De bekende geopolitieke en financiële cyclus-expert Charles Nenner heeft gewaarschuwd dat zijn oorlogscycli omhoog gaan. Nenner voorspelde een paar jaar geleden ook dat de Amerikaanse dollarcyclus op een dag naar beneden zou gaan – helemaal naar beneden, schrijft Greg Hunter.

De toekomst is aangebroken, en Nenner verklaart: “We kennen elkaar al vele jaren, en ik heb gezegd dat de dollar zal standhouden, maar niet nu, niet nu…”.

Zij zit echt in de problemen. Er is eigenlijk geen reden om dollars vast te houden. Ze onderschatten overwegend deze BRICS-situatie, en alle landen zullen een anti-dollarbeweging vormen… Saoedi-Arabië zal zich aansluiten, en dat betekent het einde van de dollar als reservemunt.

Nenner zegt dat zijn cycli “de dollar zien dalen tot 70 in de dollarindex”. Hij staat momenteel op iets meer dan 100, maar het zal nog erger worden. Nenner wijst erop,

Ik wil niet dat mensen depressief worden, maar ik maak me echt zorgen. Als de VS de wereld niet meer bestuurt… Ze denken dat ze de wereld nog steeds kunnen vertellen wat ze moeten doen.

Fysiek zijn de Amerikanen in gevaar, en dat schijnen ze niet te begrijpen… De economie zal er echt onder lijden.
Als de dollar echt laag gaat, is er misschien een kleine boost in de economie omdat dat goed is voor de export.

Maar dat is slechts een valse opleving voor de mensen. Op langere termijn is het gewoon voorbij.
Volgens Nenner zijn de tekenen in de cyclus duidelijk:

Amerika is aan het einde van het imperium… De Verenigde Staten trekken zich terug en zijn niet langer nummer één.

  De Geschiedenis van de Strijd: Manoeuvre, deel 1

Wat betreft de oorlogscyclus voorspelt Nenner een groot verlies aan levens. Nenner voorspelt:

30% van de mensen op aarde zal sterven in de volgende oorlogscyclus… We staan aan het einde van de beschaving in de Verenigde Staten. Niet dat we allemaal dood neervallen, maar het is het einde van de beschaving. Dezelfde problemen die andere landen hebben, zoals slecht onderwijs, te veel uitstaande leningen, en mensen die te lui worden om echt hard te werken. Dat betekent meestal het einde van een imperium.

Nenner spreekt ook over de top van de vastgoedmarkt en waarom commercieel en residentieel vastgoed voor lange tijd op weg naar beneden zijn.

Nenner spreekt ook over een “komende crash in de stijl van de Grote Depressie” in de niet al te verre toekomst. Nenner zei ook dat grote banken hem benaderen voor advies over de aankoop van fysiek goud omdat “zij willen overleven wat er komen gaat”.

Nenner zegt dat de grote banken hun eigen kluizen bouwen om te voorkomen dat regeringen hun gele metaal in beslag nemen.

Nenner noemt een teken om op te letten wanneer de economie in een recessie terechtkomt die 100% bewezen kan worden.

Ten slotte voorspelt Nenner,

We krijgen een slechte dollar. Dat betekent meestal dat mensen hun waardepapieren zullen dumpen.

Als China en Rusland hun Amerikaanse obligaties dumpen, hebben we een probleem.
Wat ik in mijn cyclus zie, is dat de rente die in juni omhoog ging, niet meer omhoog gaat… Ik maak me grote zorgen omdat er een run op de effecten kan komen.

  Martelkamers gecreëerd door Oekraïense nazi's in de Volksrepubliek Luhansk (Video's)

Nenner maakt zich zorgen over oorlog, en niet alleen in Oekraïne. Nenner ziet oorlog in Taiwan, Zuid-Korea en in het Midden-Oosten met Iran. Nenner zegt,

Ik denk dat men al deze oorlogen tegelijk kunt beginnen… Er zijn oneindig veel mogelijkheden. . . . Ik denk dat ze allemaal tegelijk zullen handelen. Zou u niet hetzelfde doen? Ze wachten op het juiste moment, en als de Verenigde Staten verzwakken en en het druk krijgen… dat is het moment om te doen wat men wil.

Nenner wijst erop dat “Warren Buffett vorige week het grootste deel van zijn aandelen in Taiwanese halfgeleiderproducenten heeft verkocht”.

Er valt nog veel meer te leren in het 37 minuten durende interview.

Dollar Finished – America in Danger – Charles Nenner


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De-dollarisatie: De doodsteek voor de Amerikaanse hegemonie – Alle tekenen wijzen op oorlogVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelMainstream media geven eindelijk toe: “Overheid manipuleert ons weer”
Volgend artikelDe Bud Light opstand – Woedende patriotten verwerpen “Woke” indoctrinatie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

9 REACTIES

 1. Wees bang, wees bang, wees heel erg bang. Doe wat wij zeggen, en dan gebeurt het misschien niet.
  Het enige waar ik bang van ben zijn die ongelooflijke corrupte imbecielen in den haag en brussel, die ons weer gaan opzadelen met gigantische belastingen, heffingen en verplichte afdrachten voor niet bestaande problemen. Misschien is het wel genade als je straks bij die 30% hoort.

 2. Wat een onzin en angstzaaien, we weten dat de USA gaat eindigen te bestaan. Daar is enkel reden voor om het te vieren.
  Frontnieuws is werkelijk heel laag gezonken.

  • Je antwoord zegt meer over jezelf dan over deze site. Ik zou hem plaatsen op de reactiemogelijkheid bij het AD. Daar is hij beter op zijn plaats dan hier.

  • Hendrik,
   Begrijp uw gekozen woorden, heb zelf al eerder geschreven, despoot de VS moet zwakker worden en daar staan straks een reeks landen tegenover in een alliantie, die zich nu ontwikkeld, waarin regimes zitten die ik niks vind maar de macht breken van die VS is nu zo BELANGRIJK in de geschiedenis van nu dat ik voor soeverein denkende landen en naties ga en dat de VS niet meer door kan gaan met hun beleid van moorden, regimechanges, manipuleren,chanteren en plat bombarderen, komt door inderdaad een eind aan dan is er een reden tot feest vieren, I have a dream!!!

 3. Beste Mensen

  Als 30 % van een belichaming afsterft
  Dat is er in principe nog 35 % te weinig gestorven
  Het moet in balans worden gebracht
  Dus om en bij de 30% levende belichaming dieren genaamd mensen in verhouding met nu
  Dan is het reëel
  Deze balans is namelijk sterk verstoord door het Ego ik mij mijn ons onze en we wij
  Dit ook nog in een gezamelijke wei
  Hierbij hebben alle levende wezens even veel rechten op het leven ten opzichte van elkaar
  Behalve het dier genaamd mens
  Deze heeft maar ongeveer in verhouding met alle andere dieren het minste recht
  Te weten ongeveer 25 tot maximaal 35 %
  Deze balans is dus sterk verstoord
  Deze procentuele kijk is gedaan met elk afzonderlijk uitziende levende Wezens
  Laat staan de zogenaamde niet levende wezens
  Zo ver is nog niet eens gekeken
  Dan heeft de mens dus nog altijd een voorsprong op al het andere levende wezens
  Ter behoeft om hetzelf te kunnen verzorgen heeft de mens elk afzonderlijk het recht gekregen om een klein deeltje van Moeder Aarde te landbouwen dus niet om de buurman of vrouw erdoor te onderhouden of vergiften uit dieper gelegen lagen naar de oppervlak te halen vervolgens die uit misgunning over de tuintjes van anderen te strooien immers die hebben allen ook datzelfde recht gekregen van verbouwen
  Over en weer ruilhandel drijven is een andere tak
  Dat is naar inzien ook goed
  Maar het Ego van in de mens wil alles van alle andere levende als de niet levende wezens toe eigenen
  Immers ikke ikke ikke en de rest mag stikke is de uitgangspunt
  Niets wetende dat alles elkander aanvult in het bestaan
  Harmonie scheppend leven weten alle andere dieren nog behalve het dier Mens
  Deze gaat onderling – Hier komen de andere levende wezens nog lang niet van pas – listige compromissen sluiten vervolgens die verbreken
  En de boel proberen door wapen gekletter weer recht te trekken
  Het eigen ik Ego belang voorop zettende

  Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in