Via Freepik

Sinds de Covid-19 “vaccins” uitkwamen, krijgen miljoenen gevaccineerden “uit het niets” kanker of hun huidige geval van kanker is plotseling verergerd, of ze hadden kanker die in remissie ging, en plotseling is de kanker heviger teruggekeerd.

Waardoor kan bijna elke soort kanker binnen enkele maanden verergeren? Welk gif “consumeren” zoveel mensen de laatste jaren dat zoveel kankergevallen exponentieel toenemen? In 2022 werd bij meer dan een kwart miljoen vrouwen opnieuw invasieve borstkanker gediagnosticeerd, terwijl de incidentiecijfers blijven stijgen. In 2022 werden ook meer dan 230.000 nieuwe gevallen van longkanker gediagnosticeerd. En na een decennialange daling stijgt nu het aantal gevallen van prostaatkanker. Wat gebeurt er in hemelsnaam?

Vreemd genoeg, sinds de Covid-19 “vaccins” uitkwamen, ontwikkelen miljoenen geïnjecteerde slachtoffers “uit het niets” kanker of hun huidige geval van kanker is plotseling verergerd, of ze hadden kanker die in remissie ging, en plotseling is de kanker heviger teruggekeerd. Dit vereist zorgvuldige overweging. Laten we dit eens nader bekijken.

Dramatische toename van kanker in een vroeg stadium sinds de experimentele mRNA Covid-injecties werden vrijgegeven voor massale proeven op mensen

Je zou kunnen zeggen dat er op aarde enkele miljarden proefkonijnen rondlopen die zich als verwarde zombies afvragen waarom ze plotseling chronische ontstekingen hebben. Elke mens die met experimentele mRNA-“technologie” is ingespoten, is als een proefdier in een laboratorium, wachtend om uit te vinden of het “medicijn” aanslaat, of dat het hen juist uitschakelt.

Miljoenen kankerdoden worden nu verborgen gehouden door het medisch-industrieel complex en het vaccin-industrieel complex.

Een arts in British Columbia, Dr. Charles Hoffe, maakte PET/CT scans van kankerpatiënten die een week eerder een Pfizer mRNA booster shot hadden gekregen, en ontdekte dat ze een snelle progressie van T-cel lymfoom hadden, een dramatische toename van gastro-intestinale laesies, plus een turbo-effect van verspreiding van cellen in de lymfeklieren onder de armen bij de oksels. Het heet TURBO KANKER omdat de spike-eiwitten dienen als een turbo-achtige brandstof of kankerverwekkende stof die de kankercellen voedt zodat ze zich exponentieel vermenigvuldigen en de rest van het lichaam binnendringen. De spike-eiwitten schakelen letterlijk genen uit die kanker bestrijden (P-53), waardoor het genoom onbeschermd blijft.

  Professor Bhakdi over COVID-19 vaccinaties: We stevenen af op een ramp

Het blijkt dat spike-eiwitten het perfecte voedsel zijn om kanker te voeden. Dat betekent dat de meerderheid van de Covid-gevaccineerde patiënten de komende maanden en jaren ernstige gezondheidsschade kan oplopen, vooral naarmate meer en meer mensen booster prikken krijgen. Kankercellen in het Covid-vaccin-geïnjecteerde lichaam worden gevoed, terwijl het menselijke immuunsysteem wordt geïnstrueerd (denk aan mRNA) om zich terug te trekken en de kanker niet te bestrijden.

Giftige prionen, bekend als “spike-eiwitten”, worden door het immuunsysteem herkend als vreemde indringers en ziekteverwekkers die vitale organen binnendringen

Aanval van de dodelijke klonen. Kleine terroristen (spike-eiwitten), verkleed en met een “masker” dat lijkt op een in een laboratorium gemaakt virus, dringen menselijke organen binnen, waardoor het immuunsysteem aanvalt, terwijl ze kwaadaardige kankercellen de brandstof geven die ze nodig hebben om te groeien en de controle over te nemen. Deze giftige prionen bootsen een dodelijk virus na, en ze blijven niet in de injectieplaats, zoals het vaccin-industrieel complex de massa’s misleidt met hun desinformatie hierover.

Iedereen die tegen kanker vecht of er al tegen gevochten en verslagen heeft, staat nu voor een nieuwe uitdaging, en het is meer een oorlog dan een gevecht. Miljoenen spike-eiwitten zweven rond in hun met Covid-vaccin ingespoten systeem, en het is als het verspreiden van snoep in huis zodat de kakkerlakken en mieren het kunnen vinden. Kanker wordt gevoed door de Covid griepinjecties en de MSM rept er met geen woord over. Kijk maar naar de explosief stijgende gevallen van alle soorten kanker in de afgelopen twee jaar, en u zult zien.

  Twijfel over de intrinsieke kwaliteit van producten die als anti-Covid vaccins worden aangeboden

#1. Turbokanker – bestaande tumoren groeien exponentieel sneller (plus meerdere tumoren in meerdere organen).

#2. Borstkanker

#3. Recidief (en uitzaaiingen) na volledige remissie voorafgaand aan Covid injectie(s)

#4. Long- en bronchuskanker

#5. Prostaatkanker

#6. Darm- en rectumkanker

#7. Maag- en slokdarmkanker


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Vaccin VEROORZAAKT TURBOKANKER: T-cel-leukemie kan snel vorderen door mRNA-boosterprikVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe Bud Light opstand – Woedende patriotten verwerpen “Woke” indoctrinatie
Volgend artikelOorlog pushen… Westerse staatsmedia onthullen “Russische sabotagevissersboten”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

42 REACTIES

 1. wordt het dan niet eens tijd om de bedenkers van deze troep uit te schakelen ?? dan ! de mensen die de kanker opnieuw hebben zullen waarschijnlijk niet meer beter worden maar de nieuwere generatie hoeft dit toch niet ? mee te maken ! op pakken en niet in de cel plaatsen er zijn andere manieren om dat spul te vernietigen

  • Dat vraag ik mij ook elke keer af, waarom bepaalde mensen uit ook bijvoorbeeld de politiek nog vrij rondlopen en nog leven.
   Dat het smerige moordenaars zijn is nu wel duidelijk, en dat het smerige pedo’s zijn is ook wel duidelijk.

   De moed zakt je soms in de schoenen, boeren die zelfmoord plegen ons eten is slecht oorlogen worden gecreëerd.

   Opruimen dat tuig.

   • Waarom moet je weer beginnen over pedo’s…. daar gaat dit onderwerp NIET over. Hou er toch eens over op en blijf bij het onderwerp in plaats van dat stompzinnige haatzaaien waar niemand beter van wordt.
    We weten het onderhand wel hoor.

    • Weet u meer dan. Wat is er erger vind u, kanker hebben door geloof in het spuitje, of kinderen die gesloopt worden voor de rest van hun leven.

 2. Vele kankers zijn het gevolg van angstige ingekrompen/gevouwen dna-helixen.
  Zo minder vatbaar voor informatie-overdracht op celniveau….ook in de hersenen en hart die in
  verbinding staan met de geest.

  Kanker is ook karma. Eigen schuld voor vooral ver-volwassenen die na zoveel gewaarschuwd te zijn
  C-prikken namen.
  Weer een nieuwe massa zorgvreters erbij. Stelletje egotrippers….

  • Meer dan 95? procent van de Nederlanders met een smartphone is ook een kankerprobleem.
   Net als met wifi-versterkers.

   Leuke poll voor deze website: Hoeveel lezers hebben (nog steeds) een smartphone?

  • Mwa, zo goed worden ze niet geholpen hoor, die kankerpatienten. Ze laten ze eerder doodgaan door uitgestelde behandelingen en “personeelstekorten”.

   Het lijkt wel een samenspel, alsof de zorg de overheid nog es een handje helpt

   • In de zorg is er in 40 jaar tijd weinig of niets gedaan om het beroep aantrekkelijk te maken..integendeel..!! De personeelstekorten zullen alleen maar erger worden.. Ik kan het weten, ik werk er in..gelukkig niet gevaccineerd en onder immense druk niet bezweken…de gevaccineerden maakten een verkeerde keuze, ook dát kan ik weten…en zoals altijd en overal, je hebt de goeie..en je hebt…

   • Er wordt hiermee bedoeld dat personen die willens en wetens ondanks de waarschuwingen TOCH het vaccin genomen hebben en hoogstwaarschijnlijk daar kanker van hebben gekregen…. Je zou het als een soort karma kunnen zien…. Al gun je dit niemand.

  • Mijn broertje is gestorven aan kanker 22 jaar geleden (15 jaar )(zag in ziekenhuisafdeling allemaal kinderen) >kreeg een brok in mijn keel.
   laatst een moeder 41 jaar door door kanker> laat 2 kinderen achter> IS DIT KARMA, WTF MAN
   DIT IS WAANZIN>FAKE VACCIN > DEZE KL..TZAKKEN MOET BERECHT WORDEN!>TOUW EN BOOM

   KARMA >DAT KAN JE ECHT NIET ZEGGEN> HET IS VERSCHRIKKELIJK > IK KAN WEL HUILEN

    • Kanker is GEEN karma. Hoeveel debielen kan een site herbergen, zeg. En ja, Koebe, ik begrijp precies wat je bedoelt. Maar onbedoeld geef je apec.c etc nog een bevestiging in zijn zieke gedachtengangetjes ook nog.

   • Ik las ook pas van een klein kindje met hersentumor..
    Heb gereageerd met:
    Misschien moeten we gewoon eens stoppen met kinderen voor hun 10e levensjaar 34 prikken met daarin formaldehyde, aluminium en kwik te geven.

 3. Dit is ook geen toeval natuurlijk

  Hoogste aantal verkeersdoden in 14 jaar, vooral senior op de fiets slachtoffer”
  Het aantal verkeersdoden is afgelopen jaar uitgekomen op het hoogste niveau sinds 2008. Dit meldt het CBS dinsdag op basis van de nieuwste cijfers. Het aantal dodelijke slachtoffers nam het sterkst toe onder fietsers van 75 jaar of ouder.
  https://www.ad.nl/binnenland/hoogste-aantal-verkeersdoden-in-14-jaar-vooral-senior-op-de-fiets-slachtoffer~a5dfb5d9/

  • Nehemia april 21, 2023 at 11:25

   Ik zag een enorme betutteling aankomen, van al die liberaal democratische idioten met hun hoge voorhoofden en terug getrokken kinnetjes die een maakbare maatschappij tot abstrakte kunst hebben verheven.

  • Een van de commentaren op dat artikel gaf aan dat “van de 737 doden er slechts 150 70-plussers, ongeveer 1/6e deel dus. Waarom staat hier niet: 587 verkeersslachtoffers onder de 70 jaar?”
   Ook hier goochelt men met de cijfers, net als met de covidcijfers. Moet denken aan die Belg v. Ranst die vertelde aan een groep mensen hoe hij manipuleerde door te zeggen: “er zijn 6 doden. Ja zei hij, die zijn er elke dag, maar mensen koppelen dat aan covid”.
   Ik leer steeds beter de kranten echt te lezen.

 4. De eerste 14 weken totale sterfte CBS
  2023 – 50667
  2022 – 47249
  2021 – 48294
  2020 – 46909
  2019 – 43411
  2018 – 49114
  2017 – 45524

  • max / laagste = 50667 / 43411 = +16,7% (2019)
   max / 2e max = 50667 / 49114 = +3,2% (2018)
   max / gem7jr = 50667 / 47310 = +7,1% (7jr incl 2023)
   max / pre-vax = 50667 / 46017 = +10,1% (oversterfte tov voor corona injecties 2017..2019)

 5. Hersenschade na COVID-mRNA-vaccins: Pfizer wist van 44.000 gewonden sinds 2020!

  Nieuwe studie bevestigt waarschuwing die al is gelanceerd door CDC en FDA

  Maar het onthult een nog ernstiger iets: Pfizer, dat samen met Biontech het Covid Comirnaty-vaccin produceert, kende ze tot in detail sinds eind 2020 voordat het medicijn op de markt werd gebracht, zoals bevestigd door een intern document vrijgegeven in opdracht van een Rechtbank waaruit blijkt dat het Amerikaanse Big Pharma 44 duizend zaken van benadeelde partijen had geregistreerd.

  https://www.vtforeignpolicy.com/2023/04/brain-damages-after-covid-mrna-vaccines-pfizer-knew-of-44000-injured-since-2020/

 6. Mijn buurdames, nooit iets gemankeerd, wél alle prikken genoten , altijd de 1e , nu 1 leverK, Hospice binnenkort , 2e maagK, nog niets verder, andere gepr dames vergeet8igheid Ik niets ondergaan en OK.Woon op ’n hof , Hartje A’dam

 7. Voor alle kankers is allang een medicijn bij het rockefeller instituut. Daarnaast is kanker een gift van dezelfde mensen die de spuiten pushte nl. via de voedselindustrie en via straling.

 8. die kanker klopt.2 van mijn familie hebben nu in ernstige vorm huidkanker.waarvan een ook nog een tumor in het hoofd is vast gesteld.ik ken meer mensen die plots kanker krijgen en dat het heel snel gaat 3 zijn binnen 2 maanden al overleden.

  • Ik kom onverrichterzake net terug van mijn tandarts E.V. Berchem. Hij ligt in het ziekenhuis met een tumor. Het begint echt bangelijk te worden.

 9. Als Bijbelgelovige heb ik altijd bedenkingen gehad over wat Jezus zei: Jezus hoorde het en zei tegen hen: ‘Gezonde mensen hebben geen dokter nodig, maar zieke en zwakke mensen wel. Ik ben gekomen om zondaars uit te nodigen, niet degenen die Gods wil al doen.’ Marcus 2:17
  Ik dacht dan ‘en de inentingen tegen polio dan’ dat is toch een goede zaak? Nu zijn die bedenkingen al een pak minder.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in