De aanklacht: moslimmigranten duwden een stok in de anus van de zweedse jongen

2
De 21-jarige is al eerder veroordeeld voor misdaden.

Frontnieuws heeft hier en hier eerder verslag gedaan van de twee moslimmigranten die nu terecht staan wegens het verkrachten, martelen en beroven van twee minderjarige jongens op een begraafplaats in Solna in Zweden. Het blijkt dat de jongens onder andere in de grond zijn begraven en dat één van hen een stok in de anus werd geduwd.

De vreselijke mishandeling op de Norra begraafplaats bij de Solna kerk duurde van elf uur zaterdagavond tot de jongens uitgekleed werden gevonden door passerende getuigen op zondagmorgen 23 augustus, meldt Fria Tider.

De twee mannen die vandaag zijn aangeklaagd zijn een 18-jarige Tunesiër en een 21-jarige die in Iran is geboren.

In de aanklacht vat de officier van justitie het wrede misbruik waaraan de jongens zijn blootgesteld samen. Onder meer werden ze levend begraven en een van hen kreeg een stok in zijn anus geduwd.

“De eisers zijn gedurende die tijd mishandeld met schoppen, slagen, scheppen en messen, en eveneens verbrand met vuur of sintels. Hun bewegingsvrijheid beperken door vastgebonden in bedwang te worden gehouden, hun mond en ogen bedekken, zich uit te kleden, in kuilen te dwingen en te bedekken met takken, gras en bladeren en te dreigen met meer geweld, levend begraven te worden en stokken in de anus te steken”. 

Volgens de aanklacht heeft een van de moslimmigranten een stok in de anus van een van de jongens gestoken en geprobeerd dennenappels in de anus van de jongen te duwen.

Het duo wordt in de rechtszaal beschuldigd van ontvoering, zware mishandeling, zware verkrachting, en zware overval.

  Volksgezondheidsdienst: PCR-test kan geen onderscheid maken tussen actief virus of virus dat door het immuunsysteem is geneutraliseerd

Volgens de officier van justitie moet de overval als ernstig worden beschouwd “deels omdat de daders extreme grofheid hebben getoond door de eisers met een mes aan te vallen, en deels omdat de daders de onbeschermde en kwetsbare positie van de eisers meedogenloos hebben uitgebuit door ze een hele nacht op een kerkhof te houden waar de eisers werden blootgesteld aan geweld en dreigementen”.

De mishandeling moet als uiterst ernstig worden beschouwd “omdat de daad bijzonder veel leed heeft veroorzaakt in de vorm van een extreme doodsangst en een grote psychologische belasting op de eisers die een hele nacht op een begraafplaats geweld hebben moeten doorstaan”, aldus de aanklacht.

Voorts is de officier van justitie van mening dat de verkrachting als grof moet worden aangemerkt “enerzijds ten aanzien van de jonge leeftijd van de eisers en omdat het geweld en de dreiging langdurig en bijzonder ernstig waren omdat zij met een mes werden gepleegd, en anderzijds omdat meerdere personen aan de mishandeling hebben deelgenomen, bovendien toonden de daders zowel bijzondere meedogenloosheid omdat de verrichte handelingen grof vernederend waren en de eisers in een bijzonder kwetsbare positie werden gedwongen waarbij ze een hele nacht op een begraafplaats criminele handelingen moesten ondergaan”.

De mannen zitten sinds 25 en 26 augustus in hechtenis.

“Voor zover uit het onderzoek is gebleken, is er geen eerdere connectie tussen de daders en de eisers”, zegt officier van justitie Anders Tordai in een commentaar.

“Uit het onderzoek blijkt dat het primaire doel van de misdaden was om aan geld te komen”, vervolgt hij.

  Zweedse procureur: Buitenlandse clans frauderen 50 procent van alle betaalde sociale vergoedingen

Een van de verdachten is een 21-jarige moslimmigrant geboren in Iran, die in 2009 als kind naar Zweden kwam. Hij is sindsdien veroordeeld voor herhaaldelijke misdaden in Zweden. Afgelopen zomer nog werd hij veroordeeld tot anderhalf jaar gevangenisstraf voor brandstichting omdat hij in december vorig jaar in Värmdö ten oosten van Stockholm geparkeerde sportauto’s in brand had gestoken. De andere dader is 18 jaar oud, zoon van moslimmigranten uit Tunesië.

Het duo wordt ook beschuldigd van een zware overval op twee Zweedse tienerjongens op 11 juli 2020 in Hagalundsgatan in Solna. De moslims hebben de tieners geslagen en geschopt, een van hen gewurgd en een pistool op de slachtoffers gericht, aldus de aanklacht. De 18-jarige wordt ook beschuldigd van een overval op een winkel in Nybergs torg in Sundberg op 18 april 2020. Hij stal onder meer sigaretten uit een winkel en een werknemer die probeerde de gestolen goederen terug te nemen, werd geschopt en bedreigd, aldus de aanklager.

Migranten eindigden hun mishandeling met het onderplassen van hun Zweedse slachtoffer: “Ik kroop ineen en liet mijn rug, billen en achterhoofd alle schoppen opvangen”

Vorig artikelBritse regering biedt gunningscontract aan voor AI-systeem dat de verwachte vloed van Covid-19 vaccinatie slachtoffers kan verwerken 
Volgend artikelTrump’s advocaat: we hebben het algoritme achter de verkiezingsfraude geïdentificeerd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Veel respect voor nieuws op dit site over Corona en vaccinatie maar blijf me verbazen hoe u over moslims schrijft er is veel haat in u voor moslims maar moslims zijn ook mensen en zijn net als u ook slachtoffers van deze systeem denk aub volgende keer na als u zo onnodige artikel zet want eenheid is erg belangerijk nu alleen dat kan ons redding worden eenheid alle mensen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in