Juni 1969, Zweedse familiefoto van Karin Aasma en Felix Aasma, met toestemming / Wikimedia (CC0 1.0)

Zweden doet de dingen anders dan de meeste Europese landen. Er was nooit een lockdown, geen mondkapjesplicht, scholen voor jongeren onder de 15 bleven open, evenals restaurants, winkels en vele andere voorzieningen die in Nederland gesloten waren. Zweden wil echter ook graag zoveel mogelijk mensen vaccineren. Met één uitzondering: de jonger dan 18-jarigen.

Dit is te lezen op de site krisinformation.se met als titel “Informatie over het coronavirus en Covid19 voor kinderen”.

En er is een enigszins verrassende passage op de pagina “Informatie over het coronavirus en Covid19 voor kinderen”.

“Vaccinaties
Waarom mogen kinderen niet gevaccineerd worden?

In Zweden kan iedereen van 18 jaar of ouder zich laten vaccineren tegen Covid-19. Het vaccin maakt je minder ziek als je besmet raakt. Omdat kinderen niet zo ziek worden van het coronavirus, hoeven zij zich niet te laten vaccineren. Kinderen met een ziekte waardoor ze een grotere kans hebben om ernstig ziek te worden van het coronavirus, kunnen zich laten vaccineren als hun arts dat nodig vindt”.

Daarvoor wordt uitgelegd wat de verschillen zijn voor kinderen en volwassenen:

“Wist u dat u misschien Covid-19 heeft gehad zonder het te weten? Of weet u hoe u het risico kunt verkleinen dat uw huisdier besmet raakt met het coronavirus? Op deze pagina vindt u informatie over Covid-19 voor kinderen en tieners.

Over de ziekte
Kun je het coronavirus al gehad hebben zonder het te weten?

Ja. Het komt vaker voor dat kinderen het al hebben gehad zonder het te merken dan volwassenen.

Hoe gevaarlijk is het coronavirus voor kinderen?

  Midwin Charles: tv-commentator en advocaat dood na experimentele COVID mRNA-injectie

Onderzoekers die de verspreiding van de infectie onder kinderen hebben bestudeerd, zijn tot de conclusie gekomen dat kinderen maar heel zelden ernstig ziek worden van Covid-19. Kinderen die besmet zijn, worden vaak alleen een beetje verkouden en moeten rusten. Dit geldt ook voor de nieuwe varianten van het virus die zijn ontstaan. De zogenaamde UK-variant lijkt besmettelijker, zowel bij volwassenen als bij kinderen.

Dit is in feite wat vele studies tot dusver ook hebben bevestigd.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Zweden stopt met PCR-tests – RNA van virussen kan nog maanden na infectie worden opgespoordVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelCOVID-19 vaccin horrorverhalen: deze vrouwen hebben iets te zeggen en delen hun ervaringen
Volgend artikelIvermectine – WHO-hoofdwetenschapster hangt doodstraf boven het hoofd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

   • Hier beginnen ze zo een spotje al met, dat hebben we toch maar mooi bereikt met ze alle.
    We krijgen weer meer vrijheid en mogen weer van alles.
    Pietje kan weer naar muziekles en jantje kan weer voetballen met zijn vrienden.
    Tenslotte doen we het voor mekaar.
    Ik ken ze bijna uit mijn hoofd zo vaak als dat ze hier herhaalt worden.
    Als je ook maar een klein beetje aan jezelf twijfelt dan tuin je hier in en ga je voor de gif prik.
    Die spotje zitten zo goed in mekaar, het lijkt wel uit een soap serie geknipt te zijn.

 1. En !! nou en… dat kinderen het hebben gehad, zonder er echt iets van te merken, wat !! is daar dan mis mee, niets maar mijn mening, omdat het juist, het gezonde immuun systeem versterkt.

  • Huh??? waarom moeten ze dan ingespoten worden??? Heb jij nog steeds niet de informatie tot je genomen waaruit blijkt dat dit zgn “vaccin” uit den boze is???

 2. Om het coronavirus verder te bedwingen kunnen ook gezonde tieners vanaf twaalf jaar het Pfizer-vaccin krijgen. Dat heeft minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge (CDA) vandaag besloten na advies hierover van de Gezondheidsraad. Vanaf vrijdag tien uur kunnen kinderen uit 2004 bellen voor een afspraak. Daarna volgen dagelijks de jongere jaargangen.

  Volgens De Jonge is het belangrijk om ook deze groep kinderen – 1,2 miljoen in totaal – in te enten. Zelf worden tieners gemiddeld genomen niet erg ziek, maar als zij worden gevaccineerd scheelt het tot vijftien procent in de reproductiewaarde van het coronavirus, zo kan het dus nieuwe lockdowns helpen voorkomen.
  https://www.ad.nl/politiek/kabinet-ook-coronavaccin-voor-tieners-vanaf-vrijdag-kunnen-kinderen-bellen-voor-pfizer~a83e17c5/

 3. Er staat telkens dat dit een dubbele reactie is, maar er staat er geen 1.

  Om het coronavirus verder te bedwingen kunnen ook gezonde tieners vanaf twaalf jaar het Pfizer-vaccin krijgen. Dat heeft minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge (CDA) vandaag besloten na advies hierover van de Gezondheidsraad. Vanaf vrijdag tien uur kunnen kinderen uit 2004 bellen voor een afspraak. Daarna volgen dagelijks de jongere jaargangen. poging nr. 3.

  Volgens De Jonge is het belangrijk om ook deze groep kinderen – 1,2 miljoen in totaal – in te enten. Zelf worden tieners gemiddeld genomen niet erg ziek, maar als zij worden gevaccineerd scheelt het tot vijftien procent in de reproductiewaarde van het coronavirus, zo kan het dus nieuwe lockdowns helpen voorkomen.
  https://www.ad.nl/politiek/kabinet-ook-coronavaccin-voor-tieners-vanaf-vrijdag-kunnen-kinderen-bellen-voor-pfizer~a83e17c5/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in