De politie van Las Vegas is een onderzoek gestart naar de tragische dood van de 17-jarige Jonathan Lewis, die eerder deze maand buiten de Rancho High School in Sin City in elkaar werd geslagen door een groep tieners, bericht Kelen McBreen.

Een deel van de aanval werd vastgelegd op video, waarop te zien is hoe verschillende zwarte tieners Lewis schoppen en stampen, en zijn vriend slaan en achtervolgen.

Volgens de vader van Lewis kwam Jonathan op voor zijn kleinere vriend van wie de groep zwarte tieners iets had gestolen, toen ze besloten om beide blanke tieners in elkaar te slaan.

“Van één van Jonathan’s kleinere vrienden was iets gestolen door deze groep van 15 en ze gooiden de kleine jongen in de prullenbak en onze zoon confronteerde hen ermee en hij werd door hen aangevallen,” verklaarde de nagedachtenis van Lewis.

De Las Vegas Review-Journal interviewde de vader, die zei: “Meerdere personen vielen hem aan, en ze konden hem niet genoeg pijn doen, en ze vielen hem allemaal tegelijk aan.”

  14-jarige jongen beestachtig mishandeld door migrantenbende in Parijs - nog steeds in coma

De laatste sms van de vader aan Jonathan luidde: ” Ik hou van je zoon.”

De familie heeft een GoFundMe pagina opgezet, waarop staat: “Onze zoon is een aardige, liefhebbende, zachtaardige jongeman die het hart van een kampioen heeft en de helderste liefdevolle energie die mensen met liefde naar hem toe trekt! Hij is een aspirant-kunstenaar, een toegewijde grote broer en een felle beschermer van geliefden!”

De afdeling moordzaken van de politie van Las Vegas onderzoekt de aanval, maar er zijn nog geen arrestaties verricht.

Breanna Morello, presentatrice van The Breanna Morello Show, beweerde op X dat ze de afdeling burgerrechten van het Ministerie van Justitie had gevraagd of ze een onderzoek naar haatmisdrijven zouden starten naar het incident.

“We geven geen commentaar”, antwoordde de DOJ.

Internetgebruikers hekelden de aanval en wezen herhaaldelijk op de hypocrisie van de media omdat het verhaal weinig aandacht kreeg terwijl het een topnieuwsitem zou zijn geweest als de rassen waren omgedraaid.


Copyright © 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

DOMINANTIECRIMINALITEIT DOSSIER

Migranten eindigden hun mishandeling met het onderplassen van hun Zweedse slachtoffer: “Ik kroop ineen en liet mijn rug, billen en achterhoofd alle schoppen opvangen”Volg Frontnieuws op Telegram

  Belgische tiener bewusteloos geslagen en tanden uitgeslagen door migrantenbende die sigaretten eiste

Lees meer over:

Vorig artikelScott Ritter: De Hamas-aanval op Israël van 7 oktober – De meest succesvolle militaire aanval van deze eeuw
Volgend artikelIsraëlische bezetters hijsen “LGBTQ+” vlag in Gaza
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

  • Je bedoelt op straat, veel mensen horen hier niet van. Door ideologie is iedere waarneming uitgewist. Gebrek aan eigenwaarde. De meeste romans zijn liefdesdrama’s, daarom verveel ik me er een beetje mee. Maar goed, dat geldt voor de meeste lezers, die enkel de buitenlucht kennen van de auto naar de voordeur.
   En als de auto tien meter verder staat breekt er een epidemie uit.
   De hele wereld zoekt uit wat de oorzaken kunnen zijn. En het miniemste beetje zelfkennis staat rechtstreeks in verhouding tot de grootste en meest objectieve feitenkennis die zich noodzakelijk verder ontwikkelt richting lijkschouwing, de analyse van het lijkenhuis.
   De simpelste realiteit is ontoegankelijk. Als je die al paraat hebt gaan ze je instinctief uitvloeken. Zelfs al zie je ze voor het eerst van je leven passeren in hun auto.
   Omdat ze in hun goedheid zo nodig vooraan wilden staan.

  • De schreeuwlelijkerds van toen Obama ( Yes we can!) Mutti Merkel ( Wir schaffen dass!) hebben dit mede veroorzaakt.
   De ongefundeerde hartelijkheid waarmee nietsvermoedende sukkels dit tuig met open armen en voedselpakketten tegemoet gingen, deed de rest!

 1. Jonathan … hmm.
  En de antisemitisme kaart wordt neit getrokken?
  Waarom niet? Omdat de daders zwart zijn?
  Durft de vader het nu niet in te zetten?

  Nou goed: “Johnathan” alleen is nog geen garantie, hooguit een indicatie.
  Ik vraag me af hoe de vader heet en dat vriendje.

  Begrijp me niet verkeerd: ik vind het verschrikkelijk wat de jongen overkwam, ongeacht of hij wel of niet Joods is. Maar het punt wat ik probeer te maken, is: als ie door blanken bullies zo was behandeld, dan zou zonder aarzeling de antisemitisme kaart getrokken worden, ook wanneer het om “gewone” bullies ging die hun victims beroven en gewelddadig bejegenen (tot doodslag aan toe), maar nu plots hoor ik die gratuite beschuldiging niet, nu de belagers onmiskenbaar zwarten zijn. Mogelijk was dat ook niet hun motief, maar sinds wanneer is dat een reden om de kaart niet te trekken? Blanke daders zouden er sowieso van beschuldigd worden, ongeacht of dat wel of niet hun motief is.

  Nou goed, er zijn ook niet-joden die Jonathan heten. Misschien is dat de verklaring.
  Daarom interesseert het me om de namen van zijn vader en zijn vriendje te kennen.

  Los van bovenstaande bespiegelingen, ben ik ongeacht de etniciteit van het slachtoffer diep bedroefd om dit tragische incident en wens ik de familie veel sterkte toe om het verschrikkelijke verlies te verwerken.

 2. Nigger = 42, 42

  Saturn = 42

  Keep in mind that 42 is also the number of Saturn, the sun god, and thus a very Jesuit number, which has frequently been used through history, very much like ‘201’ and the Freemasonic ‘33’.

 3. In de VS kun je niet fatsoenlijk bestaan zonder elkaar en je vrienden en familie steeds te waarschuwen tegen de zwarten. In zekere zin is het de ergste gevangenis die er is, en de psyche en politiek zijn er dan ook naar. Je kunt het enkel verwerken als karma, voor een ontwikkeld iemand is het meer onmogelijk er normaal te bestaan dan tussen de Eskimo’s. Zo is ook spiritualiteit in. Het zoeken naar een andere wereld, en die vind je spontaan, evenals de dwangmatige ruimtereizen met raketten in het verlengde van competitiesport, in een geïsoleerde sonde.
  In het Westen zijn er altijd avonturiers geweest die hun grenzen zoeken als helden, al dan niet voor applaus, die in feite tot dezelfde dieren horen, maar vaak met iets om op terug te vallen, met nog achterlijker, hypocriete idealisten, imitators als publiek. ‘Avontuurtjes’ horen daarbij. De sport staat centraal. In een land als de VS is boksen populair, in de EU moeten ze het doen met voetbal om de meute in bedwang te houden. De enige zegen voor de mens was Apartheid.

 4. In Amsterdam wordt afgelopen zomer een Nederlandse jongen op een festival dood gestoken door een groep op rooftocht zijnde zwarten ,Halsema die moord en brand schreeuwt als in Amerika een zwarte crimineel komt te overlijden tijdens zijn arrestatie heb ik over deze zaak in haar eigen stad nooit gehoord ,kortom halsema is een hypocriete trut zoals je er wel meer hebt bij pvda/groenlinks.

  • Halalsema’s 15-jarig zoontje Bruno ging in 2019 met een niet-geladen nepwapen inbreken in een leegstaande woonboot. Omdat Bruno’s mama voorzitter is van de veiligheidsregio Amsterdam-Amstelland en Driehoek (hoofdcommissaris en officier van justitie) hoefde Bruno niet te brommen en ook een HALT-taakstraf was uit den boze. Volgens Halsema was van klassenjustitie absoluut geen sprake.
   In 2024 is GroenFemke zes jaar burgemeester en ze heeft laten doorschemeren graag door te willen gaan, alleen bij de Amsterdamse bevolking ontbreekt het draagvlak volledig. Om hier wat aan te doen zijn op het stadhuis (Stopera) drie personen fulltime bezig haar activiteiten en imago op te krikken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in