Dominantiecriminaliteit neemt in lawinevaart toe in Zweden, vooral tegen jongeren. In één geval zijn de sociaal media nuttig geweest, zodat de politie de verdachte daders heeft kunnen arresteren en nu worden vervolgd.

Een 18-jarige die naast zijn studie extra werkt, was op weg naar huis toen hij begin december verleden jaar op het metrostation van Björkhagen uit de metro stapte. Hij is daar al duizenden keren geweest.

Maar deze keer grijpen twee allochtonen hem plotseling van achteren beet en slaan hem in het gezicht voordat een van hen zijn arm om hem heen legt terwijl de andere zijn telefoon pakt, schrijft Nyheter idag, die de gerechtsstukken van het proces heeft ingezien.

Ze vertellen hem dat ze hem in de metro hebben gezien en van mening zijn dat hij een vieze, vuile Zweed is en hem gaan beroven. Het plan was om hem daarna te laten gaan, maar als ze ontdekken dat hij 18 jaar oud is en toegang heeft tot zijn spaargeld, bedenken ze een nieuw plan.

De 18-jarige moet voor hen geld pinnen en ze dwingen hem naar een nabijgelegen bankautomaat in Kärrtorp te gaan. Hij en zijn familie worden bedreigd en hij moet verschillende mishandelingen ondergaan.

Racistisch motief – haten Zweden

Ja, ze zeiden ook toen ze… Ze beledigden me op mijn leeftijd. Ze scholden me uit op het feit dat ik Zweeds ben, zegt de 18-jarige tijdens het politieverhoor, schrijft het vooronderzoek.

Wanneer de geldopname mislukt, wordt hij gedwongen om zijn moeder te bellen en haar te vragen om meer dan 200 euro te swishen, met het voorwendsel dat het voor een seizoenskaart voor Hammarby’s voetbalwedstrijden is.

  Zweden: Asielzoeker vervolgd voor grove verkrachting van driejarig meisje - gaf het kind geslachtsziekte

Maar ze krijgen geen toegang tot geld en de migranten willen toch iets uit de overval halen. Ze nemen de 18-jarige achter de Centrumkerk mee.

Toen begonnen ze me te schoppen en te slaan. Ze schopten en sloegen me 30-40 keer. Ik kroop ineen en liet mijn rug, billen en achterhoofd alle schoppen opvangen, zegt de 18-jarige tijdens de ondervraging.

Dan kiest één van hen ervoor om zijn penis te ontbloten en plast letterlijk op mij, en hij pakt zelfs zijn telefoon en begint het te filmen. De andere schreeuwt dat ik mijn mond moet opendoen, als ik weiger, schopt hij me met alles wat hij heeft op mijn hoofd, dus ik doe het en krijg een beetje in mijn mond, vertelt hij.

Ze bespotten me en zeggen dat ik een vuile vieze Zweed ben, een hoerenjong, een slecht mens. Ze zeggen veel dingen, alleen maar gescheld, concludeert hij.

De denigrerende film wordt verspreid op sociale media en Samhälssnytt publiceert in verband hiermee een artikel. Hierdoor is de politie zich bewust geworden van de film en heeft deze kunnen zien.

De politie heeft de verdachten kunnen arresteren. Ze erkennen dat ze ter plaatse zijn geweest, maar geven elkaar de schuld.

Aangezien de daders 16 jaar oud zijn, is er waarschijnlijk geen straf te verwachten, aangezien de ‘jongerenkorting’ nog steeds geldig is in Zweden.

Moslimbende overlaadt Zweeds meisje met trappen op het hoofd: “Dood haar wallah”

Vorig artikelDoor de media verzwegen: zwarte racisten vermoorden duizenden blanke boeren in Zuid-Afrika
Volgend artikelGroene Jeugd: “Anale seks voor de dood van het volk”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

3 REACTIES

    • Hallo . omdat de wereld niet zo is als ons / mij aangeleerd werd / word . Heeft u ooit gehoord van de Guide stones , die staan in een amerikaanse staat ( meen Georgia ) waar de letters uit steen gehouwen , onderschreven door een van de rockefellers , dat hij in ieder geval trots is , dat hij ( en de mede rijken ) trots zijn als ze wereld bevolking terug hebben gebracht , van bijna 7 miljard , naar een half miljard , 500.000 mensen die over mogen blijven om hun te dienen . De FED is de federale bank in america , maar is in handen van enkele particulieren , die geld drukken voor de regering tegen rente ( De kennnedy’s hebben daar ooit iets tegen willen doen ) de president werd vermoord , en de vise- president johnson , herstelde daags daarna de FED weer als het leugenachtigste wat ooit bestaan heeft , en nog bestaat , door dat ze zoveel geld kunnen drukken als ze willen zijn ze ook in staat om door tientallen jaren regeringen om te kopen . Dit is mijn antwoord op uw zeer normale gerechtvaardigde vraag , voor velen is het moeilijk om aan te nemen dat onze zogenaamd eerlijk verkozen regerings lijders , meedoen aan wat u beschrijft in uw vraag . zoek verder uit , u komt helaas tot dezelfde conclusie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in