China loog

2

Uit een dossier van The Five Eyes Intelligence Alliance (een Engelstalige inlichtingensamenwerking tussen de VS, Engeland, Australië, Canada en Nieuw-Zeeland) blijkt dat China waarschijnlijk rechtstreeks verantwoordelijk kan worden gehouden voor 247.838 doden en een gehavende wereldeconomie.

VS: China verduisterde het sterftecijfer van het virus om medische benodigdheden te kopen

Ze stopten binnenlandse vluchten, maar geen buitenlandse vluchten. Ze logen over de wijze van besmetting en vacuümden de wereldmarkt voor mondkapjes, terwijl ze logen over het gevaar. Ze sloten klokkenluiders op of misschien zelfs vermoord. Men weet nog niet of Corona door de mens is gemaakt, en men weet niet of het met opzet is verspreid.

De WHO is al lang betrokken bij het misleiden van de wereld door de Chinese Communistische Partij. Ze hebben allebei bloed aan hun handen en het zal ernstige gevolgen voor hen hebben. Japan zal alle essentiële productie uit China halen en anderen zullen dit voorbeeld volgen.

Het vertrouwen in deze criminele bende, die hun eigen volk het meest plaagt, is een grote schande.

Na Corona-kritiek: Confronterende artsen en journalisten in China dood of verdwenen

  Het Zweedse statelijke Agentschap voor Volksgezondheid erkent: overhaast ontwikkelde Coronavacin kan rampzalige neveneffecten hebben
Vorig artikelFarage onthulde hoe de Britse regering illegale immigratie helpt – kreeg bezoek van de politie
Volgend artikelProfessor economie voorspelt een ontglobalisering – “Een decennium van wanhoop ligt in het verschiet”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Gewoon plat nuken als ze niet betalen. Maar in ieder geval productie en technologie uit China terug halen. Laat die verdomde spleetogen maar eens voelen wat het is als je economie in elkaar stort. Die Xi heeft nog kleinere spleetogen dan de rest van de bevolking. Ik vertrouw die man voor geen meter.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in