Volgens een nieuw informatierapport van het Amerikaanse Department of Homeland Security heeft het Chinese regime in januari – toen het nog mogelijk was de uitbraak te beperken – de dodelijkheid en de besmettelijkheid van het virus opzettelijk verduisterd. Het doel was het verkrijgen van beschermend materiaal en medicijnen op de wereldwijde markt.

Er komt steeds meer problematische informatie naar voren over de acties van China tijdens het begin van de corona-epidemie. De Amerikaanse inlichtingendienst DHS stelt nu in een rapport dat het Chinese regime de informatie over de verspreiding van het virus “bewust” verduisterde en de WHO niet op de hoogte hield van de ontwikkeling.

Dit op hetzelfde moment dat China verwoed over de hele wereld medische benodigdheden kocht. Het land heeft zijn import verhoogd en zijn export van beschermende apparatuur en medicijnen verminderd – en tegelijkertijd geprobeerd om informatie over veranderingen in zijn handelsbeleid te verbergen. Dit werd gedaan door te ontkennen dat er exportbeperkingen waren en dat er een vertraging was in de handelsinformatie, aldus het verslag.

Eerder waren er ook berichten dat China de apparatuur die het eerder van Europa had gekocht toen het Coronavirus hier kwam, terugverkocht – en probeerde het als een geschenk op het wereldtoneel te brengen. Tegelijkertijd zouden Chinese bedrijven een spotprijs hebben betaald voor de terugverkochte Europese apparatuur.

De informatie in het nieuwe rapport wordt verder versterkt door een ander rapport van de inlichtingendienst Five Eyes – die de VS, het Verenigd Koninkrijk, Australië, Canada en Nieuw-Zeeland omvat. Volgens het rapport heeft China al in december 2019 – ruim voordat het land de uitbraak officieel erkende – een uitgebreide censuur van de onderzoeksresultaten in verband met het Coronavirus ingesteld.

  Schietpartijen en doden: Antifaland moet worden ontbonden

Het land had bewijs dat het virus zich sinds begin december naar de mens heeft verspreid – maar bleef het tot 20 januari met de hulp van de WHO ontkennen. Terwijl het Chinese regime uitgebreide reisverboden oplegde tussen de provincies in het binnenland, bleef het tegenover de buitenwereld beweren dat er geen reisbeperkingen nodig zijn.

Tegenwoordig is er in inlichtingenkringen consensus dat het virus uit het lab in Wuhan is gelekt en dat de officiële versie van de herkomst van de dierenmarkt van Wuhan een leugen is. Tegelijkertijd is men van mening dat het virus door nalatigheid uit het laboratorium is ontsnapt.

Op het moment van schrijven zouden meer dan 250.000 mensen zijn gestorven aan het Coronavirus.

Trump: China kan verantwoordelijk worden gehouden voor de Corona-infectie

Vorig artikelMeer migranten vertrekken dan dat ze naar Denemarken migreren
Volgend artikelDonatie-Schandaal: Het Rode Kruis heeft met een half miljard dollar exact 6 huizen gebouwd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. Ik denk eerder dat besmette dieren zijn verkocht aan de markt. Er wordt al vele decennia door grootouders gezegd pas op voor het gele gevaar. En het wordt steeds duidelijker dat die opa’s en overgrootvaders gelijk hadden.

  2. Als China gaat toegeven dat zij het virus in de lucht hebben laten ontsnappen dan is dat gelijk aan de ontsnapping van atoom deeltjes van jaren geleden Ook hieraan sterven dagelijks nog mensen als gevolg van kanker die er door verspreid is Ook het corona virus is verspreid door China….. Trump had dat door maar die moest verdwijnen van het podium en werd afgezet door de nog grotere corrupte bende van J.B. die direct na de machtsovername die corona spuit groen licht gaf!? Dus er is wel degelijk gefraudeerd met de stemmentelling die Trump een nederlaag had toegebracht…. In Nederland doen ze altijd de USA na!!!!!!

  3. het Corona virus is verspreid door Amerika als een economisch wapen tegen China en de werkende klasse Trump had niks door
    de democraten hebben het gebruikt
    als een politiek wapen en kijk maar hoe veel miljarden de multimiljardairs in het westen verdiend hebben

  4. Ik ben net uit China terug van vakantie ik heb er helemaal niets gehad voor dat ik het hotel binnen kwam heb ik de lijken voor de ingang moeten opruimen ze vielen om met de bosjes en bij binnen komst hebben wij ons helemaal moeten uit doen en werden ontsmet vervolgen werden wij apart gezet wij sliepen op de grond zonder deken of kussen daar zijn wij 3 nachten verbleven en zij toen naar een opvang gebracht en lichamelijk onderzoek gehad alvorens dat wij op het vliegtuig gezet werden eerst hebben wij het vliegveld van lijken moeten vrij maken het was een echte belevenis en rustig dat die dode chinezen waren er kon geen glimlacht meer vanaf.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in