China: Schoolkinderen moeten afstand-hoeden dragen

0
1147

Chinese kinderen moeten op school “Een-Meter-Hoed” dragen om de Social Distancing in het onderwijs te waarborgen wanneer ze na een driemaandige Corona-quarantaine op school terugkeren.

De ouders worden aangemaand de hoed samen met hun kinderen te maken. Het hoofddeksel moet de verspreiding van het Coronavirus tegengaan.

Het idee van de “Een-Meter-Hoed” werd door de Yangheng-basisschool in Hangzhou, de hoofdstad van de provincie Zhejiang in Oost-China, gelanceerd. De videoclip van zondag laat een groep kinderen zien die in hun klaslokaal zitten en hun geknutselde afstandshoeden dragen.

Corona-zieke Chinezen werden wakker en zagen eruit als Afrikanen

De zelfgemaakte hoeden hebben aan beide zeiden een meter lange meetstok van karton om een veilige afstand van hun schoolkameraatjes te garanderen. Om ervoor te zorgen dat schoolkinderen de juiste hygiënepraktijken hanteren, mogen leerlingen geen lichamelijk contact met elkaar hebben en mogen ze hun hoed niet stukmaken. Het is voor hen verplicht om chirurgische maskers te dragen, en de leerlingen moeten ook regelmatig temperatuur-onderzoeken ondergaan.

Onderzoek tegen Duitse Coronapolitie: beschuldiging van poging tot doodslag

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here