China: Schoolkinderen moeten afstand-hoeden dragen

0

Chinese kinderen moeten op school “Een-Meter-Hoed” dragen om de Social Distancing in het onderwijs te waarborgen wanneer ze na een driemaandige Corona-quarantaine op school terugkeren.

De ouders worden aangemaand de hoed samen met hun kinderen te maken. Het hoofddeksel moet de verspreiding van het Coronavirus tegengaan.

Het idee van de “Een-Meter-Hoed” werd door de Yangheng-basisschool in Hangzhou, de hoofdstad van de provincie Zhejiang in Oost-China, gelanceerd. De videoclip van zondag laat een groep kinderen zien die in hun klaslokaal zitten en hun geknutselde afstandshoeden dragen.

Corona-zieke Chinezen werden wakker en zagen eruit als Afrikanen

De zelfgemaakte hoeden hebben aan beide zeiden een meter lange meetstok van karton om een veilige afstand van hun schoolkameraatjes te garanderen. Om ervoor te zorgen dat schoolkinderen de juiste hygiënepraktijken hanteren, mogen leerlingen geen lichamelijk contact met elkaar hebben en mogen ze hun hoed niet stukmaken. Het is voor hen verplicht om chirurgische maskers te dragen, en de leerlingen moeten ook regelmatig temperatuur-onderzoeken ondergaan.

  De Great Reset gaat momenteel viraal op het net - waarom en wat is het
Vorig artikelOp de Turnhoutsebaan in Borgerhout zijn de Corona-regels, SocialDistancing tijdens de Ramadan ver zoek
Volgend artikelMesaanvallen: Syriërs steken voorbijgangers neer in het Duitse Hanau
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in