deeznutz1 / Pixabay

Overal in de westerse wereld stort de orde in nu regeringen de controle over hun bevolking verliezen. Boeren houden woedende protesten in heel Europa, enorme groepen migranten rellen regelmatig, plundering is in veel gemeenschappen in de Verenigde Staten een manier van leven geworden en nu roepen truckers op tot een historische boycot van New York City. We zijn op dit moment getuige van zeer alarmerende explosies van woede en frustratie in de hele westerse wereld, en er zijn geen gemakkelijke antwoorden omdat de meesten van ons het vertrouwen hebben verloren in degenen die ons regeren, schrijft Michael Snyder.

Om te beginnen wil ik het hebben over de rellen die onlangs in Nederland plaatsvonden. Een ruzie tussen twee rivaliserende groepen Eritreeërs resulteerde in een massale rel die de straten van Den Haag in een oorlogsgebied veranderde

Gisteravond braken er gewelddadige rellen uit in de straten van Den Haag toen ‘migranten’ agenten aanvielen met bakstenen en politieauto’s in brand staken.

Tientallen relschoppers werden gefilmd rond de conferentiezaal van de Opera aan de Fruitweg, terwijl meerdere politiebusjes naar de plek reden.

Een ander filmpje toonde ook de nasleep. Het gebouw had een aantal vernielde ruiten en geparkeerde voertuigen stonden in brand, terwijl de straat eruit zag als een oorlogsgebied.

Er brak een gevecht uit tussen twee groepen Eritreeërs. “Het liep ernstig uit de hand”, zei de Haagse gemeentewoordvoerder Robin Middel gisteravond.

“Ernstig uit de hand gelopen” is een groot understatement.

Het gaat heel lang duren om de immense schade die de relschoppers hebben aangericht te herstellen.

Elders in Europa waren er “woedende botsingen tussen politie en demonstranten” toen een paar honderdduizend pro-Palestijnse demonstranten zaterdag het centrum van Londen binnenstroomden…

Een video toont boze botsingen tussen politie en demonstranten tijdens een pro-Palestijnse mars in het centrum van Londen vandaag, die naar schatting tussen de 200.000 en 250.000 mensen naar de hoofdstad heeft getrokken.

In totaal zijn er elf mensen gearresteerd, waaronder ten minste één op verdenking van steun aan een verboden organisatie. De demonstratie zou eindigen in de buurt van de Israëlische ambassade, en op beelden is te zien hoe de politie ervoor in de rij staat, blijkbaar om de ambassade te bewaken.

Het hoeft geen betoog dat zo’n groot protest 20 jaar geleden nooit zou hebben plaatsgevonden.

Maar de laatste tijd stromen miljoenen migranten Europa binnen en de EU heeft net een “migratiepact” aangenomen dat de sluizen volledig zal openzetten

De EU heeft een migratiepact aangenomen dat “de zelfmoord van Europa” wordt genoemd en dat ertoe kan leiden dat het continent wordt overspoeld met wel 75 miljoen nieuwe migranten.

  Grote Reset: "Hongersnood dreigt 300 miljoen mensen uit te roeien"

De LIBE-commissie van het Europees Parlement nam de wet woensdag aan, die de verdeling van migranten over de lidstaten formaliseert en die lidstaten straft die weigeren hen op te nemen.

Omdat culturele verrijking en diversiteit “onze grootste kracht” is, zullen landen die proberen hun nationale identiteit te behouden zonder te worden opgeslokt door migranten zware financiële sancties krijgen.

Marine Le Pen, de leider van de parlementaire vleugel van de National Rally, zei eerder dat het pact zou leiden tot “de zelfmoord van Europa” en voegde eraan toe dat het een deal met de duivel was en een “georganiseerd plan om Europa en de naties waaruit het bestaat onder te dompelen” vertegenwoordigt.

Natuurlijk zijn het niet alleen migranten die de straat op zijn gegaan.

In de afgelopen weken hebben grote aantallen boeren in heel Europa hun diepe ongenoegen geuit over degenen die over hen regeren…

Boeren houden protesten in heel Europa, verstoppen de straten met hun tractoren, blokkeren havens en bekogelen het Europees Parlement met eieren over een lange lijst van klachten, van milieuregelgeving tot buitensporige bureaucratie.

“We kunnen niet meer leven van ons beroep,” vertelde een gekrenkte boer in Parijs aan CNN.

Hoewel enkele van de meest dramatische protesten in Frankrijk plaatsvonden, waren er ook soortgelijke acties in andere landen, waaronder Italië, Spanje, Roemenië, Polen, Griekenland, Duitsland, Portugal en Nederland.

Normaal gesproken zijn boeren geen radicale activisten.

Maar ze zijn veel te ver gedreven en hebben besloten dat het genoeg is.

Hier in de Verenigde Staten hebben truckers, die woedend zijn over het vonnis dat net is uitgesproken in New York City, beloofd om de Big Apple vanaf nu te boycotten

Sommige vrachtwagenchauffeurs die Trump steunen weigeren ladingen te vervoeren van en naar New York City nadat de voormalige president een boete van $355 miljoen opgelegd heeft gekregen en zijn vermogen om bedrijven te runnen in de staat is opgeschort in het civiele fraudevonnis van vrijdag.

Een pro-Trump vrachtwagenchauffeur die bekend staat als “Chicago Ray” postte een video op X na het vonnis, waarin hij deelde dat hij en een aantal van zijn collega’s transporten naar NYC weigeren vanwege de uitspraak van rechter Arthur Engoron in Manhattan.

“Ik heb op de radio met chauffeurs gesproken voor ongeveer het laatste… uur en 15 minuten… Ik heb met minstens tien chauffeurs gesproken… ze gaan vanaf maandag ladingen naar New York City weigeren,” zei Ray.

Zal deze boycot wijdverspreid genoeg zijn om een groot verschil te maken?

Ik weet het niet.

Maar als genoeg vrachtwagenchauffeurs zich bij de boycot zouden aansluiten, zou het zeker veel pijn kunnen doen.

Zoals Zero Hedge al aangaf, vervoeren vrachtwagenchauffeurs “tussen 70% en 73% van alle vracht in de Verenigde Staten”…

Na de uitspraak waren veel bedrijfseigenaren in New York City bezorgd dat ze dezelfde behandeling zouden kunnen krijgen die Trump net kreeg.

In reactie hierop legde de gouverneur van New York, Kathy Hochul, uit dat ondernemers niets te vrezen hebben zolang ze “gezagsgetrouw en regelconform” zijn…

De gouverneur van New York, Kathy Hochul, probeerde bedrijfseigenaren in New York gerust te stellen dat ze niets te vrezen hebben nadat de procureur-generaal van de staat 355 miljoen dollar van president Trump heeft ontfutseld voor het runnen van een bedrijf in de staat.

Hochul vertelde John Catsimatidis op “The Cats Roundtable” op WABC 770 AM waar haar werd gevraagd of andere zakenmensen in New York zich zorgen moeten maken dat als “ze dat met de voormalige president kunnen doen, ze dat met iedereen kunnen doen.”

Volgens Hochul: “Ik denk dat dit echt een buitengewone ongewone omstandigheid is waarbij de gezagsgetrouwe en regelvolgende New Yorkers die zakenmensen zijn zich geen zorgen hoeven te maken omdat ze heel anders zijn dan Donald Trump en zijn gedrag.”

Denk je dat iemand zich beter gaat voelen door zo’n uitspraak?

Natuurlijk niet.

Er is zoveel woede over wat er net is gebeurd. Op dit moment roept Wayne Allyn Root op tot een landelijke boycot van de hele stad

Alle 100 miljoen van ons moeten New York City boycotten. Geen vakanties meer daar. Geen zakenreizen. Geen congressen meer bijwonen. Geen kerstuitstapjes meer om de Rockettes en de boom in Rockefeller Center te zien. Geen kleding meer kopen op Fifth Avenue. Geen Broadway shows. Geen uitgaven meer in hotels of chique restaurants. Zeg gewoon “NEE!”.

Vraag aan elke winkel of online site waar je iets koopt: “Zijn jullie gevestigd in New York City?”. Zo ja, zoek dan iemand anders om bij te kopen.

Alle voorbeelden die ik in dit artikel heb genoemd, hebben een gemeenschappelijk thema.

De elite verliest haar greep en heeft het erg moeilijk om de orde te handhaven.

Dit gebeurt ondanks een zeer geavanceerde campagne om het internet te censureren en te controleren wat we denken.

Het werkt gewoon niet.

Ze proberen aan onze touwtjes te trekken, maar de meesten van ons gehoorzamen niet langer.

En in veel van onze gemeenschappen stort de sociale orde volledig in. Zoals ik al eerder zei, zijn er delen van het land waar plunderen een manier van leven is geworden

  Canadese vrouw met licht autisme wordt geëuthanaseerd door Trudeau-regime

Het is inmiddels een bekend tafereel: een groep van zeven mannen liep donderdag met gezichtsbedekking op een kledingwinkel binnen en beroofde de zaak op klaarlichte dag, terwijl de winkel nog open was. Maar dit was niet San Francisco of Los Angeles, het was vorige week in Memphis en de winkelier zegt dat dit een van de meer dan 60 soortgelijke incidenten was die het afgelopen jaar alleen al in hun winkels in de omgeving van Memphis plaatsvonden.

Volgens WREG-TV heeft de politie bewakingsbeelden vrijgegeven van de vermeende winkeldievenbende die een plaatselijke City Gear winkel uitliep met armladingen gestolen goederen. De politie zegt, na het bekijken van de beelden, dat minstens zeven personen hebben deelgenomen aan de georganiseerde diefstal. Noch de politie, noch City Gear’s moederbedrijf Hibbett hebben een exact bedrag vrijgegeven van de gestolen koopwaar, maar het werd omschreven als een “grote hoeveelheid”.

Op dit moment zijn de dingen zo gek geworden dat er veel voor nodig is om me te shockeren.

Maar ik was wel geschokt door een verhaal dat ik eerder vandaag las.

Een man die net was vrijgelaten uit de gevangenis besloot een vrachtwagen te kapen die 10 Chevrolet C8 Corvettes vervoerde…

Fox 10 Phoenix meldt dat een 23-jarige man, net uit de gevangenis, een oplegger vol met exotische sportauto’s heeft gekaapt. Nadat hij was betrapt, vertelde hij de politie dat hij gewoon een lift nodig had.

Volgens het Cochise County Sheriff’s Department in Phoenix, Arizona, heeft de verdachte, Isaiah Walker, een vrachtwagenchauffeur “aangevallen en beroofd” bij een Willcox Loves Truck Stop.

“Walker greep het slachtoffer en gooide hem uit de cabine”, schreef de sheriff op Facebook.

De verdachte ging vervolgens “het voertuig binnen, sloot de deur, stal het voertuig en reed ermee weg van de parkeerplaats”, vervolgde de sheriff, eraan toevoegend dat de vrachtwagen tien Chevrolet C8 Corvettes vervoerde met een geschatte waarde van meer dan 1,25 miljoen dollar.

Helaas is dit nog maar het begin.

2024 is minder dan twee maanden oud en ik denk dat we tegen het einde van dit jaar nog veel meer chaos zullen zien dan nu.

Dus kijk goed uit en houd je hoofd koel, want we gaan een tijd tegemoet waarin het gevaar mogelijk om elke hoek loert.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Technocratie, overmoed, macht en geld hebben de perfecte horror voor de toekomst van de mensheid geschapenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBejaard Brits echtpaar ontvangt brief van gemeente waarin staat dat hun huis ‘verplicht moet worden aangekocht’ om migranten te huisvesten
Volgend artikelWesten was ‘overdreven optimistisch’ over Oekraïne in 2023 – NAVO-commandant Rob Bauer
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. We hef zu prepair for an angrier world…

  Ondertussen hoor ik om mij heen nog maar 3 dingen… lekker eten, lekker drink en leuke dingen doen/consumeren.

  Meer is het leven niet meer. Consumeren is het enige dat de meeste mensen nog kunnen.

  Het is mooi geweest… ons land is verloren, het westen is verloren… ik ga alles verkopen en zsm ergens wonen waar ik nog ruimte kan kopen voor mijn geld.

  • Als je gevoel dat zegt moet je dat zeker doen, Maar realiseer je goed dat het paradijs niet bestaat op aarde. Het gras is altijd groener bij de buren, en je roze bril gaat vroeg of laat ook af. Maar ik begrijp je heel goed.Denk goed na wat je doe.

  • Beste Theme,
   Hou in je achterhoofd dat je in het buitenland kunt worden gezien als buitenlander waar ze daar niet op zitten wachten, je zult daar vast niet de enigste nieuwkomer zijn.
   Taalproblemen zullen er ook zijn.
   Indien je daar als enigste buitenlander zou zijn, heb je daar mensen waar je op terug kunt vallen?

   Ondanks jouw behoefte om te vertrekken, onderdruk de mogelijke impuls om de knoop door te hakken en ga eerst vooronderzoek doen naar de plek waar je heen wil, mits je dat nog niet gedaan hebt
   Wat zijn de mogelijkheden daar m.b.t. wetgeving, inkomsten, ziekenzorg, klimaat, enz.enz.
   Kijk vooral naar de mogelijke obstakels die moeten worden overwonnen en niet voornamelijk naar de goede en fijne dingen.

   Ik duim voor je

   • Tigron Helemaal mee eens niets aan toe te voegen. Ga kijken in meerdere jaargetijden, leer de taal.Als je uitgeschreven bent in NL heb je geen zorgverzekering meer.Een huis voor een prijs die te mooi is om waar te zijn? denk aan bestemmingsplan asiel zoekers centrum nieuwe weg 5 G masten ect ect.Het is gemakkelijker vertrekken dan terug komen. Als je terug komt wordt er niets voor je geregeld. Heb je geen huis geen inschrijving bij welke gemeente dan ook, dus ook weer geen zorgverzekering.

  • Hoi Theme,

   Eens met het advies dat je hierboven krijgt. Ik ben al afgeknapt op 2 landen waarvan ik dacht dat het goede landen zouden zijn om naar te verkassen. Nu bezig met land 3, eind mei een bezoek brengen en ik ken daar iemand die ooit een hoge politieke functie hield en walgt van alles. Echter, ze hebben daar niets met buitenlanders dus jezelf daar vestigen zal lastig zijn. Wel is alles, nog, spotgoedkoop. Het land lijkt in de uitverkoop….

   Groeten,
   Hugo

 2. De nu ontstane chaos, wereldwijd, is m.I. volledig gepland en gewenst door de elitebende. Uit de chaos, die vooral tegen het gevoerde beleid van de eigen regeringen geuit wordt, past in het nwo straatje. Als die chaos op zijn hoogtepunt is, dan wordt de geplande wereldregering geïnstalleerd, waaraan alle landen moeten voldoen. Dit is dan voor het klootjesvolk de zgn. Reddende engel.
  Kijk maar naar het streven van de WHO, die straks een ziekte x uitroept en diverse maatregelen invoert, waaraan ieder land, iedere burger MOET voldoen. Dus weer een rotprik, lockdowns, enz.
  Daarnaast nog het faillissement van usa en het zgn democratische Westen, een oorlog in dat corrupte Oekriland, dat miljarden kost en dan nog het gedonder in het midden oosten. Wat een wereld, in en in verrot.
  Vergat ik bijna, ja natuurlijk de cbdc om het volk nog meer te knechten, de 15 minutensteden, agenda 2030. Nog meer van die krankzinnige idioterie.

 3. Ik vraag mij bij de rellen in Den Haag af hoeveel arrestaties zijn verricht en waar onze dappere Romeo’s waren. Bij vreedzame demonstraties zijn de heren volop actief maar als het menens wordt zijn ze afwezig.

  • @Jane…
   De politie slaat alleen onschuldige mensen in elkaar. Criminelen krijgen knuffels en ondersteuning. Pfff… je zult maar bij de politie (überhaupt bij de overheid) werken. Het valt mij op dat tegenwoordig bijna iedereen direct of ondirect bij de overheid werkt. Er rijden ook elke week meer en nieuwe handhavers rond. Ik woon heel ver van de grens, maar overal rijden hier douane auto. En dan nog staatsbosbeheer en rijkswaterstaat en boa’s en gemeente inspecties… we zijn bijna in communisme. Iedereen werkt voor de staat, zodat niemand tegen de staat opstaat. Nederland is een hel aan het worden. En het gaat heel snel…

   • Als je in Nederland een paar dennenappels mee neemt uit het bos wordt je aangesproken door een boswachter en/of boa, en kan je een boete krijgen.Douane heb je geregeld mee te maken met een auto met buitenlands kenteken.Ze willen scoren en spitten heel de database door of je niet illegaal in een buitenlandse auto rijd.

  • Wie gaat deze zomer naar de Olympische Spelen in Parijs??
   Wie gaat deze zomer naar het tennis toernooi Roland Garros??
   Wie gaat deze zomer naar de Tour de Frans??
   Wie gaat in Godsnaam nog naar Frankrijk dit jaar??
   Het land is deze zomer omgebouwd tot een militaire vesting.
   Goede reis, maar mij zie je daar niet.

 4. Jan heeft gelijk en het is by design deze ORDO AB CHAOS. Het Kalergi plan werd immers al minimaal 100 jaar terug gepland!!

  muziektip: Backstreet boys, Us against the world!

 5. Misschien moeten we nog dieper doordenken…

  karma is a bitch…..

  wat hebben wij als westerlingen niet een chaos elders veroorzaakt, slaven gehaald en de bodems geroofd

  hebben we het niet zelf gedaan, dan hebben we het toegestaan door onze koningshuizen en regeringen

  dat zal allemaal vereffend moeten worden, leuk of niet….

  de natuur streeft in alles altijd naar evenwicht

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in