Terwijl de wereld in de richting van collectivisme en een systeem van totale controle van bovenaf raast, beginnen enkele van de nuttige idioten die tientallen jaren koortsachtig gewerkt hebben om het zo gehate vrije-marktsysteem te vernietigen, te beseffen dat hun idee van een utopie een grandioze nachtmerrie is, die zij gedwongen zullen zijn te delen met de rest van ons kapitalistische varkens. Zelfs een beperkt begrip van de geschiedenis leert ons dat het ware socialisme uiteindelijk in communisme of erger ontaardt, wanneer de individuele burgers hun rechten afstaan aan een collectief van weinigen met onbeperkte macht, schrijft Dan Happel.

Wij zitten in een race naar de finish, gevangen tussen rivaliserende megalomanen, die hun visie van een utopisch paradijs creëren dat alleen voor hun eigen voordeel beheerd wordt, in een wereld van een politiestaat, gecontroleerd door megalomanen, technocraten, robots en kunstmatige intelligentie… MAAR ER IS NOG STEEDS EEN TOEKOMST ALS JE JE VERZET!

De hele globalistische, new age, green new deal, transhumanistische beweging wordt gecontroleerd door een verbazend kleine groep mensen aan de top, die de rijkdom hebben om de instellingen te kopen die de nuttige idioten en de marxistische ideologen controleren die het einde van het individualisme eisen. Wanneer de collectivisten degenen onder ons die geloven in vrije gedachte, vrije meningsuiting en vrije kansen vernietigd hebben, zullen zij de volgende op het menu zijn. Gelooft u mij niet; kijk naar de Bolsjewieken, Mao, Pol Pot, Castro, en alle andere marxistische totalitairen door de geschiedenis heen. Elk totalitair regime begon met dezelfde belofte van het delen van de rijkdom en het eerbiedigen van de menselijke waardigheid, en eindigde met massamoord, gemeenschappelijke armoede, en een verlies van vrijheid voor allen.

  BoerBurgerBeweging partij is een creatie van de chemische industrie

De poppenspelers zijn de ultrarijken, die weten hoe zij alle anderen moeten controleren om meer rijkdom en macht te verkrijgen. Jammer genoeg is er altijd een kader van nuttige idioten en nitwits met een hoog IQ bereid om hen bij te staan, dikwijls zonder dat zij in de gaten hebben dat zij gebruikt worden. Bijna 50 jaar geleden prees miljardair-globalist David Rockefeller de wrede communistische politiestaat van Mao Zedong als een waardig model voor de menselijke samenleving. In Rockefellers verwrongen visie op de utopische maatschappij zijn de meeste mensen werktuigen, weinig meer dan half-verstandelijk vee, dat gebruikt, beheerd en geruimd moet worden naar gelang van de grillen van de machtselite. De mensen moeten naar hun believen kunnen leven of sterven… uw enige doel is het handjevol verlichte feodale meesters te dienen, die beweren te weten wat het beste voor de planeet is… HUN PLANEET!

Hoewel softwaregigant Google begon als een NASDAQ beursgang, veranderde het al snel in een internationale leviathan met weinig ideologische binding met Amerika. Op zoek naar steeds lucratievere contracten, stapte de Google hiërarchie al heel snel in bed met het groot spenderende communistische Chinese leiderschap, en begon de softwareprogramma’s te maken voor een marxistisch controlerastersysteem dat de politiestaat-cultuur van president Xi en de CCP ondersteunt. De bijdragen die de software-ingenieurs van Google hebben geleverd aan deze Chinese control grid maatschappij zijn een volledig spectrum, visueel opsporingsnetwerk; gecombineerd met elektronische bewaking van alle persoonlijke computer-, vervoers-, en communicatie-apparaten. Alle menselijke handelingen worden gevolgd onder een volledig geïntegreerd sociaal kredietsysteem dat de bewegingen, handelingen, koopgewoonten, politiek, kredietwaardigheid, en zelfs emoties van iedereen in China en rond de planeet kan volgen en analyseren. Het is betaald door de CCP en getest op de door de politiestaat gecontroleerde Chinese bevolking, maar zal tijdens de “Grote Reset” wereldwijd worden losgelaten en een einde maken aan alle persoonlijke vrijheid in Amerika en elders in de wereld. Letterlijk elke toetsaanslag en elk gesprek zal gevolgd worden en dan gecombineerd worden met visuele bewakingsapparatuur die in staat is tot netvliesscans, gezichtsherkenning, identificatie van lichaamsstructuur/bewegingen en verfijnde opsporingstechnieken om een luchtdicht bewakingsnet te creëren.

  Geloof het of niet, de westerse regeringen zijn tegenwoordig doodsbang voor hun volk

Als u een gehoorzame dienaar bent van de wereldmeesters, zult u beloond worden met bonussen op het gebied van carrière, huisvesting, inkomen en levensstijl. Bent u echter geen trouwe volgeling van deze totalitaire ideologie, dan zult u in verschillende gradaties gestraft worden, totdat u in het gareel loopt. Als u een uitgesproken dissident bent, zult u zeer snel “verdwijnen” of als politieke gevangene worden opgesloten in een van de vele werkkampen en heropvoedingscentra die over de hele wereld worden opgezet.

Terwijl naïeve mensen aan het stuur zaten te slapen, stuurden onze “leiders” onze politieke koers in een onmiskenbaar totalitaire richting stroomafwaarts, met de gewillige hulp van hun marxistische handlangers in de academische wereld en de media. Helaas denken veel van deze nitwits met hun hoge IQ dat zij opkomen voor de “kleine man”, terwijl zij de agenda van het socialistische controlenetwerk bevorderen van de “machtselite” die zij beweren te verafschuwen.

De technologie die bekend staat als 5G is oorspronkelijk door het Amerikaanse leger gemaakt om mensenmassa’s in bedwang te houden; met verbeterde functies die mogelijk onze gedachten kunnen controleren of zelfs ons leven kunnen beëindigen. Combineer dat met een gedwongen vaccinatieprogramma dat de introductie van mRNA, microchips en nanotechnologie in de menselijke bloedbaan mogelijk maakt onder de noemer van het bestrijden van een Covid-19 pandemie, en bingo… welkom bij de Nieuwe Wereld Orde!!!


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

De beheersers van geld, energie en voedsel, zullen de wereld beheersen – Er zullen ziekte, honger, armoede, hongersnood en dood komenVolg Frontnieuws op Telram

  COVID Reset: De dag van de afrekening komt eraan

Lees meer over:

Vorig artikelRusland: They Ain’t Gonna Take It Anymore!!!
Volgend artikel“We hebben wapens genoeg”: De helft van de inwoners van de VS wacht op het begin van een burgeroorlog
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Voor alle duidelijkheid.

  Nee, die foto is niet genomen in één of ander Duits Nazi kamp, dit betreft een foto van de Soviet Gulag, alhoewel dat ook dwangarbeidskampen waren, maar niet onder leiding van de Duitsers.

  Sovjetnetwerk van dwangarbeidskampen opgezet in opdracht van Vladimir Lenin, bereikte zijn hoogtepunt tijdens het bewind van Jozef Stalin van de jaren 1930 tot de vroege jaren 1950.

  Al in 1918 opende het communistische bewind onder leiding van Lenin de eerste kampen.

 2. Ik ben al 52 jaar tegendraads, geboren in stuitligging en ik ben er trots op. God gaf mij een wonderbaarlijk brein en een lichaam met een fantastisch immuunsysteem. Dit kleine groepje zieke geestverwrongen tuig probeert met angst en terreur ons als volk klein te houden. Nou mij maken ze niet bang, maar het is de hoogste tijd dat wij hun bang gaan maken. opflkkeren uit die fluwelen stoelen in den Haag en Brussel. We moeten mensen op deze posten zetten die het belang van de mensen weer op 1 zetten. met stembiljetten, argumenten en vreedzame protesten hebben we bij dit tuig geen luisterend oor gevonden terwijl zij voor ons werken en niet andersom. Nu is de situatie zo rot en uit de hand gelopen dat onze toekomst en die van onze kinderen naar de kut gaat. Laten we dit gebeuren? Laten we ons werkelijk uitmoorden door gifspuiten en opzettelijk gemaakte hongersnood en oorlogen? kom op zeg, tijd voor “knuppeltje uit de zak” want ons “ezeltje strek je” is bijna leeg. het klinkt arrogant maar ik moet denken aan Louis van Gaal zijn uitspraak: “ben ik nou zo slim en zijn jullie zo dom” Helaas is de meerderheid inderdaad dom en dat is mijn enige angst, te zien, dat het menselijk vernuft grenzen heeft, terwijl de menselijke domheid er geen heeft.

 3. Ik betwijfel ten zeerste dat deze zgn. nitwits een hoog IQ zouden hebben, ik denk eerder dat ze er graag bij willen horen en daar alles voor over hebben.
  Desnoods verkopen/verraden hun familie en vaderland, een soort hielenlikkers in het kwadraat.
  Ze hebben een hersenafwijking !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in