Het kan mij niet schelen dat ze mij via mijn smartphone in de gaten houden, ik heb niets te verbergen, zei hij.

Wat kan het mij schelen als de regering mij kan bespioneren, ik heb niets te verbergen, zei zij.

Wat maakt het uit als Amazon mij kan afluisteren en mij kan zien komen en gaan van mijn huis, ik kan zien of er indringers zijn, en ik heb niets te verbergen, zei hij.

Wat maakt het uit als organisaties, globalisten, en wetshandhavers mijn gangen kunnen nagaan via mijn voertuig, ik heb niets te verbergen, zei zij.

Wat maakt het uit dat grootwinkelbedrijven gegevens verzamelen over alles wat ik koop en mij met advertenties bestoken op elk apparaat dat ik bezit, ik heb niets te verbergen, zei hij.

Die camera’s die overal in mijn huis geïnstalleerd zijn, zijn om indringers te bespioneren, dus als ik daardoor bespioneerd word, wat kan mij dat schelen, ik heb niets te verbergen, zei zij.

En wat dan nog, als zij al mijn gezondheidsgegevens verzamelen en die delen met regeringsinstanties, grote farmaceutische bedrijven en organisaties over de hele wereld, ik heb niets te verbergen, zei hij.

Als zij een kill switch op mijn voertuig willen installeren om te voorkomen dat ik ga rijden en een voertuig-tot-alles bewaking instellen, ik heb niets te verbergen, zei zij.

Ik vind het goed dat banken al mijn uitgaven categoriseren, ik heb niets te verbergen, zei hij.

Wat maakt het uit als ze gezichtsherkenning en biometrie installeren in straatlantaarns, bij ingangen, en op vliegvelden, als ik niets te verbergen heb, zei zij.

  "Bastille 2022": Opbouw van een wereldwijde beweging tegen de "Corona tirannie".

Wat maakt het uit als ze digitale ID’s willen met ieders achtergrondrapport, rijbewijs, gezondheidsgegevens, opleiding, vaccinatiestatus, bankinfo, contactinfo, familienetwerk en vrienden, en alle andere info die ze maar willen, als ik niets te verbergen heb, zei hij.

Wie kan het wat schelen dat er duizenden satellieten gelanceerd worden om te surveilleren, ik heb niets te verbergen, zei zij.

Waarom zou het mij iets kunnen schelen als ze mij kunnen bespioneren via mijn telefoon, computer, televisie, en slimme apparaten in huis, als ik niets te verbergen heb, zei hij.

Wat maakt het uit als ze al mijn gegevens op de blockchain zetten en mijn hele leven, gewoonten, uitgaven, of locaties in de gaten kunnen houden, en de mogelijkheid hebben om de gegevens te veranderen, het is niet alsof ik iets te verbergen heb, zei ze.

Waarom zou ik mij zorgen maken over het feit dat de kennis, het gedrag en de verblijfplaats van mijn kind via het onderwijssysteem en de smartphones worden gevolgd – ik heb niets te verbergen, zei hij.

En wat dan nog als ze een sociale kredietscore over ons allemaal willen opbouwen als een of ander nieuw kredietsysteem om toegang te krijgen tot vestigingen, banen, of onze financiën, als ik niets te verbergen heb, zei zij.

Wat is er erg aan als ze een of andere dwingende wet aannemen die voorschrijft dat iedere burger voor het gemak van een digitale ID naar een chip moet overstappen, als ik niets te verbergen heb, zei hij.

Wat is er mis met al die apps, coole draadloze tech-apparaten, en virtual reality werelden waar ze ons gedrag kunnen bestuderen, als ik niets te verbergen heb, zei zij.

  Een toestand van nooit eindigende crisis: De regering wakkert massahysterie aan

Wat maakt het uit dat ze contant geld dumpen en dat we digitale portemonnees moeten gebruiken die gecontroleerd en gevolgd worden, het is niet alsof ik iets te verbergen heb, zei hij.

Wat maakt het uit als ik een etablissement niet meer in kan, of geen aankopen meer kan doen die ik wil doen, of nergens heen kan reizen omdat mijn sociale kredietscore verlaagd is omdat ik vlees gekocht heb of mijn maandelijks water- en thermostaatrantsoen overschreden heb – ik heb niets te verbergen, zei zij.

Dat ik vandaag geen eten kon kopen, wil niet zeggen dat ik er morgen geen toegang toe krijg, ik heb tenslotte niets te verbergen, zei hij.

Het is niet erg dat ik geen voedsel meer kan verbouwen, want ze hebben van die nieuwe overdekte verticale boerderijen die de traditionele landbouw vervangen hebben, en op een dag, als ik weer toegang krijg tot de supermarkt, mag ik me voeden met dit genetisch gemanipuleerde voedsel, en zeker zullen ze me binnenlaten, want ik heb niets te verbergen, zei ze.

Ik kan dan wel niet meer autorijden, omdat ik geen tijd meer heb om mijn verplichte elektrische auto te kopen, maar ik kan gewoon lopen naar waar ik heen moet, en de straatcamera’s kunnen mij in de gaten houden zoveel ze willen, want ik heb niets te verbergen, zei hij.

Het bankje in het park is voor mij gewoon prima om op te slapen, want zij hebben al onze huizen opgekocht toen wij ze niet meer konden betalen. Ik zal het goed hebben op dit bankje, want ik heb niets te verbergen, zei zij.

  De Lord of the "Vaccins" en de "Gezondheidsterroristen Ideologie". Waar denkt u dat dit heen gaat? Stap uit die krankzinnige trein

Ik ben dan wel afgesneden van mijn digitale portemonnee, en contant geld bestaat niet meer, maar hopelijk krijg ik mijn sociale kredietscore snel weer omhoog, want ik heb niets te verbergen, zei hij.

Ooit droomde ik ervan een mooi huis op het platteland te hebben, een paar kinderen groot te brengen, en ten volle van het leven te genieten, maar nu bezit ik niets, en ik ben gelukkig.

Ik heb niets meer te verbergen.

Auteur: Corey Lynn


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Dr. Coleman: Sociaalkredietsysteem komt eraan en het is allemaal onderdeel van het Grote Reset planVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVertrouw op uzelf: De voorbereidingsacties die u nu onderneemt, zullen u redden van de gruwelijke ineenstorting die er aan zit te komen
Volgend artikelDe wereld zet zich schrap voor Europa’s 22 juli “Doomsday” 
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

30 REACTIES

 1. Goed opgezet verhaal. Mensen denken dat ze dan nog de vrijheid hebben iets te doen. Helaas, dat wordt door een ander bepaald. En met een druk op de knop gaat alles uit. Zit je daar in je huis gevangen zonder eten, zonder gas en elektra. Wie is er dan gelukkig? Diegene die de knop heeft ingedrukt.

 2. Dus jij hebt niets te verbergen hé? Nou laat me dan jouw aambeien eens zien of je kleine piemel. Graag met een foto daarbij zodat heel internet ze kan bewonderen.

 3. Op een dag kom je buiten en word je door een camera gespot die vaststelt dat over jou weinig tot niets te vinden is op het netwerk. Meteen een uitroepteken! Een digitale geest! Eéntje die vast wat te verbergen heeft! Wellicht een crimineel, wie weet zelfs een terrorist!
  Vervolgens blijven alle digitale deuren dicht.

 4. Ik heb alles te verbergen: mijn privéleven. Daarom mijd ik alles wat ‘smart’ en ‘social’ is. De idioten die ‘niks te verbergen hebben’ komen zichzelf nog wel een keer tegen.

 5. “Het is niet erg dat ze de dingen van mij weten.”
  Je kan volledig uitgebuit worden, en volledig gemanipuleerd worden, reizen of toegang ergens toe blokkeren omdat je net iets gedaan hebt wat niet in het systeem past of en kennis of vriend van je heeft dat gedaan, je kan helemaal in een bepaald hokje gezet worden en speciaal op jou gerichte (mis)behandelingen krijgen. volledig uitgesloten worden, opgesloten worden zonder weerspraak.
  En voor de rest krijg je allemaal shit over je heen die je helemaal niet wilt.

 6. Dat is zoals zeggen ‘Er valt bij mij thuis niets te rapen dus ik vind het niet erg dat dieven over de vloer komen’.

 7. Wie bij Amazon besteld is kneitergek, dezelfde items zijn te vinden op Aliexpress waar Amazon ze ook vandaan haalt! Amazon schroeft alleen de prijs omhoog die ze voor veel minder bij Alie (China) vandaan halen!

  Online winkel Bol, oplichters, net als Amazon. Check bijvoorbeeld het item “Rio Citronella” bij Bol, en dan “Rio Citronella” bij de Action. Verschil: Bol, Euro 6,33 per liter. Action, Euro 0,61 per liter.

  Ouch! 🤨

  Zo zijn er tal van andere voorbeelden! Scammers 2.0 😡

 8. Je moet je altijd afvragen van waarom wil de ander alles van je weten? Zijn die andere dan zo paranoia of zo. Bang dat jij onverwachte dingen zou kunnen doen. Ons niet vertrouwen? Of dat jij niet manipuleerbaar genoeg bent en zo niet voor hun karretje gespannen kan worden. Want om alles over iedereen zijn/haar gegevens te verzamelen, waar wij nooit toestemming voor hebben gegeven en nooit voor betaald hebben gekregen is illegaal bewijslast verzamelen. Is er om ons in een digitale gevangenis te kunnen plaatsen, waar een klein clubje machtsgeile mietjes iedereen onder curatele willen stellen, om zo iedereen de wet voor te kunnen schrijven. Iedereen tot slaaf degraderen, dat is de uiteindelijke doel van die machtsgeile mietjes. Die zelf te beroerd zijn om zelf te werken voor hun kost. Deze machtsgeile mietjes parasiteren op de gemeenschap, maar de gemeenschap is te gemakzuchtig en te dom geworden om de werkelijke doel ervan te erkennen.

  Het komt nu in een stroomversnelling omdat de vooruitzichten negatief uitpakken voor die machtsgeile mietjes. Nu hun wereld imperium steeds sneller implodeert krijgen zij steeds meer haast. Want als hun wereldmacht weg valt, is het gedaan met de decennia lange opbouw van deze digitale gevangenis voor iedereen. Die zogenaamde vaccins is er een onderdeel van. Wat er ook voor zorgt dat jouw eigen wil wordt uitgeschakeld daardoor. Daarmee kunnen zij iedereen die geïnjecteerd is overal al volgen waar die persoon zich bevindt op de wereld en met wie hij/zij contact heeft. Met de ingebouwde sensoren kan al zijn/haar privacy ook al gecontroleerd en gemanipuleerd worden. Dat is de redenen dat ze iedereen willen injecteren. Zodat zij voor GOD kunnen spelen. Om zoveel mogelijk idioten over de streep te trekken is een verzonnen ziekte bedacht om ze angst aan te jagen. Want angst zorgt bij 90% van de mensheid dat zij volgzaam en gehoorzaam worden aan de autoriteiten, als makke schapen.

  • “…. covid-genezende-artsen….”

   Mochten die artsen werkelijk denken dat ze een niet bestaande ziekte genezen, dan zijn het geen echte artsen.
   Ze behandelen slechts een niet-besmettelijke griep.
   Ik ga hier verder geen woorden aan vuil maken…

   • Maar ze voorkomen hierdoor wel dat mensen in het ziekenhuis terecht komen en daar middels Midozalam en Remdesivir het loodje leggen. Zoals voor velen bekend is mogen goed werkende “geneesmiddelen” niet meer worden gebruikt en zelfs niet worden benoemd. Want ja, je mocht eenvoudigweg toch zo maar van je klachten af raken…
    Toont weer aan hoe het IJG en ook de rechters aan de hand van de regering (het WEF, de Europese Commissie, WHO, NATO ea) lopen. Maar gelukkig er komen steeds meer barstjes te voorschijn, dus mogelijk maken we nog een ommekeer mee.
    Vlaggen doe ik niet meer nu ik heb gelezen over hoe NL eigenlijk “Vorstelijk” in elkaar zit, maar hoera roepen en juichen dat zal ik wel doen.

    • Geen Antwoord , maar een vraag , waarom zo schadelijk , de genoemde , Midozalam en Remdesivir , Dank bij voorbaat .

 9. Zie de film Vendetta.
  mensen die niets meer te verliezen hebben zijn de gevaarlijkste tegenstanders van een regime.

  Immers, zo lang je wat hebt, ben je manipuleerbaar; controleerbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in