De CDC heeft het officiële aantal aan VAERS gemelde sterfgevallen na COVID-vaccins naar beneden bijgesteld, maar uit een analyse van VAERS-gegevens blijkt dat de CDC tot het nieuwe, lagere aantal is gekomen door meldingen van sterfgevallen van buiten de VS buiten beschouwing te laten, schrijft childrenshealthdefense.org.

Een plotselinge stijging van het aantal sterfgevallen gemeld aan het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) na COVID-vaccinatie is niet correct en was het gevolg van een “fout”, aldus de Centers for Disease Control and Prevention (CDC).

De CDC zei op 16 juli dat sinds de uitrol van COVID-vaccins in de VS medio december, VAERS 12.313 meldingen had ontvangen van overlijden onder mensen die een COVID-vaccin hadden gekregen – een sterke stijging ten opzichte van de 6.079 sterfgevallen in de VS die de CDC de week daarvoor had gemeld.

Op 21 juli viel het CDC-getal van 6.079 samen met wat ABC News woensdag meldde als het aantal sterfgevallen in de VS dat aan VAERS werd gemeld tussen 14 december 2020 en 12 juli 2021.

Een woordvoerster van het CDC zei dat het aantal dat het agentschap op zijn website toonde op 16 juli – en bleef tonen tot de middag van 21 juli – niet correct was.

Het getal van 16 juli was “het dubbele” van dat van de dag ervoor, dus het was “zeker” onjuist,” zei de woordvoerster. “We hebben onze statistieken intern gecontroleerd en het zijn er slechts 6.000. Dus iemand die een update deed, heeft dat verkeerd weergegeven of met andere woorden een fout gemaakt.”

  Dringend: Nieuw onderzoek brengt nog meer potentiële gevaren van mRNA-vaccins aan het licht

De woordvoerster kon niet zeggen wanneer de fout hersteld zou zijn. “Er wordt aan gewerkt,” zei ze.

The Defender heeft contact opgenomen met het CDC voor opheldering, maar het CDC heeft niet gereageerd.

VAERS, dat gezamenlijk wordt gerund door de CDC en de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA), is het Amerikaanse waarschuwingssysteem dat toezicht houdt op de veiligheid van vaccins nadat ze door de FDA zijn geautoriseerd of een gebruiksvergunning hebben gekregen.

Onderzoeksjournalist Alex Berenson berichtte voor het eerst op 21 juli over het VAERS-cijfer in kwestie. Berenson schreef de toename van het aantal gerapporteerde sterfgevallen toe aan een waarschijnlijk “enorme achterstand” van meldingen, of de toevallige toevoeging van 6.000 buitenlandse overlijdensmeldingen.

“We weten op dit moment niet waarom het aantal overlijdensmeldingen
in het systeem in een week tijd is verdubbeld. Waarschijnlijk is het
antwoord niet een nieuwe golf van sterfgevallen, maar oudere sterfgevallen
die aan het systeem zijn toegevoegd. Maar gezien het belang van VAERS als controlemechanisme, moet CDC snel uitleg geven.” zei Berenson.

Volgens de CDC ontving VAERS tussen 14 december 2020 en 12 juli 2021 in totaal 6.079 meldingen van sterfgevallen in de VS. Op 22 juli bekeek The Defender het VAERS-systeem en vond 5.378 gemelde sterfgevallen in de VS en 10.991 totaal gemelde sterfgevallen, inclusief “buitenlandse meldingen.”

  In meer dan 25 landen is minder dan 15% van de bevolking gevaccineerd. Waar zijn die miljoenen doden?

Op de CDC-website, voor het laatst bijgewerkt op 21 juli, staat dat VAERS tussen 14 december 2020 en 19 juli 2021 6.207 meldingen van overlijden in de VS heeft ontvangen onder mensen die in de VS een COVID-vaccin hebben gekregen.

Hoe The Defenders VAERS-gegevens rapporteert

Elke vrijdag maakt VAERS alle rapporten over vaccinatieschade openbaar die vanaf een bepaalde datum zijn ontvangen, meestal ongeveer een week voor de publicatiedatum. Meldingen die bij VAERS binnenkomen vereisen verder onderzoek voordat een oorzakelijk verband kan worden bevestigd.

The Defender brengt verslag uit over sterfgevallen, ernstige verwondingen en ongewenste voorvallen die bij VAERS zijn gemeld.

Vorige week bleek uit de meest recente beschikbare gegevens dat tussen 14 december 2020 en 9 juli 2021 in totaal 463.457 ongewenste voorvallen aan VAERS werden gemeld, waaronder 10.991 sterfgevallen. Er werden 48.385 ernstige verwondingen gemeld in dezelfde periode.

Gebruikmakend van een zoekactie waarbij “buitenlandse meldingen” werd uitgesloten, vond The Defender 5.378 gemelde Amerikaanse sterfgevallen, 419.513 Amerikaanse ongewenste voorvallen en 32.815 ernstige verwondingen.

In de afgelopen weken heeft The Defender duizenden “buitenlandse meldingen” in VAERS aangetroffen, die meestal verband hielden met het vaccin van Pfizer/BioNTech.

Volgens de website van de CDC omvat de groep “Verenigde Staten, Gebieden en Onbekend” bij het zoeken in VAERS alle locatiewaarden, behalve de “Buitenlandse” locaties.

De groep “Buitenland” omvat rapporten van alle andere locaties dan staten/gebieden in de VS die in de vervolgkeuzelijst zijn opgenomen. De groep “Onbekend” omvat meldingen waarbij een Amerikaanse staat niet is geïdentificeerd.

Wij hebben contact opgenomen met de CDC om te vragen waarom er plotseling duizenden meldingen in VAERS zijn gedumpt, waarom de CDC het totale aantal gemelde sterfgevallen niet bekend maakt – waarin ook buitenlandse meldingen zijn opgenomen – en waarom er buitenlandse entiteiten zijn die het Amerikaanse VAERS-systeem gebruiken. Wij hebben binnen de gestelde termijn geen antwoord ontvangen.

  Herinnert u zich Dr. Neil Ferguson die 65 miljoen Covid sterfgevallen voorspelde?

Op de website van de CDC staat:

“VAERS ontvangt af en toe case reports van Amerikaanse fabrikanten die gemeld zijn aan hun buitenlandse dochterondernemingen. Onder FDA-voorschriften, als een fabrikant in kennis wordt gesteld van een buitenlands case report dat een gebeurtenis beschrijft die zowel ernstig als onverwacht is (met andere woorden, het komt niet voor in de etikettering van het product), zijn zij verplicht om het in te dienen bij VAERS.”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Mutant-baby’s na mRNA vaccinatie? Wetenschappelijk artikel onthult beangstigende vaccinatierisico’sVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelJ’Accuse! De op genen gebaseerde “vaccins” doden mensen. Regeringen over de hele wereld liegen tegen u, het volk, tegen de bevolking die zij zogenaamd dienen
Volgend artikelDr. Yeadon: Regeringen over de hele wereld maken zich klaar om mensen op te jagen als zij zich niet onderwerpen aan de experimentele COVID-19-vaccinaties (en de aanstaande herhalingsinjecties)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

  1. En tot zover ook, de deelname van de advocaat die de wereld ging redden. Niks meer van gehoord, alhoewel hij weken geleden al voor een gigantische rechtszaak zou zorgen, na een jaar erover te lullen !
    @Hans 9.07, uit china is geen enkel cijfer/info te betrouwen, wegens socialistisch systeem, de demoncraten/socialisten in de VS hebben dit zojuist bevestigd met hun optreden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in