Mutant-baby’s na mRNA vaccinatie? Wetenschappelijk artikel onthult beangstigende vaccinatierisico’s

2
© @copperpipe / Freepik

Dr. Wolfgang Wodarg heeft een wetenschappelijk artikel vertaald waarin vooral de risico’s van de mRNA-vaccins van BioNTech/Pfizer en Moderna worden belicht. De nadelige gevolgen kunnen veel “erger dan de ziekte” zijn. Anafylactische shocks, auto-immuunziekten, een “cytokinestorm” die door ontsteking enorme weefselschade kan veroorzaken, en zelfs veranderingen in het menselijk DNA zijn allemaal mogelijk, aldus een lang rapport van het MIT, bericht wochenblick.at.

  • Wetenschappelijk artikel onthult gevaar van mRNA-vaccins.
  • Anafylactische shocks, auto-immuunziekten of een cytokinestorm zijn mogelijk.
  • Een verandering van het menselijk DNA kan niet worden uitgesloten.
  • Het beschermende effect van mRNA-vaccins is geringer dan eerder werd beweerd.
  • mRNA vaccins zijn “experimentele gentherapie”.

In dit recente artikel, gepubliceerd in het International Journal of Vaccine Theory, concluderen de wetenschappers, Stephanie Seneff, werkzaam in het Computer Science and Artificial Intelligence Laboratory van het MIT (Massachusetts Institute of Technology) en Greg Nigh, een natuurgeneeskundig oncologisch arts in Portland, dat de mRNA-vaccins een experimentele gentherapie zijn en “de mogelijkheid in zich dragen van potentieel tragische en zelfs catastrofale onvoorziene gevolgen”. Zij benadrukken “dat deze problemen potentieel ernstig zijn en zich misschien pas na jaren of zelfs generaties zullen openbaren”.

Volgens het rapport zou de mogelijke opname van het Sars-CoV-2 spike-eiwit in menselijk DNA kunnen leiden tot “onvoorspelbare uitkomsten”. Hiermee wordt bij voorbeeld bedoeld dat bij een kind dat verwekt is bij een gevaccineerde, het spike-eiwit in de genetische informatie van het kind zou kunnen worden “gegrift”. Als gevolg daarvan kan het kind “geen verdediging tegen het virus opbouwen en kan het virus zich waarschijnlijk ongecontroleerd in het lichaam van het kind vermenigvuldigen. Het kind zou logischerwijs in zo’n situatie een super-verspreider worden”. In het document wordt opgemerkt dat dit op dit moment speculatie is, maar er zijn aanwijzingen “dat een dergelijk scenario niet kan worden uitgesloten”.

Ernstige ontstekingsreacties en auto-immuunziekten

  Bill Gates geeft toe Nanotech te testen op het publiek met mRNA-vaccins

Er zou ook “voldoende reden zijn om te vermoeden dat antilichamen tegen het spike-eiwit bijdragen tot ADE’s (infectie-afhankelijke versterking), die kunnen worden uitgelokt door voorafgaande SARS-CoV-2-infectie of vaccinatie en zich manifesteren als acute of chronische auto-immuun- en ontstekingsaandoeningen”. In februari van dit jaar waren de lezers geschokt toen zij hoorden van het overlijden van een Amerikaanse arts die de injecties van BioNTech had gekregen. Dr. Gregory Michael (56) stierf slechts 16 dagen nadat hij met BioNTech/Pfizer was geïnjecteerd, zie: Kerngezonde man stierf aan complicaties Coronavaccin – weduwe wil nu de mensen wakkerschudden. De oorzaak was een specifieke vorm van trombocytopenie, een ziekte waarbij het lichaam zijn eigen bloedplaatjes aanvalt.

Levensbedreigende shock na vaccinatie

Een ander gevaar komt van de additieven in de vaccins. De polyethyleenglycol in de vaccins kan bij gevaccineerde personen een allergische shockreactie veroorzaken. Het is belangrijk erop te wijzen dat uit studies bij varkens is gebleken dat “anafylactische shock bij varkens niet optrad na de eerste injectie, maar na de tweede injectie”.

Beschermend effect veel minder dan eerder gedacht

Ook het geadverteerde beschermende effect van vaccinaties wordt gerelativeerd. De absolute risicoreductie geeft aan met welk percentage het bestaande risico wordt verminderd door de vaccinatie ten opzichte van alle onderzochte personen. De absolute risicoreductie van het Moderna-vaccin is slechts 1,2% en die van Pfizer 0,7%. Deze waarden maken dat deze vaccinaties lang niet zo goed zijn als bescherming tegen corona-infectie als de fabrikanten en mainstream media graag afschilderen. Deze spreken alleen van de relatieve risicoreductie, die bij Moderna bijvoorbeeld in de orde van 95% ligt.

  Top 7 van kankerziektes die enorm zijn toegenomen sinds mensen injecties krijgen met Covid spike-eiwitten

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Lezen! Erger dan de ziekte: wetenschappelijk artikel van MIT toont angstaanjagende risico’s van Covid-vaccins aan!Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWas de hele pandemie voor het vaccin?
Volgend artikelMaleisië: drones controleren de lichaamstemperatuur van de bevolking – bij verhoogde temperatuur komt bewakingsdienst ter plaatse
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Ja ik blijft het maar niet begrijpen dat het OM en de rechters nog niet achter slot en grendel zitten zij zijn een onderdeel dat ze samen met de elite en regeringen misdaden plegen de mensheid het mag inmiddels wel duidelijk zijn, ook het leger zal achter deze personen moeten aangaan zij hebben immers een eed afgelegd hun volk te beschermen maar die komen straks wel als de demonstraten weer in mekaar geslagen moeten worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in