De Nieuw-Zeelandse minister voor COVID-19 Response, Chris Hipkins, zegt het nu openlijk: De regering zal “naar buiten gaan en je vinden” als je “niet naar voren bent gekomen.” In het interview zei hij dat “iedereen” de injecties zal krijgen, zelfs als de regering “mensen moet opjagen”. Als u weigert deel te nemen aan het COVID-19 vaccinatie-experiment, zal de regering van Nieuw-Zeeland “op zoek gaan” naar u om ervoor te zorgen dat u zich aan de regels houdt. Worden de ongevaccineerden opgepakt en in kampen gestopt? Patronen uit de donkerste tijden van de geschiedenis blijven zich voor onze ogen ontrafelen en ze zijn huiveringwekkend, schrijft Dr. Mike Yeadon.

Nieuw Zeeland zal de ongevaccineerden “opjagen” en “vinden”

De Nieuw-Zeelandse minister van COVID-19 zei: “Ik denk dat we begin volgend jaar in de fase komen van het “CHASING AFTER PEOPLE die zich niet hebben gemeld om hun vaccinaties te halen of die hun boekingen hebben gemist, enzovoort…”

Hij waarschuwde dat de regering ongeduldig wordt met mensen die zich niet hebben gemeld. “Dus, iedereen zal een vaccin kunnen krijgen tussen nu en het einde van het jaar. Maar natuurlijk, weet je, en ik waarschuw elke Nieuw-Zeelander om zich te melden, maar menselijk gedrag suggereert dat er een aantal mensen zullen zijn die we echt moeten OPJAGEN, en een deel daarvan kan uitlopen naar volgend jaar.” Het lijkt erop dat de regering de mensen een tijdlijn geeft om te handelen voordat ze jacht gaan maken op mensen. Dit niveau van intimidatie doet denken aan schendingen van de mensenrechten, medische experimenten, genocide en holocausts uit de donkerste tijden van de geschiedenis.

  Trump probeert nog steeds de eer op te eisen voor dodelijke covidvaccins die mensen vermoorden

“Maar onze belofte is dat iedereen tegen het eind van het jaar de kans zal krijgen om het vaccin te krijgen,” stelt hij gerust, voordat hij eist dat “IEDEREEN” de vaccins zal krijgen.

“Ik kan niet zeggen dat er geen aarzelende mensen zullen zijn of mensen die zich gewoon niet gemeld hebben en die we volgend jaar niet hoeven te vinden,” zegt hij autoritair.

De wereld is in oorlog, nu regeringen jacht maken op de ongevaccineerden.

Deze daad van tirannie gaat verder dan de kwade daden van lockdown, isolatie en segregatie van het vaccinpaspoort die de afgelopen twee jaar zijn gebruikt. Het regime van Biden heeft al gezinspeeld op het gebruik van “strike forces” om schoolkinderen op te pakken, en is al begonnen met het benaderen van schoolfunctionarissen om hen te dwingen massale experimenten op kinderen toe te staan.

In de VS maken de deelstaatregeringen zich op om van deur tot deur te gaan om illegaal profielen op te stellen van de ongevaccineerden, hen thuis te benaderen en hen te intimideren om zich te schikken. Regeringen negeren de wijdverspreide vaccinatieslachtoffers en -letsels die het gevolg zijn van dit genocidale experiment, en gebruiken in plaats daarvan misleiding en misbruik om massale naleving af te dwingen. Dit niveau van intimidatie is geweld, en de opdringers van de vaccins zijn de agressors.

Regeringen over de hele wereld zijn niet verantwoordelijk gehouden voor de lockdowns van mensen, het ontnemen van hun rechten en het plegen van massale vernietiging van bedrijven en middelen van bestaan van mensen. Omdat er zelden gerechtigheid is, zijn regeringen nu aangemoedigd om nog meer terreur te gebruiken, terwijl zij zich voorbereiden om de ongevaccineerden één voor één aan te pakken.

  Wetenschappelijke studie van het prestigieuze British Medical Journal stelt de werkzaamheid van Covid-vaccins in vraag

Zullen de ongevaccineerden uiteindelijk worden opgepakt en naar heropvoedingskampen worden gebracht? De heropvoeding staat al voor de deur. Regeringen dreigen al om mensen op te jagen. De wereld is in oorlog, en je kunt nergens meer heen. De enige uitweg is te vechten voor je rechten, vechten voor je waardigheid. Zet al je vaccin-ideologieën en vaccintradities opzij en verzet je tegen deze medische tirannie en overheidsterreur. Vecht nu voor vrijheid, voor je kinderen en de kinderen van je buren, voordat levens, waardigheid, gezondheid en vrijheid voor altijd worden uitgeroeid.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De mainstream media zeggen dat gevaccineerde mensen die aan coronaziekte sterven het ‘bewijs’ zijn dat de injecties werkenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelCDC ‘corrigeert’ aantal gerapporteerde sterfgevallen na COVID
Volgend artikelBrief aan artsen: Vier nieuwe wetenschappelijke ontdekkingen met betrekking tot de veiligheid en werkzaamheid van COVID-19 vaccins
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

27 REACTIES

 1. Ze laten hun masker vallen. Het zijn geen mensen meer.
  Dat is nu de parasitaire wereld van 1936.
  Die sch… hebben alles cadeau gekregen en weten er niet mee om te gaan. Eens te meer: Alles voor geld!!!!!

 2. Die Yeadon komt nu ook een beetje als een brulaap op mij over. Hij is kennelijk nog steeds niet in staat om verder te kijken naar het hoe en wat van die gifspuit en loopt nu te zwaaien met tirannische maatregelen die andere landen dreigen uit te voeren.

  Inzake NZ, ik denk dat het meer dreigementen zijn dan dat ze in staat zullen zijn dit werkelijk te doen. Als jij een zware knuppel naast je deur hebt staan zwaai je er toch vriendelijk mee als iemand met een gifspuit naar jou zwaait?

  • Jij denkt echt dat als er een Humvee, 2 ME busjes en 12 man in legeroutfit voor je deur staat dat je ze met een knuppeltje wegjaagt? Misschien wordt het tijd om eens wakker te worden. Dit is de pest, mensen bagatelliseren alles en zien niet hoe ernstig de situatie wereldwijd is. Ach het valt wel mee, ach ik roep boe en ze lopen wel door, ach nee joh, zo’n vaart zal net niet lopen… WORDT WAKKER!!

   • Zover is het nu gekomen terwijl sommige mensen 15 jaar geleden al voor gek werden verklaard toen ze anderen waarschuwden voor de schrikbeelden die nu plaatsvinden. Waarschuwen heeft niet geholpen en zal ook nooit helpen, zoals we nu ook weer zien. Dan maar naar de bovengrondse kampen met zijn allen. Terwijl de psychopaten met zijn allen in de ondergrondse kampen zitten. De zgn DUMBS waar een tijdje terug zoveel verhalen de ronde over deden. Weliswaar uitgerust met kunstzonlicht, kunstgras, kunstkoeien etc waar ze met zijn allen inteelt kunnen plegen. Tegen die tijd is de huidige psychopaten club ook al dood, vermits daar ook clones van zijn gemaakt, en ze verveeld in de ondergrondse Garden of Eden moeten zitten, want ze kunnen niks meer uitvreten. (Wb de clones, het schaap Dolly deed het niet zo best.) Bovengronds komen is levensgevaarlijk, en verder zijn er geen intelligente mensen meer die nog wat werk kunnen verrichten. Dan houdt alles op. En dan zitten wij onze tijd uit in de bovengrondse kampen met niets doen. Maar ondanks dit schrikbeeld trap ik er nog steeds niet in dat die gifspuit mensen beschermt tegen de zgn corona. En ik hoop ook jij niet. Neem die gifspuit aub niet.

 3. Ik denk vanaf Juli volgend jaar bij ons voor de deur. Nou ze mogen mij meteen dood schieten, ik ga niet naar de kampen.

  • Nee dan staan de Russen in je achtertuin. Want die lokken ze uit de tent zodat hun vreselijke daden verhult blijven. Ze flikken dat eerder zie cyprus. Zie Frankrijk en Eng-land en zie Australieen. Het gaat nu heel hard. Ik verwacht het veel eerder, helaas. November als het winter word en iedereen weer een snotneus krijgt. En weet voor je opkomen helpt wij hoevenin Frankrijk als we naar het ziekenhuis moeten geen stokje in onze neus en ook geen vaccins en in de grondwet staat dat ze ons ten alle tijden als het spoed is behoren te helpen.
   Dus opstaan helpt!!!

   • Waarom denk je November? Ze gaan in New Zeeland pas vanaf volgend jaar langs de deuren. Dus waarom bij ons vanaf November?

  • Eerst doodknuppelen die grijze aliens, niet meteen opgeven.
   Trouwens hier is het ook zo: je hoeft geen stok in je hersenholte gewroet te krijgen, en ook geen gifspuit, als je hier naar het ziekenhuis gaat.

 4. Nou mooi. Wij zijn er ook klaar voor. Voor ons is duidelijk wiecde vijand is degene die de integriteit van het lichaam misbruiken.

 5. Dat zullen vele van hun fascistische huurlingen dan met de dood moeten bekopen !!
  Waarna zij zelf aan de buurt zullen komen !!

 6. Langzaamaan nemen de kwade krachten steeds krachtiger maatregelen.
  Ze hebben ook niet veel tijd meer, de gevolgen van de vaccinaties zullen steeds meer zichtbaar worden: meer zieke mensen, meer overlijdens, jong en oud.
  De woede daarover zal worden gestuurd richting ongevaccineerden, maar ook richting de blanke westerse mens.
  De Smartphone is de wortel van het kwaad. Uren en uren zitten mensen naar dit ding te turen, laten zich hersenspoelen en volledig indoctrineren. Communicatie en informatie supersnel naar de hersens van miljarden mensen.
  Ik ben bang dat de gevolgen van de tweede wereldoorlog zullen verbleken blij de gruwelen die de mensheid en vooral wij in Europa nog hebben te doorstaan.
  Bij de berichtgeving over Nieuw-Zeeland vraag ik mij wel af: verzet zich daar dan niemand, een enkeling, tientallen, honderden, duizenden, tienduizenden, honderdduizenden, miljoenen?
  Of is de teerling geworpen en worden volgend jaar de 1 mensen afgevoerd en verdwijnen onzichtbaar? Wees verzekerd, ze gaan het veel slimmer aanpakken dan 80 jaar gelden.
  Geen angst, wel zorgen voor de komende weken en maanden.

   • Nee, niemand wordt uit zijn huis gehaald. Laat je niet gek maken. Maar er wordt gedreigd dat de psychopaten alles van je afpakken, dus als je niet veel hebt, dan heb je niks meer. En waar ga je dan heen? Onder de brug slapen? Nee, dan wandel je naar het kamp waar de rest van de beroofden ook heenwandelen. Daar krijg je nog wat sprinkhanen en zo te eten. Maar wel eerst de gifspuit nemen, want dat doe je voor opa. En dat doe je samen.

 7. Hahahaah! Het leger… weet jij hoe het leger er uit ziet? En waarom zouden ze jou helpen? Ze werken voor de overheid die jij gekozen hebt, de VVD, de CDA, de D66. Al die malloten zoals Krutte, het Kaagdier, Wilderbeest, en de rest van het zooitje halvegare parasieten. En al die Ingespotenen, het maakt ze geen donder uit wat er gebeurt, ook al zitten ze half verlamd te schudden, met of zonder bloedklonters. Ze weten niet eens, en ze willen het ook niet weten, wat er nou precies aan de hand is. En de rest van de kudde komt ook over de brug straks, met uitgestoken arm. De gifspuit der verlossing!

 8. Iedereen die mij of mijn kinderen wil prikken met een potentieel dodelijk wapen zal ik terug prikken. Ik zie dat als een oorlogsdaad en en zal mezelf en de kinderen dan ook navenant verdedigen.

 9. Iedereen heeft het recht om zich te verdedigen. Daar toch alle regeringen zich schuldig maken aan genocide op hun bevolkingen, waardoor dan alle wetten buitenspel worden gezet. De ongevaccineerde burger is dan vogelvrij verklaart, dus van een samenleving c.q. maatschappij kunnen we dan niet meer over spreken. Maar ik denk eerder dat het 5g netwerk overal geactiveerd wordt en met de dodelijke frequentie die zal dan grote delen van de bevolking dodelijk treffen. Terwijl de echte machthebbers veilig in hun bunkers ergens onder de grond zitten, waar ze jaren in alle weelde kunnen overleven. Waar de rest van de mensheid, de dieren en planten uitgeroeid wordt door die extreme hoge straling. Niet voor niets is het 5G netwerk in een rap tempo over de wereld uit gerold.

 10. Komplete onzin . Niet op waarheid vertaald. Ik woon in NZ en het word geadviseerd en gehoopt. Maar het feit is dat iedereen de gelegenheid krijgt als ze een vaccine willen. Ik werk in een ziekenhuis en het is zeker niet verplicht. Stop met get verspreiden van mis informatie

  • Bedankt. Zoals ik hierboven al schreef, in onze ziekenhuizen wordt je ook niet gedwongen een staaf in je neus geboord te krijgen, of eerst gevaccineerd te worden voordat je geopereerd wordt. Ik heb het meegemaakt, ze waren heel normaal. Wel mondkapjes maar ook daar deden ze niet spastisch over.

  • nou daar heb ik dan een andere ervaring mee dat ik uit een zangkoor werd gezet als ik mijn niet wilde laten vaccineren of dat ik iedere keer een test moest laten doen…… Dus daar al werpen zich voorzitters en besturen zich op om mensen de toegang te weigeren die niet mee doen aan de spuit/test waanzin Er zullen dus straks vele korte gedingen aan gespannen worden tegen de dwangbuizen die thuis niets te vertellen hebben en we zullen dan nog zien of de rechten voor vrijheid en democratie nog zullen gelden in Nederland en de EU omdat de meeste dictatortjes in het gelijk worden gesteld

 11. Mijn kleinkinderen willen het vaccin nemen en sinds ze het kenbaar hebben gemaakt worden ze gebombardeerd met deze onzin, zonder enige bronvermelding of aantoonbaar bewijs.
  Kwalijke zaak, helaas zijn er teveel mensen die hun gezonde verstand niet gebruiken en dit als waarheid aannemen. Zorgelijke ontwikkeling!

 12. Reactie verwijderd.
  FRONTNIEUWS is tegen geweld. FRONTNIEUWS streeft naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

 13. Met geweld optreden tegen die duivels is nog de enige mogelijkheid om er iets aan te doen. Met gewoon protesteren lachen ze je gewoon uit. Wat een slappe zooi hier. bla bla bla. DOEI!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in