Dringende open brief ter informatie aan:

Alle burgers van de Europese Unie (EU), de Europese Economische Ruimte (EER) en Zwitserland

Alle burgers van het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië en Noord-Ierland (VK)

Alle burgers van de Verenigde Staten van Amerika (VS)

Aan:

Het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA)

Het Geneesmiddelenbureau en het Regelgevend Bureau voor de gezondheidszorg (MHRA)

De Food And Drug Administration (FDA) van de Verenigde Staten

De Centers For Disease Control And Prevention (CDC)

Van:

Doctors for Covid Ethics (D4CE)

20 juli 2021

Geachte heren/dames,

Officiële bronnen, namelijk EudraVigilance (EU, EER, Zwitserland), MHRA (VK) en VAERS (VS), hebben nu meer verwondingen en sterfgevallen geregistreerd als gevolg van de uitrol van het ‘Covid’-vaccin dan als gevolg van alle voorgaande vaccins samen sinds het begin van de registraties.

EU/EER/Zwitserland tot 17 juli 2021 – 18.928 sterfgevallen door injecties met Covid-19 en meer dan 1,8 miljoen verwondingen, volgens de EudraVigilance Database.

VK tot 7 juli 2021 – 1.470 sterfgevallen door injecties met Covid-19 en meer dan 1 miljoen verwondingen, volgens de MHRA Yellow Card Scheme.

VS tot 9 juli 2021 – 10.991 sterfgevallen door injecties met Covid-19 en meer dan 2 miljoen verwondingen, volgens de VAERS-databank.

TOTAAL voor EU/UK/USA – 31.389 Covid-19 injectiegerelateerde sterfgevallen en bijna 5 miljoen verwondingen tot nu toe gemeld in juli 2021.

Nota Bene: Het is belangrijk te beseffen dat de officiële cijfers hierboven (gemeld aan de gezondheidsautoriteiten) slechts een klein percentage zijn van de werkelijke cijfers. Bovendien sterven er elke dag mensen (en lopen ze letsel op) als gevolg van de injecties. Vergeet niet dat de officiële cijfers op het moment van schrijven (21 juli 2021) duidelijk hoger liggen dan op de hierboven vermelde afsluitingsdata, d.w.z. 7 juli 2021 (VK), 9 juli 2021 (VS) en 17 juli 2021 (EU/EER/Zwitserland).

  Israëlische wetenschapper zegt dat COVID-19 behandeld kan worden voor minder dan $1 per dag

Deze catastrofale situatie is niet gemeld door de reguliere media, ondanks het feit dat bovenstaande officiële cijfers openbaar zijn.

Het signaal van schade is nu onbetwistbaar overweldigend en, in overeenstemming met universeel aanvaarde ethische normen voor klinische proeven, eist Doctors for Covid Ethics dat het “Covid”-vaccinprogramma onmiddellijk wordt stopgezet.

Voortzetting van het programma in het volle besef van voortdurende ernstige schade en dood aan zowel volwassenen als kinderen is een Misdaad tegen de Mensheid/Genocide waarvoor degenen die verantwoordelijk of medeplichtig worden bevonden uiteindelijk persoonlijk aansprakelijk zullen worden gesteld.

BOODSCHAP AAN DE MENSEN:

Regeringen over de hele wereld liegen tegen u, het volk, tegen de bevolkingen die zij zogenaamd dienen.

De cijfers hierboven tonen aan dat de mRNA-vaccins dodelijk zijn.

Met vriendelijke groet,

Doctors for Covid Ethics


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

18.928 DODEN 1,8 miljoen gewonden (50% ernstig) gemeld in de EU-databank van bijwerkingen van COVID-19 injectiesVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel“Fit for 55”: De EU Green Deal en de industriële ineenstorting van Europa
Volgend artikelCDC ‘corrigeert’ aantal gerapporteerde sterfgevallen na COVID
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. Zeer waardevolle actie… probleem is als de kudde nog steeds achter de gifspuit aangaat, dan luistert niemand. De kudde wilt ingespoten worden, en niemand houdt ze tegen. De kudde is blind voor wat er om hen heen gebeurt.

 2. De gewetenloze moordenaars van het WEF/WHO/VN/EU/alsmede de nationale zogenaamde regeringen zijn ALLEN debet aan de genocide die gepleegd word uit naam van de gifspuitindustrie..de WHO, de WEF. de VN/ en de EU ,zij allen,de leden vooral* kijk even op google) en het is duidelijk.
  Bekijk ook even je eigen huisarts, je specialist in het ziekenhuis…je adviseur…in het gooi e.o.
  Bedenk alleen en steeds….dood gaan jullie gefuckioneerden binnen 2 jaar….

 3. Best allemaal, maar zolang dit dood gezwegen blijft worden door de msm zal er geen verandering komen en kunnen de huidige kl…. figuren hun gang blijven gaan.
  Het is schrikbarend dat een grote groep die weet wat er gaande is er openlijk achter blijven staan.

 4. Het is ook werkelijk ongelofelijk, dus is het niet zo verwonderlijk dat je vaccingelovigen niet tot ander inzicht kunt brengen. Nooit eerder werd de wereld geconfronteerd met een satanisch ontvolkings programma van deze omvang. je kunt het de gewone burger maar amper kwalijk nemen omdat deze moordepidemie van onvoorstelbare omvang is wat elke verbeelding te boven gaat. degene die zich niet zelf orienteerd kan deze werkelijkheid ook niet geloven. Zeer laakbaar is echter de instelling van het overgrote deel van de medische wereld die in dit narratief van deze satanisten geloven en er hun medewerking aan verlenen. Hoop dat ALLEN die hieraan schuldig zijn ooit eens veroordeeld zullen worden, maar ook de rechterlijke macht heeft zich gecommiteerd aan de wetgevende macht, dus twijfel ik of het ooit zover zal komen, helaas!!

 5. Zolang het gros v.d. wereld blind is dan wel blijft voor de apartheid die reeds in de wereld gedoogd en in stand gehouden wordt (Denk aan rascisme, geloofsvervolging, onderdrukking van een minderheidheid of de oneerlijkheid v.h. klassensysteem.) Hoe gaan ze dan ooit oog kunnen hebben voor wat nu gaande is???

  • Lijkt mij ook… Er is veel weerzin als je medemensen probeert te behoeden. Maar heel weinig weerzin voor je medemensen om anderen in een lagere klasse te duwen. Dat is de aard van het beestje: domineren, op welke wijze dan ook. Triest…

 6. Ik heb al vaker mensen geprobeerd te waarschuwen.. collega’s, familie.
  Ze staan je gewoon in je gezicht uit te lachen of zeggen dat je maar eens naar een psychiater moet gaan praten. Of ze staan onderling je voor gek en wappie uit te maken. Als ik dan vertel dat ik al een tentje heb gekocht, dan vallen ze bijna om van het lachen. Je wordt er gewoon moe van.

  Ik ben ermee gestopt, ze zoeken het allemaal maar uit.. van mij part halen ze nog 8 spuiten. Kan niet wachten tot de eerste omvalt, kijken of ze dan ook gaan lachen!!

  • @Steven… met velen van ons gaat het ook zo. Zelfs mijn echtgenote luistert niet (niet dat zij dat moet) maar wil er ook pertinent NIETS van horen. Vandaag stapte toevallig een vriend op me af in het winkelcentrum, bekende vraag hoe gaat het? Eerste wat die zei, ben jij geprikt? Nee zei ik resoluut, hij: Ik wel. en spijt als haren op mijn hoofd, heb al 3 weken last van bibberen, slapeloosheid, spierpijn vooral in de prikarm, duizelig en noem maar op. Hij zei ik golf ook, wat ik niet wist. Zijn resultaten waren minimaal geworden. Ik antwoordde: Ja en die troep kan er niet meer uit. Ja, zei hij, ik weet het ondertussen, balen. En zo zal het straks met velen gaan vermoed ik. Echter heb ik 1 grote zorg. SHEDDING. Niet te hopen dat mijn ega mij ook besmet met die teringzooi.

   • Wow wat een rot verhaal… dus er lopen er heel veel van rond die problemen hebben en balen. Maar het niet zeggen. Een jongen op het werk had ook vreselijke problemen, maar lijkt er over heen te zijn nu. De “shedding” baart me ook zorgen. Ik zit op het kantoor tussen mensen die trotse Ingespotenen zijn (kan zijn met placebo), maar ik zorg er voor dat deuren openstaan en ramen ook. Verder blijven wij weg van iedereen die we als Ingespotene kennen, en rond vreemden zorgen we er voor alleen buiten te zijn. Maar wel heel rot dat je het bed deelt met een Ingespotene. Ik hoop dat die “shedding” blijkt mee te vallen. Trouwens, begreep die golfer-vriend van je dat er een heel programma achter die gifspuit zit, of scheelt hem dat ook niks? Iaw, heeft hij verbanden kunnen leggen, of maakt hem dat niet uit. Ben nieuwsgierig naar hoeveel mensen nu het verband gaan zien, of dat ze nog steeds met oogkleppen op blijven lopen.

 7. Ja, het is echt heel erg. Maar niet geheel onverwacht; ik wist wel dat mensen lui zijn. Maar dat er zoveel onverholen stupiditeit zou zijn in de kudde, en zoveel weloverwogen stupiditeit ook nog eens, dat is wel treurig. Dat mensen ondanks alles toch nog de gifspuit nemen zodat ZIJ weer kunnen vliegen, en fuck the rest. Maar zo is het. Mensen kunnen nu lekker bondjes maken tegen hun familielid en hem voor kak zetten en in de zeik nemen, als hij ze probeert te behoeden. En dan zijn ze weer verenigd en superieur met zijn allen, want ze mogen nu openlijk agressief zijn tegen een inferieur doelwit, met de steun van hun eigen superieuren die hen opdraagt agressief te zijn. Binnenkort komt ook de space alien, en dan is de meute ook weer heel tevreden. Als jij dan uitlegt dat dit bedrog is, dan keren ze zich weer tegen je. Pas dus maar op, en graaf een krokodillen geul om je tentje heen, met een ophaalbrug. 🙂

 8. Veel Amerikanen bereiden zich al voor op nog zwaardere scenario’s lees ik her en der. Met name de patriotten. Wapens, overlevingsapparatuur, levensmiddelen, van alles wordt er ingeslagen…brrr. dit scenario is in Nederland niet waar te maken met dat stadsparkje De Veluwe. Denk wij de barricaden op zullen moeten.

  • Man, ik weet het ook niet meer. De Veluwe gaat het niet worden, ook al zit ik hier heerlijk. Bunkers in de grond maken? Ik hoorde net op de radio dat iedereen nu overal geweerd gaat worden want “de besmettingen zijn weer omhoog”. Wat zijn toch in godsnaam die BESMETTINGEN???? Wat houdt dat in???? Er wordt alleen maar met getallen geschermd om mensen angst aan te jagen en iedereen vreet tien gifspuiten op. Maar ondertussen ligt er geen hond in het ziekenhuis op apegapen. En “besmettingen” waardoor??? De corona, of de gifspuit? Dat toont toch aan dat het alleen maar bullshit is? En er dan ook nog eens een schepje bovenop doen door de pcr de hele nacht te laten draaien (bij wijze van spreken) om die arme Olympische spelers “besmet” te doen lijken. Want dat is toch erg he??? Daar neem JIJ de gifspuit voor!!!!

 9. Hallo,
  Wat bedoelen jullie precies met verwondingen na een covid vaccinatie ?
  Is het woord negatieve bijwerkingen misschien niet beter ?

 10. Wat bedoel je precies met “negatieve bijwerkingen” – wat zijn dat voor jou? Injuries, verwondingen, bestaan doorgaans uit blijvende lichamelijke schade. Laat je svp weten wat je onder “negatieve bijwerkingen” verstaat en wat die zijn volgens jou? Is dat bijv een ontsteking aan het hartspier? (Lees ook het artikel in het Engels, mss duidelijker voor je.)

 11. Beste mensen ik lees vandaag een bericht dat al meer dan 35 jaar de medicijnen niet meer getest worden en gewoon op de mark komen en bij de huisarts voor geschreven worden en ze gaan wie zoete koek over de toonbank, nou zou ik wel eens willen weten als dit gebeurd en een rechtbank heeft dat vastgesteld dan kan dat ook de verklaring zijn dat veel mensenkanker krijgen en andere ernstige ziektes zit je in een openbare gebouw te rokenvrije boete aan je broek maar giftige producten kunnen gewoon bij de apotheek over de balie gegeven worden. Wel een beetje vreemd of niet soms.

  • Dan zal je toch eerst met iets van een link aan moeten komen.
   Waar heb je het gelezen, waar komt het vandaan, wie heeft het geschreven, enz………………
   Anders kan niemand hier iets zinnigs over zeggen.
   Nu is het enkel een bewering dat jij iets gelezen heb.

  • Welke medicijnen, en wat hebben ze met de kanker te maken? De chemo, dat is al lang bekend dat het smerige gif is, die gebaseerd is op onder meer het cyclon-B gas dat ontworpen werd voor om cellen te doden. En kanker boert nog steeds heel goed.

 12. BPOC2020 is ook aan de weg aan het timmeren. Daarnaast wordt het kabinet maar worden ook leden van het kabinet aangeklaagd in vele verschillende rechtszaken.

  Met de corrupte rechtspraak van Nederland, die meer een kromspraak is, zal het niet veel uitmaken, maar wat wèl uitmaakt is dat het steeds bekender wordt hoe de vork in de steel zit. Mensen zullen zich zwaar genaaid voelen en verhaal gaan halen. Ik kan niet wachten miljoenen mensen op de deur in Den Haag te zien bonzen. Hopelijk worden Mark Hitler en Hugo Mengele levend uit elkaar gerukt door een woedende menigte.

  Kruistocht in spijkerbroek met vaccin.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in