Een 43-jarige vrouw verklaart dat zij na het ontvangen van de tweede dosis van het  Oxford-AstraZeneca vaccin niet meer kan praten. Sofia Gomes, uit Wisbech in Cambridgeshire, denkt dat ze een paar uur na de prik op 19 mei “een ernstige allergische reactie” had waardoor ze niet meer kan praten, bericht dailymail.co.uk.

Artsen in het King’s Lynn-ziekenhuis in Norfolk, waar ze naartoe ging nadat ze de vreemde bijwerking had ontwikkeld, waren ‘verbijsterd’ nadat ze scans op haar keel hadden uitgevoerd en niets verkeerds konden vinden, meldt ze.

Ze bleef een week in het ziekenhuis en werd door verschillende specialisten bezocht die haar toestand niet konden verklaren, maar volgens mevrouw Gomes zeiden ze dat het misschien door het vaccin was veroorzaakt.

Een professor van de universiteit van Edinburgh zegt dat het verlies van haar stem waarschijnlijk “toeval” was.

De Britse geneesmiddelenautoriteit MHRA zegt dat er “geen bewijs” is dat het stemverlies van mevrouw Gomes verband houdt met het vaccin. Haar werd verteld dat haar stem zal terugkeren en ze wacht op logopedie via de NHS.

Veel voorkomende bijwerkingen van de vaccinatie zijn een pijnlijke arm waar het vaccin is ingespoten, hoofdpijn, spierpijn en vermoeidheid. De prik wordt ook in verband gebracht met een laag bloedplaatjesgehalte en een zeldzaam risico op bloedstolsels.

De Medicines & Healthcare products Regulatory Agency (MHRA) meldt nu dat iedereen die vanaf ongeveer vier dagen na AstraZeneca moeite heeft met spreken dringend medisch advies moet inwinnen. In dit geval, zegt een woordvoerder, dat stemverlies geen bekende bijwerking van de Oxford-vaccinatie is en dat er “geen bewijs is dat dergelijke meldingen verband houden met de vaccinatie”. Meldingen van een vermoedelijke bijwerking van een vaccin betekenen niet noodzakelijk dat deze door het vaccin werd veroorzaakt, aangezien onderliggende of eerder niet gediagnosticeerde ziekten een factor kunnen zijn, aldus de woordvoerder.

  Omgaan met cognitieve dissonantie

Mevrouw Gomes, een kunstenares uit Portugal, heeft geen onderliggende gezondheidsproblemen en schreef dat ze zich “echt gefrustreerd, overstuur en bang voor de toekomst” voelde. Door de reactie kon ze niet meer praten met haar verloofde en haar zes kinderen, die tussen de 10 en 19 jaar oud zijn.

“Ik probeer positief te blijven voor mijn gezin, maar ik maak me echt zorgen, en dit heeft me enorm geraakt.

Ik voel me rot dat ik mijn baby niet kan helpen bij het ontwikkelen van haar spraak en een van mijn zoons is autistisch, dus het is ook moeilijk om niet goed met hem te kunnen communiceren.

Ik mis het voorlezen van verhaaltjes en het zingen voor mijn kinderen ’s avonds, en ik mis het om met mijn familie in Portugal via de telefoon te kunnen praten.

Ik vind het heel moeilijk om mijn gevoelens te uiten als ik alleen maar dingen op een blocnote kan opschrijven”.

Haar verloofde Victor Plowman zegt dat mevrouw Gomes gefrustreerd en in tranen is omdat ze niet kan praten.

“Ze schrijft dingen op een stuk papier en soms wijst ze ergens naar om aan te geven wat ze wil.

Maar het is heel moeilijk voor haar, want ze kan niet goed communiceren met de kinderen”.

Hij zegt dat ze “naar haar amandelen en keel begon te grijpen”.

Mevrouw Gomes schrijft dat mensen “nog steeds door moeten gaan en een vaccin moeten nemen”, maar meldt dat ze zich vooraf bewust moeten zijn van mogelijke bijwerkingen of risico’s.

Professor Neil Mabbott, voorzitter van immunopathologie aan de Universiteit van Edinburgh, vertelde MailOnline dat, voor zover hij weet, “er geen geloofwaardige rapporten zijn” van stemverlies na het ontvangen van een vaccinatie.

  COVID-19 gevaccineerde mensen krijgen meer slecht nieuws; Dr. Robert Malone legt uit waarom

“Er zijn zeer zeldzame gevallen geweest van anafylaxie – een ernstige allergische reactie die ertoe kan leiden dat mensen zich zwak voelen, ademhalingsmoeilijkheden hebben en een snelle hartslag – na een van de op RNA gebaseerde covid-19 vaccins, zoals Pzifer/BioNTech.

Deze treden gewoonlijk op binnen enkele minuten tot een uur na de vaccinatie, en kunnen gepaard gaan met keelpijn, ademhalingsmoeilijkheden, heesheid en een gezwollen tong. Maar deze verdwijnen snel na behandeling.

Het lijkt waarschijnlijk dat het verlies van de stem in dit geval toeval was”, zegt hij.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Moeten kinderen binnenkort ook “toevallig” sterven?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelBioNTech-Pfizer en Moderna annuleren studie – is angst voor bijwerkingen mogelijke oorzaak?
Volgend artikelBritse software-ontwikkelaar gediagnosticeerd met Guillain-Barré syndroom na het belachelijk maken van “non-vaxxers”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Nee hoor, puur toeval dat je stem zomaar weg valt.
  Maar met dat gif heb het niks te maken.
  Nee, misschien was het ook wel gebeurt na een overdosis appels.
  Wat een ouwehoers lopen er daar toch rond.
  Zo lust ik er nog een paar.

 2. Het valt op dat vaccinatieslachtoffers als gevolg van hun cognitieve dissonantie willen dat men de vaccinaties voortzet. Sorry mevrouw Gomes, maar ik zou nog graag willen spreken in de toekomst. Ik zou ook graag leven zonder bloedklonters of gezichtsverlamming. En ik wil al helemaal niet plots doodvallen. Rot op met je vergif.

 3. GEEN TOEVAL dus :
  Een kennis van ons, Man van 57 jaar, getrouwd 2 kinderen en eigen zaak ( die nu half plat ligt )
  ging ZEER ENTHOUSIAST afgelopen vrijdag, nog maar 5 dagen geleden dus….de Moderna-prik
  halen, smiddags. Zijn vrouw belde ons savonds om half 11 dat haar man vreemde bewegingen maakte met zijn armen…..maar NIET KON PRATEN. Ambulance gebeld en hij ligt NU OP DIT MOMENT nog in het Catharina-ziekenhuis te Eindhoven. …… ! prik gehad dus van MODERNA,
  artsen hebben al gezegd dat dit aan de vaccinatie moet liggen, dat kan bijna niet anders !
  Onderzoeken zijn volop bezig….

 4. Ongekend, revolutionair en de experimentele injectie verhalen
  Spike-eiwit verhalen
  Spike-eiwit en receptor verhalen
  Injectie bestanddelen blijven niet op injectieplaats, verspreiding en concentratie in organen verhalen
  Nadelige effecten injectie verhalen (met beeldmateriaal)
  Nadelige effecten maatregelen verhalen
  Motivering en verantwoordelijkheid van beslissingen verhalen
  Ergste situatie na de Tweede Wereldoorlog verhaal
  Opgeklopte leugens ter ondersteuning van de ernstige situatie verhalen
  Bagataliseren en onderdrukken van standpunten en informatie over nadelige effecten verhalen
  Promoten van onvolledige en/of misleidende informatie (goed-veilig-nodig/effectief) verhalen

  Mmmhh..?

  #Send Us More Jabs!

  Magnetofectie

  Magnetofection is een transfectiemethode die magnetische velden gebruikt om deeltjes die nucleïnezuur- en in-uteromonsters bevatten te concentreren op de doelcellen van het lichaam. Deze methode probeert de voordelen van de biochemische (kationische lipiden of polymeeratomen) en fysieke (elektroporatie, genenkanon) transfectiemethoden in één systeem te verenigen, terwijl hun ongemakken (lage efficiëntie, toxiciteit) worden uitgesloten. In 1978, in Marseille gevestigde OZ Biosciences handelsmerk in het Verenigd Koninkrijk het woord Magnetofection. (magenti-infectie)
  Beginsel
  Het principe van magnetofectie is om nucleïnezuren te associëren met kationische magnetische nanodeeltjes: deze moleculaire complexen worden vervolgens geconcentreerd en getransporteerd naar cellen ondersteund door een geschikt magnetisch veld. Op deze manier maakt de magnetische kracht een zeer snelle concentratie van de gehele toegediende vectordosis op cellen mogelijk, zodat 100% van de cellen in contact komt met een significante vectordosis.
  Toepassingen
  Magnetofectie is aangepast aan alle soorten nucleïnezuren (DNA, siRNA, dsRNA, shRNA, mRNA, ODN), niet-virale transfectiesystemen (transfectiereagentia) en virussen. Het is met succes getest op een breed scala aan cellijnen, moeilijk te transfecteren en primaire cellen. Verschillende geoptimaliseerde en efficiënte formuleringen van magnetische nanodeeltjes zijn specifiek ontwikkeld voor verschillende soorten toepassingen, zoals DNA-, siRNA- en primaire neurontransfectie, evenals virale toepassingen.
  Mechanisme
  De magnetische nanodeeltjes zijn gemaakt van ijzeroxide, dat volledig biologisch afbreekbaar is, gecoat met specifieke kationische gepatenteerde moleculen die variëren afhankelijk van de toepassingen. Hun associatie met de genvectoren (DNA, siRNA, ODN, virus, enz.) wordt bereikt door door zout geïnduceerde colloïdale aggregatie en elektrostatische interactie. De magnetische deeltjes worden vervolgens geconcentreerd op de doelcellen door de invloed van een extern magnetisch veld dat wordt gegenereerd door magneten. De cellulaire opname van het genetische materiaal wordt bewerkstelligd door endocytose en pinocytose, twee natuurlijke biologische processen. Bijgevolg blijven de membraanarchitectuur en -structuur intact, in tegenstelling tot andere fysieke transfectiemethoden die het celmembraan beschadigen.
  De nucleïnezuren worden vervolgens door verschillende mechanismen in het cytoplasma afgegeven, afhankelijk van de gebruikte formulering:
  1. het protonsponseffect veroorzaakt door kationische polymeren gecoat op de nanodeeltjes die endosoom osmotische zwelling, verstoring van het endosoommembraan en intracellulaire afgifte van DNA-vorm bevorderen,
  2. de destabilisatie van endosoom door kationische lipiden gecoat op de deeltjes die het nucleïnezuur in cellen vrijgeven door flip-flop van celnegatieve lipiden en ladingsneutralisatie en
  3. het gebruikelijke virale infectiemechanisme wanneer een virus wordt gebruikt.
  Magnetofectie werkt voor primaire cellen en moeilijk te transfecteren cellen die niet of langzaam delen, wat betekent dat de genetische materialen zonder celdeling naar de celkern kunnen gaan. Het koppelen van magnetische nanodeeltjes aan genvectoren van welke soort dan ook resulteert in een dramatische toename van de opname van deze vectoren en dientengevolge een hoge transfectie-efficiëntie.
  Biodistributie van magnetische nanodeeltjes
  De biologisch afbreekbare kationische magnetische nanodeeltjes zijn niet toxisch bij de aanbevolen doseringen en zelfs bij hogere doseringen. Genvectoren / magnetische nanodeeltjescomplexen worden na 10-15 minuten in cellen gezien, wat veel sneller is dan elke andere transfectiemethode. Na 24, 48 of 72 uur zijn de meeste deeltjes gelokaliseerd in het cytoplasma, in vacuolen (membranen omgeven structuur in cellen) en soms in de celkern.

  • Leen: Bedankt voor de details, dat was zeer leerzaam. Ik heb mensen al vaker gewezen op de nanotechnologie die gebruikt wordt in de aandoening. Het dringt langzaam door, maar het is moeilijke materie voor de meeste mensen. Gelukkig zijn ze niet allemaal kuddeschapen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in