Er is een grote tragedie gebeurd. Onze dierbare zwarten… ze zijn gezonken.

“Minstens 140 mensen zijn tijdens het weekend verdronken toen een boot met migranten voor de Senegalese kust zonk in de dodelijkste schipbreuk dit jaar, zei de Internationale Organisatie voor Migratie, een agentschap van de Verenigde Naties, op donderdag.

De boot was zaterdag met ongeveer 200 migranten vertrokken uit Mbour, een kustplaats in het westen van Senegal, op weg naar de Canarische Eilanden. Maar het vloog een paar uur later in brand en kapseisde in de Atlantische Oceaan bij St.-Louis, aan de noordwestelijke kust van Senegal, zei het agentschap.

De Senegalese en Spaanse marines, evenals de vissers in de buurt, zijn erin geslaagd 59 mensen te redden en de overblijfselen van 20 anderen terug te vinden, aldus de Internationale Organisatie voor Migratie, die nieuwsberichten aanhaalde.

De organisatie zei dat ze diep bedroefd was over de schipbreuk, die kwam nadat vier schepen met migranten in het centrale deel van de Middellandse Zee vorige week zonk en een andere in het Engelse Kanaal”, schrijft The New York Times.

Europa had die 140 zwarte Afrikanen echt nodig. Elk van hen had een wetenschapper of een computernerd kunnen zijn als ze Europa hadden kunnen bereiken, waar de goede aarde de mensen slim en succesvol maakt. Ze zouden een baan krijgen in de hightechsector en de pensioenen van de oude Duitsers betalen.

Maar zonder gekheid: weet u nog dat Angela Merkel letterlijk zei dat de 80 IQ-immigranten, waarvan de meeste analfabeet zijn in hun eigen taal, een baan zouden krijgen in de hightechsector en de pensioenen van de oude Duitsers zouden betalen?

  Ben je klaar voor de economische ineenstorting?

De oude communistische DDR bitch deed precies NUL om te proberen het Duitse geboortecijfer omhoog te krikken voordat ze plotseling de Dublinverordening eruit smeet en miljoenen mensen uit het Midden-Oosten en Afrika vertelde dat ze op boten moesten stappen en naar Duitsland moesten marcheren.

Dat gebeurde in 2015 en het was echt de eerste grote krankjorume gebeurtenis van deze maffe aardse cyclus.

Merkel zal de geschiedenis ingaan als “vernietigster van de EU”

Het is duidelijk dat Merkel, door de migranten aan te moedigen om “de reis te maken”, al hun levens in gevaar bracht. Ze loog ook en beweerde dat deze mensen allemaal uit Syrië kwamen, terwijl ze in werkelijkheid zichtbaar geen Arabieren waren. Sommige van hen waren zwart. Uiteindelijk werd slechts 1 op de 10 bevestigd dat ze uit Syrië kwamen. Deze landen waar ze vandaan kwamen waren niet in oorlog. Ze waren gewoonweg arm.

Er verschenen advertenties op Facebook waarin stond dat als je in Duitsland zou komen, de regering je een huis en een auto zou geven en profijtelijke baan zou krijgen. Er waren meerdere nieuwsberichten waarin mensen naar deze Afrikaanse landen gingen – zoals Senegal – en mensen interviewden waarvan hun gezinsleden naar Europa reisden, en hun gezinnen zeiden dat ze niet wilden dat hun kinderen zouden vertrekken, maar ze zagen op Facebook dat ze een raceauto zouden krijgen in Duitsland. Facebook-advertenties toonden ook zwarte mannen met blanke vrouwen.

Het voelt alsof 2015 het jaar is waarin de Westerse geest geknapt is, collectief. De “vluchtelingencrisis” was een hoax, en sindsdien is alles wat er gebeurt een soort van rare hoax. We hebben een punt bereikt waarop alles nu in feite totaal gestoord is en vaak ronduit onzinnig.

In het EU Parlement: “Mevrouw Merkel, u bent de doodgraver van Europa!”

Vorig artikelPakistaanse moslim creëert nieuwe wet in Schotland, criminaliseert gebruik van “haatspraak” thuis in de huizen van mensen
Volgend artikelPortugese bisschop geeft Europese ‘vooroordelen’ de schuld van de islamitische terreuraanslag in Frankrijk
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

6 REACTIES

 1. Blijf in uw land, bouw het op, verdedig het, sterf ervoor, blijkbaar is hun gsm belangrijker, ho ja, neuken, kinderen maken, alles vernielen, hele dagen slapen, elkaar uitbuiten, en noem maar op kunnen ze ook nog.

 2. Angela Merkel is de Satan die de ondergang van Europa ingeleid heeft
  En door haar politieke en economische macht door geen enkele politieke leider gestopt kan worden.

 3. Psychopathie – interessant onderwerp, althans in mijn beleving. Het aantal mensen dat psychopathische kenmerken vertoont, is schrikbarend.

  28/10/2020

  ‘Jan Storms is bewustzijnsdeskundige. Hij schreef het boek ‘Destructieve relaties op de schop’. Een standaardwerk op het gebied van psychopathie voor het grote publiek.

  In dit gesprek gaan Jorn en Jan verder in gesprek en praten ze over de fundamenten van kennis, de valkuilen van blind geloof in de wetenschap en medisch onderzoek. Hij deelt zijn visie op huidige overheidsmaatregelen.’

  Het psychopathie-virus. Jorn Lukaszczyk in gesprek met Jan Storms. (deel 2) – Cafe Weltschmerz

  https://www.youtube.com/watch?v=TzYTIIM5eWU

 4. Ook een reden waarom ik tegen rassen vermenging ben. Weet je hoeveel scheidingen er zijn. Ze neuken een blonde Europese, vullen ze met jong en hoppen naar de volgende. Ik zie dat genoeg in mijn omgeving. Is geen discriminatie maar pure realiteit. Die achterlijke wijven denken dat ze anders over blijven. En aan Merkel haar kop kan je zien dat het gewoon een psychopathisch achterlijk wijf is. Jammer dat ze na dat trillen niet is ingestort en nooit meer op gestaan. Heeft Duitsland en en Europa naar de rand van de afgrond gebracht. Hitler was er niets bij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in