Portugese bisschop geeft Europese ‘vooroordelen’ de schuld van de islamitische terreuraanslag in Frankrijk

8
Manuel Linda © Santuário de Fátima / Wikimedia (CC0 1.0)

De bisschop van Porto in Portugal, Manuel Linda, zei vrijdag dat de dodelijke islamitische terreuraanslag van donderdag in Nice, Frankrijk, niet te wijten is aan islamitische vijandigheid jegens de christenen, maar aan Europese vooroordelen, meldt Breitbart.

“De aanslag van gisteren op de kathedraal in Nice is niet de strijd van de islam tegen het christendom. Het is het resultaat van de vooroordelen van die Europeanen die niet alleen de interculturele en interreligieuze dialoog niet bevorderen, maar ook altijd bereid zijn godsdiensten te beschuldigen”, schrijft bisschop Linda op Twitter.

Op donderdagochtend stapte een 21-jarige Tunesische immigrant genaamd Brahim Issaoui de basiliek van Notre Dame in Nice, Frankrijk binnen, zwaaiend met een 15 cm lemmet mes en een koran. Hij stak vervolgens drie mensen dood, waarvan hij er één probeerde te onthoofden.

Volgens ooggetuigen scandeerde Issaoui herhaaldelijk “Allahoe akbar” tijdens de aanval.

De reactie van de Portugese bisschop stond lijnrecht tegenover die van Vaticaan-Kardinaal Robert Sarah, die het islamisme donderdag na de terreuraanslag in Nice veroordeelde en het een “monsterlijk fanatisme” noemde.

“Het islamisme is een monsterlijk fanatisme dat met kracht en vastberadenheid moet worden bestreden”, tweette kardinaal Sarah, die aan het hoofd staat van de Vaticaanse Congregatie voor de Goddelijke Aanbidding.

“Het zal zijn oorlog niet stoppen. Helaas weten wij Afrikanen dat maar al te goed”, schreef de kardinaal, die afkomstig is uit Guinee, een Afrikaanse natie waar 85 procent van de bevolking moslim is. “De barbaren zijn altijd de vijanden van de vrede”.

  Overwinning in Frankrijk: Rechters vernietigen Macron's decreet om ongevaccineerden voedsel te ontzeggen
Vorig artikelCatastrofe slaat toe: Grootste Migrantenschipbreuk van het jaar – 140 zwarten dood
Volgend artikel50 Turken vernielen kerk in Wenen – schreeuwen “Allahoe akbar!”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

  1. stuur deze hersenloze schijthoop daarheen, dan kan hij de islamitische gastvrijheid voor christenen zelf aan den lijve ondervinden

  2. Aldus spraak de “man” in ze jurk met ze witte sinterklaas muts.
    Hij kan bidden wat ie wil maar zijn kop gaat er ook af.
    Slijmen werkt niet bij dat mosseltuig.

  3. De bisschop van Porto in Portugal, Manuel Linda behoort volgens mij tot de clerus die het katholieke geloof misbruikt op een verschrikkelijke manier, hij heeft net zoals vooraanstaande politici de macht en het platvorm om mensen te beïnvloeden. Moge dit soort Deep Church figuren ook slachtoffer worden van de moslim haattroepen die elk land in Europa met geweld willen omvormen naar het felbegeerde moslim status, welke zij ontvlucht zijn om dezelfde redenen de islam.

  4. @Greengo

    Die bisschop weet niet waar die over praat, hij doet het lijken alsof er massaal foetussen geaborteerd zouden moeten worden voor een vaccin, dat is gewoon onzin. Die cellen hebben ze al decennia en worden steeds doorgekweekt. Hij kan beter gewoon sinterklaasje spelen en vragen om vergiffenis als de moslims hem een koppie kleiner komen maken ipv dit soort onwaarheden te verkondigen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in